Snak

Mere indhold efter annoncen
Jamen, Mr., hvornår er der en bedre anledning til at diskutere sådanne emner, end når begge/alle deltagende er fuld af overskud og glæde, så uenigheder sluges med det, man hælder i sig sideløbende? Ja jeg ved det ikke. Jeg drikker dog ikke øl. Men en mesterskabs-whisky skal det da nok kunne blive til.
Jeg drikker dog ikke øl.

Provinslogikken tager igen overhånd, så jeg må næsten spørge; er du bøs´ eller hva´?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Nå var den til mig, den første. Jeg værgrer mig ikke mod at blive beskidt. Men jeg skal jo selv kunne grine lidt af indlæggene, ellers er det ikke meget ved. Whisky er selvfølgelig mindre homo end øl.

Mr., Cheech er hardcore Brøndbyfan, og vil dø for Simon Makienok, så ham får jeg ikke lokket med.
Den første var til Mr., den næste til dig. Det er ikke så ofte man møder voksne mænd som ikke drikker øl. Min erfaring siger mig dog, at der sikkert er nok der halvvejs har prøvet at tvinge det i dig med trakt. Lidt som med fruens vegetariske tendenser, tænker jeg at forståelsen ikke altid er den største. Med påståelig undren tenderende det tåbelige.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Med "en kvinde" er det i mit tilfælde min mor, som gennem en hel barndom har forsøgt at sælge idéen om vegetarmad til mig. Uden held. Så den kan du godt have ret i. Øl er bare ikke mig. Jeg synes ikke det smager godt. Det eneste jeg er blevet lettere presset til at drikke, er vodka. Det var min første brandert.
Jeg blev selv tvangsfodret med kogte kartoftler gennem hele min bardom, uden at det på noget tidspunkt faldt i smag. Det var omtrent det eneste jeg ikke spiste, men det gav stemplet "kræsen". Det er tilsyneladende også mystisk ikke at kunne lide det. Det er underligt som folk kan blive enige om at visse spiser er ulækre, men takker man nej til noget konventionelt som burde være indlejret i den kulturelle DNA, er man bare sær.

Jeg har desuden ikke noget problem med vegetarmad. Meget af det smager glimrende og mætter tilsvarende. Desuden er de ikke et problem for hende, at jeg bibeholder de omnivoriske tendenser i mit kosthold.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Det er en god sammenligning. Ikke at kunne lide øl, svarer vel nogenlunde til ikke kan kunne lide kogte kartofler. Folk tror man er helt galt afmarcheret. Min mor kaldte mig kræsen, da jeg skar ansigt hele to gange under en middag. Det var da jeg smagte hhv. kaperssovsen og carobkagen. Fy for den lede, tænkte den dengang 8-9-årige version af mig. Ellers er jeg heller ikke kræsen (og har heller intet imod vegetarmad). Der er dog ret mange madvarer og retter, jeg synes er så kedelige, at jeg ikke gider spise dem..
Men, Matias, vi har da i det mindste sukkerlasten til fælles. Jeg foretrækker i øvrigt til hver en tid cola frem for øl. Undtagen hvis jeg skal være fuld (minutlang trommehvirvel).

Edit: Og for helvede da også Tanevhadet!
Lose all to save a little
Ja det har vi. Jeg får aldrig sluppet hangen til søde sager. Uanset hvilken afgift en regering vælger at proppe på sukkervarer. Skal jeg i hegnet, hælder jeg hellere noget i colaen end drikker øl. Eller ikke hellere - det gør jeg.
Den der kun tager sjov for sjov og alvor kun alvorligt, har fattet begge dele lige dårligt. Således var der, desværre, mere alvor til min joke om, at det adfærdsregulerende systemdanmark kan tage (også voldsomt) overhånd, i bestræbelserne på at komme stimulanser til livs, alle som en. Danskerne lever i følge en artikel i Politiken mere usundt i weekenderne, end de gør i hverdagene. Overrasket? Nej vel. Os der er født i 70erne, er opvokset med lørdagsslik og tilladelse til at blive lidt længere oppe i weekenderne. De voksne fik sig en ekstra øl, en flaske vin og lidt ekstra "godt" at spise. Og de unge der hverken var det ene eller det andet, drak sig i hegnet. Og de ting har holdt ved. I den forståelse, at i weekenden slapper vi alle af nyder at vi har fri. Fri fra alle de faste gøremål i hverdagene, og har bedre tid til at være sammen med - og hygge om - dem vi helst vil bruge tid sammen med. Det fejres med lidt ekstra godt. Men nej. Det skal være løgn, er visse repræsentanter fra systemet begyndt at ikke bare tænke, men ytre sig om. Ingen sag er for lille til at markere sig politisk, og ingen sag er for lille til at tærske langhalm på sundhedsområdet. Alt er gangbart. Alt.
Venstres, til lejligheden, helt egen jubelidiot, Jane Heitmann, har i Folketinget således - garanteret helt forarget og med forventning om, at nu sættes der sejl til - stillet sundhedhedsminister Astrid Krag følgende spørgsmål: "Vil ministeren oplyse, hvad hendes holdning er til, at danskerne ifølge Politiken den 27. april 2013 lever markant mere usundt i weekenderne - og om ministeren overvejer initiativer for at ændre disse vaner?"

http://www.ft.dk/samling…3/index.htm
annonce