Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Friendly
@Egos
Det må være rapporten på https://www.fm.dk/nyheder/pressemeddelelser/2018/02/store-udgifter-til-indvandrere-uden-job der henvises til mht de 36 mia.

Problemet i rapporten er, hvor mange år man forsøger at kigge fremad. For det er jo oplagt, at flygtninge giver underskud i de første år efter, at de er kommet hertil, fordi de har svært ved at finde arbejde og i mange tilfælde bare skal modtage understøttelse og undervisning for at lære det danske sprog og det danske samfund at kende. Desuden får de flere børn end indfødte danskere, og børn koster penge i børnehaver, skoler osv, indtil de bliver voksne og færdiguddannede. Så vurderer man kun sådanne flygtningefamilier i en kortere årrække, så bruger staten jo flere penge på dem, end de når at betale i skat. Det er dette regnestykke, som man så har fået til at give et minus på 36 mia.

Problemet er bare, at underskuddet bliver mindre og mindre, som tiden går. Til sidst bliver det vendt til et overskud. Men beregningerne er jo lavet af en Venstre-regering, der er imod indvandring. Så de tager selvfølgelig kun hensyn til indtægter og udgifter i de år, der går, indtil indvandrerne i stedet begynder at give overskud, ligesom alle andre danskere jo i gennemsnit gør for staten, fordi de fleste af os jo i løbet af vores liv betaler mere i skat til staten end det samlede beløb, som staten bruger på os.

Venstres pointe er dog klar nok: Indvandrere, der kun kommer hertil, fordi de har fået et velbetalt job, giver i modsætning til flygtningene et stort overskud allerede fra dag 1. Så en Venstre-regering, der kun sidder der i 2-3 år foretrækker naturligvis stærkt sådanne indvandrere, og undgår helst indvandrere, der først skal lære dansk og undervises, gør de kan få et job efter, at Venstre-regeringen sandsynligvis forlængst er blevet afløst af en helt anden regering.
Skrevet af Pibe
Problemet er bare, at underskuddet bliver mindre og mindre, som tiden går. Til sidst bliver det vendt til et overskud.


Det pureste mahogni.
Skrevet af Egos
Pibe du svarede mig ikke om de 30 milliarder kun dækker over de indvamdrere som giver udgifter.
Skrevet af Egos
godt nok en lang forklaring Friendly, hvor du fortæller the obvious.

Men faktum er at vi har indvandrerne og ikke slipper af med mange af dem. Danskere kan desværre ikke skelne mellem flygtninge og indvandrere.

Vi skal behandle hårdtarbejdende indvandrere ordentiigt, men kun hvis de gider yde en indsats ligesom det altid har været. Ingen respekt intet ophold.
Skrevet af Pibe
Jeg er ikke så meget for den slags regnestykker. Min reaktion på dem plejer at være "hvad koster en ghetto?" og lignende. De etiske grupper, vi taler om, klarer sig gennemsnitligt skidt på de fleste parametre, uanset at der selvfølgelig vil være mange positive historier imellem. Det er, hvad jeg forholder mig til, navnlig når det gælder spørgsmålet om, hvorvidt DK skal tillade yderligere indvandring.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Der er minimum to faktorer der skævvrider.

1)

Dels er der tale om ikkevestlige indvandrere.
Hermed indgår fx asiatere i tallene, og da denne gruppe i højeste grad er et positivt tilskud.
Groft sagt repræsenterer de »underskudsgivendes« etniske tilhørsforhold omkring 20 lande, altovervejende fra mena.
Problemet er, at myriader af krige, og lange kæder af familiesammenføringer, har medført en uhensigtsmæssig stor indvandring fra kulturer, der simpelthen ikke er kompatible med den danske.
Asiatere kræver ikke alskens integrationsprojekter og særbehandling.
De er ikke en belastning af de offentlige budgetter, og optræder yderst begrænset i statistikker omhandlende kriminalitet.

2)
Dels er elementer som efterforskning, retlige processer og fængselsophold ikke inkluderede, ligesom fx forebyggelse og bekæmpelse af terror, radikalisering, bandekrige, beskyttelse af flygtede kvinder mv. ej heller, er en del af det store milliardbeløb.
FREM for alt
Skrevet af Egos
Skulle dette være en slags facitliste?

Jeg takker ærbødigst for at du har løst problemet.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Egos

Ha ha. Det kan jeg nok ikke prale af.

Men for lige at nævne en skævvridning fra det modsatte perspektiv:

Man indregner udgifter til skolegang for indvandrere.
Den post giver ikke mening, al den stund at skolegang må være et uomgængeligt element ift integration, deltagelse på arbejdsmarkedet og almen demokratisk dannelse.
FREM for alt
Skrevet af Darth Vader
Problemet er bare, at underskuddet bliver mindre og mindre, som tiden går. Til sidst bliver det vendt til et overskud.


Dansk politik tråden er altid underholdende læsning. Af og til bliver det dog lige lidt for meget.

Ovenstående postulat har intet hold i virkeligheden medmindre der sker en differencering.

For vestlige indvandrere er ovenstående korrekt, for indvandrere/flygtninge fra den tredje verden er det helt forkert.

Det ville absolut klæde brugeren at holde sig til virkeligheden.
Skrevet af Friendly
@Darth Wader
For vestlige indvandrere er ovenstående korrekt, for indvandrere/flygtninge fra den tredje verden er det helt forkert.

En person ved navn Samuel Umtiti var født i Cameroun. Han indvandrede jo så til Frankrig, og udfra dit racistiske grundsynspunkt må dette jo så have kostet Frankrig en formue. Hvor meget mon? ;)

Vi er næsten alle efterkommere af vikingerne, der jo var ekstremt blodtørstige og voldelige. Så vi må jo så også give stort underskud, hvis mennesker bare er de samme til evig tid? Men tværtimod er Danmark trods dette blevet et af verdens rigeste lande. Hvordan hænger det mon sammen, når du påstår, at indvandrere fra den tredie verden ikke kan forandre sig?

Det ville absolut klæde brugeren at holde sig til virkeligheden.

Det gør du jo i endnu mindre grad end de politikere, der ligesom dig bare kortsynet er hoppet på den populisme indvandrerfjendske vogn og helt i regnestykket undlader det tab, som Danmark vil få, hvis vi får et rygte for at være en lille racistisk bananrepublik, der ikke vil dele byrden ved at modtage flygtninge med resten af EU landene. Firmaer vil måske til dels helt undgå at oprette filialer i Danmark, hvis dette bliver tilfældet. Hvor meget mon det vil koste Danmark? Vi ved det ikke, hvilket jo sikkert også er undskyldningen for ikke at medtage dette tab i beregningerne.
Skrevet af Friendly
@kimTell
Du snakker om, at asiater skulle være bedre end indvandrere fra Mellemøsten eller Afrika. Men hvad er det så lige, der gør pakistanere, russere fra Sibirien eller vietnamesere så meget bedre?

Dels er elementer som efterforskning, retlige processer og fængselsophold ikke inkluderede, ligesom fx forebyggelse og bekæmpelse af terror, radikalisering, bandekrige, beskyttelse af flygtede kvinder mv. ej heller, er en del af det store milliardbeløb

Politiet har vi jo i forvejen, og desuden bruger de jo langt mere tid på højreekstreme hvide fodboldbøller, alimindelige “danske” narkohandlere osv. Udgifterne til de ting, du nævner er meget små og handler mere om racehad, narko, alfonseri osv hos hvide danskere, hvis familier har været her i århundreder.

Desuden kan jeg ikke lide dette med at lave beregninger, hvor menneskers værdi og liv bare gøres op i penge. Gjorde vi dette på samme måde med vores børn, så skulle regeringen jo forbyde os at få dem, fordi de jo bare koster staten en formue på et utal af milliarder til børneinstitutioner, skoler, gymnasier, universiteter og SU i de næste 20-30 år. Formentlig giver børn, der fødes idag, jo først overskud om 40-50 år. Altså længe efter, at de fleste af os allerede er døde. Så ud fra et økonomisk perspektiv er børn en langt større udgift end flygtningene er, og jo blandt andet, vi får millioner af børn, men kun få tusinde flygtninge!
Skrevet af Slettet(161328200907)
@Friendly. Alt du bygger det du skriver på, er penge!
Hvad med det der ikke har med penge at gøre? F.eks. følelsen af at kunne færdes sikkert om natten, nærmest hvor som helst i Danmark? Det kunne man for 15-20 år siden. Hvordan ser det billede ud i dag?
Hvad med de åbenlyse kulturforskelle der er? F.eks. kvinder der bliver gemt derhjemme og ikke må vises frem eller have rettigheder? Det varme blod i folk fra de sydligere himmelstrøg der får dem til at fare op og skælde ud, så snart de føler tingene ikke går efter deres næse. Med det mener jeg, hvis man kommer til at diskutere med en, så går der ikke fem minutter før der står en del brødre, klar til at få en til at føle sig sat på plads.
Hvad med det faktum at der er områder i Danmark hvor hverken politi eller brandvæsen syntes det er sjovt at komme?
Hvorfor skal alt handle om penge og er pengene virkelig det værd, især med tanke på alt der mistes? Bare fordi du mener det er det vigtigste i livet, så er det ikke alle der er enige.
Jeg personligt kunne ikke være mere ligeglad med om bønderne mister lidt penge i Saudi arabien, fordi vi gerne selv vil bestemme hvem vi vil lukke ind.
Så vil du "pretty please, with sugar on top" stoppe med at være så fucking belærende om hvordan dette land skal styres!
Alex Ferguson: "Elland Road is the most intimidating venue in Europe." Leeds! Leeds! Leeds!
Skrevet af Slettet(412118201009)
Nå, så var der igen sagesløse der stod i vejen for den tilbagestående voldskulturs kugler.

Det var ganske givet hvide højrefascister...igen.
FREM for alt
Skrevet af Friendly
Alt du bygger det du skriver på, er penge!

Det er ikke mig, der har valgt dette. Men derimod dem, der mener, at druknende flygtninge i Middelhavet da ikke vedkommer os, hvorfor de kun vil have, at vi skal modtage vores andel af sådanne flygtninge, hvis flygtningene kan give os et økonomisk overskud (og helst hurtigt!).
Hvad med det der ikke har med penge at gøre? F.eks. følelsen af at kunne færdes sikkert om natten, nærmest hvor som helst i Danmark? Det kunne man for 15-20 år siden. Hvordan ser det billede ud i dag?

Hvad kan man gøre ved det, hvis årsagen er, at flere er blevet bange for spøgelser? Eller er blevet påvirket af racisters propaganda om, at folk er farlige, hvis de har en mørk hudfarve eller har haft bedsteforældre, der var muslimer?

Jeg er dog ikke helt uenig i, at der også kan ligge en lillebitte rest af noget, der ikke bare er indbildning i frygten. For racister på højrefløjen er jo blevet mere og mere voldelige med årene. Forhåbentlig undgår vi dog i Danmark, at en af dem pludselig ligesom Anders Breivik (der nu kalder sig Fjotolf Hansen) i Norge bare går ud og forsøger at skyde så mange socialister eller farvede indvandrere som muligt. Men den type personer bliver der desværre flere og flere af. Ikke kun i USA - men nu desværre også i Europa.

Stadig mangler vi i debatten at overveje, hvorfor store internationale firmaer begynder at fravælge Danmark. Et eksempel er Electronics Arts, der nu lukker ned i Danmark, men samtidig udvider i bl. a. Sverige og Finland i stedet for. Skyldes dette, at Danmark har en regering, der ikke vil være solidarisk med EU og er domineret af et parti som DF, der i udlandet anses for at være populistisk og en fjende af blandt andet uddannelse? Hvad koster det Danmark, at sådanne meget store internationale firmaer begynder at fravælge os samtidig med, at de udvider en masse andre steder?
Skrevet af Slettet(412118201009)
Friendly

Der er alt for meget vrøvl i dit indlæg/svar, til at jeg orker at gendrive det.

Flygtninge/indvandrere på varig forsørgelse, massiv kriminalitet, tolke til 3. generationsindvandrere, forebyggelse af radikalisering, terror, bandekrige, 21 fejlslagne milliarddyre integrationsprojekter, centre for voldsramte kvinder, et massivt socialt bedrageri osv, osv, osv bliver aldrig andet end en gigantisk økonomisk klods om benet.
FREM for alt
Skrevet af Slettet(271327201411)
Nu i snakker økonomi, så er det mig et under at i ikke er dødsens angste for hvide, habitklædte bankfolk. Hvis der er nogen der er skyld i gigantiske økonomiske tab er det vel netop dem.
Skrevet af Mercenary
"Nå, så var der igen sagesløse der stod i vejen for den tilbagestående voldskulturs kugler.

Det var ganske givet hvide højrefascister...igen."

En eller anden københavnsk kælling undlod at skaffe sin datter og hendes ven hjælp, da de tydeligvis skulle have haft det. Københavnere... De er sgu så afstumpede.
Lose all to save a little
Skrevet af Duck
og er domineret af et parti som DF, der i udlandet anses for at være populistisk og en fjende af blandt andet uddannelse?


Er DF kendt i udlandet, som fjender af uddannelse? Det lyder lidt tvivlsomt.

Du var sjovere, da du såede tvivl om Holocaust overhovedet havde fundet sted, i stedet for at slå på den samme tromme, om at det er FRYGTEN FOR DE FREMMEDE, der gør, at mange ikke orker mere indvandring fra shithole-landene. Men OK, hele tråden inkl. mig selv hopper lige på limpinden igen og igen.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Merc

Din suspekte »sammenligning« taler sit helt eget sprog om en »argumentation,«
der glimrer ved sit totale fravær af mening.
FREM for alt
Skrevet af Bosse1983
Og tænk hvad hun koster i metadon og andet gøgl, Merc. For ikke at tale om ressourcer til ambulance, politi, pleje til ungen og generel okkupation af det danske retsvæsen. #Kun.I.KBH

Kan vi ikke bare kappe fortøjningen til hele øen og lade den drive til havs?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0