Snak

Mere indhold efter annoncen
Det har jeg alle intentioner om. Inden længe bliver det nok tilladt med dobbelt statsborgerskab også, og så skal der hedges.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Det troede jeg egentlig de ændrede for et par år siden. Altså at man kunne få dobbelt-statsborgerskab som dansker.
Hvad er fordelene ved et norsk statsborgerskab? Du kan allerede stemme forstår jeg? Det er vel næppe for, at kunne holde med deres undskyldning af et landshold? Troede faktisk man havde nogenlunde samme demokratiske rettigheder (med undtagelse af opstilling til parlamenter= som skandinav bosiddende i et andet skandinavisk land.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Jeg kan ikke stemme til Stortingsvalg, hvilket egentlig er nøjagtig som i Danmark. Videre er der nogle ting omkring pension, eventuel sygesikring i udlandet og den slags ting, som bliver lidt lettere at håndtere. Sikkerhedsklareringer bliver også lettere at få, og det er noget hvor jeg har måtte igennem en del bureaukrati tidligere.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Nu spørger jeg måske dumt, men har Islam særlige privilegier ift andre religioner, såsom jødedom, hinduisme osv. i Sverige?


Ift jøder har muslimer fx det privilegium, at politibeskyttelse ikke er nødvendig på deres institutioner.


Jeg giver dit forsøg 5/7.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Det er nok svært for kineserne at få lov til at bevæge sig ind på amerikansk territorium på den måde. Selvom de ville. Jeg er ikke naiv, og er da udmærket klar over, at Kina ikke "hjælper" afrikanerne for deres blå øjnes skyld. Det er naturligvis et spørgsmål om ressourcer der kan hjælpe kinesernes egen økonomi. Men det betyder jo ikke, at investeringerne ikke kan komme den enkelte afrikaner til gode. Eksempelvis læste jeg, at metroen i Adis Adaba (Etiopien) havde resulteret i, at mange etiopiere nu kunne komme fra forstæderne og ind til selve byen (hvor de ofte arbejder) på 25 minutter istedet for 6 timer. Det betyder også, at de mange timers transport istedet kan gå med andre ting, og dermed også forhøjet produktivitet og dermed bedre økonomi (jaja, dynamiske effekter og alt det der).

Det skal måske lige påpeges at de selvfølgelig ikke brugte 12 timer på transport om dagen, men istedet tog afsted om mandagen og hjem igen om fredagen.


Hvis manglende vilje er skyld i, at Fillipinerne ikke ser ud som Japan, og at de håndterer naturkatastrofer så meget ringere?Det var ikke min pointe. Filipinerne har bestemt deres problemer at kæmpe med, navnligt økonomisk, men det betyder ikke, at det udelukkende er et spørgsmål om manglende evner når store dele af Florida, visse områder i New Orleans og netop Puerto Rico stadigvæk ligger i ruiner. USA er ikke filipinerne. I de tre tilfælde er "man" USA/Trump (tildels også Obama), kongressen og staterne ikke uden skyld, fordi man hellere vil bruge pengene andre steder. USA mangler jo ikke ligefrem midler. Hvis man eksempelvis skar lidt i udgifterne til militæret (i know, det lyder sindsygt), eller ikke var så forhippede på at skære i skatten for de rigeste, så kunne man altså også uden problemer forbedre infrastrukturen på en måde, så man både forurenede mindre, og i sidste ende gjorde livet og økonomien bedre for den almindelige amerikaner.


Så hvis svenskerne havde hældt flere penge ud til byfornyelser m.v., så havde de ikke haft ghettoer. Ikke at ghettoer, der hvor "beredskab ikke kommer uden politi og omvendt", vil være et problem i det hele taget, når havene stiger, der skal bare investeres lidt igen til den tid.

Undskyld karikaturen. Selvfølgelig betyder prioriteringer af den type noget, men du er imo for optimistisk, når det kommer til omfordeling og dens muligheder (undtagen ang. vestlig udviklingsbistand, her fremstår du mindre optimistisk).

Det var forøvrigt ironisk ment, når jeg skrev, at USA ikke har "investeret" i Puerto Rico.


Jeg giver dit forsøg 5/7.


Religiøs hovedbeklædning i gadebilledet da. Den er forbundet med væsentlig større risiko for jøder (typisk mænd) end for muslimer (typisk kvinder).
men du er imo for optimistisk, når det kommer til omfordeling[quote]
og dens muligheder (undtagen ang. vestlig udviklingsbistand, her fremstår du mindre optimistisk).[/quote]

Jeg er ikke nødvendigvis optimistisk, jeg påpeger bare, at man relativt nemt, ved forbedret infrastruktur, kan forbedre livet for rigtig mange mennesker. Ofte går pengene fra vestlig bistand til nødhjælp og ikke så ofte til infrastruktur (selvom det også sker).

Det var forøvrigt ironisk ment, når jeg skrev, at USA ikke har "investeret" i Puerto Rico


Jeg mente udelukkende ift genopbygning efter orkanen. Derfor jeg nævnte Florida og Puerto Rico.

Religiøs hovedbeklædning i gadebilledet da


Jeg er ikke med på hvordan det indikerer et "knæfald for Islam", eller hvordan det giver islam/muslimer særlige rettigheder. Har religionen Islam nogle særlige rettigheder som køder/hinduer osv ikke har?
At folk ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt er en anden sag.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Mht knæfald for islam.

Der har været en stribe eksempler gennem de sidste 15-20 år.

Eksempel:

I lighed med herhjemme, indretter man bespisningen i visse offentlige institutioner mv, så de er indrettet efter muslimsk skik og brug.

Det hensyn, havde været passende også at udvise overfor eksempelvis jøder, men på det tidspunkt var det åbenbart ikke så vigtigt.
FREM for alt
Nej de har ret til omskæring. Og så har de fået et museum i hver by. Alt har en grænse.

Godt at få placeret Bosse for så kan vi også placere Hr Tell, bolds politiske svar på solsystemets tidligere planet Pluto rent placeringsmæssigt.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
annonce