Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Duck
Nu havde Løhde jo allerede en ministerpost.

Jeg er overrasket over, at Pind får kniven. Uanset interne magtkampe, så er han en stærk V-profil. Kan det være et resultat af hans til tider helt håbløse kamp for øget overvågning og for lovliggørelse af ulovlige overvågningspraksisser med tilbagevirkende kraft, som måske har givet ham (for) mange modstandere internt i partiet?
Skrevet af Sir , moderator
Merethe Riisager som undervisningsminister er helt perfekt. Thyra Frank og Sophie Løhde forstår jeg ikke helt. Esben Lunde og Mercado havde jeg også godt undværet. Ellers ser det da meget godt ud.
Dette er en signatur.
Skrevet af Flying Dutchman
Det huer mig gevaldigt, at der for det første ikke er fundet plads til Joachim B. Olsen og at der for det andet er vinket farvel til Neergaard. Så kan det være, man får fjernet det der tåbelige kontanthjælpsloft og får implementeret en noget mere fleksibel og hensigtsmæssig politik på det område.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Faberge
Jeg er med på, at Løhde havde en ministerpost i forvejen, men der skulle jo findes en ny til hende, og det blev så et eller innovationsministerium, som sikkert ikke får nogen som helst betydning.
En fisselatte, tak.
Skrevet af Kemosabe
Jeg tror desværre ikke du skal regne med en mindre hårdhændet behandling af kontanthjælpmodtagere og lignende, nu hvor LA er en del af regeringen.
Skrevet af Duck
Fjernet kontanthjælpsloftet? Ingen chance. Det var ikke Neegaards ide, han var bare den idelogiske rambuk brugt til at implementere det.

I øvrigt er det loft en del af aftalen med DF om "udlændingestramninger", da det i overvejende grad rammer brune danskere, så den kan jeg ikke se, der rokkes ved, før de Radikale igen er i regering. Så formentlig ikke i vores levetid.
Skrevet af Pibe
Faberge, mon ikke Henrik Marstal kunne overtales til en kronik.
Skrevet af leonardio
Hvorfor opfinder man en ligegyldig ministerpost til Thyra, som vælgerne ikke gad? Det er godt at man lige kan komme med vennetjenester, ikke sandt AS? LA er sådan et latterligt parti, det er helt vildt.
Skrevet af Zanka
"LA er sådan et latterligt parti, det er helt vildt."

Hvis præmissen er, at de er latterlige, fordi de, ifølge dig, uddeler vennetjenester, så er LA vel ikke alene om at være et helt vildt latterligt parti. Eller hvad?
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
Skrevet af Pibe
Hvorfor skulle den være mere eller mindre vennetjeneste end alle mulige andre udnævnelser? Man havde snarere en kønskvote at opfylde.

Det afgørende er i øvrigt ikke et vælgerflertal, men at en minister ikke har et folketingsflertal imod sig.
Skrevet af Duck
Jeg synes som udgangspunkt, det er en uskik at hyre ministre, som vælgerne ellers havde "fyret". Fx PC og nu også Thyra. På den anden side er Thyra Frank en kæmpe stjerne i LA og er vel samtidigt eneste medlem, der ikke kun snakker om topskat, så hun er vigtig for dem, da hun giver dem en tiltrængt social profil, og at Anders Samuelsen har insisteret på hende, giver god mening.
Skrevet af Toon Toon!
Èn ting er at hive en minister ind udefra...En anden ting er at hive en ind, som vælgerne har fravalgt. Det virker forkert og imod demokratiet (uden at det er det, sådan som det er skruet sammen i dag).
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af Slettet(351856201103)
Liberal Alliance er da imod kønskvoter. Og derudover har de jo netop været efter Thorning-regeringen for at oprette en masse ligegyldige ministerier, så man kunne tækkes de andre regeringspartier.
Liberal Alliance er også, hvertfald udadtil, imod offentlig støtte til politiske partier. Eller det var de hvertfald inden vi ramte sidste uge.
Der er et eller andet ordsprog der siger man først kender folk når de får magt, eller hvordan det nu er. Indtil videre er der ikke noget der tyder på LA er specielt meget anderledes end det de ellers hellere end gerne kritiserer andre partier for. Det kan selvfølgelig også være svært at huske hvad man tidligere har sagt når man lukker så meget varm luft ud.

Thyra Frank agtige ministerposter er da det mindste problem. Det er da langt mere suspekt at vi har ministre der har været nødt til at forlade deres ministerposter i utide grundet magtmisbrug, og hvad nu, men som kommer tilbage som om intet er sket få år senere.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Faberge
@Pibe

Jeg er chokeret over, at han ikke allerede har skrevet et blogindlæg. Er han syg?
En fisselatte, tak.
Skrevet af Pibe
Liberal Alliance er da imod kønskvoter.


Ja, men de synes alligevel at operere med en usynlig af slagsen, for at væbne sig mod kritik og appellere til kvindelige vælgere.

Det er selvfølgelig fjollet med 22 ministerier, men det kan ikke overraske, at Løkke forsøger at gøre en dyd ud af nødvendigheden, ligesom da han (omvendt) lagde vægt på at have skåret ned på antallet af ministerier umiddelbart efter valget (da det ikke var lykkes at finde regeringspartnere).

Skrevet af Pibe
Èn ting er at hive en minister ind udefra...En anden ting er at hive en ind, som vælgerne har fravalgt. Det virker forkert og imod demokratiet (uden at det er det, sådan som det er skruet sammen i dag).


Så det virker forkert, men er det ikke.
Skrevet af Duck
Der er lidt stille fra Marstals fløj, efter at Politikken bragte en anmeldelse af Geetis nye bog, begået af en anmelder, Nazila Kivi, som tidligere har omtalt Geeti som "husmuslim" og noget-nær-prostitueret. Det var ikke så godt. Men man skulle nødigt komme med indrømmelser overfor (gyys) Geeti!
Skrevet af GF4life
Samuelsen har mistet al troværdighed, og LA ryger under spærregrænsen ved næste valg.
Skrevet af Slettet(351856201103)
Ja, men de synes alligevel at operere med en usynlig af slagsen, for at væbne sig mod kritik og appellere til kvindelige vælgere.


Det kan du sagtens have ret i. Jeg giver heller ikke meget for LA´s ord, de er jo åbenlyst til salg på stort set samtlige mærkesager. Deres "åbne grænser/lukkede kasser" har de jo også forladt. Samuelsen har ihvertfald tilbudt DF en grænsebom for hver %-point man fjerner af topskatten. Politik handler selvfølgelig om forhandlinger og kompromiser, men af et såkaldt Liberalt parti at være er man meget hurtigt gået over og blevet national-konservative istedet. Men det er der sikkert også flere stemmer i.

Jeg synes egentlig LA havde sin berettigelse i starten, hvor man gerne ville lægge en ny linie, og gøre op med det pamperi, og den studehandel der ofte foregår i politik. Men de vil jo åbenbart hellere have magt end principper, og så er de jo desværre lige så ligegyldige som mange andre partier.
Sagen med Lillian Kaule, der sad i Københavns byråd, er et godt eksempel.

LA ryger ikke under spæregrænsen. Samuelsen er voldsomt populær blandt især unge. Jeg kan sagtens forstå det, han er karismatisk, og virker meget nede på jorden, især på de sociale medier. Jeg følger en del politikere på FB, og der er absolut ingen tvivl om at Anders Samuelsen er langt den dygtigste til at møde vælgerne i øjenhøjde.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Zanka
Det er godt nok langt ude i fremtiden, men er du klar på et bet, GF4life?

Enig mht. Anders Samuelsen, Mr123.

Det er eks. lidt interessant at se på de afstemninger, som bliver lavet på diverse universiteter.

Nogle vil nok påstå, de de/vi bliver klogere med alderen.
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
annonce
0