Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af hodja
Det kommer ud på et...

Brækfremkaldende og skræmmende med SÅ store tosser i en regering.
Skrevet af GF4life
Den er god nok, moderne egyptere har mere tilfælles med tang end med oldtidens egyptere.


For det første kan det jo netop være pga. globalisering. For det andet så er det heller ikke min pointe. Du sammenligner over tid, min sammenligning er på samme tid om X antal år. Jeg er ikke genetiker, men det er noget man snakker om da vi ikke længere bliver ét sted hele livet. Tilpasning til et lokalmiljø over generationer, sker ikke længere. I den forstand er den menneskelige evolution gået i stå.
Skrevet af Borger Louis
Slap da lige af, hojda.

Jeg håber, vi får Søren Pape som familieminister.
Skrevet af Rogosjin
Enten har Egypterne ændret DNA eller også er den oprindelige befolkning udvandret eller udslettet. Og det på mindre end 100.000 år


Alternativt eksisterede der ikke noget Egypten for 100.000 år siden, hvorfor der i sagens natur ikke eksisterede nogle egyptere overhovedet som der kan sammenlignes med.

Vi skal 8-10.000 år tilbage før der begynder at kommer noget der minder om faste bosættelser, og et egentlig samfund, og et samlet Egypten opstår først for lidt over 5000 år siden.

Så vidt jeg ved findes der ikke tegn på at der overhovedet har været en befolkning for 100.000 år siden som der kan sammenlignes DNA med.

Det vil jeg i alle tilfælde meget gerne se en kilde på.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af tegnet igen
Det store spørgsmål omkring Globaliserede verden er vel om det stadigvæk er befolknings gruppen i middelklassen i den vestlige del af verden der skal blive ved med at betale gildet , Jeg tror de afstemninger vi ser i dag både i England og USA er et tegn på at befolkningen i den vestlige verden ikke vil være ansvarlige og betale for resten af verden mere , og det er vel fair nok skal globaliseringen forsætte hvem skal så betale den hvis det ikke er den vestlige del af verden ?
Skrevet af Duck
Opfinder Løkke nye ministerposter eller skiftes der bare lidt ud?

Konservative får vel ikke meget mere end to poster. De har jo nærmest minimum antal mandater i forvejen. Pape og Brian Arthur, måske endda Jarlov.

Liberal Alliance står klar med Samuelsen, Ole Birk og Simon Emil, måske Riisager. De ville elske at se Joachim B. som minister, men mon de får lov af Løkke.

Og DF, som troede, det var dem, som skulle i regering i denne periode. lol. De tager lige et par år mere på sidelinjen.

Og hvilke ministerposter kan Venstre overhovedet tænkes at give fra sig?

Konservative får vel Miljøministeriet, hvor Eva og Esben har sejlet rundt i denne periode. Hvad med Beskæftigelsministeriet, hvor Neergaard Larsen har været en eklatant fiasko. Han blev hentet ind af Løkke for at finde måder, hvorpå man kan slå de arbejdsløse og fattige endnu mere oven i hovedet, end de blev af samfundet i forvejen, og på den vis er han selvfølgelig lykkedes til fulde med sit projekt. Karen Ellemann har været usynlig som Socialminister, er det Papes kommende job? Skatteministeriet og Integrationsministeriet giver Venstre vel ikke fra sig.
Skrevet af Forhammeren
Gad vide hvad Samuelsen har fået at vide han kan få i stedet for de 5& topskattelettelser. Det skal noget til for at fjerne æggene fra ansigtet.

Det må være nulvækst og noget uforpligtende lirumlarum om at sænke skattetrykket i regeringsgrundlaget.

Pape skal vel være undervisnings eller socialminister og så kam Abildgaard blive det han ikke vælger. Jarlov kan blive beskæftigelsesminister.
Han ville nok gerne være kulturminister men den tager Simon Emil
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Kaffe
Tegnet igen.

Det er det bedste indlæg, jeg har læst i år. Spot. Fucking. On.
Niddets arkivar
Skrevet af Jussi
Simon Emil som kulturminister og Okocha skriver i vintråden.

Verden har ikke været så fucked siden verdens bedste rapper var hvid og den bedste golfspiller sort.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Kaffe
Hørt. Især det med Okocha.
Niddets arkivar
Skrevet af Slettet(351856201103)
Ministerposter kan åbenbart godt smelte stålsatte øjne.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Kaffe
Poetisk.
Niddets arkivar
Skrevet af tegnet igen
Anders Samuelsen bliver social og sundheds minister og Joachim Bliver beskæftigelse minister og Naser Khader bliver Kultur / kirke minister så begynder fordelingen af ministerposterne og hvis der skal skabes nye minister poster så må Mai Mercado blive Danmarks første legetøjs minister ,
Skrevet af dons

så kan vi også spare ministerbilen til JBO
crazy gang
Skrevet af Slettet(351856201103)
Så blev det ultimative krav også droppet. Gad vide hvor seriøst LA bliver taget næste gang de rasler med sablen? De kan jo tilsyneladende købes ligesom resten af FT.

Hvad synes folk der stemmer LA egentlig? Det giver jo god mening at tage en ministerpost, men på den anden side har Anders Samuelsen godt nok også tømt seksløberen i skoene med sin aggressive retorik, og sine stålsatte øjne. Det koster dog næppe vælgere. Alternativet er til at overse, og Nye Borgerlige er vel for ekstreme for de mere moderate LA vælgere.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Bosse1983
Hvorfor skulle de stemme Nye Borgerlige? Alternativet er ret oplagt de andre midterpartier, afhængig af præferencer. Alternativt holder man fast i LA i håbet om at man kan få en rolle lidt som de radikale i sin tid.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(351856201103)
Er LA et midterparti?
Nye Borgerlige skulle være på grund af den økonomiske politik, bl.a. med 0% selskabsskat, og hvad de nu ellers har af sjove ideer. Der er da også et par LA lokalpolitikere der er gået over til Nye Borgerlige. LA er også i højere grad begyyndt at nærme sig DF på udlændinge politikken, hvor man i starten gik ind for "åbne grænser, lukkede kasser" er man nu blevet noget mere tilbageholdende. Jeg tror også vi vil se LA gå længere af den vej, netop for at undgå at miste stemmer til Nye Borgerlige.

Jeg ved selvfølgelig ikke hvad der motiverer den enkelte LA vælger til at stemme som de gør, men det er mit indtryk at det primært er den økonomiske politik de hiver stemmer hjem på.
Deres frihedideal er muligvis også noget der lokker folk til. Selvom det nok er det sidste jeg vil mene LA er, altså et "frihedsparti".
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Sir , moderator
Mon ikke LA bare har indset at det er lidt nemmere at få sine ting igennem med en ministerpost end uden? Tror det er meget godt at give køb på et krav mod at få endnu mere indflydelse. Det tror jeg også deres vælgere kan gennemskue
Dette er en signatur.
Skrevet af Zanka
Enhver liberal vælger bør være positivt stemt over for at veksle fem procentpoint på topskatten til indflydelse på samtlige milliarder i statsbudgettet. Det bør helt klart være logik for burhøns. Det lægger op til en samlet politik med et langt mere liberalt perspektiv. Så er det op til DF at afgøre, hvornår man vil have Mette Frederiksen som statsminister.

De kunne også blive bagerst i lokalet, alla Enhedslisten på den anden fløj normalt, og spilde tiden. Det virker dog ikke til, at det er målet i partiet, men jeg ved det selvfølgelig ikke.
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
Skrevet af C.D
I udgangspunktet er det ganske fornuftigt at bytte et enkelt krav til fordel for indflydelse på diverse emner. De eneste problemer er deres egen retorik op til denne prioritering, og så at det tilsyneladende er lykkes for DF at overbevise en større andel af danskerne om, at man kan have mere indflydelse udenfor en regering end i en. Om der så er sammenfald mellem tumper, der tror på den slags, og LA´s vælgergruppe, skal jeg ikke kunne sige.

Edit: Nå ja, og så nogle mediers fordummende retorik om ministerbiler.
annonce
0