Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(320937202705)
@kimTell,

Jeg har ingen idé om de præcise procenter når vi kigger specifikt på de offentlige ansatte.


Så må bedste bud også være at sammensætningen i stigningen vil være repræsentative for den generelle sammensætning i voldsstatistikkerne. Jeg forstå ikke hvorfor du ikke fatter det?

Jeg har tidligere nævnt angreb på fx politiet, brandvæsenet og ambulancer i ghettoer.


Og hvis disse angreb er udtryk for den overrepresætation i volden vi ser blandt fremmede, så vil samme overrepræsentation gøre sig gældende indenfor et givent område hvor vi mangle data/udspecificering.

Jeg har flere gange nævnt, at jeg forholder mig til de eneste tilgængelige tal på området.
Jeg har ikke set den mindste antydning af, eller argument for, at billedet skulle være anderledes.


Hvad snakker du om? Først og fremmest er argumenter ikke nødvendige, da vi taler om basal fremskrivningsmetodik. Men, du fik altså alligevel et argument. Argumentet var bilanalogien. Hvis du har nogle indvendinger til analogien, så bring dem. Men lad være med at påstå du ikke har set argumenter.

Jeg har også luftet en mild overraskelse over at nogen, overhovedet, er af den opfattelse at vi bliver beriget med specifikke tal for vold mod offentlige ansatte.


Det har intet med sagen at gøre.
Skrevet af Slettet(320937202705)
@Mr. Pink

Hvad er det overhovedet du forsøger at udtrykke?
Skrevet af Halil
Den her pensionsordning.

Nu er der nyheder om, at folk ikke ved at arbejdsgivere har seniorordninger, hvor der kan ske en nedtrapning på 1 eller 2 dage. Et langt større fokus på dette kunne være herligt.

Det kunne være herligt.

Og generelt, hvad fanden sker der for folk der i disse år går på pension omkring de 60-61 år? Jeg kender nogle stykker som er gået på pension i den alder efter at have siddet i nogle meget fine og ansvarlige stillinger indenfor djøf arbejde. Det må jo være røvsygt for dem. Jeg forstår det ikke.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Kaffe
Arbejde er røvsygt. Hvad er det, du ikke fatter?
Niddets arkivar
Skrevet af Bosse1983
Ja, Pinkster. Det var tydeligvis fordi der ikke var skruet højt nok op for den bøvede sarkasme at folk reagerede. Nu er alle med.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(561856201103)
Hvor jeg dog hader det hykleri der eksisterer blandt borgerlige politikere. Klaus Riskær er åbenbart ikke velkommen i Folketinget fordi han er en svindler og bedrager. Hvor kommer den frelste attitude pludselig fra? Det har da aldrig været et problem, at fok svindler, lyver eller misbruger deres politiske embede. Men fordi det er sket i privat regi, og Klaus Riskær derfor ikke er imun overfor straf, så er det åbenbart totalt utilgiveligt. Det er sjovt, at det er en sag der kører samtidig med at man har travlt med at forsikre folk om, at der ikke er noget at komme efter ift Irak-krigen, selvom alle er klar over at Fogh agerede den som lystløgner for at holde sig gode venner med Bush. Alligevel vil du aldrig få et venstre medlem til at sige et eneste dårligt ord om Fogh, han er jo en "ven".

Jeg bryder mig ikke om Klaus Riskær, og det er vel kun typer som OC der mener, at han er folkets stemme, og tager almindelige folks reelle problemer alvorligt. Men hvis Anders Fogh kan begå svindel som skatteminister, blive afsat og senere komme tilbage som statsminister, så kan Riskær sgu også komme i folketinget såfremt han opnår stemmer nok.
Hvor er forargelsen over Støjbergs barnebrude sag? Hvor er forargelsen over Trolex misbrug som skatteminister? Hvor er forargelsen over Papes trækken i tråde over sit boytoys påståede overfald? Hvorfor er de i de situationer ikke alene tavse, men udgør et villigt forsvar, og holder hånden under lovbrydere?
Skrevet af OC
Jeg bryder mig ikke om Klaus Riskær, og det er vel kun typer som OC der mener, at han er folkets stemme, og tager almindelige folks reelle problemer alvorligt.


Hold nu din kæft, din tosse. Hvorfor blande mig ind i dit hysteriske "alt hvad der sker på højrefløjen er fandens værk"-skrigeri.
Mon ikke din reaktion havde været den samme, forsmåede indignation - hvis ikke værre - hvis borgerlige havde budt ham velkommen?
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(561856201103)
Når du begynder at bakke dine påstande op, så skal jeg nok lade være med at stikke til dig :-)
Og nej. Jeg kritiserer kun hykleri når det er på sin plads. Hvis Riskær havde forsøgt at stille op for V/K/LA og fået nej, havde det været helt fair. Men når der snakkes om, at man vil benytte sig af grundloven for at udelukke ham, såfremt han skulle blive valgt ind, så bør det selvfølgelig få alle alarmklokker til at ringe, når man ser på hvem der ellers beskyttes af de samme politikere.

Man skal iøvrigt bevidst lukke øjnene for ikke at se, at der er noget helt galt på den amerikanske højrefløj. Eller med kulturen i Venstre for den sags skyld. Men nogle folk nyder jo også at lyve for sig selv.
Skrevet af Zola
Kan du ikke være mere specifik.

Men når der snakkes om, at man vil benytte sig af grundloven for at udelukke ham, såfremt han skulle blive valgt ind, så bør det selvfølgelig få alle alarmklokker til at ringe, når man ser på hvem der ellers beskyttes af de samme politikere.
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af Zola
@ Halil

Som aktiv i Djøf kan jeg røbe for dig, at der er meget få statslige arbejdspladser, der benytter sig af muligheden for at indgå seniorordninger.

Det er som regel kun muligheden for at gå ned i tid og få fuld pension, at ansættelsesmyndigheden har lyst til.

https://www.dp.dk/wp-content/uploads/cirkulaere_om_senior_og-fratraedelsesordninger.pdf


Det betyder, at mange, når de når en vis alder, ikke har lyst til at fortsætte under de stadigt dårligere vilkår i staten.
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af Slettet(561856201103)
Der er tale om grundlovens paragraf 30, der siger at valgte politikere skal være "værdige" til at sidde i folketinget. Så vidt jeg forstår, så er det noget man stemmer om i salen, hvorvidt et givent medlem af tinget er værdigt eller ej.
Skrevet af Zola
Fuldstændigt korrekt

§ 30 omhandler værdigheden og § 33 om at det er Folketinget selv, der vurderer dette.

Det var mere sidste punktum, jeg ville have uddybet.

...så bør det selvfølgelig få alle alarmklokker til at ringe, når man ser på hvem der ellers beskyttes af de samme politikere.
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af Slettet(561856201103)
Inger Støjberg og Eva Kjer eksempelvis - Lars Løkke hvis man skal være lidt grov. Ellers Troels Lund Poulsen, Carl Holst, Anders Fogh, Claus Hjorth osv. Søren Pinds argument var, at Riskær ikke viser nogen tegn på anger, på trods af, at han er blevet dømt flere gange.
Hvordan er det anderledes ift nogle af de ovenstående der også har begået svindel, men ikke kan straffes fordi de er immune? Foghs kreative bogføring er bedrag, men han fik pænt lov til at komme tilbage og blive statsminister. Jeg har ikke set ham angre. Til gengæld førte han folketinget bag lyset endnu engang, den her gang for at sende danske soldater i krig.

Skrevet af Halil
KP:

Det er lidt paradoksalt ja, at Riskjær skal have en tur i Pind møllen, mens svindel, tilbageholdelse af oplysninger, løgn og hvilke andre muha sager overfor kollegaerne i FT fra diverse politikere har lavet gennem tiden ikke medfører en overvejelse om de pågældende personer skal sparkes ud grundet manglende værdighed. Overfor kollegaer!

Usselt.

PS. Undlad da lige det noget mudrende optrin vedrørende OC. Det er ikke kønt synes jeg.

Zola:

Tak for oplysningen. Det er noget fjollet. Enormt videnstab der går tabt.

Nå, men i det mindste kan vi da få ansat nogle statskundskabere...
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Forhammeren
Riskær bliver næppe kendt uværdig hvis han skulle blive valgt.
Hvis vælgerne virkelig giver ham nok til et mandat er det med åbne øjne om hans fortid medmindre man har levet under en sten.

Det er helt uklart hvad Pind vil opnå med sit angreb. Måske keder han sig eller det er gammelt nag fra Riskærs tid i det gamle bondeparti.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Krigerisk pacifist

Din nidkære hang til links og dokumentation, er ganske fraværende, når du tæppebomber i blinde, i håbet om at ramme et eller andet.

Bare ét eksempel:
Fogh begik bedrag?!?
Du har et dyk i historiebøgerne til gode.

FREM for alt
Skrevet af qanatoli
»Antallet af domme for vold, trusler og chikane mod offentlige ansatte er steget med 27 % på et år.«


Der er for et par pr siden indført krav om at vold skal politianmeldes, hvis det skal kunne udløse en arbejdsskadeerstatning. Det har givet ført til en stigning, også i domsfældelser, mod grupper der tidligere ofte ikke blev anmeldt (blandt andet anbragte psykisk syge).
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af Zola
Nej, ikke for at få skade efter Arbejdsskadesikringsloven. Der er det blot et krav, at der er sket en hændelse, en personskade, og at der er årsagssammenhæng (§ 6), og at den er anmeldt senest et år efter.

Men det er rigtigt efter voldsofferloven - endda inden for 72 timer, som jeg husker det.

Når det er sagt, er de fortsat tilbageholdende netop på det sociale område med beboere på institutioner, da der også skal være en hverdag efter hændelsen.
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af Halil
Din nidkære hang til links og dokumentation, er ganske fraværende, når du tæppebomber i blinde, i håbet om at ramme et eller andet.

Bare ét eksempel:
Fogh begik bedrag?!?
Du har et dyk i historiebøgerne til gode.


Skal det læses som at du for fremtiden vil bidrage med links og dokumentation for diverse udsagn fra din side, kim?
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Slettet(561856201103)
Min telefon kan ikke linke
annonce
0