Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pibe2
Jeg tvivler faktisk på, Jarlov havde Breivik i tankerne, da han skrev tweetet. Man har hørt ham bruge argumentet før, netop med nordmænd og somaliere som eksempel.
Skrevet af tråd-triller
Kender du til sammenhængende der er rent baseret på nationalisme eller internationalisme? Det er en del af mange, men grundsten for meget få.
Jeg er sikker på Jarlov ikke har meget svært ved at tænke, men han er medlem af det danske folketing, så lige meget hvor dum han er, er han relevant for danskere
Han så måske et par tweets om sameksistens i Norge, og så valgte han at tweete uden at undersøge sammenhængen. Jeg er ret sikker på Jarov ikke fattede sammenhængen, men at han ikke gør sin "due dilligence" er et problem for ham
Skrevet af Pibe2
Her er tweetet

https://mobile.twitter.com/RasmusJarlov/status/1550518597478383616

Intet om sameksistens i Norge, som jeg lige kan se.

Igen, det er et standardargument, og relevant året rundt.

Skrevet af tråd-triller
Ja, men dagen er dum, ligesom at sige Saudi Arabien er et fantastisk land d. 11 september.

Min forudsætning var baseret på at at snakken om Norge kom ud af ingenting
Skrevet af Pibe2
Om der er tale om en "sammenhængende ideologi" skal jeg ikke kunne sige, men nationalisme spiller jo en stor en rolle, når politiske beslutninger træffes rundt om i verden. Hvad er vigtigst for Xi Jinping - socialisme/leninisme, kapitalisme eller nationalisme? Det er ikke så nemt at svare på, imo, men jeg hælder til det sidste.
Skrevet af anders.hede
Jeg synes det er lidt urent trav at formode Jarlov skulle have tænkt på Breivik. Det er næsten på linje med at tro det værste som Trads gør (om alle).
Jeg har ikke selv personligt overblik over hvilke dage der er årsdage for hvilke terrorhandlinger - men det skal man åbenbart.

Man kan også bare undlade at tænke det værste om folk i almindelighed, og tro at deres intensioner var i orden.

Jeg er stadig ikke engang sikker på at jeg vil mene at det er helt forkert at snakke norsk indvandring kontra somalisk, selv hvis man er klar over det er årsdag. Der er ikke vildt meget sammenhæng.

Skrevet af Pibe2
Ja, men dagen er dum, ligesom at sige Saudi Arabien er et fantastisk land d. 11 september

Et fanatisk land ville nok være mere passende
Skrevet af tråd-triller
Ja, jeg er enig, men analogien er stadig passende.
Skrevet af Pibe2
Dog er udsagnet tvivlsomt årets 364 andre dage også

Hvis du havde spurgt mig i går, ville jeg btw have haft vanskeligt ved at nævne datoen for Breiviks angreb (anderledes med 9-11)
Skrevet af tråd-triller
Han kunne have brugt en del lande, Tyskland, Nederlandene, Sverige, Belgien og Frankrig.
Jarlov er en idiot, og han beviste det inden han kom i Folketinget, da han synes det var en god ide at bære gule stjerner som en protest mod et muligt ungdomshus.
Skrevet af tråd-triller
Hvis Jarlov ikke vidste det var årsdagen for en af Norges mest traumatiske dage, så mangler han stadig "due diligence" og en dansk politiker holde kæft den dag
Skrevet af Pibe2
Han sætter selvsagt argumentet på spidsen ved at henvise til det folk, som ligner os mest (365 dage om året).
Skrevet af anders.hede
Hvilke dage er det egentlig der er no-gos og kan du dem selv? 9/11 - den kender vi. Terror-Bombardementer i London og Madrid. Det i Sri Lanka. Det ved Charlie Hebdo. Jeg kender kun 9/11 sådan pr automatik.
De andre dage må man så undlade at nævne hhv England, Spanien, Sri Lanka og Frankrig hvis man vil lave en diskussion om integrationspotentiale.

Det bliver sgu ikke helt logisk for mig.
Skrevet af tråd-triller
Og den fantastiske Jarlov skal nok give dig en gul stjerne så du kan føle dig som en jøde under nazismen
Skrevet af tråd-triller
Du valgte jo selv at Se bort fra al sammenhæng, og svare dem der suttdee din pik
Skrevet af tråd-triller
Anders

Der der meget lidt der vil synes du er fantastisk efter dine posts.
Skrevet af tråd-triller
Stakkels Anders, du kan hverken finde ud af at bruge Twitter eller forsvare dine holdninger. Jeg håber du finder et safespace der kan hjælpe dig
Skrevet af Pibe2
Jeg forstår stadig ikke, du kan mene, argumentet er off limits den dag på året, hvis du er enig i, at argumentet ikke er racistisk endsige kan tages til indtægt for breivikisme
Skrevet af tråd-triller
Nej, det kan du sikkert ikke, jeg finder det bare dumt at at en dansk politiker vælger at snakke om Norge på årsdagen for det værste racistiske massemord i Skandinavien.
Det er ikke off limits, men bare dårlig smag
Skrevet af tråd-triller
Jeg gider ikke diskutere med dig hvis du insisterer på at lægge ord i min mund pibe
annonce
0