Snak

Mere indhold efter annoncen
Ozlem fyrede i øvrigt Poor Scousers fake news med 97% ikke-kriminelle af i Hos Clement.


Drop stråmændene, Pibe. Jeg har på intet tidspunkt postuleret, at der ikke er mørketal. Det skrev jeg faktisk i mit oprindelige indlæg om statistikken. At du så på tåbelig trumpsk maner kalder en ´fake news´ på den, må du selv ligge og rode med. Din dagsorden er slet skjult, så det tager jeg ikke så tungt.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Du havde overset, at tallet kun omfattede dem, der var dømt inden for en periode på et år, hvilket ikke har så meget med mørketal at gøre (selvom mørketallet selvfølgelig gjorde din påstand endnu dummere). Hvilken dagsorden fra din side var skyld i fejlen? Sikkert den samme som Øzlems.

Matias, side 113 (42 for indvandrere, 37 for efterkommere).
Tak.

Det er da et gevaldigt dyk, der er imellem årgangene (1987 og 1997), målt på antal domme såvel som pct. Det kunne være interessant at få en analyse af, hvad der har afstedkommet det.

Endnu en gang er der ikke klarhed over, hvilke tal ´dansk oprindelse´ dækker over, i sondringen af herkomsten for de forskellige grupper. I følge Danmarks Statistik, defineres ´dansk oprindelse´ som "Personer med dansk oprindelse er personer, hvor mindst en af forældrene er dansk statsborger, født i Danmark", dvs. børn af forældre med kombinationen ikke-vestlig efterkommere med dansk pas, som bliver forældre med ikke-vestlige efterkommere (med eller uden dansk pas) eller ikke-vestlige indvandrere, er at regne for ´dansk oprindelse´.
Det vanvittige er vel, at DR inviterer Özlem i studiet omkring et emne på hvilket hun er spejlblank.

Det samme skete, da Stine Bosse (i deadline) i al sin uvidenhed, plæderede for at Danmark burde adoptere den canadiske udlændingepolitik.
Mikkel Andersson kunne meddele hende, at den er langt mere vidtgående end det DF fx foreslår.

Mon ikke at man er ved at løbe tør for »meningsdannere,« der har mod på at tale vand op ad væggen.
FREM for alt
Mikkel Andersson er jo en af de skarpeste iagttagere, vi har.
Niddets arkivar
Kaffe

Præcis. Lysår fra Bosse´s følelsesladede tilgang.

Bosse´s »indsigt« hvilede på, at hun havde set at den canadiske premierminister havde omfavnet de fra Syrien ankomne migranter.

FREM for alt
Det var Søren Villemoes og ikke Andersson i studiet ved den lejlighed.
Trudeau er rigtignok en charlatan. Det samme var hans far, dog i det mindste en intelligent af slagsen.
Pibe

Selvfølgelig. Tak for korrektionen.
FREM for alt
annonce