Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. Pink
"Aslan er eddermanme også en lille led provokatør."

Ja for satan! Det er kun fair, at de smadrer/fjerner hans valgplakater - helt i demokratiets ånd. Sådan en ussel, lille provokatør. (Han lugter sikkert også) Og så er han tyk.
Og alt muligt
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Black Spider
At man forstår simpel data/tal, og at man forholder sig til substansen/emnet og ikke angriber personen.

Er du helt seriøst hjernedød, Pink?
Skrevet af Mr. Pink
Ja, det er kendetegnet for hjernedøde, at de kontinuerligt forsøger at debattere substans frem for personangreb
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Vincent Gigante
Gad vide hvad vælgertilslutning på "politiske præmisser" betyder her.


I hvert fald ikke at stemme ud fra, hvad man tror bedst gavner én som religiøs miniriotet samt dyrkelsen af ens religion generelt.

Tror dog ikke ghettovælgerne har stemt ud fra de hensyn primært.

Afsenderen af det debatindlæg, Steen, er en halvkontroversiel person, der ikke ligefrem er glad for islam.

´´I skal deltage i den demokratiske proces, og når I gør, Skal I gøre på en sådan måde, som vi vurderer rigtig´. Det er smukt.
.
Skrevet af repos , moderator
@ Pink

Kan du så ikke redegøre for de simple data?
Altså, når du nu mener, det er så enkelt.

Hvis grunden til, at danskere med anden etnisk baggrund er kriminelle i følge dig, er manglende indføring i danske normer og kultur; hvad er så grunden til, at etniske danskere er kriminelle?
For dem må grunden vel være en anden i og med, de er vokset op med danske normer og kultur.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Duck
Repos, det var Skovdahl, selvfølgelig. Fatal brøler fra min side, tak for at påpege det.
Skrevet af Jussi
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Slettet(202352200106)
Det er da på ingen måde skrevet, at man skal stemme "korrekt". Nu har jeg selv læst Jyllandsposten, og den klare konklusion er m, at det er inden for demokratiets regler, men at det er kedeligt, at man stemmer ud fra andres anbefalinger. Havde det været Kirsten Larsen, som stemte ud fra, hvad Præst Jensen havde sagt, så havde det selvfølgelig været en mindre kontroversiel nyhed for nogen åbenbart.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Duck
Jeg læste også historien i JP, og det bør nævnes, at det "vækker bekymring" hos Søren Hviid og Sørine Gotfredsen. De to ville have været bekymrede uanset hvad. Som modvægt til de to har man også bedt Anne Lise Marstrand om en kommentar, så målet med artiklen er nok mere at skabe lidt polemik, end det er at bedrive egentlig oplysning. Desværre, for det er da ganske interessant, at muslimske medborgere i højere grad end tidligere benytter sig af de demokratiske tilbud som fx at stemme til et folketingsvalg.
Skrevet af Halil
Godt for Sass, at han lytter til sin psykolog og finder noget andet at lave inden han går helt ned med flaget.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Slettet(100659192308)
Nu kan han gå sygemeldt i 4 år.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Slettet(202352200106)
Det er naturligvis helt på sin plads med den artikel. Når De Radikale går frem med hele 29 procentpoint i et område, så er det relevant at få afdækket hvorfor. Det samme skete også med DF til sidste valg. Det har intet med muslim-bashing at gøre.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Egos
Ærgerligt S kunne godt have brugt en stærk Sass de næste par år.
Skrevet af ( O )
Igen, Pink, du er helt blank. Overvej om andre kunne have anden baggrund.
Du snakker om personangreb og ad hominem, kalder folk hjernedøde.

"Jeg vil have gerne have dk til at tage langt flere ind.
"

Naturligvis. Det kører jo bare med integrationen.
Jesus Fucking Christ


Kunne det tænkes man kunne have min holdning bygget på personlig erfaring. Tænker du at nogen udlændinge der er succesfuldt integreret, kunne mene der var plads til MANGE flere. Det kunne tænkes, det var sådan nogen som dig der lavede flest problemer for indvandrere og ikke dem selv.

Hvad for en slags person angreb vil DU kalde det, når DU udelukkende pga af etnicitet, mener integration ikke kan lade sig gøre?

Skrevet af Duck
Den redaktionelle vinkling på artiklens overskrift indikerer noget andet, Redondo. "Vækker bekymring"? Ja, et par nationalkonservative er bekymrede for, at muslimer stemmer på de forkerte partier, hvilket jo stort set er essensen af deres indvendinger.

Selve artiklens indhold er jo ganske interessant, så det er lidt ærgerligt, at JP ikke mener, det er stærkt nok til at stå alene, men lige skal krydres med, at det "vækker bekrymring" hos et par prominente, konservative debattører, det er skørt.
Skrevet af Black Spider
Ja, det er kendetegnet for hjernedøde, at de kontinuerligt forsøger at debattere substans frem for personangreb

Det gør du jo netop ikke, Pink. Altså er jeg nødt til at spørge igen, er du seriøst hjernedød?

Prøv lige at forholde dig til den statistik, du hiver frem, i stedet for at antage, at den tolker sig selv. Kan du det? Eller er du bare seriøst hjernedød?

Edit: Og for folk som ikke lige har fulgt med i de sidste ~50 indlæg med gnaven frem-og-tilbage udvekslinger fra forskellige brugere, grunden til at jeg diskuterer mentale livstegn med Pink er, at efter jeg kommenterede på problemerne i bare at tage statistik for pålydende, så valgte Pink at spørge mig, om jeg var seriøst hjernedød? Ingen nuance, ingen substans, bare rendyrket "du er så dum, det er jo helt vildt" retorik.

Der er så mange måder at grine af den tilgang på, men jeg forsøger at være konstruktiv og tilbyde en diskussion på Pinks præmisser. Derfor kommentarer, der måske for et utrænet og uciviliseret øje kunne virke grove og aggressive, men som rent faktisk er sobre og fulde substans.
Skrevet af Vincent Gigante
@ Redondo

Som Duck også anfører, så finder jeg JPs vinkling problematisk. Den polariserer og bærer brænde til et kedeligt bål. Og så har de givet spalteplads til nogle, der per default vil være bekymrede over muslimers ageren.

Vinklingen kunne også ha´ været, at det er positivt, at det bl.a. ved hjælp af lokale kræfter er lykkedes at øge en lav stemmeprocent i ghettoerne - og dermed deltagelse i demokrati til gavn for integration.

Mange imamer har tidligere opfordret til at holde sig væk fra valgstederne, fordi det var haram at stemme. Men den anden vinkel sælger sikkert bedre.

I det mindste har vi herhjemme ikke et opstillingsberettiget parti med en pæn vælgerskare, der går ind for afskaffelsen af demokratiet og indførelsen af en islamisk stat - som de har i Belgien. Så ville fanden bryde løs i Laksegade - og jeg ville forstå bekymringen, hvis alle muslimer drog dér hen.
.
Skrevet af Slettet(561856201103)
Glædeligt med Henrik Sass. Jeg tror dog, at det dårlige personlige valg har spillet ind, og at det er derfor man ventede så længe.
Skrevet af Jpp
Mr_bum, vi snakkede om Sass, hvir jeg stillede mig spørgende over for, hvorvidt han var så sikker. Det har hele tiden været mærkeligt.

Gad vide om han er ved at blive smidt under bussen, som han selv gjorde med Anne-Mette Meldgaard, da hun blev kaldt psykisk syg.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af hatafmug
Kriger: Det er vel aldrig glædeligt når nogen melder sig syg?
FCK
annonce
0