Snak

Mere indhold efter annoncen
Mr123

Du fik vist ikke svaret på spørgsmålene.

»Vel 80« kan reelt dække over 50. Eller 20?. Eller mindre.

Til information:

Som tidligere nævnt er det de »frygtelige« tegninger der aktiverer repræsentanter fra fredens religion.( jf, Charlie Hebdo, Jyllandsposten, Westergaard, Wilkens om hvem der er ellers har formastet sig)

Pudsigt, at regimer der hælder homoseksuelle ud fra højhuse og generelt udviser rabiat adfærd i lårtykke stråler, har problemerne med tegninger.
FREM for alt
Men det er jo et helt andet udsagn.
Derudover, så har Berlingske følgende aktive bloggere, af hvad jeg lige kan se.

Uffe Ellemann
Søren Pind
Katrine Lilleør (x)
Kasper Støvring (x)
Anna Libak
Bent Winther (?)
Anne Sophie Hermansen (x)
Casper Stefani (x)
Lillian Parker Kaule
Majbritt Nielsen (?)
Mikkel Andersson (x)
Sørine Gotfredsen (x)

Altså ud af 12, skriver 6 af disse ofte om indvandring/islam (markeret med et kryds). De to med spørgsmålstegnene er bloggere jeg ikke kender. Derudover har de også Mads Holger på listen, men ham har jeg ikke talt med. Bent Winther har derudover ikke skrevet et indlæg i halvandet år.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
"Men det er jo et helt andet udsagn"

- Er det da ikke i direkte sammenhæng med dit bud? Aha. Jamen så må du jo forklare, i hvilken kontekst konstateringen så skal læses. Og du må også vise tallene for netop den konstatering. Jeg har talt mig frem til knap 40 bloggere, som har været aktive hos JP det sidste år, hvoraf 5-6 er islamkritiske. Det giver, som jeg skrev, i værste fald 16%. Er det tal et udtryk for, at der stort set kun er islamkritiske bloggere der?

Du kunne ligeså let, som du har argumenteret over for Kim, den seneste måneds tid, blot erkende. Erkende, at du ikke har tallene, erkende, at du har fundet på, for at fremme din egen argumentation. Eller finder du det ok, at du benytter dig af samme uærlige facon, som du har hånet andre for?
Bent Winther gør sig i ledere der er tæt knyttet til fx Ellemann og Stine Bosses »anstændige« tænkning.

Senest forleden, da han talte varmt for en »tysk løsning« i form af et bredt samarbejde hen over midten.
FREM for alt
Danmark har brug for flere ordentlige og redelige mennesker af Cristen Sørensens kaliber:

https://www.laeserbrev.dk/magtens-arrogance-maa-bekaempes/

Da han stillede op til Folketinget blev han naturligvis ikke valgt ind. Vi har de politikkere, vi fortjener.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
"Herom havde jeg i april 2017 i Århus Stiftstidende en meningsudveksling med økonomi- og Indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille. Men da jeg her udfordrede ham til at opgive sine løse påstande om skattelettelsers vækstfremmende virkning, ved at hans ministerium på danske data skulle dokumentere, at OECD tog fejl, blev ministeren tavs."

Klassisk LA. Det er ikke bare pinligt, det er simpelthen skammeligt og løgnagtigt. Føj, Simon Emil Ammitzbøll-Bille, din lille løgner.

Tænk at vi har en minister som hamrer derudaf med sådan en løgnagtig ideologisk sang. Han glemmer vist, at han er minister for hele landet, og ikke kun hans meget, meget snævre vælgerskare. Han glemmer vist, hvem der betaler hans løn. Dumme svin.

"Som jeg efterhånden har skrevet mange gange, er der her tale om en defensiv krig i den forstand at den ikke handler om at erobre territorier."
Poor Scouser

Kan du huske hvem han stillede op for?
FREM for alt
moderator
Han er socialdemokrat.
Dette er en signatur.
Sir C

Tak.

De var alt andet end begejstrede, da han
tordnede mod Maastricht-traktaten i 1992.

Endvidere lå han næppe tæt på den kurs Corydon/Vestager satte ift den økonomiske politik.
FREM for alt
moderator
Han er jo rimelig kontroversiel og har en tendens til at blive uvenner med alt og alle. Jeg kan dog meget godt lide når folk siger deres mening. Om han generelt har ret ved jeg ikke, men han er helt klart ikke uintelligent.
Dette er en signatur.
annonce