Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(412118201009)
TV2 News har dagen igennem, i hvert fald i morges, og her til aften, varmet op til torsdagens dokumentar, "hvor er politiet."

Udover at afmagten har indfundet sig i etaten, er der især to oplysninger der er interessante, og knytter an til et ofte debatteret aspekt i denne tråd.

1) Man noterer en voldsom stigning i sigtelser om vold.

2) Og hvad der er nok så opsigtsvækkende:
Andelen af anmeldelser der aldrig bliver til sigtelser, er rekordstor.Kombinationen af en meget stor mængde voldelige elementer, bandekonflikter og radikalisering på den ene side, og et politi der forekommer utilstrækkeligt på den anden, er alt andet end hensigtsmæssig.
På flere niveauer, bevæger vi os støt og sikkert mod svenske tilstande.
FREM for alt
Skrevet af Bestemt
Kim, Bold.dk har gjort sig umage og har lavet en hel tråd helt til indvandringsgøglere som dig. Den er tydeligt markeret, så alle nogenlunde raske mennesker kan gå i en stor bue udenom.

Kunne du ikke smutte derover, når nu der er en tråd til formålet?

Tak.
Skrevet af Slettet(202352200106)
Bestemt

Repræsenterer du bold.dk?

Hvis ja, så er det helt fair, men ellers kan man jo sagtens argumentere for, at det danske politi hører ind under dansk politik.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Narildsen
Kims sidste afsnit omhandler jo indvandrere/flygtninge og det ved du godt Redondo.

Skrevet af Slettet(412118201009)
Bestemt

Det lyder som en tråd for dig.

Herudover er det nok naivitet i sværvægtsklassen, at forestille sig en 100% adskillelse.
Hvor vil du placere et tema som velfærdsydelser?
Men det er lidt tankevækkende, at du mener at indvandring og retspolitik hører hjemme i samme kategori!


Ellers handler jo bare om retstilstanden i landet...
FREM for alt
Skrevet af Slettet(412118201009)
Narildsen

Det er dig der kobler de årsager jeg påpeger, med indvandring.
Men interessant, at du pr automatik associerer som du gør.
FREM for alt
Skrevet af ( O )
https://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE9424045/med-thule-i-nato/

DK har altså tjent langt mere på Grønland end vi har ydet dem af bistand.
Skrevet af Slettet(562140202803)
Trololololol....

Det er skræmmende, at det kan tage så lang tid at få folk dømt... eller før politiet overhovedet efterforsker sagen.


Mht. Grønland, så er jeg på sin vis enig med Seier i, at det økonomisk bedst ville kunne betale sig at "sælge" Grønland nu, men selvom man tidligere har tænkt i koloni-tanker og herredømmer, så er det bare overhovedet ikke kroner og ører, det handler om.

På et tidspunkt skal der selvfølgelig være en bedre plan for Grønland, med eller uden Danmark. Grønland, som nation, kan næppe klare sig selv; derfor skal de være en del af et rigsfællesskab eller af en stat.

Om det er Danmark eller USA, eller noget helt tredje, kan vel være mere eller mindre ligegyldigt for os (danskerne), men kan vi hive "vores investering" hjem, så kan jeg ikke se, hvorfor det skulle handle om at tjene en helt masse på Grønland og så bare efterlade landet i armod...

Det grønlandske folk, og den grønlandske selvfølelse, skal kunne klare og kæmpe for sig selv før man giver, eller sælger, det videre.

Så DK har et ansvar, først og fremmest overfor grønlænderne i kongeriget.
Så kan man give det videre, mod at få sin "investering" tilbage.

Men, absolut ikke før grønlænderne kan kæmpe for sig selv, f.eks. under en amerikansk kontrol, hvor de nok ikke vil blive prioriteret.

På den anden side, er det heller ikke super bæredygtigt, dét, der foregår der nu.

Så det er da fint nok, at der så småt begynder at være mere internationalt fokus på problemstillingerne omkring Grønland, men efterhånden bør vi, og vores allierede, være så kloge, at man ikke blot sælger mennesker som kvæg på et marked og fuldstændigt negligerer de menneskelige og historiske aspekter af et land.

Så kan man da godt sælge det for 50 milliarder, eller whatever, senere, men det er netop IKKE en ejendomshandel, som Trump ellers fremstiller det som.

Det er snarere grønlændernes, og Danmarks, menneskelige og politiske fremtid, det drejer sig om.

Denne udvikling kan så godt ske i SAMARBEJDE med USA, EU, Storbritannien, Norge, eller hvem fan, der nu vil være med, men man kan sgu ikke bare sælge folk som heste på Hjallerup Marked...

Og dét er Trump åbenbart blevet godt og grundigt sur over... haha....

Denmark, not such a nice country anymore?... :D.
Skrevet af Pibe
https://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE9424045/med-thule-i-nato/

DK har altså tjent langt mere på Grønland end vi har ydet dem af bistand.


Skriver Selvstyrets mand, helt overraskende.

Selvfølgelig havde og har Grønland strategisk betydning, men det havde kongerigets sydlige dele også under Den Kolde Krig, mildest talt, og desuden har Grønland (eller Danmark på Grønlands vegne) reelt aldrig haft det helt store at handle med ovf USA, for hvad var alternativerne?
Skrevet af clausp
Grønland har haft og har stadig kæmpemæssig strategisk betydning for USA i forhold til varslingssystemer ved potentielle missilangreb mod det amerikanske fastland.

Greenland Contractors var 33% ejet af selvstyret og resten af MT Højgaard. Hvordan kan man så konkludere at den danske stat har tjent mere på Thulebasen end den har ydet Grønland i bistand?
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af Narildsen
@kimTell

Hold nu op!
Jeg laver koblingen på baggrund af afsenderen.
Men ingen overraskelse af du forsøger dig med løgnens vej.
Skrevet af SotD
Narildsen

Det er dig der kobler de årsager jeg påpeger, med indvandring.
Men interessant, at du pr automatik associerer som du gør.


Han er vel et tænkende individ.
Silkeborg IF
Skrevet af Sir , moderator
https://nyheder.tv2.dk/2019-08-21-trump-aflyser-dansk-besog-efter-afvisning-af-salg-af-gronland

Nogle gange er det svært at tro på at man lever i en verden hvor Trump er præsident. Det er jo så vildt. Det er også stærkt at alt bare kører via Twitter. De må virkelig gnide sig i hænderne.
Dette er en signatur.
Skrevet af Stankovic
Det er vildt at hans ambassadør i Danmark tidligere i går bød ham velkommen på netop Twitter. Rigtig meget af det han foretager sig fremstår ikke videre gennemtænkt.
Skrevet af gorillapik
Og venstrefløjen er straks ude og negligere den massive dobbelt morale, som der er ved den såkaldte "Klima-elite", som prædiker højere afgifter over for normale mennesker, når de selv flyver tværs over Atlanten for at søge spændende oplevelser. Gretha Thunbergs lille PR stunt koster således 6 flyveture for at få den skide båd tilbage. Så lad dog båden stå eller alternativt bare tage flyet derover. Var det løsningen, så havde Gretha ikke fået denne negative opmærksomhed fra "højrefløjsmedierne".

Gretha må uden tvivl få dårlig samvittighed, når hun nu kan "se" alt den CO2, som hendes PR stunt har kostet.


Den der retorik omkring, at man kun må plædere for #climatechange hvis man selv lever i et selvforsynende co2 neutralt kollektiv, er helt uendeligt trættende. Og dum. Fucking ulideligt dum.
Skrevet af Slettet(202352200106)
gorillapik

I det mindste kan jeg prale af, at jeg kun skal bruge 4 flyveture på at rejse over there her til efteråret(desværre kunne jeg ikke få en direkte). Gretha Thunberg bruger 6. Hvis ikke Gretha kan visualisere det for dig, så kan du i det mindste regne ud, hvem der koster mindst.

Hvis ikke eliten kan omstille sig, hvorfor skulle almindelige mennesker så gøre det?
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Bosse1983
Forstår du hvad PR er, Redondo?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(561856201103)
Jeg tror roligt du kan regne med at folk som Redondo, der allerede har set sig sure på eksempelvis Greta, er pænt ligeglade. Det havde også været et problem hvis hun havde valgt at flyve.
Det er ren concern trolling.

Men ok. Hvis man kunne omsætte noget af den vrede, som Greta skaber hos ofte midaldrende mænd, om til energi, så ville klima spørgsmålet være løst idag.

Stankovic: Det bliver slet ikke bliver overvejet. Trump er impulsiv, fordi han mentalt er som et barn. Ingen af hans rådgivere vidste han skulle/ville til Danmark før hen nævnte det på et pressemøde. Man skal jo bare læse hans Twitter. Intet filter overhovedet
Skrevet af Slettet(202352200106)
Skal jeg have en oneliner mere, før du forlader debatten igen med dine fine bidrag? Er Gretha Thunberg PR eller hun rent faktisk en kritisk stemme i klimadebatten?

Det lader til, at folk har svært ved at anerkende, at det hysteriske ved, at man vil sejle over til Atlanten i en klimavenlig båd, som så lige koster 6 flyveture for at få båden tilbage. Hvordan det så lige bliver til stråmanden om, at man ikke anerkender klimaudfordringer er jo årtiets mysterium. Eller hvordan gorillapik tror, at andre kræver, at hun skal leve i en co2 neutral tilværelse, når jeg forinden skriver, at hun nok burde have taget flyet i første omgang.

Jeg kan forstå, at folk er meget sarte, når der bliver påpeget fejl og mangler ved jeres heltebilleder. Senest med Jonas og Che Guevara. Og her er der jo blot tale om PR, som falder helt til jorden.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Slettet(202352200106)
KriPa

Var du ikke banned?
"Vi er bare ikke bedre"
annonce
0