Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(412118201009)
Frisk måling fra norstat/altinget:

Afskaffelse af forbehold:

Euro
Ja-Nej 26%-60%

Forsvar
Ja-Nej 24%-57%

Retligt
Ja-Nej 32%-54%
FREM for alt
Skrevet af Bosse1983
Thomas Funding som ny politisk redaktør for Avisen.DK. Solid kapacitet de der har hentet ind. Jeg er ikke så vild med LO-grundlaget, men dette kan måske givet lidt legitimitet.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Bjarke
Det er ikke avisen.dk han er blevet redaktør for, det er Avisen Danmark. Avisen Danmark er Jysk Fynske Mediers fællesavis der udkommer sammen med deres dagblade.
Fernando Torres says he\'s been wearing a t-shirt under his top and will reveal it when he next scores. It reads \"Save The Chilean Miners\".
Skrevet af Slettet(412118201009)
Frederiksens melding om en et-parti-regering, er en lodret "livsforsikring" til DF, om en altdominerende rolle i dansk politik på ubestemt tid.
DF har definitivt overtaget de radikales position som tungen på vægtskålen.

Havde socialdemokratiet lagt to og to sammen for tyve år siden, havde partiet været mange problemer foruden.

Af uransagelige årsager, mener "liberale" dele af venstre, at det er formålstjenligt at gentage det socialdemokratiske "selvmord."

DF må knibe sig i armen, mens partiet vantro lægger øre og øjne til gammelpartiernes forpjuskede forsøg på at udvikle en strategi.
I 1990´erne kunne S og V med største lethed ha´ udraderet DF.
Prisen for det ikkeeksisterende politiske boldøje er, at de to partier, så langt øjet rækker, vil blive drevet rundt i manegen af Thulesen Dahl.
FREM for alt
Skrevet af dons

Det kan man ikke være uenig i. God fornøjelse Danmark.
crazy gang
Skrevet af Steve Highway-61
Jeg tror forklaringen er at DF har flyttet sig markant til venstre i fordelingspolitikken. Det var præmissen da S valgte Dr Faust modellen i udlændingepolitikken.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Slettet(412118201009)
Highway

Uden tvivl en central iagttagelse.
Bagagen fra tiden med Fremskridtspartiet, er definitivt arkiveret.

Socialdemokratiet har formentlig ligeledes, kastet et blik ud i europa, og mødt virkeligheden i form nødlidende søsterpartier, der for fleres vedkommende, er ude i en dødskamp.

Endelig var fire års radikale ydmygelser efter katastrofen i tårnet, et velvoksent bidrag til tanken om at forlade "tvangsægteskabet" med de radikale.

Jeg antager, at Vestager var bevidst om, at det var "sidste nat med kliken," og derfor ryddede bordet eftertrykkeligt.

Thorning var jo uendelig ligeglad med den substans, hun alligevel ikke forstod ret meget af. Men hun var vist ret begejstret for at være statsminister.


FREM for alt
Skrevet af Steve Highway-61
Hvad der fik Dr Faust til at sælge sin sjæl til djævlen var jo en ting og kun en ting: Drømmen om succes. Så i virkeligheden er det jo et mindreværdskompleks. De vil gerne elskes...

You are in a train in Germany. The train is sinking.

https://youtu.be/UGpvg0XlNfI
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Slettet(351856201103)
Frederiksens melding om en et-parti-regering, er en lodret "livsforsikring" til DF, om en altdominerende rolle i dansk politik på ubestemt tid.
DF har definitivt overtaget de radikales position som tungen på vægtskålen.


Jeg tror man skal se det som et forsøg fra S om at kunne udrydde den platform som DF har sat sig rimeligt sikkert de sidste 20 år.
Jeg vil lige starte med at slå fast, at jeg under ingen omstændigheder er tilhænger af en et-parti regering. Men jeg synes egentlig at analysen man er kommet frem til i S giver god mening. At den så stensikkert er urealistisk i praksis er en anden sag.

S har ageret opposition i langt de fleste år siden 1998. Det der har stået i vejen for s-ledede regeringer har primært været på spørgsmålet angående indvandring. Her har DF konsekvent peget på V, som dermed har kunne overtage magten. Det er S formentlig ved at være ret trætte af, især nu hvor at de kan se muligheder i et O/S samarbejde på flygtningeområdet samt på den økonomiske politik.
S er klar over, at magten ligger i udlændingedebatten. Men som vi har snakket om flere gange herinde, og som du Kim også selv har nævnt, så skaber det utvivlsomt en skepsis hos flere potentielle DF vælgere, at man vil i regering med partier som RV, samt støttes af Ø og Å der ikke har helt samme udlændingepolitik.


Forslaget med at give Ø, Å og RV muligheden for at holde hænderne rene på udlændingespørgsmålet kan derfor i teorien give fin mening. Den øjeblikkelige politiske situation viser, at der er grobund for at samle mandater nok til at kunne lave en aftale på udlændingeområdet med V, DF, K og måske LA. Men er partier som V, DF og K virkelig interesserede i at give Socialdemokraterne så stor en sejr? Skulle der findes en løsning, så er S rimeligt frie til at lave aftaler på andre venstreorientede områder såsom den grønne omstilling, uddannelse, infrastruktur, sundhed osv med andre partier. Men hvis V og K giver S en sejr på udlændingeområdet degraderer de sig selv ud af politisk indflydelse på en hel række andre områder, hvor S ikke længere vil være afhængig af borgerlige partier. Derudover er det også tvivlsomt at DF reelt er interesserede i den "endelige løsning" (ja, det lyder klamt, men det altså uden gaskamre håber jeg), for hvor skal de så få deres stemmer fra?

Men i praksis vil det hurtigt blive noget rod, fordi ingen af de andre partier reelt binder sig til noget. Ideen om at man kan samarbejde med alle, samt samle forskellige koalitioner alt efter det konkrete forslag, virker jo oplagt, men er nok kun realistisk i fiktionens verden hvor forhandlingens mester altid kan overvinde politiske stridigheder eller personlige udfordringer. Sådan er verden bare ikke i virkeligheden, og faktum bliver nok istedet at S bliver nødt til at love væk til højre og venstre. Hvis K og V skal stemme for en endelig aftale til en S-ledet regering der, såfremt det skulle kunne lykkedes, vil kunne være den største politiske sejr siden kanslergadeforliget, er de vel også nødt til at få nogle ret store indrømmelser økonomisk, hvor de ellers vil være sat uden for indflydelse.
Og vil V egentlig være så indvandrekritiske når de ikke har magten? Eller vil Løkke og venners afgang (de er vel ude, såfremt V taber magten) betyde at V med Kristian Jensen og andre hellere vil samarbejde med RV, der ikke er bundet af regeringen?

I 1990´erne kunne S og V med største lethed ha´ udraderet DF.
Prisen for det ikkeeksisterende politiske boldøje er, at de to partier, så langt øjet rækker, vil blive drevet rundt i manegen af Thulesen Dahl.


Fuldstændig. Problemet her skyldes vel nærmere, at magten har været målet i sig selv og ikke så meget hvad den reelt kan bruges til politisk. Det ser dog ud til, at man på venstrefløjen trods alt har indset, at den eneste måde hvorpå man kan føre venstreorienteret politik, er hvis der kommer styr på indvandringen. Om ikke andet, så i befolkningens øjne.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Krook
60-75% af befolkningen ønsker at man begrænser indvandringen. Hvis man fra venstrefløjen vil have chancen for at danne regering, må man acceptere den præmis, og så arbejde ud fra det. Alternativet er at man fortsat får både højreorienteret værdipolitik og økonomisk politik de næste mange år.

Som sådan fornuftigt nok at S har erkendt det. DF har jo med en perlerække af vanvittige politikere formået at få 25% af befolkningens stemmer, fordi der ikke var noget alternativ, såfremt man ville have stram udlændingepolitik og noget der ikke er en minimalstat.
Skrevet af Slettet(351856201103)
Vælgerne ønsker dog også overvejende socialdemokratisk politik. Det siger en hel del, at kun 30% af vælgerne reelt stemmer på borgerlig økonomisk politik.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af kryger1991
Folk vil ikke save grenen af de sidder på -> Den offentlige sektor.
winning
Skrevet af hatafmug
Folk er i gang med, at save grenen over, det har de været i mange år. Men folk er zoombier, mange har svært ved at se hvad der foregår i samfundet/verden åbenbart. Alt er til salg.

FCK
Skrevet af mirakelmix
@Mr123
Det er for så vidt rigtigt. DF har dog været gode til, at lægge stemmer til Regeringens økonomiske politik de sidste mange år
Skrevet af Toon Toon!
30% Det er da kun LA, Konservative og Nye Borgerlige, der står for reel borgerlig økonomisk politik.

Danskerne vil tydeligvis have "socialdemokratis økonomisk politik" (velfærd og stor offentlig sektor vs. skattelettelser og privatisering) og så vil de have en stram udlændingepolitik. DF og Socialdemokraterne leverer begge dele pt. så spørgsmålet er om de ikke bare skulle danne regering.
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af Slettet(351856201103)
Mirakel: Ja. Men jeg tror aldrig jeg har hørt om nogle der stemmer DF ud fra deres økonomiske politik. Det er indvandring, og for de der ikke tør indrømme, at det er grunden, er det ældres forhold.

DF går jo ikke til valg på økonomisk borgerlig politik, men det er rigtigt at de har lagt stemmer til uanset. Ofte har de dog også fået nogle stramninger med, for når man kan genere nogle muslimer, så er det mindre vigtigt hvorvidt vælgernes økonomiske interesser bliver mødt.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Krook
https://www.dr.dk/nyheder/politik/politiledere-staar-frem-vi-har-i-aarevis-snydt-demonstranter-ved-kina-besoeg

Søren Pape: "Der er intet at komme efter, var der nogle beviser, var de nok blevet fundet"

Et par uger senere viser det sig at man systematisk har brudt grundloven ved samtlige kinesiske statsbesøg de sidste 20-30 år. Det får ikke den kære Pape til at virke som en mand der har voldsomt godt styr på tingene, endskønt han ikke selv kan bebrejdes for nogle af forseelserne.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Krook

Blankt enig.
Pape og Pind har været rendyrkede katastrofer på posten som justitsminister.

Og politiet, udenrigsministeriet, og eventuelt justitsministeriet, møder vi nu i et enfoldigt forsøg på at skjule deres inkompetente plat og svindel.
Bananrepublik-tilstande!

Og ikke mindst:
Point for "endskønt" :-)
FREM for alt
Skrevet af Slettet(412118201009)
BT i dag:

Studenterkørslen undgår ghetto-områderne.

Den urprimitive arabiske voldskultur sætter nu også sit hæslige præg på studerendes tradition med afsluttende kørsel.
Romerlys, kartofler og æg hører til reptilhjernernes yndede kasteskyts.
I Vollsmose har der sågar været anvendt håndvåben!
Disse er (foreløbig) anvendt til skud i luften?!?

I går berettede lokalavisen om arabere, der udviste primitiv adfærd på badeanstalter i Hillerød!

I morgen?
Tja...

FREM for alt
Skrevet af Steve Highway-61
Tja hvad mon der skete i halvfemserne ?

https://politiken.dk/indland/art5689762/Tidligere-rigspolitichef-Ministerium-kendte-til-rockerkilde

Bjørn Westh ??

Jeg er ked af at sige det men hvis man er rystet over myndighedernes adfærd i denne sag, har man ikke rigtigt gjort sig klart hvordan vores samfund fungerer.
All we are saying is give peace a chance that means you too
annonce
0