Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pibe
Så deet..
Skrevet af Sir , moderator
Den belgiske minister Theo Francken har tydeligvis ikke læst politiken. Han har delt Frontex menneskesmuglerskema og glæder sig over at Belgien ikke er et af menneskesmuglernes favoritlande fordi de ikke tilbyder alverdens ydelser. Havde han bare læst politiken ville han vide at den slags INGEN betydning har.

https://scontent-arn2-1.…oe=564D429E

"´Infobrochure´ uitgedeeld door mensensmokkelaars aan hun ´klanten´. Cynische business. Keihard aanpakken. België staat er gelukkig niet tussen want wij geven enkel bed bad brood en geen enkele financiële steun meer."

oversat:
"´ infobrochure ´ uddeles af menneskesmuglere til deres " kunder ´. Kynisk business. Til at knokle. Belgien er der heldigvis ikke mellem fordi vi giver kun seng bad brød og ingen finansiel støtte mere."

Dette er en signatur.
Skrevet af Pibe
Til gengæld er Belgien lagt på is af de fine udenlandske erhvervsfolk mv, såsom Stine Bosse, som nægter at komme der, ligesom de ikke kunne drømme om så meget som at sætte deres ben i Schweiz, Australien, Dubai, Singapore, Japan, osv.
Skrevet af Pibe
Concort, jeg skrev (parafraseret), at du lukrerer på den nationale suverænitet i form af grænser, visum osv.

Du svarer, at du skam modsætter dig racisme, selvom du lukrerer på den.

Så virkede det nærliggende for mig at spørge, om du på samme måde modsætter dig grænser og visumregler som sådan.
Skrevet af Pibe
Ang pigen har de tyske myndigheder tilsyneladende (i flere instanser) vurderet, at hun og familien sikkert kan vende tilbage til Libanon.
Skrevet af Sir , moderator
Skru dog lidt op for sproget Mr.

"Stine Bosse er uden indsigt i problematikken. Blondine."

Det tror jeg faktisk du har helt ret i.
Dette er en signatur.
Skrevet af Steve Highway-61
De borgerlige kan lave alle de annoncer de lyster. Det ændrer intet. Transportørerne tænker kun på pengene. De er da ligeglade med deres kunders liv efter de har sat dem af.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Pibe
Ikke desto mindre formåede VKO at ændre på mønstret efter 2001.

Mr, lytter du også til Lars Seier og Asger Aamund?
Skrevet af Pibe
Men det har jo intet med Japans internationale omdømme at gøre, Mr.

Som Mikkel Andersson har været inde på, er dette en genopførsel af ramaskrigene fra 2001 (VKO) og 2006 (Profettegninger). Sjovt nok faldt bekymringerne sammen med, at Danmark blev så internationalt hipt som nogensinde, fra bigs pop-arkitektur til noma til trentemøller til lamme tv-serier med dark nordic ´feel´.

Men iflg kritikkerne er der som regel tale om en ny og skræmmende udvikling. Har aldrig set dig så selvisk og ensom nogensinde før.
Skrevet af Pibe
Og asiatiske tigre min bare... ingen har lyst til at handle med disse lande, for man rynker på næsen ad dem, får en dårlig smag i munden over deres menneskesyn.

P.s. Din ironi smitter vist (ja, I know, jeg begyndte i denne omgang).

Skrevet af Pibe
RVs Mads Holger?

Skrevet af Pibe
Whatever nazi-islamisme.

Om K er mere eller mindre udlændingepolitisk restriktive end Venstre, afhænger vist af, hvilken dag du spørger dem.
Skrevet af Pibe
Whatever, jeg går mere op i politik end i retorik, hvis det endelig skal være.

Men FWIW, Lars Barfod røg jo ud til fordel for Rasmus Jarlov sidst.
Skrevet af Pibe
Du ler? Hvor out of character. Jeg troede måske, du ville være bekymret ved den udvikling, evt få dårlig smag i munden og uro i maven.
Skrevet af Pibe
Ih tak, men jeg hentydede nu til K´s udvikling. ;)
Skrevet af Sir , moderator
Hop du i den. Du trænger til en nedkøling virker det til.
Dette er en signatur.
Skrevet af Hej!
Synes det er fedt, at folk diskuterer menneskesmuglere og skemaer, som om det på nogen måde var det, det handler om.

Verden står i flammer uden for vores lille andedam, og det bliver kun forstærket de kommende år m. klimaudvikling m.v.

Fra Genghis Khan til Hernan Cortes har folkevandringer altid haft fuldstændig uoverskuelige konsekvenser for alle parter, samt kostet menneskeliv. Og mange af dem. Det ville være bedre at tage en oplyst diskussion om det reelle problem, frem for at lade sig afspore af menneskesmuglere og andet politiker-gøgl og deres nemme løsninger.

Der er ikke et easy-fix, hvor meget lettere det end ville gøre ting. Vi lever ikke i en boble.
Skrevet af Pibe
Fint, hvori består dine svære løsninger så?
Skrevet af Sir , moderator
Det går fint Mr. Din overdrevene ironi og sarkasme tyder på at du er ved at overophede, så en tur i åen ville sikkert være fint for dig.
Af en fyr med diverse eksplosioner, svinere og uhørt sprog herinde, er det måske lige friskt nok at du hiver paragraffer frem.
Dette er en signatur.
Skrevet af Hej!
"Fint, hvori består dine svære løsninger så?"

Ja, desværre er verden heller ikke så let. Jeg har ingen.

Men det står krystalklart, at der er store grupper af mennesker, der er på vandring eller vil begive sig ud på vandring i det kommende århundrede. Der er krige, som vi har en aktiv part i nu. Krige, vi tidligere har haft part i. Hungersnød. Fattigdom. Klimaforandringer, vi har været instrumentale i at skabe. Mangel på ressourcer i den tredje verden, som vi igennem et par århundreder har opbrugt på vegne af dem.

Vi har et moralsk ansvar, det er der ingen tvivl om.

Hvad gør man så, når man ikke længere kan holde virkeligheden på afstand med mure, Frontex, krudt og kugler? Det kan man ligeså godt begynde at overveje og diskutere allerede nu, frem for at lukke øjnene for det eller kigge på symptomer i stedet for årsag. Jeg er ikke folkevalgt, jeg siger ikke, at jeg har løsningen. Derimod mener jeg dog, at vi har kapaciteten til at finde løsninger, qua al vores viden og innovation. Hvis blot det kunne blive en smule afpolitiseret kunne det muligvis håndteres.

Dvs. forsøge at finde nogle af de løsninger, der ændrer vilkårene for de mennesker, der er på flugt nu eller i fremtiden vil være tvunget til at flygte. Det er ikke så nemt, men hvis man nu lægger al sin energi her, frem for på to tykke toldere ved grænsen og ligegyldige skemaer, så kunne vi måske i fællesskab klare opgaven.

Vi spilder vores tid på at pille os selv i navlen.
annonce
0