Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Doc.
Jarlov og Mads Holger er vejen frem drenge!
http://www.6-eren.dk/premierleague/her-er-8-rundes-bedste-m%C3%A5l
Skrevet af Kaffe
Gud ja, Jarlov stiller sgu da op i København. Godt bud.
Niddets arkivar
Skrevet af Okocha
Tom Gillesberg. Jeg er i hvert fald stor fan af idéen om magnettog.
\"Alt er Bastille for den nøgne masse\"
Skrevet af Martinovic
Politik har aldrig sagt mig det store, men jeg er efterhånden kommet frem til, at hvert parti har nogle interessante synspunkter. Desværre er de ikke samlet i ét parti.

Jeg tog også testen. Den sagde 72% DF og 71% Socialdemokraterne. Jeg plejer stemme rødt, og det bliver det også i år.
Mojn do!
Skrevet af Pibe
Gud ja, Jarlov stiller sgu da op i København. Godt bud.


Desværre Kaffe, du må tage til takke med Lars Barfoed, hvis det skal være den fornemme Liste C.

Jarlov blev flyttet til Mads Holgers Omegnskommuner (eller også var det omvendt), så Barfoed undgik konkurrencen.
Skrevet af Borger Louis
Det bliver svært for KU´erne at synge Søren Pape på 2 Unlimited. Medmindre Papes solbrune elsker er med på valgplakaten, tror jeg, han får vanskeligt ved ikke at få et katastrofevalg - hans stærke kommunikative evner til trods.
Skrevet af Jerikov
Ikke at jeg har tænkt mig at stemme...

Nej, men det gør du altså. Nu må du lige hanke op i dig selv. Altså. Du kan få adresse her.
Vi kan stadig stemme på Gert P og Lester P....og Wammen. Og Khader. Jeg mødte to fra Alternativet på vej fra arbejde. De bød på en cigaret, selvom jeg ophidset påstod at deres plakater forvirrede fuglene med den anmasende grønne farve.

Så der er også en mulighed.
God knows that he won´t arrive
Skrevet af Borger Louis
Ja, Jerikov. Man kunne også stemme på Josefine Fuck.
Skrevet af Pibe
Hvad er det for en valgtest, folk tager?
Skrevet af Jerikov
Borger, jeg overvejer også den mulighed.

Helt bestemt. Hun ville tvære Schophie Schløde ud i enhver debat om randzoner og tæpper til selvforskyldte hjemløse.

http://1.bp.blogspot.com…siColor.jpg
God knows that he won´t arrive
Skrevet af dons

@viola

det forstår jeg udmærket. Det jeg ikke forstår er hvis man skal stemme på nogle andre end ens overbevisning for at undgå "stemmespild".
crazy gang
Skrevet af Bosse1983

det forstår jeg udmærket. Det jeg ikke forstår er hvis man skal stemme på nogle andre end ens overbevisning for at undgå "stemmespild".


I er 3 venner, som skal finde ud af hvad i skal lave. Der er smidt 3 forslag på bordet. I kan tage i biografen, i kan gå ud og få en øl et sted eller I kan køre mantrain. Sidste mulighed blev præsenteret som en joke og selvom du virkelige har lyst, ved du at det slet ikke er aktuelt. Hvis ikke mantrain, vil du væsentlig hellere i biografen end ud og drikke øl. Du ved at den ene af dine venner er indifferent mellem de to. Ville du stadig stemme på mantrain, din overbevisning, selvom du ved det ikke er aktuelt og risikoen for noget du slet ikke ønsker bliver større?

Det er essensen af stemmespild. Mantrain eller kaos.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Riepgrau
Jeg stemmer formentlig taktisk, så liste Å kan komme ind. Har tidligere stemt Ø, da de lå omkring spærregrænsen. Normalt ville jeg stemme A eller B.
Man blir trött på ditt jävla gnäll Man blir trött på ditt jävla gnäll Man blir trött på ditt jävla gnäll Man blir trött på ditt jävla gnäll Man blir trött på ditt jävla gnäll Man blir trött på ditt jävla gnäll Man blir trött på ditt jävla gnäll...
Skrevet af dons

Bosse

jeg vil til enhver tid stemme efter min overbevisning. mest fordi jeg syntes der er forskel på en øl i byen og et folketingsvalg. men sådan er vi jo (heldigvis) så forskellige.
crazy gang
Skrevet af Black Spider
Mit kryds lander ved Helle Thorning, nøjagtig som det gjorde det for 4 år siden. Hun har, alt i alt, været en glimrende statsminister.

Hvis din definition af en glimrende statsminister er en ekstremt løgnagtig og rygradsløds opportunist uden noget ønske om at gøre landet bedre, så har du sikkert ret. Alternativet er dog så tilpas elendigt, at jeg ligefrem selv overvejer at stemme rødt.

Jeg minder i øvrigt om, at Helles strategi ved sidste valg var at lyve fuldstændigt hæmningsløst igennem hele valgkampen og så lade som om, at den eneste forhindring i at gennemføre alt det vås, hun lukkede ud, var at hun ikke fik absolut flertal.

Igennem valgkampen vil hun sikkert snakke om hvordan hun og de røde vil mere velfærd og en bedre offentlig sektor. Hvad har det betydet hidtil? At kommunerne får lov til at bruge flere penge på papirnusseri, alt imens vilkårene for ældre støt og roligt er på vej mod et niveau, hvor det næsten lyder tiltalende at kradse af efter en blodprop når man rammer ~70? Hospitaler der konsekvent forsøger at klare sig med for lidt personale på grund af sparekrav kombineret med flere patienter og dyrere medicin? Mere og mere politi afsat på fotofælder, så der kan kradses penge ind, alt imens bandekriminalitet, voldelige overfald, tyverier nedprioriteres? Hvordan var det nu med offentlighedsloven? Hvordan var det nu med Dong-redegørelsen? Hvordan var det nu med terror-redegørelsen? Har S egentlig fået ryddet op i skatteministeriet endnu? Selvfølgelig ikke.

Måske kan RV endda snakke endnu en nedskæring på overførsler igennem, så lønned i bunden af arbejdsmarkedet kan presses endnu længere ned. Undskyld, det var uflinkt sagt. Vi skal selvfølgelig være flinke ved de super-liberale og i stedet kalde lønpresset for "at gøre det mere attraktivt at komme i arbejde". Sjovt nok er det dog altid velbetalte typer, der kommer med det forslag. Det er aldrig dem helt nede i bunden af arbejdsmarkedet.

Hvis du er tilfreds med Helle, så skal du selvfølgelig stemme på hende, men personligt finder jeg det deprimerende, at befolkningen har et så lavt ambitionsniveau.
Skrevet af Martinovic
Hvis du er tilfreds med Helle, så skal du selvfølgelig stemme på hende, men personligt finder jeg det deprimerende, at befolkningen har et så lavt ambitionsniveau.


Helle er dårlig. Problemet er, at de andre er endnu dårligere.
Mojn do!
Skrevet af Pibe
Der er kun en andre.
Skrevet af Black Spider
Helle er dårlig. Problemet er, at de andre er endnu dårligere.

Den anden er værre, og det gør ikke befolkningens ambitionsniveau mindre deprimerende.
Skrevet af Goikoetxea
Stemmer blåt, men der er da ingen tvivl om at Helle er en langt bedre statsminister end Lars bliver.

Men det er ganske forfærdeligt at de to mennesker kan få magten!
Wise Men Say...
Skrevet af Sir , moderator
Dagpenge, kontanthjælp, overførselsindkomst. Jeg har slet ikke noget indblik i det. Er der nogen der kan løfte sløret for hvad disse ting betyder i hele vores budget? Koster det så meget eller er beløbet så lavt, at det er noget af det vigtigste i valgkampen? Det virker til at være nogle partiers vigtigste emner, så er der nogle steder man kan sætte sig mere ind i det?
Dette er en signatur.
annonce
0