Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jensmoch
Det er vel også fordi oppositionen, i al sin berettigede kritik, har glemt den opgave det er at fremstå som et alternativ til regeringen.

Det er jo ikke nødvendigvis blokpolitikkens skyld, at hverken V eller K for alvor har fået positioneret sig som andet end nogle der råber lidt op hist og her, uden egentlig at have nogen plan bag. Alt imens Støjberg har sin egen krig kørende med NB, og Ellemann for første gang har prøvet at stille sig frem som leder af oppositionen, og vel om noget har fejlet grumt til den opgave.

Det er sgu sølle. Danmark har altid brug for en stærk opposition, uanset hvem der sidder ved magten, og lige nu er det svært at huske et tidspunkt hvor oppositionen har stået svagere.
Skrevet af pukledyret
Ikke begribe det?

Den forrige regering var ligeså sort som det kul, de støttede.

Nu har vi en regering som dropper ny udvinding af olie, dropper de ultra-svinske havbrug, forhåbentligt slagter Tangeværket og sætter vores eneste flod fri, og en lang række andre grønne tiltag.

Den tidligere regering havde idioten Lunde Larsen som vitterligt mener at en rapsmark er natur, selvom der er mindre biodiversitet end i en isørken.

Samtidigt har vi sagt farvel til et svinsk erhverv som minkproduktion, som ikke er andet en organiseret dyremishandling og naturforurening.

Hvis ikke det var fordi, at der er sindssygt langt igen, for eksempel med heftige indgreb i landbrugets kvælertag på vores biodiversitet. Et kvælertag som inden for en kort årrække vil betyde at I skal på museum hvis i vil vise jeres børn en sommerfugl, ville jeg klappe i mine hænder.

Den grønne agenda og kampen mod klimaforandringerne er selvsagt den vigtigste og totalt altoverskyggende kamp der skal tages i de kommende år.

At starte med havbrug og stop for ny indvinding af olie er et meget, meget lille skridt i den rigtige retning - men det er et skridt der ALDRIG ville været taget af en blå (kulsort) regering.
Forbyd Marie Krarup.
Skrevet af qanatoli
forhåbentligt slagter Tangeværket og sætter vores eneste flod fri, og en lang række andre grønne tiltag.


He, he, min svigerfamilie er fra det område. De kan i den grad forklare dig at en sø er NATUR!!!, uanset at den er skabt ved at man har bygget en dæmning...
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af hjst
Ikke begribe det?

Den forrige regering


Tak for (op)sangen, bare du ville lade være at forekomme så ophidset.

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af pukledyret
Hahah, ja det kan jeg levende forestille mig. De elsker sikkert også Jarl Gorridsen som er definitionen på en småtskåret boomer der ikke har set skriften på væggen.

Tange Sø skal bare væk, og det kan kun gå for langsomt. Tangeværket en en opstrømskatastrofe som har konsekvenser for dyrelivet i HELE Jylland.

Hele den sag er så absurd. Vi har én flod her i landet, og så har vi smækket en dæmning på den.

Og fordi der er masse navlebeskuende mennesker der bor rundt om Tange Sø, så vil de hellere vade rundt i det naturfattige mudderhul, end at resten af landet har mulighed for at nyde en fri Gudenå.

Det er ren NIMBY, og hensyntagen til egne boligpriser. Historiens alter vil slagte dem som værende ignorante, kortskueende mennesker.
Forbyd Marie Krarup.
Skrevet af pukledyret
@Hjst

Jeg er mægtig militant når det kommer til den grønne agenda.

Og selv tak, hvis du bare ville lade være med at forekomme så opblæst.

//Pukle
Forbyd Marie Krarup.
Skrevet af Mr. Pink
Nåååå, så man må gerne virke og fremtone hidsig og "militant", hvis den handler om en "god" og er rigtig sag som naturen?

Agerer man på tilsvarende vis om et andet emne - fx social kontrol og integration, så er man??? Xenofob? Racist? Eller hvordan?
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af repos
Evig offerrolle, Pink.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Sir , moderator
Dette er en signatur.
Skrevet af Will
@ Poor


Højesteret bliver med jævne mellemrum bedt om at tage stilling til dansk lovgivning, som efterfølgende viser sig at være grundlovsstridig efter højesteretsdommernes vurderinger.


Spøjst nok er disse sager også ofte ekspropriationssager.

In other news:
Nu kommer de nærmere detaljer om kompensation til minkerhvervet også på banen:
https://www.dr.dk/nyheder/penge/danske-minkavlere-staar-til-kaempe-milliardbeloeb-i-holland-maa-de-noejes-med-det
Det er simpelthen bare træls, at de milliarder ikke kan spredes bedre ud mellem andre erhverv. Især fordi DF tilsyneladende argumenterer for, at det er fordi det var ulovligt, at de blev lukket – men det var det jo reelt kun i forhold til de farme, der lå mere end 7,8 km væk fra corona-ramte farme, hvor der ikke var hjemmel.
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af Forhammeren
Will
Ja, proportionerne er helt gale men man kan ikke bebrejde minkerhvervet at de udnytter lovbruddet. Det er kun udenfor smittezonerne at der ikke var hjemmel og tilmed er det kun i nogen tilfælde ( 8 hvis ikke jeg husker galt ) at der ikke kunne laves en frivillig aftale.

Det kommer sandsynligvis til at koste danske skatteydere mange milliarder at der har siddet nogen ansatte i fødevarestyrelsen og rigspolitiet og blevet enige om at man nok hellere måtte gøre det sådan selvom man vidste at der ikke var hjemmel.
Alle mink skulle slås ihjel inden 16/11 så mere presset var man heller ikke.

From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
At befolkningen straffer Ellemann og Støjberg for deres åbenlyse hykleri, finder jeg ikke overraskende. I minksagen har Ellemann først kørt i den ene og dernæst den anden retning, og Støjberg undervurderer simpelthen danskernes intelligens ved at stille sig op og fable om at dræne sumpen. Her appellerer hun kun til et meget smalt segment på den ydre højrefløj og sætter desuden sin formand i en lortesituation.

Ellemanns elendige lederskab gør, at MF egentlig bare skal levere stabilt for at fremstå som det bedre alternativ. Kan hun undgå flere minksager inden næste folketingsvalg, vinder hun overlegent, er jeg overbevist om.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Will
@ Forhammeren

Ja, proportionerne er helt gale men man kan ikke bebrejde minkerhvervet at de udnytter lovbruddet. Det er kun udenfor smittezonerne at der ikke var hjemmel og tilmed er det kun i nogen tilfælde ( 8 hvis ikke jeg husker galt ) at der ikke kunne laves en frivillig aftale.


Jeg bebrejder - og kommer heller ikke til at bebrejde - minkerhvervet noget som helst. Jeg kommer dog til at bebrejde de politikere, der potentielt kan komme til at udbetale en milliardkompensation til ét erhverv, i stedet for at prioritere de penge til samtlige af de erhverv, der er truet på deres eksistensgrundlag.

Havde der så bare været saglige argumenter for dette, og dem hører jeg også gerne. At der er tale om ekspropriation er (jf. mine tidligere indlæg) tvivlsomt, så det er jo ikke engang sikkert, at de har krav på fuld erstatning, og desuden holder argumentet om ulovlighed ikke, da det kun dækker en del af minkfarmene.

Come at me: Hvorfor skal minkerhvervet have en kompensation i den (aller-)højeste ende sammenlignet med andre erhverv, der har lidt under coronakrisen? Pga. hastigheden af dødsdommen, hvor minkerhvervet blev udryddet over natten, mens de andre bare langsomt er blevet kvalt? Oplys mig! :)
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af ToonInStoke
TV2 interviewede i den amerikanske valgkamp en vælger der udtalte at det eneste der var værre end at Joe Biden blev præsident, det var at Trump fortsatte.

Den kan til en hvis grad vel også drages over i dansk politik nu. Jeg tror såmænd ikke ikke at så mange danskere er så imponeret af den minksag, men nogle ser det måske alligevel som ikke så slemt som blå blok. Ellemann har jo heller ikke gjort det nemt for sig selv og de blå.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af Forhammeren
Will

Meget nobelt men politik handler ikke kun om saglighed og proportioner.
Det er helt rigtigt at det kun er et lille hjørne af sagen der er gået helt og aldeles galt men perception is reality osv osv
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af pukledyret
For det enfoldige menneske, med ringe indsigt i problemstillingen og med ringe viden om globale økosystemer, samt naturen generelt, er det selvfølgelig nemmest at gøre nar.

Især hvis man føler at ens overforbrugende livsstil er truet. Også selvom, man måske inderst inde godt ved at det står skidt til. Det er bare nemmere, det medgiver jeg.

Men jeg ved, at jeg har historien på min side.

Og i øvrigt 99.99% af den videnskabelige forskning indenfor området.

Enhver, der har begivet sig ud i naturen over den sidste årrække, med det formål at studere den, ved at det snart at sidste udkald hvis et kollaps skal undgås.

Samtlige jordens økosystemer er under hårdt pres. Samtlige.
Forbyd Marie Krarup.
Skrevet af Sir , moderator
"Det er bare nemmere, det medgiver jeg."


Enig. Derfor er det også så nobelt at du tager kampen her.

https://pbs.twimg.com/media/EOX_2n_WsAAhdZE.jpg

Dette er en signatur.
Skrevet af Hausser
Will

Jeg kommer dog til at bebrejde de politikere, der potentielt kan komme til at udbetale en milliardkompensation til ét erhverv,


Altså regeringen velsagtens? Tror i øvrigt hele folketinget er enig om en milliardkompensation og det står da også i loven.

Og der er vel ingen herinde som har nogle forudsætninger for at diskutere størrelsen på en erstatning? Hvad er der af kapitalinvesteringer i 1100 farme + følgeindustri?

Hvorfor er det i øvrigt du mener det ikke er en eksproportion når man de facto nedlukker et erhverv?
Skrevet af Duck
kampen mod klimaforandringerne


Ja, hvad bilder naturen sig sådan at være foranderlig, selvom det ligger i dens, ta-da, natur. Den temperatur skal bare statisk skal den, den skal ikke bare tro, at den sådan kan stige efter forgodtbefindende, næ, det skal mennesket nok styre, og så må danskerne punge op med meget højere varmlufts-/føles-godt-i-maven-afgifter i forventning om at resten af verden følger det gode eksempel. Men alle de CO2-afgifter der tænkes pålagt danskerne, den vil selvfølgelig også skubbe temperaturstigningerne tæt ved 10 minutter længere ud i fremtiden. Det er det værd, hvis man spørger mig.
annonce
0