Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SoccerManiac
pukledyret:
Den med at fratage dovne danskere deres velfærdsydelser lyder som en solidarisk ide, men den får du aldrig DF med på. Det vil nemlig i overvejende grad være deres kernevælgere det vil gå udover qua at dette parti har opbakning fra en kæmpe gruppe af ufaglærte folk på overførelsesindkomster.


En fin påstand men er den korrekt?

Statistikken siger: 43 procent af partiets kernevælgere er over 60 år, mens kun ni procent er under 30. Stemmer man på Dansk Folkeparti, er der stor sandsynlighed for, at man har taget en erhvervsuddannelse. 19 procent har ikke taget en uddannelse, siden de gik ud af folkeskolen, mens 6 procent har færdiggjort en universitetsuddannelse eller en anden femårig uddannelse. En typisk husstandsindkomst for Dansk Folkepartis vælgere ligger et sted mellem 150.000 og 299.000 kr. årligt før skat. Hele 29 procent af kernevælgerne befinder sig i denne indkomstgruppe, mens 17 procent af den øvrige befolkning befinder sig der. Kun to procent af DF´erne har en hustandsindtægt på over 800.000 kr. Den gennemsnitlige DF´er bor ikke i København. Til gengæld står partiet stærkt i Region Syddanmark

Interessant, lad os tage den anden side til venstre for midten:

Enhedslisten: Ved folketingsvalget i 2015 blev Enhedslisten det største parti i Nørrebrokredsen og Vesterbrokredsen.

Nørrebro: Bydelen er blandt de bydele med størst andel af indvandrere og efterkommere i Danmark. De hyppigste oprindelseslande er Tyrkiet, Pakistan, Eks-Jugoslavien, Irak og Libanon. Koncentrationen af folk med anden etnisk baggrund er især høj i bydelens almene boliger, hvoraf mange stilles til rådighed af kommunen til løsning af boligsociale problemer. I Mjølnerparken udgjorde indvandrere og efterkommere fra ikke-vestlige lande eksempelvis 82,6 procent af områdets beboere i december 2016

Vesterbro: Efter at have haft et rygte som Københavns luder- og narkomankvarter, hvor kun de fattigste ville bo, er kvarteret det sidste årti i nogle områder blomstret op. Der findes stadigvæk pornobutikker på det inderste stykke af Istedgade og enkelte på Vesterbrogade og trods en ihærdig politiindsats er der stadig narkomaner på det inderste stykke af Istedgade, især omkring Mariakirken, og prostituerede især ved Halmtorvet og Skelbækgade. Ligeledes har der været problemer med hashklubber forskellige steder i bydelen.

Så den med at fratage dovne danskere deres velfærdydelser vil DF aldrig gå med til? Mon ikke du mente Enhedslisten.
Skrevet af SoccerManiac
pukledyret:
Jeg synes du skal prøve at stable en diskussion på benene omkring et emne du finder interessant.


Det ville jeg gerne, men problemet er at de der svarer ikke har styr på facts. I løbet af ganske kort tid fandt jeg bl.a. ud af at DF´s kernevælgere var pensionister (mennesker der efter et langt arbejdsliv har forladt arbejdslivet, så du lige ved det)

Enhedslistens kernevælgere passede på din teori om dovne danskere, men det gad du ikke undersøge før du postede kommentaren.

Når der ikke faktatjekkes før en påstand bliver tråden meningsløs. Denne tråd er ikke værd at kommentere i.
Skrevet af Jerikov
Tak, pukle.
Det lyder som noget jeg kender og det vil fint kunne supplere min valium og halcion.

Men jeg tør ikke at tage til Afrikas Horn længere.
Ikke om jeg vil ende mine dage kun iført tropehjelm i en gryde med meget varmt vand.God knows that he won´t arrive
Skrevet af Duck
Det er jo ren kærlighed, Kaffe. Jeg kan også godt lide dig. Det er godt at have dig tilbage i topform.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
@ SoccerManiac

Pænt useriøs "analyse" du fik præsteret der. Især dit bud på Enhedslistens vælgerprofil er metodisk - skal vi sige - interessant...

Her en lidt skarpere analyse fra Gallup og Institut for statskundskab på KU:

http://cvap.polsci.ku.dk/forskning/valgkamp/presse/Social_baggrund_afg_r_igen_partivalg_-_CVAP_i_Berlingske.pdf
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af SoccerManiac
Poor Scouser Tommy:

Er ikke lige klar over hvorfor du mener mit indlæg var useriøs. Jeg oplyste at DF´s kernevælgere var pensionister, dit link understregede dette.

Jeg oplyste at Enhedslistens kernevælgere var på overførselsindkomst. Dit link bekræftede dette.

Påstanden fra brugeren gik på at DF´s kernevælgere var på overførselsindkomst. Men det passer ikke. Kernevælgeren modtager pension.
Skrevet af pukledyret
Det er fint at du kan sakse fra en artikel i Politiken. Men du udelader vigtige detaljer. Artiklen er over 3½ år gammel, og de tal du nævner er kun de kernevælgere på daværende tidspunkt - hvad med dem som dengang var deres nye vælgere og som formentlig stadig støtter dem i dag? Som du sikkert har læst, ser tallene markant anderledes ud for deres dengang nytilkomne:

"26 procent af dem er under 40, 22 procent er i 40´erne, 19 procent er i 50´erne, og 33 procent af de nye vælgere er over 60."

Hvad er din agenda med at udelukke så central information?

Som du skriver er det 19%, eller omtrent hver femte der på undersøgelsens tidspunkt aldrig har taget en uddannelse. Det er alligevel en stor del af deres daværende kernevælgere og er fuldstændig i tråd med min argumentation om at der er mange ufaglærte der stemmer DF. Anfægter du at en femtedel ikke er en stor del af et givent segment?

Derudover skriver du at deres kernevælger er pensionist. Det er ikke nødvendigvis helt korrekt, for pensionsalderen er ikke 60 år, og halvdelen af deres vælgere er ikke pensionerede. Hvorfor har du brug for at sprede misinformation? At de har godt fat i pensionisterne er utvivlsomt, og det er der heller aldrig nogen der har bestridt.

Du kan sagtens inkludere Enhedslisten over partier der ikke ville gå med til at fjerne velfærdsydelserne ift. pibes forslag. Personligt generer det mig overhovedet ikke, og det er helt sikkert at Enhedslisten ikke ville gå med til det forslag. Dér er yderfløjene helt enige. Men nu var det DF det handlede om, for det er dem der hader indvandrere, og derfor blev Ø ikke nævnt.

Du kører for hårdt på med din martyrdom når du skriver ´faktatjekke´, men udelader kritisk information.
Forbyd Marie Krarup.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
SoccerManiac

Pension er en overførselsindkomst. Men lad det ligge. Det, jeg finder en kende aparte, er, at du vælger at definere ELs vælgerprofil på basis af en pænt karikeret version af beboersammensætningen i to bydele i København. Det kan altså kun betegnes som useriøst.

Et mere velunderbygget bud på vælgerprofilen kan du finde i den artikel, jeg linkede til.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af SoccerManiac
Sikke noget bavl - pensionsalderen er ikke lige over 60 i dag. Det er vi da enige om. Men hvis du er over 60 i dag hører du ikke under de nye regler, derfor er langt de fleste af DF´s vælgere over 60 pensionister.

Artiklen er over 3 1/2 år. Hvad snakker du om? Så vidt jeg kunne se stod der december 2016.

Finansministeriet, 10. april 2017:
28 milliarder kroner på ét år - så meget blev der brugt på blandt andet overførselsindkomster til indvandrere og efterkommere af indvandrere i Danmark i 2014. Og ser man kun på indvandrere og efterkommere fra ikke-vestlige lande er udgiften på 33 milliarder alene det ene år.

I 2015 vil udgifterne være endnu større, fordi der kom en massiv tilstrømning af asylansøgere det år, men finansministeren peger på, at der siden af blevet strammet op på udlændingepolitikken.


Det var et rørende indlæg du havde med slagteriarbejderen fra Syrien samt udkantsdanmark. Men de ikke-vestlige indvandrere bor hovedsagelig i ghettoer i Kbh. og har ikke arbejde.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Det var et rørende indlæg du havde med slagteriarbejderen fra Syrien samt udkantsdanmark. Men de ikke-vestlige indvandrere bor hovedsagelig i ghettoer i Kbh. og har ikke arbejde.


En sandhed med - ganske betragtelige - modifikationer...

https://www.dr.dk/nyheder/politik/kort-se-hvor-mange-indvandrere-og-efterkommere-der-bor-i-din-kommune
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af pukledyret
Du har ordret skrevet tal som står i denne her artikel fra april 2014:

https://politiken.dk/indland/politik/art5512693/Her-er-v%C3%A6lgerne-der-g%C3%B8r-DF-rekordstort

Men smid gerne et link til din kilde. Måske har Politiken gengivet tal fra en undersøgelse af Megafon flere år i træk. Det skulle ikke undre mig.

Halvdelen af DFs vælgere er ikke pensionister. Lad nu være med at blive ved med at dumme dig, ligesom du gjorde med overførelsesindkomsten.


Dette her udsagn giver heller ingen mening:

"Men hvis du er over 60 i dag hører du ikke under de nye regler, derfor er langt de fleste af DF´s vælgere over 60 pensionister."

Wow.
Forbyd Marie Krarup.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Ødslem Blanchocheckic fremturer med endnu en røvfuld tal- og citatfusk.

På FB, gentager hun de famøse 97%, og hævder at Vermund i udsendelsen gav udtryk for at »hovedparten« af muslimer var kriminelle. Hun anvendte udtrykket, »store dele.«


----


DEBATTEN, torsdag, var endnu et eksempel på det manglende potentiale mht forsvar af yderligere indvandring.

En ung, velformuleret muslimsk kvinde, behørigt iklædt tørklæde, mente ikke at omfanget af de kommende års indvandring, har nogen betydning for integrationen.
Hun lød på intet tidspunkt som om hun var tynget af nogen indsigt ift de økonomiske konsekvenser.

Caroline Magdalena Meyer var bare almindelighed naiv...på alternativ-klingen.

Det var ikke en aften hvor Mette Frederiksen sad og jublede over sit parlamentariske grundlag.
FREM for alt
Skrevet af Lentini
Nu pukler man med rette løs på de borgerlige, men med den højredrejning Mette Frederiksen har taget, hvordan vil hun lige sammensætte 90 mandater? DF kan ikke døje RV, nærmest på niveau med LA. Det kan potentielt blive ligeså rodet som det vi ser nu.
Skrevet af pukledyret
SM, smider du lige et link til den artikel du saksede fra?
Forbyd Marie Krarup.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Mette får sit hyr med alternativet og elevrådet i enhedslisten.

Alternativet kan takke guderne for at partiet slap for af agere støtteparti, og dermed udvise et minimum af ansvarlighed.

Enheden melder ud, at man har lært af slavetilværelsen under Vestagers pisk.
Vil man så vælte Frederiksen, for 10 minutter senere at bebude at man peger på hende ved det valg man just har fremprovokeret ved at vælte hende?!?

Endelig er der de kropumulige radikale, der har været socialdemokratiet et dyrt bekendtskab.

SF bliver nok bare stemmekvæg igen.FREM for alt
Skrevet af pukledyret
Nåh, uanset af SoccerManiac forduftede som en DFer på en højere læreanstalt, kan vi konstatere følgende ud fra de tal der er smidt omkring her i tråden:

En stor del af DFs vælgere er på overførelsesindkomst
En stor del af DFs vælgere har folkeskolen som deres eneste uddannelse
En stor del af DFs vælgere er mindrebemidlede
En stor del af DFs vælgere bor i Sønderjylland

Hvad er det lige jeg har skrevet tidligere i denne tråd? Uden at læse 500 indlæg baglæns, skulle jeg mene at det er meget fint i tråd med ovenstående.

SoccerManiac, det der pinlige, overlegne forsøg du kører på med "jeg gider ikke deltage for folk gider ikke faktatjekke" den kan du godt pakke væk.

Når der ikke faktatjekkes før en påstand bliver tråden meningsløs.
Påstanden fra brugeren gik på at DF´s kernevælgere var på overførselsindkomst. Men det passer ikke. Kernevælgeren modtager pension.


Hahahahaha, det er god humor.

Godnat alle sammen. Jeg skal tidligt op i morgen og lave speltpandekager og købe veganske sneaks.
Forbyd Marie Krarup.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Pukle

Du glemte at »de os´ er helt vildt kriminelle«.
Det fremgik i en række af de andre tolv gange, hvor du har fremført ovenstående!


Man ser billedet for sig:

Horder af kriminelle sønderjyder på overførselsindkomst og folkepension, drager nordpå og plyndrer hæmningsløst.

Sønderjylland er en af regioner hvor procentuelt færrest trækker på offentlige midler.

Tanken om at et parti der repræsenterer mere end 21% af alle vælgerne, trækker en »stor del« af vælgerne i et meget lille område, forekommer heller ikke gennemtænkt.

Özlem ser ud til at inspirere...


FREM for alt
Skrevet af Jirya
Du skal i et rigt velfærdssamfund som Danmark have en forholdsvis høj indkomst for overhovedet at være en nettogevinst for staten.


lol.

Du kan ikke bare opgøre det som statens samlede udgifter / antal personer * leveår.

Du skal se på marginalomkostningen kontra skatteindtægterne for den enkelte.

Desuden har statskassen nok ikke kastet mange penge efter somalieren i hans første mange leveår, hvis han eksempelvis først er kommet herop som 20-årig.


Pointe: Hvis du endelig skal bruge det økonomiske aspekt som argument for at hjemsende en somalier under arbejde, så gør det i det mindste på en nuanceret måde.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Jirya

Når somalieren erstattes af en dansk statsborger, er det indiskutabelt at staten opnår et provenu når udbetalingen af dagpenge/kontanthjælp til den pågældende statsborger ophører.
FREM for alt
Skrevet af Pibe
Vi skulle for mig at se helst undgå en ond spiral, hvor en stadig større gruppe danskere og udlændinge er på offentlig forsørgelse og løbende erstattes af nye ufaglærte udlændinge (og disses familier). Intet ville fx forhindre somalieren i at slutte sig til de "dovne" danskere, hvis han faktisk fik opholdstilladelse. Branchen er jo heller ikke den sikreste. Så hellere:

- højere lønninger
- lavere sociale ydelser
- (løntilskud)
- mekanisering/automatisering
- downsizing/lukning

Hvis jeg troede på, den danske stat kunne administrere et gæstearbejderprogram, som levede op til sit navn, ville jeg måske overveje det, men..


annonce
0