Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af amorbavian
Er der ikke et sted, man kan se det samlede antal af vundne mandatter efter kommunevalget?
Alt, jeg har fundet er individuelt opdelt og det er noget af et arbejde hvis jeg skal klikke mig igennem hver eneste kommune og stykke det hele sammen.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af Burro
Jeg er nu ikke blå som sådan, og stemte fx. på Bundsgaard til kommunevalget her i Aarhus. Der findes ikke et parti herhjemme, jeg kan stå inde for, og vil associeres med. På nogle områder er jeg til venstre for midten, og på andre til højre. Jeg er for eksempel for vores nuværende skatteprocent, men det kræver så også, at skattekronerne bliver brugt fornuftigt, og ikke klattet væk på alt muligt gejl. Jeg hader folk, der bruger løs af "andre folks penge".

At man mener Enhedslisten er et vanvittigt parti, og at vi står over for (har) et kæmpe udlændigeprobem, gør ikke en blå. Jeg er "lilla" Halvt rød, halvt blå, hvis vi skal blive i termen.

Jeg hader i øvrigt også den simple opdeling i rød/blå. Lad amerikanerne beholde den.
Kosovo je Srbija
Skrevet af De La Barca
Jeg er "lilla"

Der findes også et lilla parti, omend det er småt og meget gammelt.

http://retsforbundet.dk/…ts-politik/
[b]Visca el Barça i Visca Catalunya!![/b] VVV
Skrevet af Zola
Det Radikale Venstre forsøger vist også at være det.
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af TimE
"Rød regering".
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Skrevet af Seifert
Men Anette Wilhelmsen havde en fin aften til digtoplæsning i Odense
Skrevet af repos
EL bør hive tæppet væk under regeringen, og dermed tvinge et valg igennem. Med kommunalvalget frisk i erindring, så kan EL nærmest udslette SF. Sidstnævnte har med finanslovsaftalen underskrevet sin egen dødsdom.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Forhammeren
SF skal skynde sig ud hurtigere end nogen kan nå at stave til folketingsvalg hvis partiet skal have en fremtid.

Det må være fristende for Johanne at trække tæppet og sætte sig på alt til venstre for S.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Pibe
Men Anette Wilhelmsen havde en fin aften til digtoplæsning i Odense


LOL

Hjemme blandt fynske gymnasielærere.
Skrevet af Halil
Haha, jeg kommer hjem fra en herlig mobility time efterfulgt af en modbydelig "dagens træning" og ser FB.

Enhedslisten støtter, medlemmer, x-borgmestre, byrådsmedlemmer m.m. der bitcher i en meget skinger tone.

Jeg har allerede sat min æggeret over, så jeg kan blive underholdt resten af aftenen.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Jonson10
Hans Engell bekriver meget godt Anette Wilhelmsens vigtige aften :

" Man må sige, at det hele sættes i relief, når Annette Vilhelmsen sidder og hører på digte i Vollsmose, mens andre toppolitikere er ved at strikke en mørkeblå finanslov sammen. Det er højst forunderligt, når SF om nogen har haft noget på spil. "
Danmarksmester 2021 - Det flotteste og vigtigste mesterskab i dette årtusinde.
Skrevet af clausp
Man skal godt nok være pænt blæst for at mene at Enhedslisten kommer i en bedre position ved at vælte regeringen.

Og må finanslovsaftalen må vel være noget af en begmand til Enhedslisten. Det er simpelthen ufatteligt at de er så uduelige til at forvalte deres mandater.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af Black Spider
Jeg tror nu egentlig godt jeg kan regne ud, hvorfor hverken EL eller regeringen har givet sig. Så længe der blot afsættes en milliard med mærkatet "bad til ældre", så har ældres rettigheder jo ikke ændret sig nævneværdigt. Måske rækker milliarden, måske gør den ikke, og hvis den ikke er nok, så er det jo helt okay, at kommunerne sparer bad nr 2 væk. I det tilfælde står EL tilbage som de ineffektive og rygradsløse klovner, der endnu en gang købte en bil og fik leveret en sæbekasse med hjul på.

Bliver det omvendt indskrevet som et servicekrav, at ældre har ret til to bade om ugen, så er kommunerne tvunget til at rette ind, og så kan de pludselig stå med et budgetproblem, hvis det viser sig, at en enkelt milliard ikke er nok. Hvad er der så tilbage at skære i hos kommunerne? Skolerne? Infrastruktur? Pludselig begynder hele bunken af kommunalpolitikere at brøle løs, hvilket jo nok skaber lidt flere dønninger, end at man skider på EL, der jo alligevel ikke kan pege på Løkke som statsminister.

VK har på den anden side åbenbart kunne købes for en fremskrivning af nogle fradrag og lidt andre vækstforslag, som måske endda kan tjene sig selv lidt hjem via dynamiske effekter. Det var overkommeligt, og selv om der måske er lidt ideologisk uro nu og her, så er det næppe noget, der får baglandet til at gå i selvsving. Nå ja, undtagen for SF, men de er vel næsten færdige uanset hvad alligevel.
Skrevet af Forhammeren
Spider

For S er det her ikke nogen søndagsudflugt.
Man får feks ikke nogen forhøjelse af fradraget for fagforeningskontingent og det er en der niver hos mange sosser.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Goikoetxea
"I det tilfælde står EL tilbage som de ineffektive og rygradsløse klovner, der endnu en gang købte en bil og fik leveret en sæbekasse med hjul på. "

Tja, det kan man jo mene. Men de kan da i det mindste kigge sig selv i spejlet imorgen, og have det godt med det.
Wise Men Say...
Skrevet af repos
Man skal godt nok være pænt blæst for at mene at Enhedslisten kommer i en bedre position ved at vælte regeringen.

De kan i tilfælde af valg formentlig høste deres bedste resultat nogensinde, og kapre en masse mandater. Så isoleret set vil de komme til at stå stærkere på venstrefløjen end de hidtil har gjort.
At de så sikkert ikke kan bruge det til så forfærdeligt meget er en anden sag, men som de ser ud nu, så batter EL jo heller ikke alverden som parlamentarisk grundlag.

EL kan dog nok med sindsro lade SF køre sig selv i sænk, for Vilhelmsen og Holger K. fortsætter med at skyder fødderne af sig selv og hinanden.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Have det godt med hvad, Goi? At man ikke har sat aftryk på en finanslov?

Enhedslisten er da sammen med SF de store tabere i det her spil. Det eneste bet for S var fagforeningsfradraget, men de vælgere, S stadigvæk var, lader sig næppe ryste af det her forlig.

EL´s krav om badning som folkeret er isoleret set fuldstændig vanvittig og en dolk i ryggen på det kommunale selvstyre. En lovgivning af den art ville ikke alene - som BS også påpeger - tvinge en lang række kommuner ud i alternative (og ligeså ubehagelige) spareøvelser, den ville tilmed åbne op for et uoverskueligt laredo af lignende ´retter´. Og hvorfor er man i øvrigt strandet på badning - hvad med besøg fra hjemmeplejen? Nærvær? Og hvis man skider i bukserne hver dag, er det så nok med to bad?

Som neutral iagttager glæder jeg mig over et forlig over midten, der har holdt yderpartierne ude.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af clausp
At de så sikkert ikke kan bruge det til så forfærdeligt meget er en anden sag, men som de ser ud nu, så batter EL jo heller ikke alverden som parlamentarisk grundlag.

Som parlamentarisk grundlag til den nuværende regering har de mulighed for at indgå forlig. Som oppositionsparti er muligheden for indflydelse lig et stort rundt nul.

Udfra et spilteoretisk synspunkt bør de ikke ønske valg i morgen. Men det forstår den ekstreme venstrefløj vel ikke?
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af Black Spider
@ Forhammer

For S er det her ikke nogen søndagsudflugt.
Man får feks ikke nogen forhøjelse af fradraget for fagforeningskontingent og det er en der niver hos mange sosser.

Bestemt. Det er ikke omkostningsfrit, men det ville det jo ikke være uanset. Men vurderingen må jo have været, at det simpelthen kunne blive for problematisk, hvis kommunerne skulle hænge på en lovpligtig garanti til hele ældrebyrden.

Håbet er vel, at man kan lægge EL på is i 2014, skrue gevaldigt op for den røde retorik i 2015, og så charmere vælgerne til fuldstændigt at glemme årene før. Og hvis der var lidt længere til folketingsvalget, så kunne planen vel nok også lykkes, men selv om folk i dag har hukommelser som svagt begavede guldfisk, så er det nok alligevel ret optimistisk at håbe, at opbakningen til yderligere fire år vil være voldsom.


@ Goi

Tja, det kan man jo mene. Men de kan da i det mindste kigge sig selv i spejlet imorgen, og have det godt med det.

Jeg tror nu ikke, EL har svært ved at kigge sig selv i spejlet. I en populistisk forstand ender de nok med at være de standhaftige velfærdsforkæmpere, der nægtede at lade sig kue af den højrefløjstilbøjelige løftebrudsregering. EL tvang jo ikke regeringen til at snakke med VK. De krævede sådan set bare, at gamle mennesker også kan få et bad mindst to gange om ugen, og det ville regeringen så ikke være med til.

Et bad to gange om ugen. Hvor mange her i landet kommer ikke i bad to gange om ugen? Ud over de ældre, selvfølgelig. Ville du bryde dig om kun at komme i bad en gang om ugen? Ville du bryde dig om, at din kone kun gik i bad en gang om ugen?

Mulighederne for at spinne det her virker i mine øjne ret gode. Så længe EL kan holde fast i billedet af, at det der forhindrede en rød finanslov var regeringens aversion mod faktisk at garantere mindst to bade om ugen, så har jeg svært ved at se, at de ikke ender som venstrefløjens helte.

I praksis kan man selvfølgelig godt kritisere det politiske arbejde, de fik udført, men spørgsmålet er bare, hvor mange af deres vælgere, der har en så analytisk tilgang til politik.
Skrevet af Goikoetxea
Alsen_RedDevils

At de står fast på det de mener, og ikke bare er en skødehund som SF, som intet har skulle at have sagt, og som skider på sine medlemmer gang på gang. Det tæller skam for nogen mennesker mig iblandt.

Som jeg har forstået det, så ville regeringen ikke give sig på nogle punkter overhovedet, ja så er det svært at blive enige. Så vidt jeg forstod på EL, på deres pressemøde, så havde de faktisk kun et krav. Alt andet ville man ikke gå med til hos den kære Bjarne.

Black Spider

Præcis!

Jeg er ganske enig i det du skriver, det er bare som folk ikke forstår det. Jeg mener bestemt at EL krav ikke var store, faktisk havde de jo kun ET krav tilbage!

Normale mennesker og gamle vil da undre sig over, hvorfor man har råd til skattelettelser og penge til firmaer, når man ikke har råd til at love dem et bad.

Jeg håber sådan at Helle og Bjarne får pikken til næste valg! Som rød vælger havde det faktisk glædet mig.
Wise Men Say...
annonce
0