Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(412118201009)
repos

De små "svinere," er stort set udelukkende på baggrund af, et forsøg på at ramme modtagerens egen toneart, og valg af ord; glathjerne, nazist, fascist, etc.
(Ovenstående er hentet på de sidste sider, så nogen sjældenhed er det ikke, og man behøver ikke være moderator få at få øje på urskoven af svinere.)

Kan du oplyse hvornår det sidst er blevet påtalt?


Det er jo næsten en daglig forteelse, så jeg har da fuld forståelse for at man har opgivet ævret.
Hvis man altså nogensinde har praktiseret den såkaldte praksis.

Tjek eventuelt:
Kripa
Bosse
Bot
(O)

Her vil du finde gentagne udgydelser, men det forudsætter man læser de pågældendes indlæg.
Og det har jeg al mulig sympati for at man ikke rigtig orker.

Jeg mener ikke at jeg er sart, men når jeg skal stå til ansvar for mit ordvalg, forventer Jeg et minimum af kontinuitet.
FREM for alt
Skrevet af ( O )
..

Skrevet af Slettet(561856201103)
Du får det til at virke som om, at Kim ikke er klar over hans egen adfærd. Det er forkert at lade tvivlen komme ham til gode. Det er klassisk gaslighting. Senere kommer der et eller andet med at han er nødt til at være som han er, fordi hans slags altid bliver undertrykt af den onde venstrefløj, medierne, Antifa og venligboerne.
Skrevet af repos
@ Kim

Bosse og Kripa har også fået pause, så det er noteret. Henstiller til, du koncentrerer dig om dit eget ordvalg. At andre gør noget galt, er ikke ensbetydende med, du skal gøre det samme.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Slettet(412118201009)
(O)

Hvem har jeg kaldt undermennesker?

Du greb i posen, og fiskede endnu en nitte.
FREM for alt
Skrevet af Slettet(412118201009)
repos

Det er naturligvis 100% fair.
FREM for alt
Skrevet af tråd-triller
Kim, du må meget gerne vende tilbage på mit indlæg..
Skrevet af Slettet(412118201009)
Tråd

Havde seriøst glemt det. Beklager.
Har været inaktiv i et par dage.
Lover at vende tilbage :-)
FREM for alt
Skrevet af tråd-triller
Kim
Du skrev i tråden i går lige over middag...
Skrevet af Slettet(412118201009)
Tråd

Korrekt. Det føltes som dage!
FREM for alt
Skrevet af tråd-triller
KIm
Dine følelser er ikke valide i en faktuel sammenhæng.
Skrevet af Bosse1983
Har jeg haft pause, som ikke var selvvalgt?

For at tydeliggøre, antager jeg ikke at KimTell identificerer sig med diverse historiske højreekstreme idésæt eller ideologier. Det er naturligvis en antagelse, men også grunden jeg ikke forventer undskyldninger, afstandtagen og disclaimere, som ellers er på sin plads, når Kim kræver det samme af det han opfatter som venstrefløj.

Hvor Paludan og Stram Kurs faktisk ytrer diverse ting, kører Kim en omgang whataboutery, hvor nutidens venstrefløj smides i samme båd, for noget han mener skete i 70´erne.

Hvis man ikke kan stemme Enhedslisten, uden at omfavne kommunismens dårligdomme, må det samme vel gælde det nationalistiske højre. For at udstille idiotien, spurgte jeg derfor Kim hvilken kasse han gerne ville i. For de fleste normale mennesker, er det ret tydeligt at samtlige partier har reformeret sig gennem tiden. DF fik travlt med at få Dansk Front kørt ud af bagdøren, da man prøvede at blive stuerene. Man skal heller ikke pokkers mange år tilbage for at SF var lodret mod EU, eksempelvis.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Vincent Gigante
Han mener tilsyneladende at indvandrerne skulle koste 387 milliarder, måske alene i overførselsindkomsterne.


Jeg forstår MEGET bedre, hvordan man kan være meget imod (ikke-vestlig)-indvandring - hvis man går og tror, at en TREDJEDEL af landets statsbudget går på overførselsindkomster til 7-12 % af landets befolkning.

*smil*

De mangler bare en skægget dame, dværg og en kentaur, så var Strams Kurs´ cirkus perfekt.

Hypen og chokket er dog døet en smule hen - man har, siden valgkampen startede, kørt i samme kedelige rille ift., hvem skal der skal udvises og hvordan.

Der er brug for en ny kontroversiel happening, der kan trække nogle nye overskrifter og skaffe medietid. Mon Paludan har en kanin eller es i ærmet, og få valgkampen til at gå full retard mod Grundlovsdag.
.
Skrevet af mirakelmix
Det kan være vi kan få noget respons på, at 51 % af befolkningen tror, at kriminaliteten er steget i den seneste valfperiode, når det modsatte er tilfældet.

Eller at kriminaliteten blandt indvandrere er faldt 40 % fra 2000 til 2016?

https://www.zetland.dk/historie/sen2WwRk-mop1WAnL-0a559?fbclid=IwAR3E_fTx7Q9bbIyP_a4FnMhDvmoHeo215zhZAlu4l67SO8xnni26Jh-i8is
Skrevet af Forhammeren
Hvorfor tror du at den help gennemsnitlige vælger læser meget andet end overskrifter.

Det der er 2100 Spelt
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Mr. Pink
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Mr. Pink
"Lavt på listen ligger indvandrere og efterkommere med oprindelse i EU-lande. Særligt indvandrere fra Frankrig og Spanien ligger mere end 60 procent under gennemsnittet. Blandt indvandrere uden for EU tæller særligt mænd fra Indien, Kina og USA, som alle er placeret mere end 50 procent under kriminalitetsgennemsnittet."

Almen viden. Dette har vi vidst siden 1990´erne.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Forhammeren
Jeg kan have misset det men Berlingske nævner vist intet om den glædelige tendens Speltbladet omtaler.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Slettet(320937202705)
Er der nogen der kan forklare hvilket spørgsmål det er Pink forsøger at svare på ovenover?

Der bliver bragt en påstand om at kriminaliteten blandt indvandrere er faldende. Herefter bringer Pink et link til en artikel der viser at der er en overrepræsentation af kriminelle blandt specifikke indvandrergrupper. Er Pink klar over at kriminaliteten godt kan være faldende selvom visse grupper er overrepræsenterede? Er Pink klar over at kriminalitetsraten for en bestemt gruppe kan være over gennemsnit selvom kriminalitetsraten for den gruppe er faldende?
Skrevet af Mr. Pink
Er du klar over, at fordi kriminaliteten er faldende, så er der stadig massive problemer med visse kulturer i Dk, hvilket mit link med al tydelighed viser?

Jeg er faktisk ikke interesseret i, om kriminaliteten er faldende, så længe der er mennesker i Dk, der bor i et af verdens bedste lande med gratis uddannelse til alle, alligevel begår så absurd meget kriminalitet i forhold til andre grupper/kulturer.

Desuden forholder undersøgelsen sig desværre ikke til den absurde og massive sociale kontrol, der hersker blandt alt for mange kulturer/grupper, der er kommet til Dk.

(Selvfølgelig har jeg fattet at kriminaliteten er faldende, men du har vist ikke fattet, at der stadig er voldsomme problemer med kriminaliteten OG social kontrol)
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
annonce
0