Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Goikoetxea
Forhammeren

Hehe, der går 14 dage endnu også skal man igang med at vælge ny formand. Jeg kan ikke tro, at Pape bliver valgt ind i folketinget.

Mads Holgers joke med gin og tonic, burde man bruge en del mere. Men det nytter selvfølgelig heller ikke meget, at med de skattelettelser C vil give, så får man 200-300kr mere om måneden til sig selv... Hurra.

Wise Men Say...
Skrevet af Frygah2
Et Konservativ helt ude af Folketinget ser jeg dog ikke ubetinget som noget godt, uagtet jeg ikke stemmer på dem. Jeg har naivt nok set dem som det parti der skal kunne holde bare lidt styr på en eventuel borgerlig regering, der skal tilfredsstille både DF og Liberal Alliance. Løkke, Støjberg m.fl. synes at være klar på at ryge ud af hvilken som helst tangent de to støttepartier måtte kræve, og her håber jeg et K i det mindste har lært af sidst de sad i regering.

Skrevet af Steve Highway-61
Jeg er skabskonservativ. Brian må nappe den. Han er sympatisk.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Goikoetxea
Steve Highway-61

Sympatisk ja, men han er da også så ligegyldig.
Wise Men Say...
Skrevet af Frygah2
Jeg har faktisk hørt Brian give en personlig tale ved en trist begivenhed. Der var han utrolig god, både udstråling, indhold i talen og menneskelighed. Det var en helt anden person, end den jeg har opevet i medierne, som jeg virkelig ikke er fan af.
Skrevet af Pibe
Kasper Elbjørn, Pernille Vermund m.fl., men med under 4% er en stemme på C nok en stemme på de en af de der platugler.
Skrevet af Forhammeren
Connie Hedegaard eller Mads Lebech er bedre bud.

Brian blev jo syg for nogle år siden ( blodprop hvis jeg husker rigtigt ) og aftalte vist med familien
at han ikke skulle være formand
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Pibe
Connie Hedegaard er vel et bedre bud som formand for de Radikale.

Lederskabet har været i relativt store problemer ift baglandet på EU-spørgsmålet på indtil flere landsmøder.

Ikke at jeg tror hun ville tage imod posten.Skrevet af Steve Highway-61
Ja ja hun er skabsradikal.

All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Kattejammer
Jarlov må være i alvorlig fare for ikke blive valgt hvis derouten fortsætter.
Quelle damage


Altinget.dk har ham som det sikreste konservative mandat, så de skal nok under spærregrænsen hvis han ikke skal ind. Københavns Omegn var en af de kun tre kredse der gav et konservative kredsmandat sidst. Selv hvis de ingen kredsmandater får, og kun kommer ind på tillægsmandater og 2%, så vil 2 af de 4 formentlig gå til valgregionen Hovedstaden, hvor han så bare skal slå enten Lars Barfoed eller Mette Abildgaard for at komme ind.
Skrevet af Forhammeren
Beklager i så fald
Så at Megafon gav C 5 mandater og tænkte at det måtte være Barfoed, Mikkelsen,Legarth.Pape og Mercado.

Jeg antager at Rugholm er chanceløs mod Gade. Lauritzen osv i Nordjylland.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af ToonSaga82
Det er virkelig trist at se, hvad C er endt med at blive til.
Skrevet af Goikoetxea
Jarlov i folketinget er et must, også er han den kommende formand når tiden er til det.
Wise Men Say...
Skrevet af ToonSaga82
Jeg tror det ville være nemmere for Konservative at starte helt og aldeles på en frisk. Man kommer ingen vegne med "sekundær meter vare".
Skrevet af clausp
Mht. om Pape kommer i Folketinget, så vil jeg bare lige pointere at han er opstillet i sin hjemstavn, hvor han sikrede sig et godt eftermæle som borgmester, og i øvrigt fik ganske pænt med personlige stemmer ved sidste kommunalvalg.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af ToonSaga82
Tror sådan set ikke at vælgerne underkender Pape og hans bedrifter, men problemer er at de forlader en synkende skude.
Skrevet af Forhammeren
Der er vel også en hel del militærstemmer i området.

Enhver sammenhæng med forslaget om en ekstra milliard til forsvaret er
tilfældig.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af ToonSaga82
Det er sikkert også fornuftigt nok, da det er kerne konservativt område, og standpunktet er ledigt for tiden.
Skrevet af Goikoetxea
Der er vel en grund til, at INGEN partier udover C har nævnt militæret på samme måde. Det er selvfølgelig heller ikke fedt, at man har alle partier som snakker om dagpenge, uddannelse osv, men det var ligesom hans fængsel forslag at skyde sig selv i foden.

Og det mener vælgerne jo også, gad vide om han får lov at sidde hvis man får et dårligere valg end sidst, men han kommer i folketinget.
Wise Men Say...
Skrevet af Kattejammer
Rugholms chancer er faktisk ikke så dårlige, men der er self en vis usikkerhed i forhold til hvor meget Lene Espersen overpræsterede i Nordjylland sidst. Hun tog det 15. og sidste kredsmandat i Nordjylland sidste gang; med tilbagegang får Rugholm nok ikke det. Men selv i worst case scenario med kun 4 mandater, så vil der gå 2 til valgregion Hovedstaden, 1 til Sjælland-Syddanmark og 1 til Midtjylland-Nordjylland. Det sidstnævnte mandat vil Rugholm altså kæmpe om med Naser Khader og Søren Pape Poulsen. Man skal dog huske at det er de samlede antal konservative stemmer i deres valgkreds der tæller, og ikke antal personlige stemmer. Sidst var Rugholms Nordjylland bedst med 20.171 konservative stemmer, Khaders Østjylland næstbedst med 18.028 og Papes Vestjylland dårligst med 12.677 stemmer. Det afgørende er hvordan det styrkeforhold er denne gang. Tallene viser med al tydelighed at det bliver svært for Pape at blive både 1 og 2 i Midtjylland-Nordjylland; der er et stort forspring der skal hentes. Så enten skal Pape sørge for at de Konservative får mindst 9 mandater, for så kommer der næsten med sikkerhed 3 i Midtjylland-Nordjylland og så er han home safe. Ellers skal han håbe at de samlede konservative tal for Midtjylland-Nordjylland slår de konservative tal i Hovedstaden og/eller Sjælland-Syddanmark for så ville han kunne snige sig ind på mandat nr 7 eller 8. For to dage siden skrev de at det var ganske tæt mellem de tre valgregioner, så ved 7 mandater har han stadig en chance; ved 6 bliver det næsten umuligt.

Altingets rækkefølge per 11 maj: Jarlov, Mikkelsen, Rugholm, Barfoed, Legarth, Khader, Mercado, Abildgaard, Pape, Holger/Strunge.
annonce
0