Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pibe
Det er lidt samme diskussion. Frastøder man folk ved at sætte grænser, udviser man for lidt imødekommenhed, osv.
Skrevet af Kaffe
Jeg synes bare, man skal være lidt præcis, eller det var i hvert fald det, jeg forsøgte at sige. Jeg forstår ikke, hvis "Frastøder man folk ved at sætte grænser, udviser man for lidt imødekommenhed, osv." skulle have noget som helst med det, jeg har skrevet, at gøre.

Se i øvrigt tilføjelse til mit forrige indlæg.
Niddets arkivar
Skrevet af Halil
Hvorfor helvede ævler i løs om de forbandede burkaer?

Det er kraftedeme ligegyldigt.

Det var sgu da utroligt!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Kaffe
Hold din kæft og læs noget Fontane.
Niddets arkivar
Skrevet af Halil
Det har jeg Lissom gjort og hans morale er glimrende: tæsk til alle!

Her!

http://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&id=1149795&start=250&vis=0
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Pibe
Kunne man ikke lave en Tråden for Ansatte i Centraladministrationen?


Jeg synes bare, man skal være lidt præcis, eller det var i hvert fald det, jeg forsøgte at sige. Jeg forstår ikke, hvis "Frastøder man folk ved at sætte grænser, udviser man for lidt imødekommenhed, osv." skulle have noget som helst med det, jeg har skrevet, at gøre.


Jo, for du kommer med betragtninger om opfyldelse af indgrebets formål (som er dels at forhindre undertrykkelse, dels at modvirke segregering).


Skrevet af Pibe
Jeg fik forresten ikke kvitteret for Scouser Tommys repost af den med babykalvene i skoven (eller var det en skov?).

Skrevet af Kaffe
Der er for mange forudsætninger i din præmis, som tager som udgangspunkt, at jeg repræsenterer holdninger, jeg ikke repræsenterer, til at jeg meningsfuldt kan forholde mig til den.

Så vidt jeg selv lige kan se, har jeg bedt om en beskrivelse af forskellen på virkeligheden før og efter forbuddet, som ikke blot er rent formel, og så har jeg sagt, at beskrivelsen af hovedtørklædet eller anden tilhyllelse som værende udtryk for én ting forekommer mig at være uhæderlig.
Måske forsøger du at anskueliggøre noget principielt forkert i min tilgang til de to betragtninger, men jeg synes ikke rigtigt, at du formår at gøre det uden at skyde mig noget i skoene, som jeg ikke har givet udtryk for.
Niddets arkivar
Skrevet af Pibe
Du spørger om det gavner, og nogen vil mene det gavner (integrationen) at sætte en grænse i form af et burkaforbud.

Jeg er ikke selv nogen stor fortaler, da jeg som sædvanlig vil hævde, at den slags løses bedst ved landegrænsen.
Skrevet af Rogosjin
Departementerne går formentlig helt fri for udflytning.

Sad.


Det sørgelige er at Sydafrika har hele to hovedstader mere end Danmark.

Jeg forslår at Højesteret til Ringsted, Statministeriet til Varde, Monarkresidensen til et uspecificeret sted på Langeland.

Og hvis europaparlamentet kan pendle mellem Brussel og Strasbourg så kan Folketinget ederrødme også holde deres samlinger i Svanke eller Nibe alt efter om datoen er lige eller ulige og så i Koldning når det er et primtal.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Slettet(412118201009)
Bosse1883

Du har helt ret i at højre/venstre-skalaen knyttede an til fordelingspolitikken...for 40-50 år siden.
Det er ikke uden grund at samtlige politiske iagttagere påpeger at udlændingepolitikken har afgjort 4/5 valg fra og med 2001. Resten må du lige fixe med Google.

Østeuropa:
Sammenligningen med de østeuropæiske regimer, og islam er relevant, idet venstrefløjen af gådefulde grunde hylder begge udgaver af menneskefjendske ideologier.
Ift kommunismen var venstrefløjen 70 år, iiii om IKKE at få øje på det, alle andre forlængst havde afkodet.
Forklaringen kan muligvis være at venstrefløjen deler islams og kommunismens menneskesyn.
Altså nej til ytringsfrihed, demokrati, ligestilling, seksuelle minoriteter mv.

Hvem er det du tror der har den fjerneste interesse i at høre om hvad/hvem du finder utålelig?

FREM for alt
Skrevet af Bosse1983
Og så var der dengang, Bosse forklarede Cabra (vistnok), at RUC-studier o.l. i bedste fald trænede en i et rødgrønt verdensbillede og i værste fald gjorde en dummere. Men det var før han havde rebrandet sig som StineBosse83.

RUC er stadig en lorteinstitution, som spytter uvidenskabelige synsningsmaskiner ud.

Jeg rebrander mig ikke ved at du flytter dig længere til højre, Pibster. Jeg har altid været glad for ting der er effektive og er af den kedelige overbevisning, at lovværk og andre politiske beslutninger helst skal tjene et samfundsforbedrende formål, i stedet for bare at være værdipromoverende indgreb.

Normalt identificerer man en problemstilling og omfanget af denne. Man udarbejder så løsninger og ser på effekter og afledte effekter, positive som negative, og gør så tiltag ud fra en sådan analyse.
I tilfældet burka, er problemet misbilligelse kombineret med uærligt vrøvl om ligestilling til et antal man ikke kan verificere. Man undersøger ikke omfang, under påskud at én burka er en for meget. Man undersøger ikke om man i forsøget på at at frelse et par undertrykte ved at devaluere ytringsfriheden, faktisk fratager et lige så stort, eller større antal, retten til at bære en identitetsmarkør af fri vilje. Man har ikke noget bud på effekten af et sådan forbud heller.
De afledte effekt er let at få øje på. DF fører lidt signalpolitik og konsoliderer basen blandt bøverter, som bare gerne vil prikke en muslim i øjet. Jeg mistænker at effekten på stemmer vægter højere end hensynet til dem man vil "hjælpe".

Jeg er principielt for debatten. Jeg synes fint man kan forbyde Burka og tilsvarende i dele af det offentlige rum, eksempelvis undervisningsinstitutioner. Jeg mener i et omfang også at arbejdsgivere har ret til at nægte ansatte at bære tørklæde, hvis det faktisk giver mening. Hvis du ikke kan søge og få arbejde, fordi du insisterer på burka, synes jeg også man kan stille spørgsmål ved retten til at modtage støtte fra det offentlige. Derved bliver det i større omfang folk selv som må tage ansvar for deres valg, især hvis de er diskvalificerende i nogle henseender.

Jeg er IKKE for at man kritikløst laver den slags love på et etnocentrisk og uinformeret grundlag, med The no true scotsman som logik, alene fordi man "misbilliger". Man burde starte med at gøre en Prins Albert piercing ulovlig. Jeg misbilliger, og ingen mænd vil af fri vilje udsætte sit stel for den slags. Ergo må der være noget andet bag.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Svoger
Den der med at identificere en problemstilling og udarbejde velovervejede løsninger har vist ikke præget udlændingepolitiken voldsomt de seneste par år.
Så der passer et tankeløst burkaforbud jo fint ind.

I forhold til det med prins Albert antager jeg, at din samlever har fortalt hvordan mænd med sådan en gør noget helt særligt for hende, Bosse. Og at du derfor er nervøs ved situationen.
Lidt ligesom folk der er bange for burkaer. De er nervøse ved situationen.
Du er jo som dem, Bosse.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Slettet(351856201103)
Sammenligningen med de østeuropæiske regimer, og islam er relevant, idet venstrefløjen af gådefulde grunde hylder begge udgaver af menneskefjendske ideologier


Hvem på venstrefløjen er det der hylder de islamistiske regimer du hentyder til? Og hvis du endelig gerne vil kaste med mudder, så kan du jo overveje hvem der bl.a. støtter apartheidstyrer i Israel og tidligere Sydafrika. Det er altså IKKE på venstrefløjen du finder støtter til den slags.

Derudover skal du lære forskellen på kommunisme og sovjetunionen. Statskapitalisme findes som begreb af en årsag. I sovjet var det netop ikke arbejderne der havde magten. Især efter Stalin trådte til blev sovjetunionen på mange måder noget af det samme som før revolutionen. Det var blot en anden elite der sad på toppen.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Bosse1983
@kimTell

Igen, du er en særlig type ubegavet. Venstrefløjen så mod Østeuropa i forhold til skaberne af fordelingspolitikken, og ikke en kæft andet. Socialismen er ideologi, som kan modificeres og ikke er geografisk betinget.
Af samme grund virker det exceptionelt bøvet, at bringe det ind i debatten omkring udlændingespørgsmålet, da det er dit standpunkt som flugter med Østeuropas på det punkt.


Du har helt ret i at højre/venstre-skalaen knyttede an til fordelingspolitikken...for 40-50 år siden.
Det er ikke uden grund at samtlige politiske iagttagere påpeger at udlændingepolitikken har afgjort 4/5 valg fra og med 2001.


For 40-50 år siden, siden 2001? Forholdet til fordelingspolitik, statens størrelse osv. hænger nu stadig sammen med den almene højre venstre skala også. Det er det som gør den så bøvet at hive frem, men er du en endimensionel person med begrænset fatteevne, er det naturlig nok for meget at forvente en anerkendelse af noget mere komplekst, end en streg mellem to punkter.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(351856201103)
Derudover er det selvfølgelig fjollet at mene højre/venstre skalaen skiller på udlændingepolitikken.
Det er et nemt emne fordi der er stemmer i lortet og samtidig fjerner det fokus fra andre problemer, og folk generelt accepterer meget sålænge det bare rammer nogle muslimer
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Pibe
Bosse, jeg tror grundlæggende, DF faktisk mener at handle af hensyn til almenvellet - og ikke for hhv at genere muslimer eller hjælpe stakkels kvinder individuelt. Hvad end måtte "ligge bag" Prins Albert piercingen - det har det med ikke at skabe parallelsamfund.
Skrevet af Bosse1983
Burkaen eller ægget, altså? Og ja, DF´ere tror sikkert de handler til alles bedste, men når du ikke kan artikulere hvordan og hvorfor, er det sjældent tilfældet. Første hurdle i en proces som denne er at kunne rumme, at dit syn på dette tøjstykke og hvorfor det bæres, antageligvis ikke er det eneste og ikke nødvendigvis det korrekte.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Svoger
Hvis man ville noget alvorligt med det, havde man sat mere i værk end bare burkaleg. Det forventer jeg egentlig, at du også kan se, Pibe.
Den sociale kontrol fra forældre, brødre mv., med hvem man giftes med, taler med, dater, og hvad det ellers måtte være, dør jo ikke, fordi dit slør for ansigtet fjernes.


Og argumentet med ´man skal starte et sted´, er i dette tilfælde håbløst. For så havde man sat mere intensivt i gang nu, og markedsført det tydeligt.
Det er jo en vindersag, at man vil gøre mere for at hjælpe udsatte, hvor det maksimale pip venstrefløjen kunne komme med, ville være ´jamen vi ville afsætte endnu flere penge bla bla´.
Man havde vel endda kunne få LA til at spise et burkaforbud på det grundlag.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Bosse1983
@Svoger

Nej, jeg er klar over at de virker skørt og banebrydende det jeg foreslår, men man kunne på forsøgsbasis give det en chance. Burka-forbud er jo et godt sted at starte. Konklusionen er dog nok, at alle vil af med den, inklusiv de som har den på, og de som siger de ønsker at gå med den er faktisk de som ønsker et forbud mest, da det er noget de helt tydelig er blevet presset til at sige. Catch-22 politik når det er bedst.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0