Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Vær lige seriøs

Forhold dig til realiteterne.

Hvad er konkret ændret under Biden, der har større betydning for immigranters adgang og vilkår?
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Kejseren af Japan
Det er en andel del af "strategien". Kræv at Biden/demokraterne gør et eller andet, og stem så imod efterfølgende. Håbet er vel, at man kan give Biden et nederlag ved ikke at give muligheden for ordentlig hjælp til Florida.

Og ja, det siger da alt. Også alt om hvorfor man ikke kan have ondt af de stakkels MAGA-typer der sådan bliver holdt udenfor af demokraterne. Ellers kan man jo bare se på republikanernes egen politik, og hvad de konkret vil gøre for at hjælpe deres base. Svaret er ingenting. Men alligevel fortsætter de med at stemme republikansk og undrer sig over, at tingene ikke bliver bedre for dem. Der er vitterligt ingen der siger "suck it, maga-dudes" som republikanske politikere. Der findes ikke folk der tænker mindre om MAGA-basen end MAGA-politikere, og det siger altså virkelig meget.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Men alligevel fortsætter de med at stemme republikansk og undrer sig over, at tingene ikke bliver bedre for dem.

Hos en større gruppe republikanske vælgere er rationalet, at deres skæbne er i Guds hænder. Og det republikanske parti er jo Guds eget parti. Med Trump i spidsen. Herre Gud hvor er det skørt :-)

Det segment er sgu snart mere uden for pædagogisk/rationel rækkevidde end MAGA-flokken.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Kejseren af Japan
Det evige forfølgekseskompleks og lidelsesparatheden har i hvert fald åbenlyst religiøse træk.
Skrevet af Kejseren af Japan
Nu begynder pressen også at bore i hvorvidt Pape benyttede justitsministeriet til at gå efter Josues voldsmand. Det er der selvfølgelig allerede noget der tyder på, og formentlig verdens mindst overraskende udvikling hvis det skulle være korrekt.

Det er ikke meget vi har set fra Søren på det sidste. Det er helt sikkert et godt tegn for Konservative her forud for en valgkamp.
Skrevet af Pibe2
Pst, man har lempet asylreglerne (indenfor lovgivningens vide rammer, og nogen gang ud over), så alle lukkes ind, Remain in Mexico er i realiteten afskaffet, der er skåret ned på modtagecentre, deportationer indstillet osv., hvorfor border crossings er eksploderet. Det, som har indvirkning på tallet, er som bekendt 1) signalpolitik og 2) faktisk håndhævelse, og Mayorkas har haft travlt på begge strenge.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Pibe

Kan du dokumentere, at der er sket lempelser, der har haft en større betydning for det procentvise antal flygtninge/migranter, der bliver lukket ind i USA?

Din påstand står i kontrast til de gængse udlægninger i normalt troværdige medier. Til gengæld flugter de med republikanske politikkeres udlægninger, men det er jo ikke specielt overraskende, og de henviser primært til Bidens retorik. Ikke konkrete politike tiltag.

Jeg går ud fra, du er bekendt med, at de rekordhøje flygtningestrømme til USA allerede begyndte under Trumps administration, og at de grundlæggende bunder i fattigdom, vold og korruption i lande som Mexico, Guatemala, Honduras, El Salvador og Venezuela.

https://nyheder.tv2.dk/udland/2021-03-16-usa-staar-over-for-den-stoerste-flygtningestroem-i-20-aar

Under Obamas administration blev rekordmange papirløse migranter udvist af USA. Vi må have Obama tilbage, så vi kan få en fast og sikker hånd om amerikansk udlændingepolitik ;-)
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Bosse1983
Speget sag med den påståede hadforbrydelse mod lystløgneren Pape var gift med. Løkke tager lidt afstand fra sin egen ageren, men smider så Pape under bussen i samme omgang. Kort sagt, Pape sagde det var en hadforbrydelse, Løkke har Sms´erne, ligesom Josue sikkert sagde det til Pape. Teamet fra politiet som var på stedet skal have ændret fra det som oprindelig var en bøde til det der endte med at personen sad varetægtsfængslet i 50 dage. Det ser ikke godt ud for Hr. Lov og Orden. Imponerende spiral han er inde i politisk.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Bosse1983
Pape losser den videre på Københavns politi. Maksimalt skvattet. Opfordringen til at man giver ombudsmanden grønt lys til at præsentere alt vil han ikke følge. Det bør man tage politisk, efter valget, mener Pape. Skvadderhoved.

Personen som opfandt en minister på ferien, og er blevet snydt af husbonden i årevis er ikke dum, at han misbruger sit embede.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Mercenary
"- Han vækker dig og fortæller det?

- Ja, og siger, at der er nogen, som har opført sig respektløst over for ham. Og slået ham. Så bliver jeg helt ... Vi snakker lige kort om det, så sov jeg videre. Så er det næste dag, vi tager en snak om, hvad i alverden er det, der er foregået."

Jeg tror selv jeg ville få flade, hvis jeg reagerede sådan, hvis konen kom hjem fra bytur og fortalte det.
Lose all to save a little
Skrevet af Tenver237AndCounting
“Another ideal runs ahead of us, a strange, tempting, dangerous ideal to which we should not wish to persuade anybody because we do not readily concede the right to it to anyone: the ideal of a spirit who plays naively - that is, not deliberately but from overflowing power and abundance - with all that was hitherto called holy, good, untouchable, divine; for whom those supreme things that the people naturally accept as their value standards, signify danger, decay, debasement, or at least recreation, blindness, and temporary self-oblivion; the ideal of a human, superhuman well-being and benevolence that will often appear inhuman - for example, when it confronts all earthly seriousness so far, all solemnity in gesture, word, tone, eye, morality, and task so far, as if it were their most incarnate and involuntary parody - and in spite of all of this, it is perhaps only with that great seriousness really begins, that the real question mark is posed for the first time, that the destiny of the soul changes, the hand moves forward, the tragedy begins.”

https://www.goodreads.com/quotes/9610744-another-ideal-runs-ahead-of-us-a-strange-tempting-dangerous

— God valgkamp ;).
Skrevet af MM27
Så lige Debatten her til aften.

Uanset politisk ståsted, så må man bare sige, at Alex Vanopslagh besidder et åbenlyst politisk talent og en evne til at bringe sine budskaber klart over disken - noget som de fleste af hans kollegaer på Borgen burde forsøge at kopiere.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Pape losser den videre på Københavns politi. Maksimalt skvattet. Opfordringen til at man giver ombudsmanden grønt lys til at præsentere alt vil han ikke følge. Det bør man tage politisk, efter valget, mener Pape. Skvadderhoved.

Personen som opfandt en minister på ferien, og er blevet snydt af husbonden i årevis er ikke så dum, at han misbruger sit embede.


Det er en møgsag for politiet og anklagemyndigheden. Det er jo helt tydeligt en ukompliceret sag, der er blæst helt ud af proportioner, og som af uransagelige årsager er nået helt op til Højesteret. Det ser slet ikke godt ud.

Der foreligger en intens SMS-korrespondance mellem Justitsministeriet og politiet på natten for anholdelsen. Aktindsigt er afvist…

Hvordan ville de danske myndigheder reagere, hvis en dansk statsborger blev varetægtsfængslet i 50 dage i Slovenien uden skyggen af bevis for den forbrydelse, han var tiltalt for?
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Toon Toon!
Om Alex V har et politisk talent (hvad er det - noget med at være god til at lave aftaler, kompromiser og til at få sin politik igennem? Er han god til det?) ved jeg ikke, men ja, han er morsom og en god retoriker.
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af Halil
Er det korrekt forstået, at Rasmus Prehn er komplet idiot?
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Common sense

Jeg synes, hans små 3-minutters klip, hvor han forklarer "verdenssituationen" på en forståelig måde, er helt fantastiske (selv om jeg ikke stemmer på ham).
Skrevet af Common sense

@Halil

Umiddelbart, ja !
Skrevet af Bosse1983
Interessant er det jo også at Barbara Bertelsen igen står centralt i en speget sag af denne type, med SMS´er som er mørklagt.
Løkke virkede ikke voldsomt overbevisende, men mente da han kunne fremvise korrespondance.

Man kan jo kun undre sig over hvorfor Pape ikke vil have sagen belyst, når han efter eget udsagn bare vendte sig i sengen og sov videre. Voldsom imponerende politisk deroute, taget i betragtning at han var en god outsider til statsministerposten for bare en måned siden. I de seneste debatter har andre næsten behandlet ham som var han spedalsk. Senest hans gode ven Inger under åbningsdebatten. Han bliver lynhurtigt isoleret.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Jussi
Er det korrekt forstået, at Rasmus Prehn er komplet idiot?

Apple har designet en hovedpinepille opkaldt efter ham.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Forhammeren
Nå næsten 4 ugers valgkamp.

Når man ikke kan bebrejdes at forsøge at profitere på det fordi andre har villet valget er valg i en krisetid måske slet ikke så skidt endda.
From where you are now i dont think you can go wrong.
annonce
0