Snak

Mere indhold efter annoncen
Fair nok Bosse, men det meste er skåltaler og hørt før fra Merkel, også længe før 2015, når hun er blev presset af navnlig CSU. At hun vil være mindre laissez faire end 2015, siger i sig selv nærmest ingenting.

Men hun kan da være glad for, at Ungarn, Østrig, Slovenien, m.fl. satte en prop i hullet (imod hendes vilje, og Junckers), så hun fik tid til at sunde sig, opbakningsmæssigt.

Det demografiske argument var jo i øvrigt bare Willerslevagtigt dumt, i sammenhængen.

Det er helt i orden, at du er tilgænger af øget regulering. Fred være med det. Lyder også som om, at du tjener dine penge på den øgede regulering, så det giver dig vel et fornuftigt incitement til netop at holde af den :)

Nej, jeg har i meget lille omfang noget med compliance at gøre længere.

Jeg kan så heller ikke sige mig fra, at tjene penge på det, da reguleringerne har været en af de største cash cows for konsulentbranchen de sidste 5-6 år.


Lyder lidt som når ræven vogter gæs. Konsulentbranchen ved jeg ikke hvad skal dække over. Som konsulterende økonom er der dog typisk lige så meget hvis ikke mere arbejde at få når markedet går ned eller er usikkert.

Empirisk peger alt på at deregulering øger udsving i økonomien og gør boom and bust cyklusser større. At man ikke kan eliminere kriser helt, og derfor ikke skal regulere, er en sær logik. Når jeg sætter mig op på motorcyklen ser jeg ikke på hjelmen, konstaterer at den ikke eliminerer risiko 100% og den derfor er overflødig.

Og ja, risikoeliminering koster og en del lander på forbrugeren, men hvem betaler under de afgrundsdybe kriser?

Det er desuden godt at du får sat indlånsbank i gåseøjne når du snakker om Starbucks, for der er så godt som ingen fællesnævnere med en faktisk bank. En af de primære drivere bag sådanne tiltag er den gensidige forpligtelse mellem Starbucks og kunden, som med alle andre "gavekort", samt det faktum at man på sigt kan udfase omkostningen der ligger i cash handling og som bliver dyrere og dyrere i disse år. Innovation i markedet er naturligvis velkomment, men det er ikke ensbetydende med at det hele er positivt og at initiativer kritikløst skal søsættes. Banker nýder stadig en beskyttet tilværelse central i den finansielle infrastruktur og der er intet kuriøst i at der følger krav med en sådan position. Det handler om gensidig afhængighed. Igen, det er jo ikke just fordi bankerne ikke har mulighed for at drive butik og tjene penge på det, men tillid er ikke en uvæsenlig del af at systemet skal fungere.
Banker nýder stadig en beskyttet tilværelse central i den finansielle infrastruktur og der er intet kuriøst i at der følger krav med en sådan position. Det handler om gensidig afhængighed.


Krav til den finansielle sector er jo ikke noget, som man har opfundet efter finanskrisen. Den har været der i mange mange år. De tidligere reguleringer har ikke forhindret omfanget af nye kriser. Så spørgsmålet er, om øget regulering er det rigtige svar!

Igen, det er jo ikke just fordi bankerne ikke har mulighed for at drive butik og tjene penge på det, men tillid er ikke en uvæsenlig del af at systemet skal fungere


Det har du helt ret i. Tilgengæld betyder det, at "entry cost" i branchen er markant højere, og det betyder en mindre innovation og højere priser for forbrugerne.
Krav til den finansielle sector er jo ikke noget, som man har opfundet efter finanskrisen. Den har været der i mange mange år. De tidligere reguleringer har ikke forhindret omfanget af nye kriser. Så spørgsmålet er, om øget regulering er det rigtige svar!

Tilbagerulningen af sektion 20 og 32 af Glass–Steagall var en nærmest kausal faktor i forhold til finanskrisen, da det gav investeringsbanker den samme mulighed for at piggybanke på den traditionelle sektor, som man så før Depressionen. Innovationen bestod i spekulation i derivativer, samt værdipapirisering, hvor sidstnævnte var kendt fra de gale 20´ere også. At påstå det modsatte er vel omtrent det samme som at benægte holocaust inden for økonomi.

Du svarede sjovt nok ikke på hvem der samlede regningen op eller hvad logikken er bag 100% risikoeliminering eller ingenting. Sådan empirisk er det ret svært at argumentere mod, at der lader til at være en sammenhæng mellem fraværet af regulering og hyppigheden samt størrelsen på chok i markedet.

Det har du helt ret i. Tilgengæld betyder det, at "entry cost" i branchen er markant højere, og det betyder en mindre innovation og højere priser for forbrugerne.

Ja, selvfølgelig er entry cost høje og forbrugersikkerhed giver altid en højere pris. Hvorfor ikke føre logikken videre? Der er ingen grund til at nøjes med at bekæmpe regulering alene i banksektoren. Den er meget mere fordyrende andre steder. Byggebranchen for eksempel. Hvorfor betale kr. 600 i timen for en elektriker når du bygger hus, når en fyr fra Litauen med et skruetrækkersæt fra Harald Nyborg kan gøre det for en flaske brændevin? Han kommer helt sikkert frem til nogle innovative løsninger, og innovation er jo tydeligvis det vigtigste parameter.
Nu vi er ved det så er statens udgifter til sundhedsvæsen jo fuldstændig løbet løbsk siden man droppede at bruge slagtere som kiruger.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
"Sveder,

Det er jo langt ude, at Jessica Chastain kalder det voldtægt.

For det første fik Schneider alt at vide inden scenen blev optaget men protesterede ikke. At scenen ikke var scripted sker jo tit. For det andet var det en X-rated film hvor hun skulle optræde helt nøgen i adskillige scener. For det tredje bestod handlingen i noget smør.

Desuden var det ikke optagelserne der gjorde hende traumatiseret, men den berømmelse som filmen gav hende som sex symbol. "

Nå, jamen når du siger det, så har du nok ret. Det er dog lidt opsigtsvækkende, at Schneider selv gav udtryk for noget andet. Man ja det er jo nok det dér med, at kvinder er løgnagtige opportunister, det her er jo beviset.

Det er også en smule bizart, at Bertolucci ved flere lejligheder har fortalt om, hvordan han og Brando fandt på at de skulle bruge smørstangen uden at gøre skuespillerinden opmærksom på det, med henblik på at få optagelser, hvor hun er "rigtigt bange" i stedet for "skuespiller-bange".

Men jeg lægger mig fladt ned, Steve ved helt sikkert, hvad han taler om.
Steve kender fakta. Han har de bedste fakta.
Niddets arkivar
Han handler faktisk i Fakta.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Sveder,

Påstod noget andet om hvad? Be more precise, plz. Hvis du tænker på frivilligheden udtaler hun selv at hun kendte scenen på forhånd:

"That scene wasn´t in the original script. The truth is it was Marlon who came up with the idea," she says.
"They only told me about it before we had to film the scene and I was so angry.
"I should have called my agent or had my lawyer come to the set because you can´t force someone to do something that isn´t in the script, but at the time, I didn´t know that."

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-469646/I-felt-raped-Brando.html

Men hil de Nye Moralske - sagen viser to ting, at kvinder godt kan finde ud af at spille ofre bagefter og at de fleste æder det råt.

“Der var andre der trak mer' end jeg”
Du må næsten definere "på forhånd". Hun siger hun bliver gjort kendt med den umiddelbart inden de skal filme den. Hun siger desuden ikke noget om indholdet.
annonce