Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(412118201009)
Egos

Mht Paludan.

Vi har "spildt" ret mange milliarder de seneste årtier.
Hvert eneste år. Og det årlige beløb er stadig støt stigende.
Til gengæld har vi bl.a oplevet en barbering af ytringsfriheden.
Set i det lys, er udgifterne til beskyttelsen ligegyldige decimaler.

Det kan undre, at fx Jens Jørgen Thorsen (Jesusfilm) og Trille (Guds øje i det høje), aldrig har haft behov for beskyttelse.
Det illustrerer til gengæld forskellen, på henholdsvis en volds- og en dialogkultur.

Det bliver lidt patetisk, når venstrefløjen og de borgerlige Hallalhippier dropper ytringsfriheden i forsvaret for en voldskultur, for hvem tolerance er noget andre skal udvise, i alle mulige og umulige sammenhænge.
FREM for alt
Skrevet af Slettet(562140202803)
Ytringsfrihed über alles.

Er det ikke grundpillen, der gælder hans demonstrationer? Har ikke lige læst de sidste par sider, har heller ikke lige mulighed for det pt.

Med lov skal land bygges.

Så må retten jo afgøre, hvem der har ret.

Ligesom politiet må vurdere, hvor talstærkt (inkl. civilklædte betjente) man skal møde op.

Han gør det jo af politiske grunde, endda som værende uddannet advokat, så han skal vel beskyttes som enhver politiker.

Edit: omvendt vinder man måske ikke mest opbakning ved meningsløse, og hadske, , provokationer, men Muhammed-tegningerne er vel også helt tilladt.

Et Nietzsche-citat: "It is the stillest words that bring on the storm. Thoughts that come on doves´ feet guide the world."

Så det er nok ikke den hadske stemning ved hans demonstrationer, der gør den største forskel, det afviser de fleste som nonsens, men i stedet for den konkrete, virkelighedsnær rationalitet, som til gengæld sikkert krænker en masse. Og fred være med det, vel.
Skrevet af Vincent Gigante
Mine indlæg på Paludans forkellige sider bliver ret hurtigt slettet, når jeg poster det faktum, at Paludan som forsvarsadvokat er lykkedes med at forlænge adskillige asylansøgers ophold i Danmark - som retsudskrifter viser.

Det er nok ikke så populært ift. vælgererklæringer og tilhængerne hehe.

Paludan har igennem ageret plageånd for diverse grupper, hvis man har fulgt ham - lige fra jay walkers, frihedsaktvisme med Lars Andersen, ordensmagten osv. Islam-bashin og fremmedhad er blot hans seneste ´hype´. Dem, der kender ham, vil sige, at den mere grænse- og opmærksomhedssøgende adfræd skal forklars i han diagnosticerede autisme.

Ser man hans seneste demo-videoer, vil man se, at det efterhånden primært er ressourcesvage danskere og så teenage-indvandrere i ny og næ, der siger ham imod. Voksne muslimer gider jo ikke engang mere. Mener ikke, at der er belæg for, at muslimer prøver at begrænse hans ytringsfrihed vha. hjælp.

Han er bare en prut, som forsvinder igen som Daniel Carlsen.
.
Skrevet af Slettet(320937202705)
@tenver

Hvorfor fanden citerer du Nietzsche på engelsk?
Skrevet af Slettet(561856201103)
Men altså du er med på, at politiet ikke er hans livvagter?


Det er i den funktion de optræder til hans demonstrationer. Hvis de nu stod på afstand og sørgede for generel fred og ro, så kunne vi godt være enige, men de slår jo ring om ham, sætter afspæringer op, og sørger for at folk ikke kan komme i nærheden af ham.

https://www.youtube.com/watch?v=Q4M80I_MyCc

Se eksempelvis her

Vi er dog helt enige i hans formål. Det er ret åbenlyst at han håber på at en eller anden ser rødt, og går i klinch med politiet. Gerne at der måske starter en større konflikt som kan komme i medierne. Og derfor er mit spørgsmål om politiet virkelig skal støtte op om en mand, der så åbenlyst går efter at skabe rav i gaden, og dermed også besværliggøre politiets arbejde.
Politiet siger jo endda også selv, at det (beskyttelsen af Paludan) gør det sværere for dem at komme i konktakt med de unge i de her miljøer.

Det er jo præmisserne ved vores demokrati, at der sidder en offentlig sektor og bestyrer budgetterne. Det er jo ikke anderledes fra, at man går over i supermarkedet og køber for 100 kr. i stedet for 120 kr.


Ja. Men når du eksempelvis påstår at man sagtens kan spare x antal procent i en given sektor, og at sektoren, hvad enten det er sundhed eller uddannelse, bare skal tilsvarende effektiviseres, så kunne det da være fint hvis man lige gav sig tiden til at undersøge hvad konsekvenserne vil være, og hvad det vil betyde for de berørte borgere, både nu og på længere sigt. At man ud fra sine økonomiske modeller sagtens kan få det til at gå op, når man lige justerer, tager højde for en røvfuld afledte effekter og holder fast i enormt usikre tal betyder jo ikke at det rent faktisk også vil fungere sådan i virkelighedens verden.
Derudover, så ved jeg nu heller ikke hvor demokratisk det egentlig er. Jeg er med på at et flertal i Folketinget har stemt det igennem, men der er altså kun godt 30% af befolkningen der har stemt på partier der går ind for besparelser i den offentlige sektor via grønthøstermetoden. DF gik til valg på vækst i den offentlige sektor, og det samme gør venstrefløjen (måske minus Radikale). Det er ikke fordi jeg mener man burde sende alt til folkeafstemning, eller lovgive efter hvad folkestemningen mener på ethvert givent tidspunkt, men det er vel heller ikke for meget forlangt at vores folkevalgte i det mindste lader som om, at de er interesserede i at finde den bedst mulige løsning.

Du kan jo også finde snavs på venstrefløjen


Formentlig. Det er bare ikke særlig interessant, nu hvor vi har haft borgerlige regeringer i 16 ud af de sidste 20 år. Thorning-regeringen havde rigeligt med kritikpunkter at tage fat på, og jeg skal da gerne begynde at bashe Morten Bødskov når han igen får sine klamme fingre på rattet i sin ministerbil.

Jeg synes dog at alt tyder på at kulturen i Venstre er bundrådden, i hvert fald i toppen. Det er lige fra statsministeren over hans støtter fra Trolex, Inger, Carl Holst, Claus Hjort - det fede svin -, Eva Kjer og de yngre venstreløver som Thomas Danielsen, Den Sorte Greve og Britt Bager.
Derudover kan man tilføje ´far her´ og manden med verdens mest kedelige ansigt, Michael Aastrup. Derudover er der også de der ikke længere er i Folketinget for Venstre med Anders Fogh som det bedste eksempel.
Skrevet af Slettet(562140202803)
Ikke en bot

Fordi jeg forventer de fleste herinde kan engelsk.

Om man forstår citatet, eller ej, kan jeg ikke gøre noget ved.
Skrevet af Slettet(100659192308)
Carl Andersen der fik sparket som formand fra LA ungdomsafdeling, er nu valgt ind i hovedbestyrelse. Er det idioter som køre LA? Gud, hvor er det ikke gennemtænkt.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af ( O )
Det er jo en alliance og de er liberale selv omkring den slags. Giver fint mening :)
Skrevet af Slettet(561856201103)
Carl Andersen har været en upcomming ´profil´ i partiet siden oprettelsen, hvor han udmærkede sig ved at uploade forskellige klips med LA medlemmer til youtube. Gerne med titler som "Anders Samuelsen destruerer socialist med facts og logik" (ok, ikke helt, men i kender typen). Han har siden været opstillet i både Sønderjylland og Albertslund (mindes jeg).

Han blev vel heller ikke som sådan sparket ud, men tabte vist bare et formandsvalg hvor han genopstillede. Den tidligere formand, Stephan Roy, blev til gengæld sparket ud, fordi ledelsen havde haft adgang til nogle facebook konti de ikke skulle have adgang til.
Skrevet af Slettet(100659192308)
"Carl Andersen har været en upcomming ´profil´ i partiet siden oprettelsen, hvor han udmærkede sig ved at uploade forskellige klips med LA medlemmer til youtube. Gerne med titler som "Anders Samuelsen destruerer socialist med facts og logik" (ok, ikke helt, men i kender typen). Han har siden været opstillet i både Sønderjylland og Albertslund (mindes jeg)."

Jo jo, men det gør vel ikke sagerne i ungdomspartiet meget bedre.

Men de vil nok gerne være ligeså små som konservative, så de er godt på vej.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Slettet(561856201103)
Du har ret. Det var også mere for at sige, at valget i sig selv ikke kommer ud af det blå. Jeg tror dog også at LA imploderer i næste folketingsperiode. Samuelsen ryger ud hvis de får et skodvalg, hvilket de gør, og jeg er ikke sikker på hvem der skulle tage over. I Folketingsgruppen er der vel ikke nogle oplagte alternativer. Simon Emil ryger ud i kulden sammen med Samuelsen, og OBO tror jeg heller ikke har den store fremtid efter tiden som transportminister.
Så er der folk som Henrik Dahl eller JBO. Men Henrik Dahl tror jeg ikke kommer ind, og JBO lider under det samme med OBO, nemlig at selv samarbejdspartnerne ikke kan udstå hans person.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Krigerisk

Ytringsfrihed handler ikke om indholdet af intentioner eller holdninger.
Det handler om retten til at italesætte ovenstående.
Hvem skal i modsatte tilfælde agere holdningspoliti?

(Jeg er med på, at venstrefløjen bekender sig til ideologier hvor ytringsfriheden end ikke er en by i Rusland)

Jeg noterer endnu en repræsentant fra venstrefløjen, med et, i bedste fald, selektivt forhold til helt elementære principper i et demokratisk samfund.

Det er selvfølgelig bekvemt at tage udgangspunkt i Paludan, og dermed undgå at forholde sig til tilstedeværelsen af den voldskultur, man på venstrefløjen arbejder ihærdigt på bliver endnu stærkere repræsenteret i Danmark.

Igen må man konstatere, at kritikere af kristendommen, og repræsentanter fra venstrefløjen, ikke eller i stærkt begrænset omfang, har behov for beskyttelse.

Hvad mon årsagen kan være?
FREM for alt
Skrevet af Slettet(561856201103)
Din ytringsfrihed er ikke knægtet, bare fordi du ikke kan få politiet til at stå foran dig mens du råber "bøsserøve" efter en flok rockere.

Igen må man konstatere, at kritikere af kristendommen, og repræsentanter fra venstrefløjen, ikke eller i stærkt begrænset omfang, har behov for beskyttelse.


Når man opfinder sine egne fakta, så kan alt jo være rigtigt. Har du set nogle af de mails (trusler) især kvinder fra Radikale Venstre får med jævne mellemrum? Beskyldninger om landsforrædderi, trusler mod dem selv, deres børn, mænd, venner osv. virker ikke til at være sjældenheder for eksempelvis Zenia Stampe. Det er selvfølgelig ikke alle der skjuler det igennem private mails. Nogen skriver det bare direkte i kommentarsporene.

Jeg noterer endnu en repræsentant fra venstrefløjen, med et, i bedste fald, selektivt forhold til helt elementære principper i et demokratisk samfund.


Hvem? Hvad? Hvor?
Skrevet af Slettet(412118201009)
Krigerisk

Får de virkelig mails i det radikale venstre?
Hold da op.

Det fortæller ikke så lidt om, hvor heldige Rikke Hvilshøj(ildspåsættelse), Pia Kjærsgaard(fysisk overgreb), Anders Fogh(maling), Glistrup(fysisk overgreb) Westergaard (mordforsøg), har været med diverse angreb.


Mails af den karakter, er hverdag for stort set alle politikere.
Valget af mail-eksemplet, illustrerer på glimrende vis, den afgrundsdybe forskel på trusselsniveauet.

Har du en idé om, hvorfor repræsentanter fra venstrefløjen, og kritikere af kristendommen ikke behøver livvagter, og befinder sig i den heldige situation at de kan nøjes med elektronisk post?
FREM for alt
Skrevet af Halil
LLR tager runderne med sundhed og pensionering mod Mette F.

Ganske klart endda.

Klima er de begge enige om, så den ender uafgjort.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Svoger
http://nyheder.tv2.dk/politik/2019-03-31-ministerium-sender-aprilsnar-ud-en-dag-for-tidligt

Klimaet tages faktisk så seriøst, at ministeriet har ressourcer i overskud til at bruge tid på den slags.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Bosse1983
Det er en gag!
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Duck
Claus Hjort - det fede svin -,


Nu ikke kun racist, men også fedtudskammer. KriPa, du er en rigtig charmetrold.
Skrevet af Slettet(561856201103)
At Claus Hjorth er et fedt svin, har kun meget lidt at gøre med hans vægt. Det har til gengæld alt at gøre med at manden er et usympatisk røvhul.
Skrevet af Slettet(412118201009)


Venstrefløjens dobbeltstandarder er velkendt både ift racisme, "tonen," og hvad ellers trives af misfostrede gevækster på de kanter.

Venstrefløjens eneste forpligtelse, er det umættelige behov for at lænke sig til inhumane totalitære regimer, som islam og kommunismen.
FREM for alt
annonce
0