Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af clausp
Ja, og i 90´erne kom de og tog danskernes arbejde - og så gad i de øvrigt ikke arbejde. De kom også og tog de danske kvinder, og så ville de giftes med deres egne.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af Forhammeren
Bare en tanke

Det ser ud til at valgdeltagelsen er steget markant i ghettoområder og det er vel en rimelig antagelse at SK har fået aktiveret nogle vælgere når nu de omsider har kunne stemme på et parti der vil redde fædrelandet.
Alligevel falder valgdeltagelsen. Hvem er det der er blevet væk ?
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Slettet(202352200106)
Interessant debat indlæg i Jyllandsposten. Var valget et nederlag for DF eller en kæmpe sejr?

Jovist blev de mere end halveret, og på den baggrund ligner det jo klart et lorte-valg, som Kim C. udbrød, da han ikke blev valgt ind. Til gengæld er DF gået fra at være partiet, som ingen gad at kendes ved til at have stor indflydelse på retorikken i dag. Den er stortset overtaget af store partier som S og V og andre har vel fulgt trop i Konservative, LA og SF. Så målt på indflydelse er det ikke godt valg, men målt på retorik og debat så har kan man som DF´er vel godt være tilfreds. Der er intet, som tyder på, at den ændres foreløbig.

Og nej, jeg er ikke DF´er, men jeg undrer mig lidt over, at der er nogle, som påstår, at folk er trætte af immigrations politikken. Jeg tror ikke, at det er sandt, og der kommer nok ikke et skift her lige foreløbig selv med en rødere regering. Fordi ellers står DF altid i baggrunden og lurer på de stemmer.

Det er vel lidt det samme med EU-valget. Nationalismen er langtfra død. I Europa gik flere EU-kritiske partier på plads plus, at England er på vej ud uden nogen aftale.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Jussi
men jeg undrer mig lidt over, at der er nogle, som påstår, at folk er trætte af immigrations politikken

Det er vel snarere en træthed over, at alt skal omhandle den.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Bosse1983
Man skal i den grad have ja-hatten på, hvis man ser det som et godt valg for DF. Det er desuden noget forfærdelig vrøvl, at de sejrer på retorikken.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(202352200106)
Udlændingedebatten har endnu en gang været i fokus ved dette valg, så om folk er trætte er den har som sådan ikke været udslagsgivende ved dette valg. Der bliver stadig brugt rigtig meget tid på det, og det er ærgerligt.

Men hvis folk er så trætte af retorikken, så må der vel varsle et nyt paradigme skifte. Det tvivler jeg dog stærkt på.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Bosse1983
Du er sød, Redondo. Du løber rundt og trækker højrenationalisterne lidt i rottehalerne, men skal bestemt ikke have lus når de andre gutter ser på.

Den yderste højrefløj fik et gedigent los i røven, netop fordi vælgerne ikke orker mere råben og symbolpolitik.

Ingen påstår at indvandrerdebatten er død. Den har bare fyldt for meget, og er det den eneste streng du som politisk parti har at spille på, blev du straffet.

Jeg tror desuden du skal slå ordet "retorik" op.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(202352200106)
Bosse1983

Hvad taler du om? Mit indlæg er henvendt til Jussi, men glemte at skrive hans navn. Jeg er ikke interesseret i debat med dig, og det er dit indlæg et godt eksempel på.

"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Slettet(561856201103)
<blockquote>Var valget et nederlag for DF eller en kæmpe sejr? </blockquote>

Hvordan kan det nogensinde være en diskussion? De gik fra 21% til 8.5% DF er ikke længere et protestparti, og de forstod altså ikke at med 1/5 del af stemmerne, så kan man ikke bare nægte at tage det regeringsansvar befolkningen vil have de skal tage.

Men det er sgu lækkert at se DF politikernes nedsmeltning disse dage. Når skidt kommer til ære...
Skrevet af Slettet(202352200106)
Igen, hvis målet er at stramme op på udlændingeområdet, så har DF da netop ændret en del. Kigger man på indflydelse, ja så er det et klart nederlag. Der er 2 sider i denne sag.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Forhammeren
Det er da netop ikke retorikken som fx V,S og C har overtaget.

Der er ikke nogen Martin Henriksen der basher muslimer ved den mindste anledning og Støjberg fik stor kritik for kagefejringer bla fra Løkke. Knuth blev degraderet da han begyndte med at omtale fx hjemløse helt respektløst.

Med lidt held er det bla retorikken som vælgerne har givet DF det enorme nederlag for. Man vil godt have den hårde udlændingepolitik med stramme asyl og familiesammenføringsregler men ikke det andet pis.
Da man blev overbevist at S kunne levere den hårde politik var man villig til at give fx Langballe og Henriksen en fyreseddel.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Slettet(561856201103)
Jeg troede du specifikt mente det netop overståede valg?
Skrevet af Vincent Gigante
DF har jo sådan set ´bare´ sejret sig ihjel - og ikke formået at forny sig, nu hvor deres stramme kurs på udlændingeområdet nærmest er blevet allemandseje rent politisk - med nogle undtagelser på venstrefløjen.

Og så lider DF lidt af ´Bayern München´-problemet, nu hvor vi er på et fodbold-site.

Man har en træner til at lede slagets gang - Tulle - men i baggrunden spøger Espersen og Skaarup. Og i ny og næ stikker DFs egen Kaiser Franz hovedet frem i form af Pia Kjærsgaard.

Tulle er måske en habil leder, men det er tydeligt, at han ikke har den fornødne autoritet over for kernen af magtfulde partifæller. Pia kan på slap line og virklighedsfjernt ævle om klimatosser og veganere - uden at nogen bag linjerne siger hende i mod.

Og så koster det nogle procentpoint, at partiet for velfærd og ældre vil ødsle pengene på dyre omfartsveje og vildsvinehegn.

Det er dog en meget stærk gruppe, der er valgt i denne omgang (Henriksen savner de nok) - og der er luget ud i de værste tosser. Forventer, at de kan rette skuden ved igen at kigge på deres raison d´etre.
.
Skrevet af Slettet(202352200106)
Det er heller ikke mit debatindlæg, og jeg tror heller ikke, at der specifikt henvises til Martin Henriksen, men mere DF som parti generelt. Der er sket meget siden, at de første gang kom ind. Og S indrømmede blandt andet ved sidste valg, at de havde taget fejl på udlændingeområdet.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Forhammeren
Hvis indrejsetallet forbliver lavt bliver det meget interessant at se om DF kan vinde et stort publikum tilbage ved at råbe op om de forfærdelige lempelser der har ramt børn på Sjælsmark eller fx Mint.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Slettet(561856201103)
men mere DF som parti generelt


Det er da stadig et enormt nederlag. De er nu mindre end de var før deres kanonvalg i 2015. Hvis de nu var røget ned på de 12-13%, så kunne de sige et eller andet med at det er deres naturlige størrelse, at ekstraordinære omstændigheder osv. var grunden til at de fik så godt et valg i 15´. Men de er altså kun 1 procentpoint bedre end 98´ valget, hvor de stillede op som nyt parti.

Ja, der er sket meget over de sidste 20 år, men man skal godt nok være ualmindeligt dygtig til spin, hvis det nogensinde kan kategoriseres som andet end en regulær katastrofe. Resultatet var jo ikke bare dårligt. Det var markant dårligere end selv DF´erne selv frygtede. Jeg tror ikke jeg har set en eneste måling der havde dem under 10%.

Jeg har svært ved at se dem komme tilbage. Thulle og resten af ledelsen er jo åbenlyst i chok. For de har absolut intet at byde ind med, udover at kaste et par gode ben til frådende skabsracister.
Skrevet af Kuglelyn
Stram udlændingepolitik er blevet new normal i dansk politik, mere end 70% af vælgerne har lige stemt for netop det.
DFs politik har sejret af helvede til, for at bruge en fortærsket floskel, men partiet har tabt, fordi man egentlig ligner andre partier f.eks. socialdemokratiet på fordelingspolitikken.
Skrevet af Slettet(561856201103)
men partiet har tabt, fordi man egentlig ligner andre partier f.eks. socialdemokratiet på fordelingspolitikken.


Det er da kun i retorikken, at de går ind for bedre forhold for ældre og den slags. De har vist igen og igen, at det ikke betyder en skid når det endelig kommer til stykket.
Skrevet af Kuglelyn
@kripa

Det er da kun i retorikken, at de går ind for bedre forhold for ældre og den slags. De har vist igen og igen, at det ikke betyder en skid når det endelig kommer til stykket.


DF fik et krav om en ekstra årlig milliard til de ældre igennem som en del af finanslovsforhandlingerne i 2016, noget der ellers ikke var VLAK-regeringens politik.

Vælgerne har måske netop straffet, at DF ikke har leveret nok på fordelingspolitikken og tror socialdemokraterne kan levere bedre på de samme områder.
Det koster at være støtteparti til en regering, der er mere interesseret i en anden politik.

Kan egentlig ikke se vi er uenige her. :)
Skrevet af Slettet(100659192308)
"DF fik et krav om en ekstra årlig milliard til de ældre igennem som en del af finanslovsforhandlingerne i 2016, noget der ellers ikke var VLAK-regeringens politik."

Som de så havde fjernet måneder før. Det er jo bare historien om DF, de snakker og snakker men stemmer for den blå politik.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
annonce
0