Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kaffe
Er du for eller imod ytringsfriheden?
Niddets arkivar
Skrevet af Borger Louis
Jeg er i hvert fald imod triviel, nyfigen nederenhed.
Skrevet af Kaffe
Så har IS jo vundet. Flot.
Niddets arkivar
Skrevet af Kaffe
Men et spørgsmål til undermennesket Hansen: er min kone også et svin, fordi hun er 17 år ældre end mig? Vi mødte hinanden, da jeg var 22 somre.
Niddets arkivar
Skrevet af Pibe
Kaffe, det kan afhænge af profession / erhverv.

En 42-årig sugar dater stod frem for nylig og problemet for Ditte Giese og andre syntes at være, at vedkommende var SOsu og ikke eksempelvis advokat.
Skrevet af Borger Louis
Der er enten tale om prostitution eller manipulation i dit tilfælde, Kaffe. Som fattig gøgler må det være det sidste. Hun leger med dig og dine følelser, din kone, men du var og er for ung og sårbar til at vide bedre.


PS. Vi har ondt af jer begge, for vi vil egentlig kun jeres bedste.
Skrevet af Goikoetxea
Stampe på orlov igen pga hun er gravid?

Laver hun andet end at føde børn?
Wise Men Say...
Skrevet af Medina
Fornuftig brug af tiden i opposition!
Skrevet af Kaffe
Ja, det er for galt. Har hun ikke hørt om kvindens bestemmelse?
Niddets arkivar
Skrevet af Kaffe
I øvrigt: Min kone har altid haft væsentligt flere penge end jeg, så sagen er vel klar; hun er et svin?
Niddets arkivar
Skrevet af Bosse1983
Jep og du er enten en fortabt stakkel med Ødipuskompleks eller en snyltende løjser. I begge tilfælde er du bare på kost, for at tilfredsstille hendes kødelige behov. Jeg antager du også er ferm med lappegrej. Nogle mennesker hader virkelig at lappe cykler.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Kaffe
Du læser mig som en åben bog, mand.
Niddets arkivar
Skrevet af HansenX
Enkelte høflige brugere har tilsyneladende en livlig fantasi. Men det ville også være kedeligt andet. Så jeg må hellere gentage og yderligere præcisere:

Lasse Rimmer har foretaget FINE, gode valg af 18/20-årige kærester. Det er kun GODT at de har lyst til at være sammen. Og helt OK at han dropper dem igen når de bliver 25, og finder en ny yngre. Det er jo alt sammen deres egen sag. Fuld respekt og anerkendelse herfra. Jeg er dermed helt uenig med den snerpede socialistiske mokke, der kritiserede ham på Twitter.

Og det er helt fint at stemme med pikken. Jeg kunne sagtens finde på at stemme på Nikita Klæstrup eller Lilian Parker Kaule, også pga. deres holdninger. Derimod fortjener Lars Dueholm ikke mange stemmer.
Skrevet af Tjasper
Hvor fra ved du at hun er socialist? Altså hende mokken?
Skrevet af Matias
Fordi hun erklærer sig "politisk rød".
Skrevet af Bosse1983
@Kusk

Jeg kan på ingen måde genkende den tilgang. Det er muligt at det er noget udpræget nordjysk, hvor man har mere fokus på gennemslag af egen politik internt i partiet og det lejede klubhuslokale, end man satser på gennemslag for partiets politik. Alternativt er det meget dansk, da jeg ikke opfatter kanibalisme i den lokale skyttegrav, som noget mål i sig selv. Det er dog meget forklarende, hvis du har ret.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Tjasper
Ah, okay. Jeg troede det var baseret på noget af det hun skrev til Lasse.
Skrevet af Kusk
Grunden til, at du ikke kan kende det Bosse er, at det er noget relativt nyt. Det kom med introduktionen af de nye storkredse ved 2007-valget.

Indtil for 2-3 valg siden havde man udprægede kredssystemer i de fleste partier, hvor hver mand fik en kreds og så havde man regler for, at kun han måtte føre valgkamp deri. Da storkredsene kom og lavede rav i valgmatematikken for mange MF´ere (amtskredsene blev brudt op, og nogle mistede mange stemmer til en anden storkreds) skete der et opbrud, og de borgerlige partier var hurtige til at vedtage, at man måtte føre valgkamp i hele storkredsen (mod hinanden, så at sige).

De røde partier har endnu det interne forbud, og der udstedes bøder, hvis det brydes (http://jyllands-posten.d…%C3%B8der+/). Det brydes dog hele tiden, og det er kilde til ufatteligt meget nag internt i Socialdemokraterne og SF.
Mvh.
Skrevet af repos
Radio 24/7 har forgæves forsøgt at få LA i tale omkring Kaule-sagen. Ingen ønsker rigtig at medvirker, og henviser til hinanden på kryds og tværs. En rigtig møgsag for partiet, der ellers netop har haft travlt med at tage afstand fra den slags pamperi.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Halil
Den sag skal ties ihjel.

Også på bold.dk åbenbart.

Det er også ret fjollet.

I det mindste har man da altid et fint samtaleemne med en LA person.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
annonce
0