Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(412118201009)
Faberge

Så skidt da...
FREM for alt
Skrevet af Slettet(412118201009)
Sir c

Øhh, okay...keder kampen dig?
FREM for alt
Skrevet af Pibe
Man ved aldrig med ham Løkke.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Pibe

Præcis.
I 2011 kom det bag på alt og alle, at vi skulle frem til september, før han trykkede på knappen.
Dengang var ulempen, at alle kunne gennemskue, at når valget ikke var udskrevet i juni, var der reelt kun september tilbage.

Denne gang er det EP-valget, der skal tages højde for.
Den valgkamp udelukker maj måned.

Målingerne kan meget vel blive Løkkes ledestjerne.
Hvis blå blok i en periode mønstrer i omegnen af 49-50%, bliver manden nok fristet en anelse.
FREM for alt
Skrevet af Sir , moderator
Nej Kim, kampen keder mig ikke. Jeg tror på X. Ajax kan på den anden side pludselig score og evt så vinde, det tror jeg også på eller Bayern kan det samme og så vinder de måske. Det tror jeg også er muligt. Måske bliver det et helt andet udfald. Meget kan ske.
Dette er en signatur.
Skrevet af Pibe
Kan gå begge veje.
Skrevet af Sir , moderator
Helt Cabra´sk som i de gode gamle dage.
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(561856201103)
Jarlov skriver på Facebook

Vi glæder os utrolig meget til at fremlægge en plan for Hovedstadens udvikling her til vinter. Det er ret store planer, vi har i støbeskeen. Hovedstaden trænger til fokus. Der er behov for ny byområder, trafikinvesteringer, erhvervsudvikling, grønne områder og meget andet


Først og fremmest tænker jeg at det lyder som områder som Københavns kommune normalt skulle stå for. Hvorfor det nu er regeringen der skal stå for en samlet plan af byudvikling for Københavns kommune kan jeg ikke helt gennemskue.
Nu snakkes der valg længere oppe, og der er da helt sikkert et eller andet med at Venstre og sikkert også Konservative gerne vil gøre sig lækre overfor københavnerne. Man vil gerne betale lidt tilbage for udflytninger af arbejdspladser, som næppe har været voldsomt populært blandt hovedstadens vælgere. Hvis man var lidt konspiratorisk anlagt, kunne man forestille sig at det dog i sidste ende bunder i at V/K er trætte af, at København er, og altid har været, en rød kommune hvor de ikke bestemmer. Det kan man jo selvfølgelig omgå ved bare at lade regeringen stå for det.
Det virker dog ærlig talt en anelse groteskt, og jeg mindes ikke at have set noget lignende tidligere.

EDIT: Må nok hellere tilføje at Jarlov er blevet formand for det hovedstadsudvalg, som regeringen nedsatte tidligere på året, og det er i den forbindelse han skriver sit indlæg.

Men med stærke argumenter som
Der er en forkert opfattelse af, at hovedstaden er forkælet. Det er den ikke. København trænger til noget mere politisk fokus, og det er på tide, vi får gjort noget for at bringe den fremad igen


Så er der selvfølgelig heller ikke noget at komme efter. Det virker spøjst at gå med den vinkel der hedder at hovedstaden nærmest bliver ignoreret. Mig bekendt går eksempelvis 80% af kulturstøtten til hovedstaden, og som bosiddende i hovedstaden kan jeg med mine egne øjne se, at der bliver bygget alle steder. Både veje, boliger og metro. At hovedstaden bliver ignoreret virker mest af alt som et argument opfundet til lejligheden. Men som nævnt længere oppe er det nok udflytningerne han tænker på. Her kunne regeringen selvfølgelig have valgt at gå med en anden vej, der også i højere grad var kommet provinsen til gode på det lange løb. Men man valgte desværre at gå med det hurtige fix, der kunne give en følelse af hurtigt arbejde, istedet for at turde at gå med længerevarende projekter, der reelt kunne rykke noget.
Skrevet af Steve Highway-61
Det EU-valg driller.

Mogensen taber nok de 37 lagkager han ikke turde vædde.

Marts og april er lortemåneder fordi det er der lovforslagene normalt fremsættes og startbehandles inden sommerferien.

Vælger man januar eller februar er man fri fra lovbehandlings-processen men til gengæld mister folketinget hele lovgivningsmuligheden i foråret, men det skete jo også under Helle, da udbudsloven pludselig bortfaldt.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Halil
Faberge:

Jeg har gransket mit bud ved gennemlæsning af mit indlæg.

Desværre kan jeg ikke se, at jeg kunne havde skrevet det sjovere uden det blev væsentligt mere fjollet.

Det må høre op! Jeg kommer med et bud på et opportunt tidspunkt for LLR.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Faberge
Jeg håber du kan leve med, at Kim overgår dig i kategorien ufrivilligt komisk.
En fisselatte, tak.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Lidt spøjst, at brugere, der har forvildet sig ind på nærværende tråd mener:

1) At en valgdato er ligegyldig!
(Hvordan er manden havnet på en tråd omhandlende politik?)

2) Er overrasket over at valget, principielt, kan komme når som helst, de kommende 8 1/2 måneder.
(En hel elementær mekanisme, der kommer til udtryk ved ethvert valg, med ukendt dato)

Omvendt, er det et solidt bidrag til forståelse for andre (gådefulde) indlæg med de pågældende afsendere.

Men i lighed med synet af svært overvægtige i fitness-centeret, er det opløftende at nogle mennesker kaster sig ud i sværhedsgrader, der unægteligt er et stykke udenfor umiddelbar rækkevidde.
FREM for alt
Skrevet af Mercenary
Man kan tilgive folk meget mere, hvis de har evnen til at grine lidt af dem selv. Tænk, hvad du kunne opnå, hvis du havde den evne, Kim. Det ville være en vild kombination.
Lose all to save a little
Skrevet af Faberge
Jøsses, Kim. Jeg forklarede dig det ellers meget tålmodigt i går, men du har åbenbart stadig ikke fattet det. Apropos gumpetung.

1) Det er ikke valgdatoen, men dit gætværk på samme, der er ligegyldig.

2) Jeg ved selvfølgelig godt, at valget kommer inden for de næste 8,5 måneder, men dit forsøg på at lege politisk analytiker med et skud spredehagl ud over februar, marts, maj, juni - eller et andet tidspunkt hvis der sker noget overraskende, gjorde bare dit bud temmelig komisk. Det var bare dét, jeg påpegede, men du kunne ikke se ironien.

At du er lidt tung at danse med blev så bare yderligere understreget, da du ikke fangede sarkasmen i Pibes indlæg om, at man aldrig ved med ham Løkke.
En fisselatte, tak.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Faberge

Jeg er helt med på at det langt overstiger dine kompetencer, at operere med andet end helt simple problemstillinger. Undskyld, emner.

I og med at valget kan komme når som helst, kan det forekomme opportunt at vurdere lidt på sandsynligheden på hvornår og hvorfor.

Og ja, der er mange nuancer.
Tydeligvis alt for mange, for visse brugere.

FREM for alt
Skrevet af Faberge
Din mangel på selvironi er kun overgået af din egen selvovervurdering, Kim.

Du anser tydeligvis dig selv som en enorm kapacitet, men du har jo absolut ingen anelse om, hvornår valget kommer. Du sidder bare og skyder i tågen mens du dækker dit gætværk bag en masse floskler i et forsøg på at virke enormt indsigtsfuld. Det har dog den stik modsatte effekt, og du kommer til at fremstå som en tåbe, når du i din "analyse" når frem til alt mellem februar og juni.
En fisselatte, tak.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Faberge

Jeg udpeger helt konkret den 1/3-2019.
Det er ikke helt nok at du læser det halve, og forstår mindre end det kvarte.
Jeg erkender at lixtallet, var lidt for heftigt for de allertungeste.

Havde jeg undladt at påpege andre muligheder, var jeg beskyldt for at være alt for skråsikker.

Ufatteligt mange indlæg fra dig, om hvilke man sige:

1) Komplet renset for det politiske indhold, der aldrig har været tilløb til.

2) forbløffende mange indlæg om et tema, du finder ligegyldigt. (Punkt 1 og 2, er sandsynligvis nært beslægtede)

3) Apropos selvovervurderende:
Hvad der får dig til at tro, at ret mange er interesserede i en "anmeldelse" om en tilfældig bruger, forfattet af en anden tilfældig bruger, på basis af et tema anmelderen finder ligegyldigt, tør jeg ikke gisne om.

Om ikke andet rummer anmeldelser i kælderhøjde, og hjemmebrygget amatørpsykologi, tilsat hørmen af bodegabøvsen fra i går, et vist element af humor.
FREM for alt
Skrevet af Faberge
Jøsses, Kim...

Jeg synes dine bud på februar, marts, maj og juni er gode. Ligesom din pointe om, at der kan ske noget uventet der gør, at valget kommer på et helt andet tidspunkt. Men man kan ikke udelukke, at det bliver april. Eller Løkke kan vælge at starte året på en frisk med et hurtigt valg i januar. Et julevalg i december er også en mulighed. Faktisk kunne det også blive november. Han kan egentlig også lige nå et oktober-valg, hvis han er hurtig. Det er mange variabler at veje op mod hinanden.

Nu vil jeg se fodbold. Jeg tror Liverpool vinder. Men Napoli er stærke hjemme, så det kunne også snildt blive dem, der løber med sejren. Man kan bestemt heller ikke udelukke at det bliver uafgjort. Eller måske begynder det at regne så meget at dommeren må afbryde kampen. Det er spændende.
En fisselatte, tak.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Faberge

Er det et udslag af selvovervurdering/storhedsvanvid, eller en fremskreden demens, der er årsag til at du, dels gentager egne tirader, for gud ved hvilken gang, og ydermere kopierer Sir C´s indlæg fra i går?
FREM for alt
Skrevet af Faberge
Det var ud fra en formodning om, at hvis man bevæbnede sig med tålmodighed og forklarede dig det tilpas mange gange, ville det til sidst trænge ind i skallen på dig. Men du er åbenbart for dum til, at det kan lade sig gøre.
En fisselatte, tak.
annonce
0