Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af tråd-triller
Kære and
Det var et forsøg på at følge op på din uforligneligt indholdsrige deltagelse i tråden.
Den med frugterne var en henvisning til teorien om lavthængende frugter.
Skrevet af Slettet(202352200106)
Ekstrabladet laver en ekstrabladet og skriver, at man skal holde sig væk fra Nørrebro, hvorefter man tænker "Hold da fast, det er da alligevel noget af et område", og så er det bare Blågårdsplads, som trods alt ikke dækker hele Nørrebro. Det er i hvert fald, hvad jeg indtil videre har læst ud fra Politiets meldinger.

Dog spændende hvad dette udfald får nu, hvor man har opgjort, hvad Paludans happenings koster. Uanset hvad er handlingerne på Nørrebro dog yderst problematiske for ytringsfriheden.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Slettet(112218201709)
Spændende?
Det er da så forudsigeligt som noget..
Ingen med respekt for sig selv kan forsvare bøllerne.
Paludan er i det mindste ikke-voldelig, så han går ud som sejrherren.

Snotdumt, at hans modstandere ikke bare ignorerer ham, men i stedet bekræfter hans fordomme om voldskulturens ophav (muslimer).
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af Slettet(202352200106)
Spændende i forhold til at det snart må være en kendsgerning, at der er steder i Danmark hvor man ikke kan færdes på baggrund af politiske ytringer. Det er jo sådan set ligemeget, hvad man så står politisk, og det er noget, som andre bare ikke har forstået. Er der en trussel, så er det jo politiets opgave at beskytte manden og så må det jo have sin pris.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Vincent Gigante
Det er SÅ brand ærgerligt, at moddemostranterne og uromagerne reagerer, som de gør.

Dét er jo LIGE, hvad Paludan ønsker sig, det er vand på hans mølle. Det giver ham luft under vingerne.

Moddemostranterne burde lære af flere moddemoer, bl.a. en fredelig i Holstrebro, hvor få opsøgte Paludan, hvilket gjorde, at han pakkede sit gode tøj to timer tidligere end planlagt.

Ytringsfrihed og alt det jazz, men hans ytringer har godt nok en begrænset værdi. 60 % består jo af at fornærme og mobbe primært indvandrer teeangere, der ikke kan svare for sig. Den resterende del består af at fornærme og mobbe ressourcesvage - primært en religiøs minoritet.
.
Skrevet af Sir , moderator
Præcis. Fik han ingen opmærksomhed så ville han jo hurtigt finde det kedeligt.
Dette er en signatur.
Skrevet af Toon Toon!
Hører Paludans ageren ikke ind under den her?

§ 3. Slagsmål, skrigen, råben eller anden støjende, voldelig, fornærmelig eller lignende optræden, der er egnet til at forstyrre den offentlige orden, må ikke finde sted.

Stk. 2. Det er forbudt at udvise uanstændig eller anstødelig opførsel, der er egnet til at forulempe andre eller vække offentlig forargelse.
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af Adriaanse
En forventelig reaktion fra de mange typer derude, der ikke tåler kritik og besvarer det meste med vold og ballade.

Lod de nu bare Paludan stå og passe sig selv, ville hans pointer jo falde til jorden med et brag. Det gør de dog desværre ikke.

Trist, men ikke overraskende

PS: Og at røde journalister, der formentlig ofte selv bor det skrækkelige sted eller i nærheden, så ensidigt fokuserer på Paludan, og ser bort fra de voldelige, der smadrer det meste på deres vej og i øvrigt også angriber politiet, er næsten ligeså trist.

Vh.

Adriaanse
Skrevet af Bosse1983
Typisk er der vel en vis korrelation, som det er oplagt for pressen at beskrive. Mest er det kedeligt for politiet og det arbejde de prøver at udføre. Når folk som Paludan får lov at gemme sig i deres skørter, og det ofte er det møde de har med aktuelle ballademagere, er det vanskeligt med meningsfuld dialog. Det interesserer selvfølgelig ikke folk som Paludan. Han hylder jo volden.

“Det er jo sådan, at krigen har mange fronter og der kan være store fordele i at man ikke afslører over for fjenden hvordan man ser ud. Så mens vi står her i dag, så er der hundredetusinder der sidder hjemme og klargøre deres våben og øver sig på at ramme med deres rifler. Det er desværre nødvendigt og nogle har altså valgt i dag at møde op for at være talerør for de mange som er hjemme og forberede sig.”

Og på det skæbnesvangre tidspunkt vil en hver danskers pligt være, straks at gribe til våben og melde sig i kampen, side om side, med politi og hjemmeværn, mod de fremmede fjender, der nu har fjernet det sidste gran af tvivl om hvad deres sande hensigter er og altid har været. De fremmede fjender ønsker at dræbe danskerne. (…) Vi vil kæmpe side om side med politi og Hjemmeværn, som udgør vores brødre, vores gader og stræder vil blive forvandlet til floder af blod. Og de fremmede fjenders blod vil ende i kloaken, hvor de fremmede fjender hører hjemme. Af de fremmede fjender er kun omkring 240.000 kampdygtige, men alle militære studier fra de fremmede fjenders hjemlande viser, at de fremmede fjender er kujoner og dårlige soldater. De fremmede fjender er primitive mennesker som faktisk er mennesker mest i biologisk forstand, de stoler kun på deres familliemedlemmer eller andre i deres stamme og derfor kan de ikke kæmpe sammen udenfor stammen og famillien, de er ynkelig uslinge hvis død på det tidspunkt vil være både nødvendig og lovlig.”

Nu fik Mini-Hitler så sin forsmag på borgerkrig, mens der sikkert sidder tumpede ligesindede og venter på en eskalering. Politiet er nødsaget til at spille ind i den hånd og så flasker det sig jo fint. At bekymre sig for at ytringsfriheden er truet, er lidt komisk. Paludan er jo ligeglad med ytringsfrihed. Det er bare et praktisk værktøj, især når den kommer med politiescorte.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(320937202705)
@Adriaanse

Hvilke journalister tænker du på helt konkret der ser bort fra det nævnte har du i tankerne?
Skrevet af Vincent Gigante
Bliver sgu lidt harm over Pia K.

Fuldt lovlige britiske satiretegninger af Lars Løkke og DK kaldte hun for at ´yppe kiv´ og så, at de blev trukket tilbage.

Men Paludans provokationer har hun ikke det fjerneste imod. Det er så dobbeltmoralsk og hyklerisk som noget, kan være - som så ofte med hende.

Langt de fleste politikere - med undtagelse af DF, Samuelsen og måske Nye Borgerlige - tager kraftigt afstand fra Paludan. Spændende om på en snedig måde kan spinne dét til sin fordel - eller om dagens aktioner kommer til at bide ham i røven.

Hans demoer er jo en forstyrrelse af den offentlige orden.
.
Skrevet af Slettet(202352200106)

Paludan er der jo ingen, som tager seriøst og fra at gå rundt på gader og kaste rundt med en Koran og filme folk op i snotten til at gå rundt på Christiansborg og rent faktisk indgå i en saglig debat, der er der heldigvis laaaang vej for provokatøren endnu.

Ytringsfriheden forsvinder jo naturligvis ikke på grund af episoden i dag. Det er jo ikke første gang, at ekstreme personer får kastet ting efter sig. Nazisterne fik samme tur, og det var overalt, hvor de bevægede sig i Danmark. Problemet opstår jo ved, at vi ser, hvor mange ressourcer som der bliver brugt på en demonstration som i dag. Det er jo helt efter bogen, at Paludan får lov til det, men i det lange løb er det jo problematisk, at det skal koste så mange ressourcer. Jeg har dog ingen idé, om hvordan man løser dette.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Slettet(202352200106)
Hans demoer er jo en forstyrrelse af den offentlige orden.


Jojo, men så kan de fleste demoer jo være en forstyrrelse af den offentlige orden. Jeg tror sgu ikke, at det hjælper meget at gå forbuddets vej.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Bosse1983
Pia K. er den angste og lettere demente bedstemor. Nu med en twitterkonto. Det er meget ærgerligt, at Formand for Folketinget typisk må skrives sammen med det navn. Hun har absolut ingen kvaliteter, bortset måske fra et penetrerende hønseblik, som er brugbare i den stilling.

Ekstra specielt er det, at hun kort forinden er ude med en bredside mod øko-demoer og veganeres kødforagt. Ytringsfrihed til dem man er enige med.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Vincent Gigante
Jojo, men så kan de fleste demoer jo være en forstyrrelse af den offentlige orden. Jeg tror sgu ikke, at det hjælper meget at gå forbuddets vej.


Nu er jeg selv muslim - hvis det har nogen relevans. I det første 1½ år havde jeg IKKE DET FJERNESTE I MOD Paludans demoer - ej heller ressourceforbruget. Det var selvfølgelig hans grundlovssikrede ret.

Her tæt på folketingsvalget, hvor han fortsat mangler 15.000 vælgererklæringer har han skruet op for ´charmen´ til sine demoer - navnligt ved at afbrænde koranen. Det er sgu kammet lidt over og hans budskaber samt pointer er ligesom forstået. Det fører absolut intet konstruktivt med sig.

Han balancerer konstant på et knivsæg fra at overtræde racismeparagraffen (som tidligere) og injuriesager. Var blasfemiparagraffen ikke afskaffet, kunne han ikke rejse rundt med sit cirkus. Nu er vi derover, hvor det er en forstyrrelse mod offentlig orden og sædelighed.

En politiker kan derudover ikke opføre og ytre sig således over for/mod unge mennesker, når man er i gang med stemmeindsamling/valgkamp/politisk arbejde. Det lagde domsmandsretten også vægt i den seneste retssag mod Paludan.

https://youtu.be/DGP6QorBa4o?t=351
.
Skrevet af Slettet(562140202803)
Man kunne da godt ønske at han kom med lidt mere dannede argumenter som advokat.

Du er dum, du er også dum, det bliver lidt for skolegårds-agtigt.

Der er jo altid de der halv-nazistiske partier på højrefløjen, Paludan har jo så bare været dygtig til at finde sin egen form for propaganda. Og har fået ekstrem medvind via de sociale medier.
Skrevet af Bosse1983
Paludan gør en indsats for at være lidt jovial, og møde sit publikum i øjenhøjde. Den ekstreme højrefløj har fire fjender i almindelighed. Staten og eliten, ofte betegnet ved det de kalder "venstrefløjen" og "de liberale". De andre to er immigration og integration. Nogle gange ser man så en ide om konspirationer de forskellige fjender imellem, som når Robert Gregory Bowers går amok eller Breivik. Andre gange er det den simple løsning, som nylig i New Zealand. Paludan spiller på alle heste og er forstyrret på sin helt egen måde. Den eneste garanti er, at han gør alt for ikke at få beskidte fingre. Det lader han de nyttige idioter om, være det sig politiet som er tvunget eller bare tilhørere som hører kaldet. Han er lidt den utålelige taktiker blandt ubegavede gæster på Paradise Hotel. Imens føler Pia K. sig mere truet, af nogle hippier der skilter mod en ko et sted på bøhlandet.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Fl@skebøf
Jeg er temmelig splittet omkring Paludan. På den ene side synes jeg han for ofte virker voldsomt selvhøjtidelig og alt for generaliserende.

På den anden side har han desværre fat i noget. Der er et stigende problem i vores samfund grundet indvandring og videoen fra blågårdsplads viser desværre meget godt sagens kerne og hvordan det står til med ytringsfriheden visse steder. Kriminelle grupper der tror de kan gøre det som det passer dem og føler sig hævet over loven og samfundet - hvad skal vi med dem?

https://www.youtube.com/watch?v=KOgVD78F0AA

Mange tager ham ikke seriøst (hvilket jeg også selv har svært ved til tider), men hvor mange tog Hitler seriøst da han startede med at få taletid i 20´erne? Uden at sammenligne dem yderligere, men man bliver nødt til at tage ham seriøst fremover. At han så næppe får held med at få gennemført sin politik på den længere bane er en anden sag, dertil er han for useriøs her og nu.
Skrevet af mirakelmix
Jeg kunne godt tænke mig et belæg for, at der er et stigende problem. Der har jo tidligere været optøjer rundt omkring i landet. Og det er da ved at være lang tid siden der sidst er sket noget af denne kaliber. Denne gang var det endda tydeligt fremprovokeret.
Skrevet af pukledyret
Jeg kunne også godt tænke mig at se noget belæg for at det går dårligere og dårligere.

Det er nemlig ikke den opfattelse jeg får, når jeg ser diverse nøgletal.

Den anden dag kom det frem at homofobien er på kraftig retur i de muslimske miljøer. Det har også været fremme, at særligt kvinderne bliver bedre og bedre uddannet, og at ungdomskriminaliteten, også i belastede boligområder, er på retur.

Hvad er det egentligt, der bliver værre og værre? Det kunne være fint at få nogle eksempler på relevante områder, hvor der er sket en generel negativ udvikling i dette årtusinde. Det er interessant at diskutere, hvad der kan gøres for at knække de kurver.

Forbyd Marie Krarup.
annonce
0