Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Scholesisoneinamillion
@Common sense: Tak for link og appetizer.
Kan se at man skal tegne abonnement (fair nok) for at læse mere end et par linier af artiklen.
Er du abonnent og har abonnementet en værdi måned efter måned?
Skrevet af Common sense

Selv tak :-)

Ja, jeg er abonnent og kan godt lide at de tør tage sager op, som andre medier (af uransagelige årsager... måske mediestøtten) ikke skriver om eller i hvert fald meget begrænset.

Jeg synes de 79,- er pengene værd, men det er selvfølgelig en smagssag.

Har før abonneret på to andre "aviser", men droppet dem, da de specielt her under coronaen har virket lidt for styret og ikke turde stille de "frække" spørgsmål.

Føler mange journalister i de seneste par år er blevet reduceret til mikrofonholdere og har accepteret at sociale medier (som FB) er blevet mange politikeres platform for såkaldt kommunikation.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
@ Common sense

Hvem er "han", du citerer?
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Super - og tak for kvalitativ uddybning.

Jeg vil prøve et abonnement og deler langt hen af vejen dine synspunkter om mikrofonholdere og (mine ord) manglende fagligt niveau hos et antal toneangivende medier.
Hvis dette er korrekt, er det nok samtidig et svaghedstegn, der på sigt vil ramme demokratiet.

Nå, jeg holder desuden med Manchester United, så måske er verden bare blevet mere sort de seneste år :-)
Skrevet af Common sense

Hvem er "han", du citerer?


Det er Hans Jørgen Bonnichsen, som jeg personlig finder meget saglig.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Enig. Fornuftig og saglig mand.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Halil
Hvorfor bragte Mette F det op med venstre har indført Trump tilstande pga et tweet med “lock her up”(eller noget i den stil)?

Jeg forstår det ikke.

Voldsom dårlig rådgivning hun må have fået, som ender med noget af et selvmål. Endda få sekunder efter hun har kæftet op om det i debatten med Ellemann.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Forhammeren
1. Ellemann må tage afstand fra det
2. S har mange gange skulle stå på mål for DSUers tåbeligheder selvom både VU og DSU er selvstændige organisationer.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Halil
Satme en tyndbenet omgang i givet fald.

Nu gider Mette heller ikke snakke om det mere.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af anders.hede
Synes der virker vanvittigt at Claus Hjort er sigtet.

Helt vildt.

Jeg kan så dårligt forlige mig med at den, der efter årtier endelig fortæller sandheden om en overvågningspraksis der er helt og aldeles i strid med de menneskerettigheder, der burde gælde, er personen der er i problemer - ikke dem, der står bag beslutningerne.

Det bekymrer mig også i forhold til magtens 3-deling - det er lige beskrevet, også herinde, at Findsen kun kan jages hvis der er accept fra Barbara Bertelsen og Mette F. Det skulle man så mene også gælder her. Og ‘Claus ‘Hjort som helt sikkert siger mere end godt er, for hans egen skyld, gør det jo fordi han mener at Trine Bramsen allerede har lader slippe for meget ud - kan man så være sikker på at hun ikke beskyttes af partibogen?

Ja, jeg indrømmer at jeg bliver konspiratorisk - men jeg kan slet ikke lide, hvad der sker, og min tillid til statsmagten er i forvejen på et historisk lavpunkt.
Skrevet af Kejseren af Japan
"Det bekymrer mig også i forhold til magtens 3-deling - det er lige beskrevet, også herinde, at Findsen kun kan jages hvis der er accept fra Barbara Bertelsen og Mette F. Det skulle man så mene også gælder her. Og ‘Claus ‘Hjort som helt sikkert siger mere end godt er, for hans egen skyld, gør det jo fordi han mener at Trine Bramsen allerede har lader slippe for meget ud - kan man så være sikker på at hun ikke beskyttes af partibogen?"

Hvor kommer det fra? At Mette Frederiksen/Barbara skulle have været inde over anholdelsen af Findsen, og nu i sigtelsen af Claus Hjorth?
Skrevet af anders.hede
bladr en side tilbage i tråden
Skrevet af Kejseren af Japan
Ah, det er fra Hans Jørgen Bonnichsen - havde ikke set artiklen før. Tak. Kan ikke læse artiklen, så må undvære hans øvrige pointer.
Skrevet af Common sense

Jeg var mega træt af Lars Christian Lilleholt (den positive ting var dog at jeg kunne bruge mindre størrelse i sko), men Dan Jørgensen er da lige så meget væk (hvis han da ikke skal klippe en snor og være i rampelyset).

https://frihedsbrevet.dk/klima-dan-udeblev-fra-klimakonference-med-nordens-topchefer-og-regeringer/


Glæder mig sååå meget til den dag en minister faktisk ved noget om sit resort og samtidigt viser (oprigtig) interesse for det.

Skrevet af clausp
Nu er det jo trods alt en dommer der var valgt at fængsle Lars Findsen, så magtens tredeling må formodes at være nogenlunde intakt.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af Steve Highway-61
Tjo, Claus, det forudsætter man lige glemmer at Politiken kaldte Præsidenten for Østre Landsret for anklagemyndighedens gummistempel.

Passer de ikke meget godt i hårfarve med Heksene fra Eastwick. Mette, Barbara og Trine?
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Common sense
En dommer varetægtsfængsler vel ikke en uden en anmeldelse ? Aner ikke om det er regeringstoppen, som har presset på... det vil tiden jo vise, men det er godt nok en spøjs situation.

Hvad har CHF egentligt sagt, som vi ikke allerede vidste i forvejen ?
Skrevet af Svoger
En dommer varetægtsfængsler vel ikke en uden en anmeldelse ? Aner ikke om det er regeringstoppen, som har presset på... det vil tiden jo vise, men det er godt nok en spøjs situation.

Der er formodentlig offentlig påtale, hvorfor en anmeldelse ikke er nødvendig. Men selvfølgelig varetægtsfængsler en dommer ikke en person, fordi statsministeren evt siger god for, at man kan skride til anholdelse. Hvilket ganske givet sker på baggrund af indstilling, hvor en begrundelse ligger. Hvis det da virkelig er forelagt hende. Regeringen er udøvende magt, domstolene dømmende.

Der er vel i øvrigt intet fordækt i, hvis en meget principiel sag af stor betydning forelægges opad i systemet. Og så må domstolene tage stilling derfra.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Common sense
Der er formodentlig offentlig påtale, hvorfor en anmeldelse ikke er nødvendig. Men selvfølgelig varetægtsfængsler en dommer ikke en person, fordi statsministeren synes, at det skal til.


Der tabte du mig... der må da være én som tager fat på anklagemyndigheden inden en sag forelægges for en dommer. Hvem mener du har magten / positionen til at gøre dette overfor chefen for en af landets efterretningstjenester, hvis det ikke er fra regeringens top ?
Skrevet af clausp
Jeg tror du skal læse lidt op på emnet. Start evt. med at finde ud af hvad magtens tredeling går ud på.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
annonce
0