Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(562140202803)
En tese møder sin anti-tese. Det er vel selve substansen i forummet. Og det som SirC prøver at holde styr på, og også er hele forummets eksistensgrundlag.

Sådan lidt Shyamalan-agtigt. ;)
Skrevet af Friendly
kimTell
Men voldsomt morsomt.
Og humor repræsenterer jo en ikke ubetydelig værdi.

Kig på https://www.theguardian.com/global-development/2018/oct/15/yemen-on-brink-worst-famine-100-years-un hvis du trænger til at more dig. Fantastisk morsomt, at de bare helt ‘“frivilligt” “vælger” at dø af sult i deres hjemland i stedet for at komme rendende hertil, som du jo frygter så ekstremt, fordi du frygter, at dette ville kunne koste dig et par kroner. Du må vel hellere åbne en hel flaske champagne for at kunne fejre det behørigt, at de i stedet bare “vælger” at sulte ihjel helt dernede i Yemen?
Skrevet af Slettet(412118201009)
Friendly

Prøv at læs det igen.

Citatet er dedikeret brugeren, og ingen andre.
Jeg vil påstå at det fremgår.
FREM for alt
Skrevet af Bosse1983
KimTell med perfide løgnagtigheder og Friendly der sender ham en tur til Yemen. Det illustrer vel pointen, når selv et personangreb mod 3. part ender i flammer ved siden af sporet så hurtigt. Tak, gutter.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Sir , moderator
Så er de to da i hvert fald beskæftiget. Så kan du byde ind med alt det du gerne vil diskutere om dansk politik. Det er vel noget om hvor fed Morten Østergaard er...
Dette er en signatur.
Skrevet af Crap11
@Friendly

Du er en gave til dette forum.

Manchester United - Since 1999. Juventus FC
Skrevet af Bosse1983
Du kender mig alt for godt, Sir_C.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Friendly
Bosse
Jamen, så må vi jo se, om vi ikke kan få solgt Danmark til EU og få flyttet Morten til Bruxelles ligesom Vestager 😉
Skrevet af Halil
Gode Gud. Niko Grünfeldt forsætter med at nosse op.

Nu har han selv indtastet i en dropdown menu på altinget, at Niko havde en kandidatgrad og ikke en diplomuddannelse, som er det Niko har. Kedelig uddannelsessnobberi.

Samtidigt er Niko gået i flyverskjul.

Sad
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af repos
Ja, det er sgu sørgeligt. Den stakkels mand har lige brug for at trække stikket nogle dage. Det er synd for ham, han er blevet fanget i sit snyderi.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Slettet(561856201103)
Hans CV giver næsten også fuld plade i bullshit bingo. Han virker som en idiot. Kan man iøvrigt bare pynte sig med lånte fjer på den måde? Jeg er med på, at du ikke må kalde dig selv advokat/læge uden uddannelse, men må man godt sige, at man har en kandidat i xx uden nogen konsekvenser?
Skrevet af Slettet(412248201408)
@Krigerisk Pacifist

Umiddelbart ja, men der meldes dog i nedenstaaende artikel fra 2012, at der kan vaere sanktionsmuligheder, hvis man har benyttet sin falske grad, til at opnaa et eller andet (og det har de fleste, vel?).
http://navisen.dk/blog/candfusk-har-ingen-konsekvenser/

"Trine Baumbach, der er lektor i jura på Københavns Universitet, har samme forklaring på problematikken. Ifølge hende kan det være dokumentfalsk, hvis man skriver under med en titel, man ikke har. Eller det kan være bedrageri, hvis man under en jobsamtale lyver om uddannelse og bliver ansat på baggrund af det – og det kan man straffes for.
– Jeg kan derimod ikke se, at det skulle være strafbart at skrive i sit CV i fx en bog, man har udgivet, at man har en uddannelse, man ikke har, forklarer lektoren."


I samme artikel udtaler Politiet:

Hos Københavns Politi kan de heller ikke se, hvad man skulle kunne straffes for, hvis man opgiver falsk kandidattitel under CV i en bog:

– Vi har os bekendt ikke nogen eksempler på den slags. Der er ikke umiddelbart tale om dokumentfalsk eller bedrageri, oplyser kriminalassistent og kommunikationsmedarbejder Lars P. Pedersen.


Saa, hvis det bare er til en bog el. lign, saa paa med kandidatuddannelserne. Hvis det skal bruges til at lande droemmejobbet, saa ser det ud til, at du skal traede (lidt mere) varsomt. :-)
Skrevet af Friendly
Hvordan blev han afsløret?

Hvis det skal bruges til at lande droemmejobbet, saa ser det ud til, at du skal traede (lidt mere) varsomt. :-)

Spørgsmålet er jo bare, hvad risikoen for at blive afsløret er? For jeg kender til flere tilfælde, hvor eksamensbeviser og anbefalinger til jobansøgninger var forfalskede. Enten ved, at den pågældende selv havde skrevet dem. Eller (nok mere sandsynligt) ved, at ansøgeren havde skaffet sig kopier af andres dokumenter og så bare indsat sit eget navn på fotokopierne i stedet for deres. De med jobansøgningen medsendte fotokopier havde altså ikke nogen original. Men de blev taget for gode varer, og falskneriet blev først afsløret langt senere, fordi den ansatte da blev afsløret i også at senere at have begået bedrageri. Men undlader man at lave senere bedragerier, så ser det faktisk for mig ud til, at risikoen ved at forfalske eksamensbeviser og anbefalinger nærmest er lig nul. For fotokopierne ægthed kontrolleres normalt aldrig. Man risikerer derfor næsten kun at blive fyret, hvis det skulle vise sig, at man alligevel ikke kan klare jobbet!
Skrevet af Slettet(100659192308)
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Pibe
Det næste bliver vel, at hans sneakers i virkeligheden ikke er veganske.
Skrevet af Mercenary
Er det ikke meget radikalt, sådan at være forfængelig omkring sin uddannelse?
Lose all to save a little
Skrevet af Friendly
Der står følgende på https://politiken.dk/indland/art6775844/Niko-Grünfeld-fanget-i-nyt-rod-med-cv :
Men universitetets uddannelsesstrategiske sekretariat kan ikke bekræfte mastergraden.

Hvilket jo er et bevis. Men jeg undrer mig stadig over, hvem der bad sekretariatet undersøge det og hvorfor?

For det er bestemt ikke noget, som man normalt gør, medmindre man har en mistanke af en eller anden grund! F. eks. var der da ingen der så nogen som helst grund til at undersøge Stein Bagger’s mange anbefalinger og eksamenspapirer, som han havde vedlagt fotokopier af ved sin ansøgning til IT Factory. Men det burde man selvfølgelig have gjort! For alle disse dokumenter var jo falske, og han burde derfor være blevet meldt til politiet i stedet for at få stillingen, hvor han som leder bare kørte IT Factory i sænk!
Skrevet af Halil
Venlig:

Knud Brix har vel fået et tip og lavet en undersøgelse af det til sit program.

Baggrunden for undersøgelsen er politikeres troværdighed og integritet.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Slettet(412118201009)
Halil


Yderst plausibelt.

Den politiske verden flyder i mennesker i, og udenfor alternativet, med interesse i at skade Grünfeld. Heldigvis.

Hertil kommer den bladan-giftige atmosfære i BR.
Den bidrog blandt andet til Anna Mee´s frie fald fra tinderne.

FREM for alt
Skrevet af Friendly
Baggrunden for undersøgelsen er politikeres troværdighed og integritet.

Ja, dette er jeg ikke uenig i. Men jeg tror alligevel ikke en brik på, at man også har undersøgt noget tilsvarende for alle de mange øvrige politikere. For vi er stadig et af de mest autoritetstro lande i verden, både hvad angår fotokopier af dokumenter, og hvad angår de oplysninger, som politikerne angiver på deres CV!

Derfor må der have været noget andet, der har gjort sig gældende her. For man undersøger normalt aldrig noget sådant, medmindre den pågældende allerede er blevet taget i at snyde med eller lyve om noget andet!

Når man kan ansætte folk i ansvarsfulde topjobs som direktører i firmaer, hvor de har ansvaret for milliardbeløb uden at teste deres eksamenspapirers ægthed, hvorfor i alverden skulle man dog så gøre det i en sag som denne her?
annonce
0