Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jerikov
Hvorfor Kim?

Nu havde du muligheden for at debattere med dem.

Hvorfor lod du chancen gå til spilde?
God knows that he won´t arrive
Skrevet af Slettet(412118201009)
Jerikov

Sandt nok.

Jeg tror underholdningsværdien oversteg trangen til debattere.
FREM for alt
Skrevet af Jerikov
Hmmmmm....
God knows that he won´t arrive
Skrevet af Slettet(412118201009)
Jerikov

Er det ikke den med Crash test dummies
FREM for alt
Skrevet af Sir , moderator
Dine indlæg. Har du brug for at få det uddybet giver du mig meget få valgmuligheder for din videre brug af forum, for så tror jeg simpelthen ikke du kommer til at forstå problemet. Bare skru lidt ned tak!
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Sir C

Det var en noget diffus melding
FREM for alt
Skrevet af Sir , moderator
Næh. Hvis ikke du kan se at din nuværende opførsel herinde er lige på vippen og overdrevet konfliktsøgende og provokerende udelukkende for provokations skyld, så er der ingen grund til at du fortsætter herinde. Så du kan jo prøve at fortsætte stilen som du har kørt de sidste 24-48 timer eller du kan prøve at skrue bare lidt ned for charmen. Kun en af valgmulighederne giver mulighed for at fortsætte herinde. Her er højt til loftet og plads til mange forskellige holdninger, men det kan også blive for meget når formålet konstant og udelukkende er at provokere.
Dette er en signatur.
Skrevet af Halil
https://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&id=4975752&vis=0

Kim: Vil du bruge den her tråd for fremtiden vedrørende nogle af dine indlæg?

Især dem der vedrører ikke etniske danskere.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Pibe
Men halil, du fik da også din egen "tråd for offtentligt ansatte". :D
Skrevet af Halil
Du er whataboutism-kongen herinde, Pibe.

Det er en flot titel.

Desværre har Kim en stil, hvor det lynhurtigt bliver ævle/kævle, så over i den nye tråd med udlændingene.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Lynild
Nu har jeg læst Corduas klumme, eller rettere resumé over OK18-forløbet indtil videre. Det er ikke meget politik, han får kommenteret på, men han redegører da fint for forløbet uden at komme i dybden ift. stridspunkterne eller retorikken, og hvem der står til at profitere på den korte og lidt længere bane. Bortset fra hvordan konflikten på sigt gavner os borgere, evt. i kraft af en effektiviseret og mere strømlinet offentlig sektor..

Det kunne f.eks. være interessant at vide, hvad regeringen (og den forrige) søger at vinde på den her konflikt, og hvordan de har tænkt sig at imødekomme de udfordringer, der er i den offentlige sektor, med det pres på kerneopgaverne sektoren oplever.

De eneste der har været fremme med løsningsforslag er LA (så vidt jeg kan se). Løkkes "Varme Hænder"-tiltag fejlede jo sidst, han var statsminister, og nu forsøger han igen og rykker så midler fra administration til fagområde på nogle hospitaler, men først efter besparelserne (igen) er foretaget, så det er tvivlsomt hvor meget den manøvre giver af "varme hænder".

Lærerne skal stadig undervise mere, og større klasser, og nu angiveligt for færre penge, hvis frokostpausen bliver inddraget, så også her er fagområdet hårdt ramt.

Og sådan kunne man fortsætte. Men det er åbenbart ikke væsentligt (for Cordua) at kommentere på, heller ikke hvordan den gavner samfundet, den her konflikt, ift. besparelser og hvordan man søger at løse de offentlige opgaver i fremtiden. En tynd omgang fra Cordua.
Skrevet af krolletop
Jeg er pædagogmedhjælper og er desværre ikke medlem af fagforening .

Hvis lockout bliver en realitet, kan jeg når og melde mig i en fagforening og derved modtage løn under lockout ?
- har fået tatoveret en 100,- kr seddel på tissemanden. Det er skønt at ha´ penge i hånden. Skønt at se den vokse. - Jeg er ordblind
Skrevet af Jerikov
Ja, det ville da kun være rimeligt!
God knows that he won´t arrive
Skrevet af Frygah2
Der er i øvrigt ved at være godt gang i festen i de politiske partier omkring dette her.

De Radikale har været i et internt stormvejr de sidste 24 timer. Efter 2013 hvor de var med til at lave regeringsindgreb mod lærerne, har de siden vendt på en tallerken og "beklaget" hvordan det skete, og hvordan lærerne blev trynet. Og har forsøgt benhårdt at få fat i de stemmer de har mistet siden.

Derfor har det givet et ramaskrig (tjek evt. radikal debat på facebook) at det radikale medlem af KL´s hovedbestyrelse stemte for en lockout igår, i modsætning til SF og Enhedslisten. Dernæst har byrådsmedlemmerne undsagt deres KL-medlem i hovedbestyrelsen Leon Sebbelin, og erklæret at Radikale er imod lockout. Efterfølgende har bl.a. Zenia Stampe og Jens Rohde været ude at dels undskylde for at der blev stemt for, dels erklæret sig som modstandere af lockout´en. Morten Østergaard har også lavet et vagt Facebook-opslag hvor han støtter op om lærerne. Det har så fået resten af de offentlige til at brokke sig over om de ikke fortjener støtte, samt kritisere R for en håbløs kommunikation.

Og imens har samtlige S-medlemmer stemt for lockout´en, og endnu ikke fået rasende horder af offentlige ansatte medlemmer efter sig. Det er mest Bundsgaard, der også forsøger på Facebook at forklare sig, men får kun kritiske svar, som han ikke responderer på.

Det kan gå hen og blive en vild måned, hvis forligsinstutionen ikke finder en hurtig og mindelig løsning.
Skrevet af Lynild
Kristian Thulesen Dahl er også ude og vaske hænder, dog fem år for sent, og på bagkant af at have stemt for lockout. En stikpille til S?
Skrevet af Black Spider
Hvis man ikke syntes at Ziegler var et dumt nok svin i forvejen...

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/zieglers-direktoer-faar-14-mio-kr-i-fratraedelse-og-fortsaetter-i-jobbet/7073239

Masser af tæsk til offentligt ansatte, og hvis de ikke makker ret, så klares problemet jo bare med en lockout for syns skyld og et lovindgreb. Men når det er vennerne, der er tale om, så er der åbenbart ingen grund til at spare eller økonomisere.

Selvfølgelig EB, så 75% af konteksten mangler, men det er da i grunden utroligt, at det offentlige stadigvæk kører på den her måde.
Skrevet af repos
Ziegler er sgu svær at holde af. Han har heller ikke just udseendet med sig, og han minder mig om Montgomery Burns.

Det er fandme også elendig timing med hans egen lønforhøjelse samt hans kommunaldirektørs vanvittige ordning. Hvordan man kan få en fratrædelsesordning for efterfølgende at fortsætte i samme job er mig en gåde, men der er sikkert en fin forklaring på det. Moralsk er det sgu bare svært at forklare, når man samtidig tordner mod de offentligt ansatte andre steder, der ikke hæver en fyrstelig løn.

Man kan efterhånden lige så godt skrotte ældreplejesektoren. De SOSU-ansatte piskes rundt i et elendigt arbejdsklima, uden chance for at udføre deres opgaver på til en anstændigt standard.
Det mest anstændige vil efterhånden være at overlade den slags til robotter, hvilket sikkert også sker engang i nærmeste fremtid.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Fribytter
"Jeg er pædagogmedhjælper og er desværre ikke medlem af fagforening .

Hvis lockout bliver en realitet, kan jeg når og melde mig i en fagforening og derved modtage løn under lockout ?"

Du får ikke løn under en lockout, men kompensation, som kan finansieres på forskellig måde. Desuden kan der være en karensperiode, som du skal have overstået inden eventuel kompensation. Men hvorfor spørger du på et fodboldforum i stedet for at ringe til den fagforening, du burde være medlem af?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Svoger
Det er Krolle. Du kan ikke alvorligt forvente, at han selv skal kunne tænke dertil.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af pukledyret
Helt utroligt at 1½ milliard kroner i en OK kan få så omfangsrige konsekvenser, når manglende skattebetalinger og skattesnyd mellem 90-150 millarder knap anerkendes af den siddende regering.

Hvis vi fik de selskaber der tjener penge her i landet til rent faktisk at betale skat af deres overskud (ligesom alle vi andre i øvrigt gør) så ville en passende lønstigning og løft i arbejdsmiljøet til skolelærere, betjente, sygeplejersker etc. på ingen måde være et problem.

Det er simpelthen ufatteligt at vores skiftende regeringer ikke magter at gøre noget
ved dette ublu tyveri.

Og som de tumpede får vi er, køber vi stadig produkter af disse firmaer.
Abe
annonce
0