Snak

Mere indhold efter annoncen
@kimTell
Du snakker om, at asiater skulle være bedre end indvandrere fra Mellemøsten eller Afrika. Men hvad er det så lige, der gør pakistanere, russere fra Sibirien eller vietnamesere så meget bedre?

Dels er elementer som efterforskning, retlige processer og fængselsophold ikke inkluderede, ligesom fx forebyggelse og bekæmpelse af terror, radikalisering, bandekrige, beskyttelse af flygtede kvinder mv. ej heller, er en del af det store milliardbeløb

Politiet har vi jo i forvejen, og desuden bruger de jo langt mere tid på højreekstreme hvide fodboldbøller, alimindelige “danske” narkohandlere osv. Udgifterne til de ting, du nævner er meget små og handler mere om racehad, narko, alfonseri osv hos hvide danskere, hvis familier har været her i århundreder.

Desuden kan jeg ikke lide dette med at lave beregninger, hvor menneskers værdi og liv bare gøres op i penge. Gjorde vi dette på samme måde med vores børn, så skulle regeringen jo forbyde os at få dem, fordi de jo bare koster staten en formue på et utal af milliarder til børneinstitutioner, skoler, gymnasier, universiteter og SU i de næste 20-30 år. Formentlig giver børn, der fødes idag, jo først overskud om 40-50 år. Altså længe efter, at de fleste af os allerede er døde. Så ud fra et økonomisk perspektiv er børn en langt større udgift end flygtningene er, og jo blandt andet, vi får millioner af børn, men kun få tusinde flygtninge!
@Friendly. Alt du bygger det du skriver på, er penge!
Hvad med det der ikke har med penge at gøre? F.eks. følelsen af at kunne færdes sikkert om natten, nærmest hvor som helst i Danmark? Det kunne man for 15-20 år siden. Hvordan ser det billede ud i dag?
Hvad med de åbenlyse kulturforskelle der er? F.eks. kvinder der bliver gemt derhjemme og ikke må vises frem eller have rettigheder? Det varme blod i folk fra de sydligere himmelstrøg der får dem til at fare op og skælde ud, så snart de føler tingene ikke går efter deres næse. Med det mener jeg, hvis man kommer til at diskutere med en, så går der ikke fem minutter før der står en del brødre, klar til at få en til at føle sig sat på plads.
Hvad med det faktum at der er områder i Danmark hvor hverken politi eller brandvæsen syntes det er sjovt at komme?
Hvorfor skal alt handle om penge og er pengene virkelig det værd, især med tanke på alt der mistes? Bare fordi du mener det er det vigtigste i livet, så er det ikke alle der er enige.
Jeg personligt kunne ikke være mere ligeglad med om bønderne mister lidt penge i Saudi arabien, fordi vi gerne selv vil bestemme hvem vi vil lukke ind.
Så vil du "pretty please, with sugar on top" stoppe med at være så fucking belærende om hvordan dette land skal styres!
Alex Ferguson: "Elland Road is the most intimidating venue in Europe." Leeds! Leeds! Leeds!
Nå, så var der igen sagesløse der stod i vejen for den tilbagestående voldskulturs kugler.

Det var ganske givet hvide højrefascister...igen.
FREM for alt
Alt du bygger det du skriver på, er penge!

Det er ikke mig, der har valgt dette. Men derimod dem, der mener, at druknende flygtninge i Middelhavet da ikke vedkommer os, hvorfor de kun vil have, at vi skal modtage vores andel af sådanne flygtninge, hvis flygtningene kan give os et økonomisk overskud (og helst hurtigt!).
Hvad med det der ikke har med penge at gøre? F.eks. følelsen af at kunne færdes sikkert om natten, nærmest hvor som helst i Danmark? Det kunne man for 15-20 år siden. Hvordan ser det billede ud i dag?

Hvad kan man gøre ved det, hvis årsagen er, at flere er blevet bange for spøgelser? Eller er blevet påvirket af racisters propaganda om, at folk er farlige, hvis de har en mørk hudfarve eller har haft bedsteforældre, der var muslimer?

Jeg er dog ikke helt uenig i, at der også kan ligge en lillebitte rest af noget, der ikke bare er indbildning i frygten. For racister på højrefløjen er jo blevet mere og mere voldelige med årene. Forhåbentlig undgår vi dog i Danmark, at en af dem pludselig ligesom Anders Breivik (der nu kalder sig Fjotolf Hansen) i Norge bare går ud og forsøger at skyde så mange socialister eller farvede indvandrere som muligt. Men den type personer bliver der desværre flere og flere af. Ikke kun i USA - men nu desværre også i Europa.

Stadig mangler vi i debatten at overveje, hvorfor store internationale firmaer begynder at fravælge Danmark. Et eksempel er Electronics Arts, der nu lukker ned i Danmark, men samtidig udvider i bl. a. Sverige og Finland i stedet for. Skyldes dette, at Danmark har en regering, der ikke vil være solidarisk med EU og er domineret af et parti som DF, der i udlandet anses for at være populistisk og en fjende af blandt andet uddannelse? Hvad koster det Danmark, at sådanne meget store internationale firmaer begynder at fravælge os samtidig med, at de udvider en masse andre steder?
Friendly

Der er alt for meget vrøvl i dit indlæg/svar, til at jeg orker at gendrive det.

Flygtninge/indvandrere på varig forsørgelse, massiv kriminalitet, tolke til 3. generationsindvandrere, forebyggelse af radikalisering, terror, bandekrige, 21 fejlslagne milliarddyre integrationsprojekter, centre for voldsramte kvinder, et massivt socialt bedrageri osv, osv, osv bliver aldrig andet end en gigantisk økonomisk klods om benet.
FREM for alt
Nu i snakker økonomi, så er det mig et under at i ikke er dødsens angste for hvide, habitklædte bankfolk. Hvis der er nogen der er skyld i gigantiske økonomiske tab er det vel netop dem.
"Nå, så var der igen sagesløse der stod i vejen for den tilbagestående voldskulturs kugler.

Det var ganske givet hvide højrefascister...igen."

En eller anden københavnsk kælling undlod at skaffe sin datter og hendes ven hjælp, da de tydeligvis skulle have haft det. Københavnere... De er sgu så afstumpede.
Lose all to save a little
og er domineret af et parti som DF, der i udlandet anses for at være populistisk og en fjende af blandt andet uddannelse?


Er DF kendt i udlandet, som fjender af uddannelse? Det lyder lidt tvivlsomt.

Du var sjovere, da du såede tvivl om Holocaust overhovedet havde fundet sted, i stedet for at slå på den samme tromme, om at det er FRYGTEN FOR DE FREMMEDE, der gør, at mange ikke orker mere indvandring fra shithole-landene. Men OK, hele tråden inkl. mig selv hopper lige på limpinden igen og igen.
Merc

Din suspekte »sammenligning« taler sit helt eget sprog om en »argumentation,«
der glimrer ved sit totale fravær af mening.
FREM for alt
Og tænk hvad hun koster i metadon og andet gøgl, Merc. For ikke at tale om ressourcer til ambulance, politi, pleje til ungen og generel okkupation af det danske retsvæsen. #Kun.I.KBH

Kan vi ikke bare kappe fortøjningen til hele øen og lade den drive til havs?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce