Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos
Reelt kendes effekten af indgreb vel ikke før de er prøvet - men nu du er med, har du en løsning på problemerne, eller er du som alle de andre, der ikke kommer med noget konstruktivt ?

Jeg tænker, man normalt har en vis anden tilgang end blot jeg mener.
Men ja, vi kan da sagtens tage endnu flere ressourcer fra de mest ressourcesvage. Tænker historien er fyldt med eksempler på, det er en fremragende idé.
Så du må da hurtigt kunne hive et op af hatten.

Men ja, konsekvens, mesterlære, hårdt-mod-hårdt, en tur på Fulton etc. Det er den samme løsning hver gang. Selvfølgelig uden skelen til financiering.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Slettet(412118201009)
"Udfordringen er snarere at få banket de her idioter ind på en sti, hvor de kan forstå, at den fornuftige fremtid består i at få en uddannelse, så se i fremtiden kan indgå på arbejdsmarkedet."

Ahh, den "løsning" Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, England, Belgien, Holland og Frankrig har forsøgt i årtier, og brændt svimlende milliarder af på.
Trods milliarder og gode intentioner, er det blot blevet værre og værre.

Ovenstående citat klinger i mistænkelig grad, som stemmer på venstrefløjen og det radikale venstre i 1990´erne:
"De skal jo bare integreres, og som samfund har vi slet ikke evnet at løfte integrationsopgaven."

Tilbage står det sædvanlige spørgsmål:
Hvad søren er det mon, andre indvandrergrupper kan, siden at de på magisk vis, er i stand til at undgå kriminalitet og træk på velfærdsydelser...og den brede vifte af belastninger, de "utilpassede" ellers byder ind med.
FREM for alt
Skrevet af FCBayernM
Som forventeligt fra Bosse og Repos, ikke et konstruktivt forslag til at løse problemerne, men bare en gang ordkløveri.

Det er svenskermodellen om igen, det skal nok gå. Se bare Malmö og andre svenskebyer. Rundbordspædagogik virker ikke på de typer, de kommer fra totalitære samfund. Og størstedelen af herboende tyrkere, ønsker en diktator som Erdogan ved magten i deres hjemland - det siger alt.
FC Bayern Munchen - siden 1980 Brøndby IF - siden 1981
Skrevet af anders.hede
New York havde stor succes med en hård indgangsvinkel til de enorme kriminalitetstal de havde i start90erne. Det lykkedes over alt forventning at få tallene bragt ned.

Blød pædagogik virker ganske sikkert med folk indenfor et normal spektrum, men der er rigtig mange her, som ikke kan nås med de metoder. Her virker lange fængselsstraffe, også fordi hvis de sidder inde i de år hvor testetoronværdierne. er størst, så begår de jo ikke ny kriminalitet imens.

Og,selvfølgelig skal forældre straffes økonomisk når de ikke lever op til samfundsforpligtigelsen, men lader deres børn uden opsyn foretage kriminelle handlinger. Jeg er _næsten_ ligeglad med om det virker - det skal være sådan at man ikke ustraffet kan lade sine børn gøre skade på samfundet.

Man kan sagtens kombinere med de dyre socialpædagogiske tiltag.

Men allervigtigst er det at politiet har sin klare tydelige tilstedeværelse der hvor problemerne er - det er ikke Christiania - det er Nørrebro-

Her udtalt fra en af de bedst begavede venstreorienterede https://ekstrabladet.dk/opinionen/leifdonbaek/hvorfor-gaelder-loven-ikke-paa-noerrebro/7934216
Skrevet af repos
@ Bayern

Hvad mener du som ventet?
Alene fordi, jeg opponerer mod din manglende argumentation, gør mig ikke til tilhænger af svenske tilstande.

Donbæk har nogle valide pointer.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Bosse1983
New York havde stor succes med en hård indgangsvinkel til de enorme kriminalitetstal de havde i start90erne. Det lykkedes over alt forventning at få tallene bragt ned

Var det den hårde linje som førte til en ændring i den demografiske sammensætning og et fald i arbejdsløshed på omkring 40% også? Ser du Danmark øge "politistyrkenc med 35% og ændre straffelov og strafferammer så den matcher den amerikanske? Og er forholdene helt generelt at sammenligne?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(412118201009)
Donbæk tilhører den mere tænksomme del af SF.
Jeg deler til fulde Donbæks undren ift politiets passive tilgang til ulovligheder fra visse segmenter.
Sidstnævntes gentagne ydmygelser af ordensmagten, animere til, om muligt, endnu mere suspekt adfærd.

Årsagen kan dårligt være andet end at politiet reelt har givet op.
FREM for alt
Skrevet af Bosse1983
@KimTell

Danmark har et af de laveste antal politifolk pr. indbygger i EU, uafhængigt af hvordan du regner det ud. Videre har man så et domstolsapparat, hvor der heller ikke folk nok til at behandle sager, så småfisk ignoreres. København er relativt et af de steder hvor udviklingen har været kedeligst, set over de sidste 20 år. Noget skyldes naturligvis at overvågning og andet har reduceret behovet, så man har valgt at reducere i stedet for at omlægge på basis af kriminalstatistikken. Videre hjælper det næppe, at et antal skal bruges på at tælle dåsebajere ved Padborg. Det handler om prioriteringer, hvor man alt for ofte bruger politisk tid og midler på symbolpolitik, frem for dem som som skal gøre arbejdet. Det er ris til egen røv.

Man kan med fordel skæve til politiets overarbejdstal, når man stiller spørgsmålet om det er dem der har givet op.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(412118201009)
Bosse

Pudsigt, at du påpeger grænsekontrollen, som særligt mandskabskrævende.

Du kunne have påpeget den massive bevogtning af Paludan, som følge af at landet har importeret uforholdsmæssigt mange individer, der er stærke modstandere af ytringsfrihed mm.
Du kunne også have nævnt de ligeså massive opbud af politi, ved diverse retssager.
Forleden mødte ti politibiler op ved Odense universitetshospital, for at "forebygge" ballade.
Du kunne have påpeget bandekriminaliteten.
Du kunne have påpeget forebyggelse og bekæmpelse af terror.

Du kunne også have nævnt det indlysende misforhold mellem årtiers systematisk import af kriminelle, og en stort set uændret politietstyrke.
Men det blev grænsekontrollen...
FREM for alt
Skrevet af Bosse1983
Du nævner faktisk politiarbejde. Jeg nævner en symbolpolitisk prioritering, som har kostet en milliard bare i drift. Pengene kan kun bruges én gang og folkene kan kun være ét sted. Sådan fungerer prioriteringer, og den "midlertidige" grænsekontrol tager naturligvis politiet som gidsel. Det siger sig selv.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(412118201009)
Ja, jeg nævner faktiske opgaver.
Opgaver politiet IKKE døjede med tidligere, men som i ét og alt, er blandt de irreversible konsekvenser af mena-indvandringen.

Ret beset - og det kunne vi ikke vide - burde politiet løftes proportionalt med mængden af mena- migranter.

Mht udgifter og grænsekontrol:
Bortset fra, at beløbet ikke tilnærmelsesvis udgør saltet fra posen med peanuts, i sammenligning med menas afvikling af velfærdsstaten, vil jeg gerne høre hvor lang en periode "din" milliard dækker ift drift.

Samlet set, kan man desværre konkludere om mena:
Aldrig har en så lille gruppe, forvoldt så mange problemer, og kostet så mange penge. På én gang.

FREM for alt
Skrevet af repos
@ KimT

Politiet har vel ikke givet, men de kan jo ikke selv trylle flere betjente frem. Som Bosse skriver, så vidner overarbejdstallet om, at de i den grad er pressede.

Og grænsekontrollen er selvfølgelig symbolpolitik, hvor der det bruges enorme summer.

Og ja, der bruges uforholdsvis mange ressourcer op den gruppe, du omtaler. Om man kan straffe og sanktionere sig ud af problemerne ved jeg ikke, men jeg tvivler på, man opnår ret meget andet end øgede konfrontationer.

Jeg ville ønske, vi havde undladt at lukke så mange af pågældende gruppe ind i landet, for det er ret tydeligt, at en del af dem har enddog ret svært ved at forene deres middelalderlige religionsforestillinger med et liv i et demokratisk land.

Nu så jeg tilfældigvis en udsendele, om muslimske piger, der dater danske mænd. Så skal hun mødes med en iman, der i ramme alvor fortæller hende, at det er haram medmindre manden konverterer.
Mod sådan nonsens kæmper vi alle forgæves.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Slettet(202352200106)
Det er klart, at Paludan, grænsekontrol, overvågningskameraer og netagenter kommer til at tage mange af politiets ressourcer og medmindre at der bliver tilført mere, så kommer billedet og indsatsen til at være den samme. Det kommer an på, hvad vi som samfund vil prioritere. Når man både læser om og ser det massive politi opbud på Christiania, så ville jeg i hvert fald ønske, at man hellere brugte politiets ressourcer på at opklare indbrud og sætte ind over for disse episoder, som vi ser på Nørrebro. Retten til privat ejendom og retten til et frit liv med arme og ben er væsentlig vigtigere for mig end, at vi skal sætte hård ind over for narkotika, som folk selv vælger at tage.

"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af anders.hede
Vi er meget enige Redondo.
Hader at vi er så fodslæbende omkring cannabis. De lande og stater der har vedtaget vender jo aldrig tilbage til forbud.
Samtidig bruger vi så ufattelige ressourcer på det.
Skrevet af Slettet(112026201204)
Jeg vil gerne hylde de danske politikere - ja, en af få :-) - synes I nedenstående er for smart? - planen er at poste dette, på de politiske partiers hjemmesider.

I må gerne give feedback på denne. - Det bliver i løbet af 2020.

"Jeg vil gerne hylde de danske politikeres indsats – hvilket så gøres igennem dette indlæg. - For ikke at blive beskyldt for at ville bruge det her politisk, skrives til alle partier repræsenteret i folketinget. Det er trods alt dem, folket har valgt til at varetage deres interesser.

Jeg synes det er flot, som jer på ”borgen” igennem så mange år, har formået at opretholde de danske værdier, på intet tidspunkt får man et indtryk af, at andet vægtes højere. Også kampen for menneskerettigheder i andre lande, hvor der findes konflikter – Er I, heller ikke bange for at tage, I det hele taget må man sige, folket har valgt rigtigt. Det er rart at vide, at I også vægter ”lov og orden” - hermed menes at I sørger for at politiet/forsvaret har de muligheder de behøver så ro og orden opretholdes. Forestil jer, hvor vi havde været uden lov og orden – ja, jeg kan da hurtigt komme i tanke om et par ”banan republiker” - Lad os, I Danmark fortsætte af den vej, vi har valgt for mange år siden. Nemlig at være ”best in class” i EU – Et land andre lande kan se op til, ja besøge og tænke. ”Hvordan gør de det” - Her lever man, når det kommer til stykket efter. ”En for alle, og alle for én” - Mange tak. Jeg ser allerede frem til næste valg, hvor vi fejrer demokratiet. Personligt er det stadig det store ”fede” kryds der er min favorit."

Mange tak.

Mit mål via denne hyldest er at vi ikke glemmer netop ovenstående. - En dag vil vi alle forstå, hvoror det er væsentligt at huske på sådan noget. - Det står ikke til diskussion, så man folk være nok så intelligente og smarte. - Loven skal og må slå alt!

ja, I har ret - det bliver uvirkeligt at være vidne til. - Sådan har jeg det også.

Ord der vil kendetegne dansk politik i 2020 - "larmende stilhed - "det kender jeg ikke noget til"(ja det var den også fra 1980-2019) - "det er ikke vores opgave" - "det skal vi have gjort noget ved"(ja, det var denne også fra 1980-2019)

Citat :" Hansen-klanen har en kælder, hvor de snakker om deres krigshistorier"(2008-2009) - Skigodt?
Skrevet af Svoger
Bayern, du misser hele essensen i den del af mit indlæg. At man jo netop skal kunne bevise, at en bestemt person har gjort noget strafbart, for at kunne straffe for det.
Og der er jævnt hårde muligheder for sanktioner for at skyde fyrværkeri efter andre. Det kræver dog, at man foran en dommer og to lægdommere kan bevise, hvad der er sket.

Jeg er i øvrigt tilhænger af yderligere kameraovervågning. Mhp nemmere at kunne løfte bevisbyrden/finde frem til idioten. Delen med chippen i nakken og dødsstraf for at mangle chippen, er dog nok at gå for langt.

Forslaget om at skyde med vandkanoner kræver, at man dels har vandkanoner holdene hvor balladen sker, dels at man på stedet kan vurdere, at det er proportionelt og ikke går ud over uskyldige der tilfældigvis er lige i området.
Hvis vi kan indrette kameraerne med præcisionsvandpistoler, er jeg på. Ellers er det vist ganske illusorisk.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af FCBayernM
Svoger

Gerne mere videoovervågning for min skyld, jeg er også tilhænger af at vi alle afleverer DNA, således at det er nemmere at identificere gerningsmænd og retsforfølge dem.
FC Bayern Munchen - siden 1980 Brøndby IF - siden 1981
Skrevet af Slettet(412118201009)
repos

Enig på lange strækninger.
Den dér med grænsekontrollen har vi vist haft, og min position er, nok ikke vildt overraskende, at jeg støtter kontrollen.
FREM for alt
Skrevet af repos
Kommer an på, hvilke andre dele af politiarbejdet, der lider under de manglende ressourcer.

Der er jo allokeret soldater ved grænsen, der så skal transportere grænseoverløbere rundt i landet afhængig, hvor de skal placeres.
Det kan være de lokale sønderjyske arresthuse, eller sågar en tur til Sandholmlejren. Der bliver i hvert fald brugt mange ressourcer på den konto.

De soldater, der er udstationeret i Skrydstrup, keder sig bravt dernede, så forestiller mig det samme er tilfældet for betjentene.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Meget kan man sige dagbladet Politiken, men man stikker ikke noget under stolen. Hverken når det drejer sig om at krybe for "Muhammads efterkommere," eller at opnå det, der på Rådhuspladsen anses for den ultimative drøm.

Politiken.dk i dag:
"Chefredaktørens nytårsønske: må 20´erne genrejse Danmark som humanistisk stormagt".
Christian Jensen vil simpelthen bruge 20´erne på at komme betragteligt tættere på svenske tilstande...

Og apropos Sverige:
TV2.dk og Expressen.se, kunne i går berette om et fodboldstævne i Örebro.
Örebro syrianske var kort før tid foran 1-0 mod karlsberg.
Sidstnævnte udlignede kort før tid til 1-1.
Mindst 100(?!?) stormede banen, og rettede rørbomber og kanonslag mod, som betjenten på Nørrebro så poetisk udtrykte det forleden, alt med puls.

Herhjemme pibler den ene historie efter den anden frem, om "de unge utilpassedes" hverdagsterror.
I Herlev blev en mor beskudt, på trods af at hun bar et barn på armen.
I Århus og Brøndby, blev brandfolkene ramt af fyrværkeri i hovedet.
Bare for at nævne nogle få eksempler.
Nørrebro er den sædvanlige fortælling om et gennembetændt miljø.
Endnu har ikke et eneste medie, omtalt elefanten i garderobeskabet. Heller ikke Politiken.

Udover at adfærden er suspekt, kan man undre sig over det foregår i så store grupperinger.
Jeg erindrer ikke et eneste individ i mit liv, der ville deltage i den ekstremt voldsprægede adfærd, men henvise mig til øjeblikkelig hjælp, såfremt jeg havde nævnt, "at vi da lige ku´ sætte ild til et eller andet, for efterfølgende at beskyde brandfolkene."
Det forudsætter nok en særlig, og dybtgående, inhumanistisk tilgang til andre mennesker, at rumme det noget specielle tankesæt.
Hvem husker ikke Köln, der dengang blot var én af mange byer, hvor mena kastede sig ud i disciplinen, seksuelle masseovergreb. De havde åbenbart ikke mere "fyrværkeri".
Og dermed endnu en vifte af karakteristika, der næppe tjener til øget forståelse for merindvandring fra mena-områderne.
Medmindre man da abonnerer på Politiken alternative målsætning.
FREM for alt
annonce
0