Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af XorpiZ
Xorpitz, du bidrager heller ikke med det store selv, og selvføglelig er det relevant at diskutere og følge med i politik.


Har du sét indlæggene i tråden? Uanset hvad jeg måtte have og ikke have af fantastiske argumenter, er folk jo ikke lydhøre uanset.

Haderslev FK - 1992 HFK Sønderjylland - 2000 SønderjyskE - 2004
Skrevet af Rassi
XorpitZ, jeg tror på demokrati og det bedste argument. Jeg er født i 40´erne og har oplevet hvordan de politiske tanker og ideer er blevet omsat til et fantastisk velfærdssamfund. (EU har medvirket til at udvikle mange europæiske lande (har selv kendskab til Portugal)).
Skrevet af Pibe
EU har fået Portugal afviklet igen.
Skrevet af Duck
Krarup mod Stampe i Debatten. De konkurrerede i, hvem der kunne give den anden det bedste du-fatter-absolut-ikke-en-brik-blik. Det lignede en uafgjort.
Skrevet af Pibe
Krarup er med afstand den mest irriterende MF´er pt.

Skrevet af Viola 4 Ever
Ja, man har det bestemte indtryk at skattelettelser for de borgerlige ene og alene handler om at virksomhederne har ondt i skatten snarere end at skabe arbejdspladser for pengene, som bare er skinbegrundelsen for giv-os-penge


Det er klart at det vil være samfundsøkonomisk mest hensigtsmæssigt at stille danske virksomheder dårlige end de lande vi skal konkurrere med, for konkurrenceevnen betyder nemlig ikke det store for arbejdsudbuddet.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Cabra
http://www.tv2fyn.dk/art…for-295-000

Mere løgn og bedrag. Denne gang er det den lille Dan Jørgensen, som rager til sig.
Skrevet af Pierre , moderator
Dan Jørgensen er sådan en typisk politiker, som man bare kan se er fuld af lort. Han ligner en der spiller hellig, og fylder i egne lommer. En rigtig socialistisk pamper. Så det overrasker ikke.
____
Skrevet af Bosse1983
Ekseptionelt fedtet lille pampergris.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Pibe
Han ligner lidt borgmesteren fra Jul i Kommunen (Lars Rantje)
Skrevet af Soldatino
Tja, man kan jo dårligt blive overrasket, men det værste er vel næsten det uden tvivl foregår hos 90% af hans kollegaer. Som om det ikke var nok danske skatteydere kunne betale hans rejse i et DR program.

Utroligt den politiske klasse har fået lov at udvikle sig til en klasse der både kan, og vil skide på regler og dem der stemmer og betaler. Men det værste er folk har givet op, og dermed kan dette cirkus fortsætte.
“Gli arbitri italiani sono i migliori al mondo. E comunque preferisco evitare ogni polemica, e parlare solo di calcio giocato”: così Antonio Conte ha risposto in Turchia
Skrevet af Duck
Irriterende for vores kommende statsminister, at folk skal blande sig i, om han frådser med skattepenge, når han rejser. Hvad så hvis han ter sig som en baron, når han rejser på 1. klasse. Bliver der måske overhovedet gjort rent på Business Class mellem flyvningerne?

Ren tabersag. Ellen Thrane og Pinden kæmper dog en brav kamp for at forsvare deres formand i pressen i dag (og i går). Og heldigvis for Venstre er den generelle HTS-lede i befolkningen tilsyneladende stadig større end den for LLR.
Skrevet af Hulemanden
Det var horribelt at se Ellen Thrane forsvare Lars Løkke, og kalde ham modig. Manden poster på Facebook og afviser ellers medierne. Han har nok indset, at de retoriske evner er særdeles begrænsede.
West Ham United
Skrevet af Will
Ren tabersag. Ellen Thrane og Pinden kæmper dog en brav kamp for at forsvare deres formand i pressen i dag (og i går). Og heldigvis for Venstre er den generelle HTS-lede i befolkningen tilsyneladende stadig større end den for LLR.


Findes der egentlig lignende personsager mod Helle Thorning-Schmidt?

Dr.dk har lavet et udmærket udpluk af "sjove" episoder med Lars Løkke Rasmussen.

http://www.dr.dk/Nyheder…/103217.htm

Jeg kan umiddelbart kun huske én episode med Helle Thorning-Schmidt, og der var det ikke engang hende, der stod for det sjove indslag, men stakkels Eyvind Vesselbo.

http://www.youtube.com/w…iAyBBgrVX9Q

https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af Pibe
Det er vel lidt af en falliterklæring for regeringen, at personsager er deres eneste chance.
Skrevet af Will
Det er vel lidt af en falliterklæring for regeringen, at personsager er deres eneste chance.


Hvordan er det deres eneste chance? Umiddelbart er de også i gang (og har været i gang) med en række reformer - eller?

Jeg er dog helt enig i, at hvis en regerings eneste dagsorden er at køre hetz mod oppositionen og dennes ledere, så er det ikke bare en falliterklæring for regeringen, men for demokratiet som sådan.

Jeg spurgte blot til, om der var lignende personsager omhandlende Helle Thorning-Schmidt. Skattesagen var vel også en personsag, men der viste det sig, at alt var i orden fsva. hende.
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af Lundos
Pibe:
Det er vel lidt af en falliterklæring for regeringen, at personsager er deres eneste chance.


Det er vel lidt af en falliterklæring for alle, at vores folkevalgte politikere lyver, snyder og bedrager.
“Where two principles really do meet which cannot be reconciled with one another, then each man declares the other a fool and a heretic” ― Ludwig Wittgenstein, On Certainty
Skrevet af pukledyret
Kommer der også to torsdage i den uge hvor det lykkedes Pibe at skrive noget mere end one-liner indlæg?

Det er ikke twitter - du må godt bruge mere end 140 tegn.

I øvrigt uenig i at personsager er regeringens eneste chance. De har fået gennemført masser af fin politik. Deres problem er, at de ikke magter at kommunikere det ud og at de samtidigt har syltet en lang række mærkesager, som er årsagen til at mange vælgere overhovedet stemte dem ind. Det koster naturligvis at være en ulv i fåreklæder. Eller en nar i slips.

Deres chance for at genvinde magten består såmænd også i at vælgerne får hovedet ud af røven og husker på hvem der var i regering sidst. Og husker på, hvordan det var det gik med den regering.

(Du ved; krigsliderlighed, miljøsvineri, nordsøolie, skatterod, overbetaling til private sygehuse, syltning af internationalt samarbejde etc. etc.)

Forbyd Marie Krarup.
Skrevet af DanishBhoy
@Pibe

Dansk politik er 2 ting

1)Personsager.

2)Spindoktorer.

Hvis man holder kæft og ellers holder sig "ren" så er man noget langt -Hvis man så også har en af de gode "doktormænd" på sit hold så er man garanteret et godt valg
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Pibe
Will, vælgerne har jo indtil videre ikke kvitteret for regeringens reformer, bl.a. pga løftebrudsdiskussionen.

Jeg spurgte blot til, om der var lignende personsager omhandlende Helle Thorning-Schmidt. Skattesagen var vel også en personsag, men der viste det sig, at alt var i orden fsva. hende


For så vidt som hun og manden holdt sig inden for lovens rammer, men det samme kunne vel siges om Løkke.

Noget andet er, at de bilagssager Løkke har været del af, forekommer at være mere omfattende.

Mht. Løkkes "standpunkt" kan det vel sammenlignes med "der kommer en løsning"-optrinnet.annonce
0