Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Friendly
kimTell
Du sidestiller øget velfærd, med systematisk import af modtagere af ydelser fra det offentlige?

Det er, hvad din ven Matteo Salvini i Italien gør, når han insisterer på et underskud på 2,4% på bruttonationalproduktet i Italien næste år, selvom det truer både eurozonen og euroen, som han dog ligesom dig er ligeglad med. Han er som dig højreekstrem populist og derfor også modstander af både indvandring og EU. Men han insisterer på at køre med underskud for at overholde løfter til sine vælgere.
Skrevet af Friendly
Krigerisk pacifist
Man kan altså sagtens føre mere børnevenlig politik, navnlig i USA, og "skabe en fremtid for hvide børn".

Nu er USA jo anderledes end Europa, og spørgsmålet er jo, om du medregner latinamerikanerne som hvide eller ej?

Men USA’s ikke-latinamerikanske hvide befolkning falder, mens minoriteterne stiger i antal. Allerede i 2012 var 50,4% af de fødte børn ikke-hvide amerikanere eller af latinamerikansk afstamning. Og allerede i 2060 forventes latinamerikanerne at blive USA’s største befolkningsgruppe.

Men befolkningen som helhed stiger stadig, selvom de hvide falder i antal. I 1967 nåede USA op på 200 millioner mennesker og i 2006 nåede de op på 300 millioner. Lige nu vurderes befolkningen til at være knap 329 millioner, hvilket gør USA til det tredie mest folkerige land i verden.

Altså hvis man da ellers tror på wikipedia? For oplysningerne er fra https://en.m.wikipedia.org/wiki/Demography_of_the_United_States
Skrevet af Friendly
kimTell
Jeg kender ikke baggrunden for den halvårlige opførelse af stykket:
»Vi leger bare at kontrollen vender tilbage.«

Det er vel ikke så svært at forstå. For en permanent kontrol er ulovlig ifølge EU’s regler. Derfor er man nødt til bare at forlænge den midlertidige kontrol, indtil EU stiller os stolen for døren og giver os valget mellem enten at droppe kontrollen eller forlade EU. Hvad der sker til den tid, er det jo nok stadig for tidligt at forudsige.

EU er bare ikke klar endnu til at kræve reglerne overholdt. For de skal jo først have stoppet den samlede indvandring til EU. Ellers er det ikke kun det lille nyracistiske Danmark, som de får problemer med.
Skrevet af Duck
Hvad siger de egentlig på ZDF om den tyske grænsekontrol mellem Tyskland og Østrig?
Skrevet af Friendly
Hvad siger de egentlig på ZDF om den tyske grænsekontrol mellem Tyskland og Østrig?

Det kan jeg ikke lige huske. Men det må jo være Østrig, der har ønsket den slags, og Tyskland er klart imod. Det største problem for EU er dog stadig Ungarn, som EU derfor overvejer at smide ud af EU.
Skrevet af Duck
Altså, det var Tyskland, som indførte grænsekontrol tilbage i 2015 og den er løbende blevet forlænget siden. Den nuværende forlængelse udløber d. 11. november.

Så det er måske lidt uklart, hvor klart de er imod. Du må lige se noget mere ZDF.
Skrevet af Friendly
Jeg gider ikke at lede efter gamle ZDF videoer om dette. For det væsentlige er jo stadig Schengen og EU, der kun tillader genindførelse af grænsekontrol midlertidigt og i specielle undtagelsestilfælde. Du kan læse mere om dette på https://ec.europa.eu/home-affairs/what-we-do/policies/borders-and-visas/schengen/reintroduction-border-control_en
Skrevet af Slettet(412248201408)
Fantastisk interview med Niko Grünfeld: https://www.radio24syv.dk/udvalgte-nyhedshistorier/alternativet-borgmester-har-rod-i-sit-cv

Han bliver fuldstaendigt udstillet og gennemristet. Helt legendarisk, da Knud Brix hiver korrespondancen fra Politiken frem. Godt journalistikarbejde - han er iskold.
Hvad Niko Grünfeld angaar, maa han braende i helvede..
Skrevet af Friendly
Duck
Det er lidt uklart. For ifølge den østrigske side http://www.heute.at/welt/news/story/Seit-heute-gibt-es-wieder-Grenzkontrollen-in-Bayern-49966556 handler grænsekontrollen mellem Bayern og Østrig nærmere om uromagere end om flygtninge, og grænsekontrollen har ikke lov til at sende flygtninge tilbage til Østrig. Desuden er grænsekontrollen åbenbart et kompromis mellem det bayerske CSU og CDU, der jo dækker resten af Tyskland.

Ifølge det tyske https://www.berliner-zeitung.de/politik/kommentar-zu-grenzkontrollen-enormer-schaden-fuer-deutschland-und-oesterreich-31132444 er grænsekontrollen enorm skadelig for både Østrig og Tyskland og førende økonomer og virksomhedsrepræsentanter kræver den derfor afskaffet. De betegner den som ren symbolpolitik fra indenrigsministeren uden at have noget formål.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Forza

Det finder jeg selv ud af.
Ellers tak.
FREM for alt
Skrevet af MikkelF
Fantastisk interview med Niko Grünfeld: https://www.radio24syv.dk/udvalgte-nyhedshistorier/alternativet-borgmester-har-rod-i-sit-cv

Han bliver fuldstaendigt udstillet og gennemristet. Helt legendarisk, da Knud Brix hiver korrespondancen fra Politiken frem. Godt journalistikarbejde - han er iskold.
Hvad Niko Grünfeld angaar, maa han braende i helvede..


Ja, Grünfeld er alt, der er galt med politik. Alternativet skulle netop være et alternativ til pamperiet, til grådigheden, til den glatte politikerdiskurs, men Grünfeld er jo det hele. Håbløst. Jeg synes ellers, Alternativet er en sympatisk idé og det eneste parti med klimaambitioner.
Støt dit lokale fodboldhold
Skrevet af Friendly
Nånå, kim. Er du nu også pludselig imod jøder? Ja, der kan man jo bare se..
Skrevet af Mr. Pink
Rune? Kan vi ikke få smidt Friendly ud, eller?

Han nærmer sig jo Bosses rablerier og pinlige ad hominem-"argumenter", hvor han enten insinuerer man er nazist, racist eller lignende, eller også skriver han det direkte.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(112218201709)
Er der grænsekontrol mellem Danmark-Tyskland? Jeg er aldrig blevet stoppet/tjekket ved grænsen.
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af Pibe

Vi er masser af jøder i Danmark- Kim. Og vi behøver slet ikke din slags til at tage vores ryg eller tale vores sag, tak!Nu er det ikke dig eller for den sags skyld danske jøder som gruppe, der (alene) skal bestemme, om Danmark skal være et land, hvor politibevogtning på religiøse institutioner m.v. er nødvendig. Det kommer også vi andre ved.

Btw skider jøderne grønne grise i fx UK og Frankrig, fordi ingen i tide havde deres ryg og stoppede indvandringen.
Skrevet af Mr. Pink
Ja, der er grænsekontrol, men kun fra Tyskland og ind i landet
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Friendly
Danos
Er der grænsekontrol mellem Danmark-Tyskland? Jeg er aldrig blevet stoppet/tjekket ved grænsen

Det er jeg heller ikke. For det er også år siden, at jeg sidst passerede denne grænse. Men så var du jo f. eks. heller ikke passager i en af bilerne i den 8 km lange kø, der beskrives på https://www.fla.de/wp/dailys/kaempe-koe-ved-den-dansk-tyske-graense/ ?

Der er 40.000 tyskere, der oplever kontrollen hver eneste dag, når de kører til Danmark for at arbejde. Desuden koster det jo penge for alle de virksomheder, der betaler deres chauffører løn, mens de venter i lastbilerne på at komme videre. Så firmaerne overvejer, om de kan flytte noget af produktionen i Danmark syd for grænsen.

Men skulle kontrollen en dag forhindre bare en enkelt muslim i at flygte videre fra det venlige Tyskland til det islamofobiske hadeland Danmark, så er de mange hundrede millioner (eller måske endog milliarder, hvis firmaer flytter væk fra Danmark), som kontrollen har kostet os vel det værd. For man skal jo ikke undervurdere den psykologiske virkning på islamofoberne. Måske kan kontrollen få dem til alligevel ikke at overfalde muslimer og andre voldeligt i Danmark?
Skrevet af Sir , moderator
Jeg tog toget til og fra Hamborg i sidste uge og der blev tjekket pas både i DK og Tyskland.

@friendly - ro på med at kalde folk det ene og det andet.
Dette er en signatur.
Skrevet af Halil
Haha, Jøsses, hvor er Niko Grünfeldt i torvene for tiden.

Først den dumme sag med kontoret og fokus på bæredygtighed, samt seneste nyt, at der står en masse kontor inventar på rådhuset(det ville være meget bæredygtigt iøvrigt at genbruge gamle møbler).

Nu den håbløse CV sag, hvor Niko lyver og bedrager med sit CV.

Ringe af kulturborgmesteren.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Slettet(412118201009)
Lad det være sagt højt og tydeligt:
Jeg deler ikke nødvendigvis nedenstående, og har heller ikke belæg herfor.

Friendly må jo mene at muslimer er særligt ubegavede.

Tænk sig, at betale menneskesmuglere formuer, med sigte på at komme til landet hvor den frådende racisme råder.

Invasionen har stået på i årtier, og årsagen kan jo skyldes muslimers begejstring for den nazisme, Friendly har meddelt pipler frem i Danmark.

Friendly, er du ikke lidt fordomsfuld overfor de muslimer, du anklager for at knuselske nazismen?FREM for alt
annonce
0