Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Steve Highway-61
Løkke sagde selv at det primært var derfor han startede sit parti.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Bosse1983
Havde Joel med det samme svaret, at det var ironisk, kunne han, ikke ulig biodiversitet-tossen, undgå en del. Han valgte dog at stå fast omkring sit nonsens og fable om skræmmekampagner, CEPOS, borgerlighed og andet. Han har desuden retweetet Hummelgaard, som også bruger det lave "skattetryk" som udtryk for en art succes og krydrer det hele med en lille rose. Men hey, ingen siger jo det er Socialdemokratiet som har gjort noget.

Jeg tror ikke en kæft på at der var noget ironisk i det. Han forstår/forstod ganske enkelt ikke det nøgletal han hev frem som talking point. På overfladen lyder det jo godt med laveste skattetryk i 38 år. Derfor snakker han også skræmmekampagner og andet, fordi dette jo beviser at S ikke flår penge op af folks lommer. Det er jo det man normalt forbinder med skattetryk i en mere politisk setting. Det er simple sammenhænge mellem skattesats, skattegrundlag og skatteprovenue han ikke har sat sig ind i. Det er som sådan ikke kriminelt, men det er bare så typisk den moderne politiker at stå fast på dumheder, fordi det hele skal politiseres og handle om holdninger. Der er nok også en grund til at han stod ret alene i den Twitter-storm.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Bosse1983
@Tenver

Er det ikke omtrent den udvikling man har set de sidste 20´ish år, med en overgang til radikaliseret nihilisme, hyperindividualisme og andre ledefremkaldende elementer. Jeg hilser det ikke velkomment.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af DanishBhoy
Hmm afstemningen har så meget plads på EB og BT at den er nede på 4 øverste historie på EB, efter to om Johnny drengen og Amber - og så en live på Runes tennis
Mens BT "kun" har en historie om Depp´s retssag før at man kommer til afstemningen

2 sek plads i solen for ja partierne og så er det ikke mere interessant
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Sten_H
Var det før eller efter DF, som nok var mest markante nej-parti, lukkede deres valgfest?
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af Tenver237AndCounting
Ja, Bosse, det kan da godt være, han bare ikke forstod, hvad han fremlagde (jeg gør det nu heller ikke helt, men læner mig op af de kloge twitter-hjerner og bold-hjerner). Muligvis var det for at manipulere, muligvis vidste han bare ikke bedre, muligvis var det et forsøg på at lave satire med CEPOS. Mulighederne ér mange ... jeg ved ikke, hvilken man skal hælde til, men det er da ikke sikkert, han har rent mel i posen, det ville ikke overraske mig, hvis han ikke havde. Men han er da i hvert fald gået helt forkert i byen, men det må han jo leve med.


---

Ang. Overmennesket ... problemet er, at "mennesket" (lad os bare kalde det Det Sidste Menneske) ikke foragter sig selv ... men det skal det sådan set heller ikke. Men der er sådan set bare behov for de få individer, som foragter sig selv.


Jeg er tosset nok til at muligvis stille op, filosofisk, satirisk, parodisk ... da bestemt ikke af politiske årsager ... men som en filosofisk handling. Det er ikke, fordi det hører så meget til her. Det er et fodboldforum, trods alt.

Det drejer sig, jo altid, om menneskets generelle udvikling.


---

Steve, jeg ved ikke helt om, det var til mig? I så fald, var det da underholdende, tak som byder ... ;)
Skrevet af Steve Highway-61
Beklager Tenver, det var til ægte far, en tråd i tråden.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af TheUnitedWay
Skuffende at det blev et ja. Man skal altid være påpasselig når politikerne vil have hastet noget igennem. Nu er vi så USA´s skødehund i NATO og Frankrig og Tysklands i EU. Jeg tror mange bliver skuffede på længere sigt.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af LOPPOL
Skuffende at det blev et ja. Man skal altid være påpasselig når politikerne vil have hastet noget igennem. Nu er vi så USA´s skødehund i NATO og Frankrig og Tysklands i EU. Jeg tror mange bliver skuffede på længere sigt.


Fint, at det blev et ja. Skørt, at vi har haft et forbehold for et frivilligt samarbejde.

Og nej, man skal ikke altid være påpasselig, når politikerne vil have hastet noget igennem.
Skrevet af JuveFC
Desværre blev det et ja, endnu et skridt imod Europas Forenede Stater - SUK
Skrevet af Tenver237AndCounting
Jeg ved ikke, om man må reklamere på bold.dk, men hvis I vil være stiller (der skal bruges 150 stillere i mindst én opstillingskreds) og har adresse i Nordjyllands Storkreds, så gå ind på guderdød.dk og send en mail på ve@guderdoed.dk, så fremsender jeg en seddel, der skal udfyldes.


Målet er at vise "de modsatte værdier" af menneskets ("det sidste menneskes") værdier ... en filosofisk uddannelse af samfundet ... Nietzsche og alt det der ...
Skrevet af LOPPOL
Desværre blev det et ja, endnu et skridt imod Europas Forenede Stater - SUK


Det er et mellemstatsligt samarbejde.
Skrevet af Mercenary
Tenver, hvis du skal gå i hundene, kan du så ikke finde en lidt mindre studentikos måde at gøre det på?
Lose all to save a little
Skrevet af Unicef
Desværre blev det et ja, endnu et skridt imod Europas Forenede Stater - SUK


Hvem ved hvor godt det går?
Lav valgdeltagelse, ca 65,8 procent af de stemmeberettigede stemte til gårsdagens valg, hvilket nærmest er historisk lavt!

Tydeligt at flere danskere har vendt demokratiet/EU ryggen ved at blive hjemme.
Movie Reviews: REDLETTERMEDIA(Rich Evans/mr Plinkett:) Soccer:Newcastle Formel 1:Alonso,Hamilton Cykling:Riis, Film:Batman,Spiderman film.Skuespiller John Travolta og Tom Cruise,Will smith Metalgearsolid,splinter spil
Skrevet af Common sense
Det er godt nok tankevækkende... når ellers eksempelvis MF og BBB er kendt for deres gode medarbejderpleje !

https://www.altinget.dk/embedsvaerk/artikel/topministerier-har-paa-et-aar-mistet-op-mod-hver-tredje-medarbejder

Personaleomsætningen i procent i Statsministeriet

2021-2022 (%) - 30
2020-2021 (%) - 25
2019-2020 (%) - 26
2018-2019 (%) - 24
2017-2018 (%) - 14

Så kan I selv gætte, hvornår vi fik ny statsminister
Skrevet af Tenver237AndCounting
Mercenary, jeg synes jo bare, at der noget, der mangler at blive sagt i Folketinget (nu det er centrum for den politiske magt).

Men, så igen, filosoffer er stort set altid fiaskoer, så det er ikke nødvendigvis positivt for en filosof at være en succes, så det er sådan ikke, fordi jeg ser succes som noget særligt positivt.


Men, jeg synes bare, at der er visse ting, som jeg ville ønske, at der var nogen, der sagde "fra landets højeste og vigtigste talerstol". Men jeg kan jo ikke forvente, at nogen af de nuværende folketingsmedlemmer bryder ud af deres rolle og karikatur og siger det, som egentligt bør siges sådan helt overordnet.

Men, det er jo heller, fordi jeg så ville forvente at blive valgt ind - jeg er slet ikke sikker på, at det ville være formålstjenligt at blive en del af den klub på 179 medlemmer. En filosof skal gerne stå alene, allerhelst helt alene.Hvorfor er der ikke nogen af folketingsmedlemmerne, der siger, at (nu tænker jeg lige over formuleringen ...) mennesket bør stræbe efter "det højeste menneske", dvs. højeste form for menneske; altså, at mennesket i demokratisk form på ingen måde er eller kan være målet med vores samfund og vores demokratiske stat; at vores overvejende demokratiske og lovlydige befolkning kun - i sidste ende - tjener ét formål, nemlig at producere en frodig jord for det menneske, som er over mennesket, dvs. det vi i en eller anden forstand kan kalde "Overmennesket"?


Hvorfor er der ikke nogen af folketingsmedlemmerne, der siger, at alt den renden omkring og "daglige postyr", der er omkring folketinget og dets arbejde, reelt ikke tjener noget særligt eller større formål på lang sigt, på det store plan, dvs. over århundreder (de næste århundreder)?


Hvorfor er der ikke nogen af folketingsmedlemmerne, der siger, at mennesket, som det er flest (og måske mest), kun bliver lavere og lavere, smallere og smallere, tyndere og tyndere, og mere og mere egentligt foragteligt, for det vi kan kalde "det store menneske" (man kunne også bare bruge termen "geni"), og det demokratiske menneske, som fremavles og elskes af staten, egentligt kun tjener som afsats for det højere form for menneske?


Hvorfor er der ikke nogen af folketingsmedlemmerne, der udtaler foragt for mennesket, som det er flest, og fortæller den danske befolkning, at målet ikke er mennesket, som det er flest, men målet er individet, eneren, "geniet", dvs. akkumuleringen og eksplosion af kræfter ophobet gennem generationer og i samfundet?


Hvorfor er der ikke nogen af folketingsmedlemmerne, der udtaler mål på vegne af menneskeheden, eller i hvert fald den vestlige befolkning (eller da i det mindste bare den danske), som ikke gør mennesket mere foragteligt, småligt og formindsket? Vi ved allesammen godt, hvilke mål man skal have for at have de politiske korrekt meninger, de rigtige meninger, for at være en god, lille demokrat, en borger, der er opdraget til at hylde fællesskabet og for alt i verden sætte flokken først: fred, frihed og velstand til alle. Nytteprincippet ophøjet som mening med livet.


Hvorfor er der ikke nogen af folketingsmedlemmerne, som tager vare på som sagt "menneskets generelle udvikling", hvorfor er der ikke nogen af dem, der udtrykker bekymring for den måde, som samfundet undergraver sig selv på og reelt set producerer et svagt, ynkeligt menneske som mål, som ideal?Det er jo, fordi de allesammen er politikere af forskellig art. De er selvfølgelig ikke filosoffer.

Derfor stiller jeg også kun op satirisk, parodisk - filosofisk. Ikke "politisk". Og jeg er ikke engang sikker på, at det ville være en fordel at få de 20.000 stemmer, der skal til for at få et løsgænger-mandat, fordi så ville det jo betyde, at man på en eller anden måde ville blive "anerkendt og forstået" af samfundet, af denne "demokratiske befolkning", og det er jeg ikke sikker på, ville være hverken en fordel eller et mål, fordi jeg prøver jo sådan set ikke på at anerkende denne "demokratiske befolkning", jeg prøver (eller kommer til at prøve i fuld offentlighed) på at give et alternativ til dem, der vil og kan; en vej ud af labyrinten, en mening med mennesket, livet og Jorden.

For, hvad er egentligt målet? Hvad er egentligt formålet med et samfund som det danske?


Jamen, målet kan jo kun bestå i de ypperste produkter, i overflodsmennesker, i Overmennesket.


Hvorfor er der ikke nogen af de nuværende folketingsmedlemmer, der siger dét, gerne fra talerstolen i folketingssalen?

Jamen, det er da, fordi de allesammen "kun" er mennesker, kun er demokratiske borgere opdraget i et demokratisk system med fuldstændig demokratiske opfattelser af verden.

Men er det målet?

Eller er det et alternativ?

Er der noget højere end "det demokratiske menneske"?
Skrevet af Tenver237AndCounting
Nihilistisk Folkeparti stillede jo op satirisk til kommunalvalget for en 10-15 år siden, men det var sådan set ikke, fordi de virkede til "at have regnet tingene ud", men så kan man få en idé om, hvad det sørgelige ved vores samfund er, men det handler sådan om noget meget mere grundlæggende, meget mere langsigtet og meget mere filosofisk end det, som de diskede op med. Jeg har dog også forsøgt at give dem en ørefigen på mail, men der kom "overraskende" nok ikke noget svar på. ;)
Skrevet af Bosse1983
Hvad overbeviser dig om, at du er filosof?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af elendil
Evnen til at sige en masse uden at sige noget? Næh, så er man vist politiker.
fck-medløber.
Skrevet af Tenver237AndCounting
Hvad der overbeviser mig om, at jeg er filosof?

At jeg simpelthen ikke kan tage vores tidsalder seriøst; det er også mit fundamentale problem her i livet.

Der findes kun to reaktioner på sådan noget - skam eller satire.

Og så lad det bare være min afslutningsreplik på min smøre (og tirade) ... min "valgkamp" har jeg bestemt ikke tænkt mig at føre "her" eller som sådan på internettet ... det skal jo trods alt foregå i virkeligheden, hvis man skal få virkelige "stemmer".

Og så bare én sidste pointe: den, der kun tager sjov for sjov og alvor kun alvorligt, han ...
annonce
0