Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Farfán
Pointen er vel vi har en regeirng der skal indordne sig efter et parti(DF) - i alle deres beslutninger, og pænt sagt har DF jo egentlig ikke nogen vision, det ren skræmmepolitik.
96 kg og 198 cm
Skrevet af Frygah2
@Seifert

Jeg stemte faktisk blank sidste gang. Har det lidt på samm e måde.

Begge forældre er bankfolk, og mit fædrende ophav byrådsmedlem for Venstre i en af de nye storkommuner. Men jeg kan simpelthen ikke stemme på et regeringsparti qua deres DF-afhængighed.

Villy Søvndal kan jeg nu også godt lide. Muligt at jeg er naiv, men han virker forholdsvis oprigtig, og er ikke omgivet af spindoktorer og andet "godtfolk".

Jelved er bare belastende, selvom de Radikale egentlig har mange gode pointer.

Aner heller ikke hvad jeg gør ved næste valg.
Skrevet af DanishBhoy
Har altid stemt SF til folketingsvalg, stemt lidt radikalt og socialdemokratisk til kommunevalg (men det er jo anderledes)

er absolut tilfres med Villy som partichef, ærgeligt at Antorini forlod os for et par år siden, de to havde ellers været et godt makkerpar i spidsen for SF
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Farfán
Sys du ikke Koreshi(staveplade) er god også ? men enig i antorini
96 kg og 198 cm
Skrevet af Not That Duncan
Fogh har da sikkert ment det på daværende tidspunkt.

Når det virker lidt søgt at blive ved med at hive minimalstats-kortet op af skuffen er det fordi, at Fogh åbenlyst agerer meget lidt ideologisk og meget, meget pragmatisk.
Skrevet af Seifert
Boldsen, så hvis jeg stiller op så får jeg din stemme ??
Skrevet af Frygah2
Fandme ja!

Hvis du lige ridser de vigtigste punkter op, så er jeg klar med en underskrift.
Skrevet af Geddar , moderator
Jeg ved sgu ikke helt hvad jeg skal stemme til næste valg. Jeg ligger et sted lige til venstre for midten... Jeg har tidligere stemt Soc.Dem men kan simpelthen ikke udstå den populistiske linje der de sidste par år har været tiltagende....
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af DanishBhoy
@ Fanfan

Qureshi er helt bestemt en god mand at ha i hovedbestyrelsen

men favorit er dog Ole Sohn, men nok meget godt for partiet at han ikke er frontfigur, da det nok ville skræmme et par stykker væk med en gammel DKP´er i spidsen
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Seifert
Nu bliver det faktisk indviklet.

Min omtalte kammerat der fik de 19 stemmer, han har faktisk ordnet Ole Sohns ganske lækre datter.

Kan se at der også er en potentiel stemme i Geddar
Skrevet af toreadore
Tror nu ikke Ole Sohn skræmmer så forfærdeligt mange potentielle SF´ere væk. Han er indbegrebet af kedsommelig skolelærer. Lars Hedegaard har været Trotskist, og ham omfavner højrefløjen jo uden problemer.
__________
Skrevet af DanishBhoy
@Seifert

få smidt et billede af datteren op på forum ;-)
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Frygah2
DanishBhoy

Enig! Det må være Seiferts vigtigste valgløfte.
Skrevet af Matias
Kramer. Var det hende der udtalte det? Hvorom alting er, så burde det have været tydeligt for alle, at det ikke for andre end enkeltstående medlemmer i partiet, var en god måde at profilere sig på.

Vedr. den generelle debat, så ved jeg ikke helt om jeg tror på venstrefløjens død. Måske, måske ikke. Det kommer lidt an på, hvor meget partierne (fra Soc. Dem til EL) er i stand til at indrette sig efter det eksisterende samfund og de værdier der fungerer i det. "Vi har sejret ad helvede til" gælder jo ikke kun fagforeningerne, men også den social demokratiske politik - jeg tror bare problemet er, at de har sejret sig selv ihjel (både hvad angår fagforeningerne og venstrefløjen generelt). Og det er i den forbindelse, at man skal forstå de strømninger der nu er i samfundet. Hvis ikke venstrefløjen skal fremstå som et alternativ af ligegyldigheder, bliver den nødt til at finde nogle vigtige, relevante og ikke mindst interessante mærkesager, der ikke allerede varetages af midterpartierne eller højrefløjen. Ideologisk set bliver det svært at finde sådanne sager - fordi man bekender sig til en ideologi der er anlagt på fællesskabet før individet. Og den tanke er der ikke stor opbakning til i vores samfund.
Men politik er som en krig, hvor det handler om at erobre territorier - og venstrefløjens vigtigste opgave i årene der kommer, tror jeg er at indtage nogle områder, deres modstandere ikke står så stærkt på. Om de så evner at gøre det, er et åbent spørgsmål.

Jeg kan i øvrigt også godt lide Mette Frederiksen. Jeg synes hun er både venlig og sød, og så synes jeg hendes engagement er enormt prisværdigt.
Skrevet af Seifert
Jeg er sgu blevet snydt af min kammerat som omtalte hende som ganske sprød.

Iben Sohn er her til venstre:
http://img214.imageshack.us/my.php?image=pict0381k...

Må han sgu lige spænde hjelmen!
Skrevet af Matias
Hmm, hvad er det nu hun hedder... hun er enten SF´er eller fra EL, er i midten af 20´erne, brunette og datter af tidl. politiker. Hun ser godt ud.
Skrevet af Razz
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Geddar , moderator
Seifert, du må få sammensat et valgprogram, så vi ved hvad vi i så fald vil gå ind til...
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Matias
Razz. Så længe du - hvor lidt du end vil være ved det - har ytret, at PRT er en ok hottie, bør du træde varsomt med den slags fjollerier.
Spøg til side, kan ingen huske at vi havde hende "oppe at vende" optil det valg, hvor PNR mistede magten?
Skrevet af Razz
Seiferts valgprogram vil helt givet indeholde noget med gedeost, Barolo, liderlige thaipiger (undskyld dobbeltkonfekten) og åbne biler.

Hvor skriver man under henne ?
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
annonce
0