Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(412118201009)
A-Z

Tak for et, endog, særdeles underholdende skriv.

Men..., skal JEG påvise, at et-eller-andet ikke nærmere defineret udsagn, på et ikke nærmere præciseret tidspunkt, holder vand? Eller hvordan?

Det forekommer at være en smule Kafkask.
FREM for alt
Skrevet af A-Z
KimTell

Selv tak. Du skal skam bare lade være med at lyve, fordreje og overdrive. Altså hvis du vil være så venlig.
Genesis 38:8-10
Skrevet af Mr. Pink
Forza

Jeg passer mit job så godt, at jeg er blandt dem, der trækkes på, når ledelsen skal sparre med lærerne. Lad være med at fortælle mig, hvad jeg skal.

Jeg vil egentlig skide på, hvad du laver, for uanset hvad det er, så er mit job en direkte afspejling af, hvad vores samfund har af massive problemer i forhold til de medborgere og deres børn, der kommer fra Mena-landene samt Balkan.

Jeg har i øvrigt en elev fra Korea - og har også haft hendes søster - og de er måske nogle af de mest kvikke hoveder, jeg har haft æren af at undervise.

Har også en elev, hvis far er fra Vestafrika, og moderen er fra Danmark. Han er suveræn. Klog, ydmyg, respektfuld, men samtidig med stor integritet.

Som jeg tidligere har nævnt, så er statistikken desværre således, at 9/10 elever fra Mena-landene volder os problemer. Enten er det fagligt, med kolossale læsevanskeligheder eller kognitive udfordringer, eller også er der enorme brister i deres opdragelse - hvis man overhovedet kan tale om en opdragelse. Pigerne bliver dog forsøgt holdt nede i visse tilfælde.

Og ja, vi har naturligvis også udfordringer med etnisk danske elever - i øvrigt alle med familiære problemer.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Pibe
Az, du er jo som du selv siger ikke imbecil, så du kan vel læse mellem linjerne på DR, at vi har at gøre med et kultursammenstød. Men enig, det ville da være interessant at få underbygget videnskabeligt, f.eks. hvis et par sociologer tog en pause fra de postkoloniale hvidhedsstudier.
Skrevet af ForzaDrughi
Pink. Du må da være lidt af et orakel, når nu ledelsen lytter til dig! Spørger de så også hvor du får din statistik fra, for det vil jeg sådan set godt se en valid kilde på. Altså i forhold til de 9 ud af 10 børn.
Hvis du er af den opfattelse at danske børn kun har problemer grundet familiære forhold, kontra børn fra mena-landene der åbenbart er født med foragt for samfundet samt den danske folkeskole, så burde du fandme flås ud af den danske folkeskole!
Du kan jo evt. læse Yasser Ghanbari`s skriv fra Weekendavisen om hvordan børn bliver oppe i hovedet, hvis ens forældre med ragende PTSD ikke får den nødvendige hjælp. Men nej, de er sgu nok født med foragt for alt der lugter af at ville et liv i et dansk samfund.

I forhold til underretninger, så er der lige lidt læsestof fra Ankestyrelsen

Fagpersoners særlige underretningspligt

Som fagperson har du en særlig underretningspligt, der går forud for din tavshedspligt
Hvis du har et arbejde, hvor du er i tæt kontakt med børn og unge, er du særlig forpligtet til at underrette kommunen om din eventuelle bekymring for et barn eller en ung.

Der stilles ikke krav til, at du som fagperson har et kendskab til barnets eller den unges forhold. Den skærpede underretningspligt betyder, at du har pligt til at reagere, alene på baggrund af forhold, der giver formodning om, at et barn eller en ung har behov for særligt støtte.”
Skrevet af A-Z
Pibe

KimTell kan læse kultursammenstød mellem linjerne i en kogebog. Han er mig bekendt den ene herinde, der konstant lyver og fordrejer på den måde, som han gjorde i følgende indlæg:

DR og TV2 bringer i dag nye rystende tal om vold, chikane, og trusler mod lærerne i folkeskolen.

Det epokegørende er, at man ret faktisk, om end modstræbende, erkender at de primitive adfærdsmønstre bunder i "inklusion og kultursammenstød."

Realiteternes verden har så småt fundet vej til en af multi-kultis allersidste bastioner.

Og tænk sig, der er mangel på lærere...
Den situation ændrer sig formentlig ikke, som følge af den støt stigende udfoldelse af voldskulturens anseelige potentiale.


De analyser af rapporten, som jeg har læst, fokuserer på inklusionsproblematikken, men det er så absolut en fodnote i Kims udlægning. Han kan desuden bare lave en simpel henvisning, hvis han vil bevise sin uskyld, og siger jo direkte, at DR og TV2 (hvorend han har det fra) erkender, at tallene skyldes kultursammenstød.
Genesis 38:8-10
Skrevet af Kaffe
E9 med Pibe: Skær lige Kim noget slæk her. Budskabet er klart, og virkeligheden lader sig jo observere. Jeg synes, du går i lige lovligt små sko, A-Z.
Niddets arkivar
Skrevet af Slettet(412118201009)
Forza

Ift at du påpeger at PTSD-ramte "ikke får den nødvendige hjælp":


Langt de fleste der kommer til landet falder uden for den kategori.

- Migranter ( Samtlige indvandrere fra eksempelvis Tyrkiet og Pakistan, er IKKE flygtet.)

- Andelen af fup-flygtninge er alarmerende. I et utal af tilfælde, har vi set "flygtningen," rejse på ferie i hjemlandet, med et triumferende blik, og opholdstilladelsen i hånden.

- Familiesammenføringer udgør en kolossal andel.

Tilbage står et antal ægte flygtninge, der slet ikke modsvarer bjergene af problemer i folkeskolen.

---

Årsagerne blandt ikke-flygtninge er...

Vanrøgtede børn, der lever i en kultur, hvor vold, fanatisme, kvindeundertrykkelse, ligegyldighed mht tilegnelse af nødtørftige sprogkundskaber mm, hører til dagens uorden.
Udover at det afspejler afgrundsdybe kulturforskelle, genererer vanrøgten naturligvis (også) problemer i skoleregi.
FREM for alt
Skrevet af Slettet(412118201009)
A-Z

Det må bero på, at du ikke fulgte dækningen særligt tæt den pågældende dag.

I flere sammenhænge, udtalte flere personer med tilknytning til folkeskolen, at Volden, chikanerne og truslerne, var resultater af kultursammenstød.

Du kan sætte pølse for, og pølse bag, pølsen får dog samme smag.
Men nice try.
FREM for alt
Skrevet af Pibe
Jeg har nok bare svært ved at forstå, hvorfor kim er så vigtig for jer ift sagen selv.
Skrevet af Bosse1983
Du har svært ved at forstå, at at den bombastiske lystløgner er et irritationsmoment, når folk prøver at føre en nogenlunde saglig debat? Selvfølgelig skal Kim kaldes ud hver gang han præsenterer en af sine udokumenterede løgne, falske udlæg eller omskrivninger af citater. Der er efterhånden ganske mange og det er helvedes dårlig stil. Det er imponerende hyklerisk, når samme bruger bræger løs om mediernes agenda, selvom hans version af at holde egen røv ren er at stå med lort helt ned i skoene.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(412118201009)
Bosse

"Selvfølgelig skal Kim kaldes ud hver gang han præsenterer en af sine udokumenterede løgne..."

Noget af en melding.
Betyder det, at du simpelthen vil begynde at inddrage substansen?
Betyder det, at du vil specificere de "løgne" du observerer?

Og apropos løgne:

Det fremstår en anelse mere ædrueligt, når "løgnene" bliver påtalt i konkret form, frem for en runde med et udokumenteret, bredpenslet, blindmaleri.

FREM for alt
Skrevet af Bosse1983
Jeg har flere gange bedt dig om dokumentation, men du kan ikke linke og når presset ender du i et hysterisk rant. Du kan jo starte med vakterne på norske skoler med tilhørende tjeksluser, som du er blevet udbedt adskillige gange. Hvis ikke du kan linke, så skriv mediet, dato og overskrift, så finder jeg det nok.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Bosse1983
Men enig, det ville da være interessant at få underbygget videnskabeligt, f.eks. hvis et par sociologer tog en pause fra de postkoloniale hvidhedsstudier.

Så du vil acceptere sandhedsværdien i en bestillingsvare fra akademikere du ellers afviser, forudsat den flugter med dit verdensbillede. Det er lidt af en indrømmelse.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(412118201009)
Bosse

www.vg.no. --- nyheter innenriks

16. august 2017

Overskrift:

"Elever på Oslo-skole må gjennom sikkerhetssluse."

Skolen hedder Bjørnholt.

Jeg googlede: Norsk skole sluser

(Aftenposten.no bragte samme dag en artikel om fænomenet)
FREM for alt
Skrevet af Pibe
Bosse, det ville jo være en relativt simpel tælleopgave (hvem gør sig fortjent til eftersidninger - og hvornår), som med de nødvendige forbehold kunne betros selv folk skolet i et rød/grønt verdensbillede.
Skrevet af Jerikov
Kim, hvad er årsagen til at du ikke kan lægge et link?

God knows that he won´t arrive
Skrevet af Slettet(412118201009)
Jerikov

Et godt, og helt forståeligt spørgsmål.

Jeg er en komplet umulius ift IT-færdigheder.
Kloge mennesker i min omgangskreds, har belært mig om at min i øvrigt udmærkede Huawei, besidder en brist, der udelukker links.

Jeg er blevet anbefalet at opsøge den sælgende butik, for at rette op på manglerne.
Det er også planen!

Venlige personer på nærværende site har ligeledes tilbudt assistance. Uden held.

FREM for alt
Skrevet af Jerikov
Tak.

Iøvrigt glæder det mig, at der er kloge mennesker i din omgangskreds.
God knows that he won´t arrive
Skrevet af Slettet(412118201009)
Jerikov

Selv tak, og ha ha.
FREM for alt
annonce
0