Snak

Mere indhold efter annoncen

Dansk Politik

Skrevet af Seifert
fre 16. mar 2007
Så var debatten tilbage på DR2 igår med ny vært, men samme omgivelser (godt sparet DR!!).

Kun mig der synes at Jelved virker til at hænge fast i den forrige valgkamp og slet ikke køre i samme gear som regeringen/DF og SF/S ? Hun er sgu en skildpadde og virker helt tappet for energi.

De radikale får sgu en over nakken til valget med hende i spidsen.

Mette Frederiksen er herlig i den slags programmer, ikke altid hun lige får tænkt før hun taler, mangler lidt erfaring. Man kan godt savne at Thorning stillede op i den slags når nu Jelved og Søvndahl står der.

Jeg synes i øvrigt at Søvndahl har overrasket yderst positivt som formand for SF. Man var lidt bange for at de skulle falde i søvn!

Men programmet gjorde mig ikke klogere på mit store dilemma. Jeg er som søn af en storbonde jo født med blåt venstreblod i blodårene, men jeg nægter ganske enkelt at lægge stemme til en regering der bygger sit parlementariske grundlag på DF. Samtidig ser jeg sgu ikke Jelved og Thorning som et alternativ, stemmer jeg SF sletter farmand mig fra arven!

Måske man bare skulle læne sig tilbage og lade jer andre bestemme..
Skrevet af Matias
Jeg er gået den anden vej. Det har mine forældre sagtens kunne acceptere. Tror det handler om argumentationsstyrke og generel åbenhed overfor andre synspunkter.
Jelved er heldigvis passé. De Radikale kunne for min skyld blive kørt ud på røv og albuer.
Skrevet af Beer Hunter
Hvorfor ikke selv stille op? Så kan du stemme på dig selv.
Seiferts Liste!
Du kan lave et program, hvor du tager det bedste fra de forskellige partier og skal selvfølgelig huske at tilgodese godsejeren og dermed sikre arven.
You can\'t be a Real Country unless you have a BEER and an airline - it helps if you have some kind of a football team or some nuclear weapons, but at the very least you need a BEER. Frank Zappa
Skrevet af Seifert
He

Jeg har faktisk været officiel kampagneleder for en kammerat der stillede op for de radikale i den lille Hashøj Kommune på Vestsjælland.

Han fik 19 stemmer...
Skrevet af Farfán
Jeg har haft den fornøjelse at høre Villy Søvndal 2 gange. Det er virkelig en mand der vil frem i livet, han kan virkelig se hvordan vi har det som studerende og tale værdierne for de glemte i det danske samfund. Har altid stemt soc. dem., men Villy er en kæmpe gevinst for dansk politik. håber virkelig vi får den fornøjelse at villy, hvis det blir et regeringsskifte, som minister.

Tror også han har en stor andel i at SFU er et af de største ungdomspartier i Danmark. Vi mangler en regering der taler alles sag og ikke går ud fra en ideologi, hvor man går i mod en minimalstat. Tror vi er mættet af liberale ideer fra nu af

Kom så Pharzon og gi mig ret :-)
96 kg og 198 cm
Skrevet af Coppell
det er det største radikale politiske selvmål i mange år, da hun pegede på sig selv som statsministerkandidat

siden er det kun gået en vej, og hun burde i virkeligheden gå nu

det har givet helle gucci schmidt et helt ufortjent comeback, og i sidste ende er det kun en fordel for fogh
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Magic Mojoe
"Vi mangler en regering der taler alles sag og ikke går ud fra en ideologi, hvor man går i mod en minimalstat."

Der er ikke ret mange partier i dag, som ikke fremstår (eller forsøger at fremstå) som massepartier, der taler alles sag. Anders Fogh har jo nærmest slået knuder på sig selv for at overbevise alle om at han absolut ikke vil have en minimalstat.

Måske er der tværtimod behov for ideologiske alternativer, for at gøre politik interessant igen.
Skrevet af Not That Duncan
Hvis Foghs mål virkelig er minimalstaten kan man ikke beskylde ham for at være en utålmodig mand.

Nu har han været regeringsleder siden 2001 og Danmark har stadig (et af) verdens højeste skattetryk.

Det må da være en frustrerende konstatering.
Skrevet af rozzer
At Jelved til stadighed peger på sig selv som Statsminister kandidat er et selvmål hun bare bliver ved med at score...Fogh, Hjorth-Frederiksen og alle de andre i regeringen, klapper sig selv i hændenerne over at i særdeleshed R klumrer videre i det...
From doubters to achievers.
Skrevet af Kramer
...Og havde man set Jersild og Spin for et års tid siden ville man have hørt Lotte Hansen forudsige Soc.Dem. profittere af den tumult Naser Khaders sololøb ifm. Mouhammedkrisen efterfølgende forårsagede i det lille midterparti.
Skrevet af Kop
Det er muligt at Villy Søvndal har store visioner for SFs rolle i fremtiden, men han skjuler dem godt. Uanset at han nu er blevet bossen - han agerer præcis på samme måde som altid: En enkeltsagspolitiker, der gerne taler vælgerne efter munden.

Men dermed ligger han vel meget godt i tråd med billedet af den moderne politiker.
Skrevet af Razz
Jeg havde helt glemt hvor irriterende Mette Frederiksens skærerbrænderstemme var.

Hun er dog ret kvik og brænder igennem.

Min stemme får hun dog ikke.
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af ca$h
Hvor er Razz blevet af, med sin varsel om SF´s død efter Søvndahls overtagelse ?
Nu har det jo aldrig været en forudsætning for bold.dks debat, at man ved hvad man taler om... > https://twitter.com/crackbaby1312/status/983805501262716929?s=21
Skrevet af Kop
Det skal nu nok komme. Der skal vel lige være valg først?
Eller måske overvurderer Razz den almindelige vælger? Måske ØNSKER mange virkelig populisme uden overordnet plan?
Skrevet af rozzer
Ha, enig Mette Frederiksens noget grovkornet stil, ramte også mig i øregangen, men at hun brænder for sin politik er dog tydelig og forfriskende...

Nu er jeg yderst sjældent enig med Pia K i noget som helst, men hendes pointe om at HTS sjælent er at finde i disse debat programmer, har vel ret beset noget på sig.
From doubters to achievers.
Skrevet af Razz
Cash, min påstand om SF´s "død" var nu ikke hæftet op på Søvndahl, men mere på partiet i almindelighed.Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Seifert
Er Vivi død ?
Skrevet af Centofanti
Kulturkampen er død
http://www.facebook.com/Contenestor
Skrevet af Seifert
Det tager jeg som at Vivi blot er blevet klippet.
Skrevet af Centofanti
næppe.
http://www.facebook.com/Contenestor
Skrevet af Farfán
Så fogh har bare skrevet sin bog for sjov ? - bare træt af en regering som behandler nogle mennesker som dyr.

Tror vi trænger til luftforandring....

Fogh er ved at blive vissen :-)
96 kg og 198 cm
annonce
0