Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sheriffen
Det bliver en bedre verden at leve i.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Pibe
K har signet Kasper Elbjørn. Efter Mads H, mens række navne er hentet i ungdomsrækkerne/fra B-holdet (Jarlov, Pernille Vermund).

Naser K tilbage efter udlandsophold, men ikke Connie H.

Afgang på fri transfer/karrierestop: Tom Behnke, Per Stig (?), Lene E.

Man prøver vel ikke at stå tilbage for rigmandsopkomlingsklubben i LA.
Skrevet af Pibe
Ping til alle de nævnte (facebook).
Skrevet af Faberge
Når først valgkampen ruller med emner som beskæftigelsespolitik, indvandring og integration får Alternativet ikke et ben til jorden. Deres profil er uklar, og jeg kender ikke én eneste af deres folketingskandidater ud over Uffe Elbæk, som ikke ligefrem er nogen billetsælger.

De skal hente proteststemmer fra Enhedslisten og det har jeg ærligt talt svært ved at forestille mig vil ske i et omfang at de kommer ind.
En fisselatte, tak.
Skrevet af Pibe
Næh, hvad skulle EL-vælgere have at protestere over?

Lars Triet Mogensen har virket ret begejstret hele vejen igennem, fordi han ikke bryder sig om Corydon-Vestager-linjen, men hvorfor han (og folk som ham) ikke bare stemmer på SF, nu hvor de er tilbage i den gamle gænge, har jeg ikke helt forstået. Eller EL, for de EU-kritiske.

Skrevet af Faberge
Præcis. Det er svært at se, hvor Alternativet skal kile sig ind i forhold til de to.
En fisselatte, tak.
Skrevet af tegnet
mon ikke liberal alliance finder nogle kendte personer som kan få debut i folketinget Evt , Ole Thestrup , Grevinde Alxandra og ikke mindst landtræner Morten Olsen intet kan være så skidt som Tyre Frank og Joachim B Olsen
Skrevet af Pibe
Frank og JBO sælger vel billetter, hver især.
Skrevet af Pibe
Ellers gode bud. ;)
Skrevet af Lentini
Nu lå jeg og så Debatten på Dr2 her til aften i ren kedsomhed, og nok også fordi valgsnakken begynder at ramme et politisk inaktivt menneske som mig selv – eller er da begyndt at følge lidt bedre med de senere uger fordi ”eksperterne” konstant ævler om valget kommer lige om lidt.

Jeg lå med en tanke – er Christiansborg ikke bare et gråt udsnit af Paradise Hotel med kedelige mennesker? Ment på den måde, er det ikke bare et popularitetsshow? Er der nogle optegnelser et sted, hvori det kan ses hvad borgerne stemmer ud fra? Fordi politisk synes jeg egentlig de to fronter ligger meget lig op af hinanden, selvom de gør en dyd ud af at virke uenige, selvom det som regel virker som et nuancespørgsmål. Fordi jeg kan mærke på mig selv, at jeg bliver påvirket af om den pgl. politiker har et fiskt svar, overskud, er belærende osv., hvilket gør at min tendens til at stemme på noget bliver rokket til den ene eller den anden side.

Påfaldende nok startede Clement med at opstille Johannes Schmidt og Claus Hjort overfor hinanden, og man skulle næsten tro de har udarbejdet en mindre dialog, fordi de sagde næsten ordret det samme som i en debat de havde for et par dage siden på News. Desuden synes jeg at huske Johanne Schmidt som en konfronterende frembrusende person, som via hendes fremtoning(og nok også udseende) skaffede en masse vælgere til hippierøvene i E. Men er hun ikke faldet lidt af på den? Hendes svar er omstændelige og konstant siger hun ”Jeg har to ting jeg gerne vil sige…” – hvorefter man bliver hevet igennem et ulideligt langt svar uden nogen synderlig stor konklusion.

Jeg ved heller ikke hvem helvede ham manden, Clement havde hevet ind, som afbrød mere end Clement, hvilket er lidt af en præstation. Han virkede sgu som om han lige havde fået sig en lille gewesen, inden han skulle debattere med Joachim B. – ærlig talt havde han en irriterende fremtoning.
Skrevet af Sheriffen
Alle er underlegne mod Obelix JBO. Fear him!
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Lentini
Jerk Buddy Olsen?

Skrevet af Sheriffen
Hehe ja, han er den perfekt JO-buddy :D
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af fuggi
@lenteni, manden du omtaler som fordukken skrev en kronik, og fik massiv respons:

http://politiken.dk/deba…l-hinanden/

Jeg syntes ret beset ikke Esben afbrød, men han fremstod derimod ikke helt så ligegyldig og let fordøjelig, som f.eks den dresserede poltiker-abekat, Joakim Saxobank Olesen. Esben var tydeligvis ikke vant til rampelyset, men respekt for at han gider stille op med sin anke.

Iøvrigt så er bunden vidst ved at være nået i Politiker Danmark med denne smædekampagne imod de svagest stillede i samfundet. Det er perfidt, nærmest mobberi, og selvklart dobbelmoralsk og ikke mindst uhyrligt småligt. Det er fanema en ulækker kampagne Venste der har rodet sig ud i, og som fluerne på lort, er saxo bank`s dresserede aber selvklart også hurtigt at finde på denne lort.Skrevet af Pibe
Hvis Venstres kampagne er usympatisk, er det vel fordi deres politik er usympatisk, altså en nedskæringspolitik, og jeg er ikke sikker på, at det er småligt at ville skære ned på overførselsindkomster, eksempelvis via et kontanthjælpsloft.

Det er en glidebane at anklage politikere for dobbeltmoral, navnlig når det handler om løn. Hvis de skulle gå for lud og koldt vand, ville vi vel bare se endnu flere platugler på tinge.
Skrevet af dons

Jeg er en af de mange, der lider af politikerlede. Ikke en eneste af dem på tinge, fortjener min stemme. Jeg har seriøst overvejet at stemme blank/blive væk/være ligeglad. Det hænger lidt dårligt sammen med min glæde for demokratiet.
Desværre er der efter min mening en udpræget mangel på politisk talent en udpræget mangel på visioner og langsigtet politik (længere end til næste valg), en udpræget mangel på kompetence og erfaring. ingen format overhovedet.
Mit håb er, at der under en valgkamp, som jeg i øvrigt allerede er træt af, inden den rigtig er begyndt, dukker nogle op som ikke betragter deres vælgere som dumme, og som har nogle visioner for deres politik.
crazy gang
Skrevet af Sir , moderator
@Fuggi Esben virker ret fordrukken i politikkens videoklip.

http://politiken.dk/deba…l-hinanden/

Det er lidt en sludder for en sladder det hele.
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(320937202705)
Når jeg tænker tilbage på min tid på statskundskabsstudiet omgivet af fremtidens politikere og embedsfolk, kan jeg godt genkende hans karekteristik, specielt af den politiske venstrefløj, som værende ude af trit med virkeligheden for de mennesker de skulle repræsentere. I bedste fald forstår man dem ikke, og i værste fald afskyer man dem direkte, hvilket bl.a. er årsagen til at vælgerne desillusioneret flygter til andre partier, som måske ikke repræsentere dem politisk, men i det mindste virker tættere på menneskeligt.

At denne fremmedgørelse også findes på den økonomiske højrefløj er der naturligvis intet nyt eller overraskende i, men han har en pointe i - hvis det er hans pointe - at er bare ikke længere nogen tydelig demarkationslinje mellem fløjene i forhold til deres indsigt i virkeligheden for en stor del af de mennesker de repræsenterer. De er alle elitære røvhuller.

Fuck jeg savner Preben Møller Hansen og Glistrup.

Skrevet af Black Spider
Hvis Venstres kampagne er usympatisk, er det vel fordi deres politik er usympatisk, altså en nedskæringspolitik, og jeg er ikke sikker på, at det er småligt at ville skære ned på overførselsindkomster, eksempelvis via et kontanthjælpsloft.

Du kan ikke se det smålige i at ville skære ned på kontanthjælpen fordi måske tusind familier i landet får en halv million totalt når alle services lægges på, hvilket så fører til et rådighedsbeløb på måske et par tusind om måneden til at dække to voksne og tre børn?

Dertil kommer så det evindelige tosse-argument med, at de jo bare kan tage et arbejde, hvis de ikke kan brødføde deres børn, fuldstændigt uagtet at der nødvendigvis må være nogen i samfundet, som står uden for arbejdsmarkedet.

Men det der virkelig irriterer mig, er når man ikke vil stå ved sit motiv for nedskæringen. Det gavner ikke nævneværdigt for beskæftigelsen, det er ikke synderligt mange penge staten faktisk sparer, og de penge som staten ofrer til de fattige bliver jo alligevel cirkuleret videre i systemet. Altså har jeg svært ved at se nogen nævneværdig nytteeffekt af yderligere nedskæringer. Hvad er motivationen så?

Nej, der er ikke så meget at vinde på at tage et lortearbejde med lortevilkår og lorteløn, men det skyldes jo også, at arbejdsgiverne meget naturligt sætter underliggeren på niveau med bunden af de sociale ydelser. Sætter vi de sociale ydelser længere ned så vil arbejdsgiverne rimeligvis følge med nedaf, og så kan vi fortsætte med at høre Saxo-klovnerne kværne løs om, hvordan der ikke er nok at vinde ved at tage et arbejde.
Skrevet af Pibe
Så kunne man jo aldrig skære nogen steder, hvis pengene alligevel cykler videre i systemet.
annonce
0