Snak

Mere indhold efter annoncen
Dog kun 1 måned ubetinget. Og når han kan løslades efter 2/3 er afsonet + corona, så er han tilbage på gaden meget snart.

Jeg ville dog træde mere varsomt fremadrettet, hvis jeg var ham. Bestallingen ryger med sikkerhed næste gang.

Edit: Og han mister kørekortet I et år og kan ikke arbejde som advokat ved straffesager samt fri proces sager i tre år.

Dommen kan læses her - medierne gengiver ikke helt præcist: https://domstol.dk/naestved/aktuelt/2020/6/domsmandsret-har-afsagt-dom-i-sag-om-overtraedelse-af-straffelovens-racismebestemmelse-266b/

P. T. Er han altså en kriminel samfundstaber på overførselsindkomst - som han opponerer imod.

"...hvis du vil tages seriøs, så formulere dig korrekt" - pibbles|FCBayern
Dog også andre irritationsmomenter for ham. Han må kun køre en lille knallert det næste år (hehe). Plus advokatlige begrænsninger.
Nå, en død og en hårdt såret i Vollsmose, hvor voldskulturen endnu en gang manifesterede sig.

Det er selvfølgelig meget værre, at DF, NB og andre, har et problem med skyderierne, end selve skyderierne, der jo bare er et udtryk for en enorm stigmatisering.
FREM for alt
Paludan med æggehjelm og smøg i kæften, på en gammel Puch Maxi med mælkekassen fuld af tændvæske og koraner. Det havde jeg betalt gode penge for at se.
Med en lille højttaler på fronten, så han kan drøne af sted med Den Danske Sang og Shubberne på repeat.
Folk bliver radikaliseret af Shubberne.
Tja, han blev frikendt i forholdet om decideret voldskørsel, dømt i samtlige andre anklagepunkter.

Not much of a surprise. Ingen tvivl om at han selvfølgelig selv mener han er uskyldig dømt. Lidt ligesom Lars Andersen, eller hvad han hedder. They just don´t get it, you know?

Man skal gøre ligesom Trump, hvis man vil slå systemet. ;)
Hvis det er Lars Kragh Andersen du mener så er han en festlig type
From where you are now i dont think you can go wrong.
Ja, begge folk som udmærket kender lovgivningen - men Den Gode Tone kan være svær at bevare. :D...
Kimtell

Ja lad os da skære alle mennesker der bor i Vollsmose over en kam, det er stadig og har altid været en lille minoritet der har deres egene regler, normer og værdier der skaber de her problemer/udfordringer og det har aldrig hjulpet eller løst noget at proppe alle andre der bor i samme område har samme kulturelle ophav etc. under samme kategori, eller i det hele taget negativt stigmatisere en gruppe på baggrund af hvad andre gør.

Det hjælper Intet at blive ved med at negativt omtale og ekskludere denne gruppe, det har omend noget kun gjort problemet værre, hvilket for i øvrigt er pænt understøttet af forskningen på området.

De her mennesker er en del af danmark og der er intet der kan forhindre at de vedbliver med at være det. Så acceptere det faktum, for uagtet hvad du tænker og gør kommer det aldrig til at ændre sig. Vi kan ligeså godt droppe det her mudderkastning og så rent faktisk gøre en aktiv, positiv indsats der får så mange muligt inkluderet i samfundet.

Oh well taler nok for døve øre, højredrejet radikaliserede har altid været svære at nå, bare se på Paludan. Desværre slap han billigt, men det positive er at den radikaliserede tosse ikke kan udøve sit hverv.
annonce