Snak

Mere indhold efter annoncen
Mr. Jeg er ikke sikker på, at LA vil afskaffe velfældsmodellen. Den skal vist bare være baseret på en flad trækprocent. Det er i min verden blot lidt mindre socialistisk, end det "normale" tankesæt, der omfatter stort set alle regeringers (de sidste 30+ år) holdning til systemet.

Jeg tror det tætteste jeg kan komme på en tilslutning til noget system, er det som Ron (og nu Rand) Paul ønsker og taler for. Og selv der har jeg mine (mange) uenigheder. Men tanken om større, personlig frihed under eget ansvar, at få kål på USAs og Vestens krigeriske og imperialistiske uvæsen (mange europæere ved ikke, at de stærkeste (eller i hvert fald mest højlydte) modstandere af de dele, findes i bestemte republikanske kredse), en reducering af central, føderal magt, større fokus på grundloven/forfatningen ved beslutninger, og mere vægt på traditioner og kultur som bærende elementer for samfundet, tiltaler mig.
Nu nævnte jeg bl.a. USA, fordi det er verdens største marked for medicin. Så allokering af forskningsbudgetter til medicinindustrien er formentlig mere gearet efter amerikanske behov. Og her ramte fedmeepedimien altså allerførst. Kurven knækkede for 30 år siden.

Og så er der naturligvis ikke tale om enten-eller, men både-og ift. at forebygge og behandle. Forebyggelse vil dog naturligvis altid være at foretrække. Det er bare mindre populært, fordi man derved generer overforbrugere af sundhedsvæsenet.
Nu er det min tur til at trække på "jeg kan ikke skrive et nyt indlæg, uden at gentage mig selv fra de sidste par sider".

Semi-off-topic synes jeg dog din holdning til borgere, der trækker ekstraordinært og et pænt stykke over gennemsnittet på de offentlige ydelser, er interessant. Den vil jeg have i baghovedet til en anden god gang, skulle andre emner der har samme omdrejningspunkt dukke op.
Ron Paul er ret langt fra Tea Party. Eller, det er vist nærmere omvendt, og dem om det. Han er i øvrigt pro-homovielser ("... in 2004, it was Congressman Ron Paul who was one of the only Republicans in the House of Representatives who officially voted in favor of gay marriage. At the CPAC meeting, Ron Paul´s top aides not only invited "GOProud," a radical gay organization to participate, Ron Paul´s aides verbally attacked Christians who opposed the gay agenda").
Ikke noget problem.

Hvis du er interesseret kan du eventuelt google tredjepartsbetaler problem. Her bør man kunne finde noget om, hvordan folks adfærd påvirkes af et skattefinansieret sundhedsvæsen.
Duncan. Det kan være jeg finder på det på et tidspunkt. Indtil da hæfter jeg mig ved, at den hævede afgift på tobak har kastet færre penge af sig til statskassen, uden det med sikkerhed kan afgøres, om markedet for tobak reelt er blevet mindre, eller om det blot er blevet flyttet geografisk.

Mr. Det du angriber Ron Paul for i den sammenhæng, er dermed at han ikke mener det samme som dig om et bestemt emne. Det er en pænt egoistisk tilgang til, ja, alt vel sagtens. Jeg tror derfor det er lidt svært at diskutere emner, hvor du er fastlåst på følelser og ideologi. Dit indsatte citat, som "modvægt" til mit, har jo ret lidt med sagen at gøre. At han ikke mener at en bestemt livsvej er god, men at han stadig vil kæmpe for, at den kan vælges, tiltaler mig. At en erklæret antiracist kæmper imod begrænsninger af ytringsfriheden, herunder også retten til at ytre sig racistisk, gør jo heller ikke denne til racist. Ron Pauls udtalelser er i øvrigt ikke langt fra visse efterretningstjenesters anbefalinger i start/midt 80erne, som argumenterede for at holde HIV-ramte i karantæne. Muligvis kortvarigt inhumant, men det kunne have isoleret epidemien forholdsvist effektivt. Du kommer lidt til at afspore snakkene, hvis det er den indgangsvinkel, du vil fastholde. Det er selvfølgelig helt op til dig selv, hvad du vil have ud af en snak - personligt ville jeg dog vælge et andet udgangspunkt.
Der er det gode ved weekenden. Man får fornyet energi til at gentage sig selv igen!
Du kan lide det, Duncan. You´d better rocognize!

Mr. Det du spørger mig om, er hele finansieringsgrundlaget for et partiprogram, samt holdningen til hvordan samfundsindretningen generelt skal se ud. Det orker jeg ikke at svare på. Vi må tage den henad vejen.
Det er det gode ved weekenden. Man får fornyet energi til at gentage sig selv igen!
Nej, det kan vi ikke. Jeg kan ikke se, hvad jeg skulle få ud af det. Og det er så egoistisk jeg er (true Brandt power).
annonce