Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pibe
Klart, han har formentlig fået sved på issen, da de foreslog en test.

Dog er der forskel på at køre i påvirket tilstand, hhv med rester i blodet.
Skrevet af pukledyret
Nej, pibe, jeg ryger aldrig hash. Kvaliteten er for dårlig i Danmark for der er rester af kemikalier i, og jeg gider ikke støtte dem der sælger det.

Bevares, jeg har røget pot og skunk, men det dyrkede jeg selv som det frihedselskende menneske jeg er. Af planten kan man ret enkelt lave tjald til hjemmebrug så det hash jeg har røget, er i vid udstrækning kommet derfra. Det er rigtig, rigtig mange år siden jeg har købt hash ude i reservatet.

I øvrigt... WHAT ABOUT SOMEONE ELSE WHO ALSO DID SOMETHING WRONG THAT JUSTIFIES MY WRONG?

Jeez, kører pladen i ring for dig på det punkt?

Og er der bare lige en smule forskel på at ryge en fed på sin sofa, og så sniffe coke og køre en tur i sin bil? Selv med dit ekstreme kærlighedsforhold til whataboutism må du da kunne se forskel.

Forbyd Marie Krarup.
Skrevet af Mr. Pink
Øzlem-fløjen kan jo ikke andet, Pibe?

De nægter at forholde sig til virkeligheden. Alle andre kender virkeligheden. Socialdemokratiet, Venstre, Konservative, Liberal Alliance, Nye Borgerlige (Doh!).

SF, Alternativet og Vanvidslisten nægter at forholde sig realistisk og dialogisk til et åbenlyst gigantisk samfundsproblem.
Som der blev sagt i 24/7, er det svært at tage skinger kritik seriøst - eksempelvis deres hån mod Socialdemokratiets nye flygtninge-problem-forslag, når netop de tre partier stort set aldrig har bidraget med et realistisk lovforslag eller selv kommer med konstruktive løsningsforslag.
Hvad skal de stille op?
30 timers arbejdsuge?
Venligboere der ønsker at tage imod alle verdens flygtninge?

De kan jo ikke andet, end at bore i absurde detaljer, der fjerner fokus fra et problem, der eksisterer i Frankrig, Tyskland, Sverige og naturligvis Danmark.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Duck
I øvrigt tydeligt for enhver der har stiftet bekendtskab med colombianske handelsvarer, at Jakob Engel-Schmidt har haft næsen i pudderdåsen mere end bare den ene gang hvor han tilfældigvis blev knaldet for det.


Jeg antager, at "enhver" i dette tilfælde er dig selv? Men du støtter da ikke bandemiljøet, hva´? Nå, spøg til side, for hvem har ikke prøvet kokain i dagens Danmark, men hvad mener du egentlig med, at det er "tydeligt"? Ikke fordi jeg selv tror, at det tilfældigvis lige var første og eneste gang, at JES prøver kokain, at han så også uheldigvis bliver snuppet i trafikken.

Svært uheldigt for ham i øvrigt, at han ikke blev stoppet af Venstre-politibetjente.
Skrevet af pukledyret
@Duck,

Altså, det kræver ikke mange minutter i nattelivet før du har hørt et snøft. Jeg kunne ikke drømme om at tage coke i Danmark, for renheden er jo pinligt lav. Der er heller ingen fornuftig sammenhæng mellem pris og kvalitet. Er ret sikker på jeg aldrig har været der, selvom mange jeg kender var vilde med det.

Så nej, din antagelse er forkert. Og spøg til side. Hvis du kigger godt på hans øjne, så har de der snert af kokain/amfetamin over sig. Blanke misbrugsøjne, som folk der tager meget coke ofte har.

Jeg er helt overbevist om at det ikke første gang at han har sniffet. Tværtimod.
Forbyd Marie Krarup.
Skrevet af Duck
Du har ingen erfaringer med stoffet selv, men har hørt et snøft, hvilket må betyde, at "enhver" kan se, at manden er et cokevrag, og i øvrigt er der et "snert" af "misbrugsøjne" over hans. Talte du om russiske trolls før? Det er lidt af en slap omgang, du præsenterer.

Cocaine is a helluva drug.
Skrevet af Mercenary
Er "Özlem-fløjen" det nye nu? Det er fedt at der er et sted, hvor substansløse, som jeg selv, lige kan komme forbi og blive ladet lidt op.
Lose all to save a little
Skrevet af Jussi
Man lærer hele tiden noget nyt.

For en måneds tid siden var det Superflex.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Slettet(412118201009)
ikke en bot

Du har ikke svaret på spørgsmålet, om hvem du forestiller dig skulle melde ud at politiet er presset? (Hvis du plejede en inferiør omgang med medier, ville du vide alt om presset. Det forklarer muligvis din regneark-tilgang)

Er det justitsministeren eller politidirektøren?

Dit eksempel med den pensionerede politimand er en eklatant selvmodsigelse. Hvordan skulle doukumentere presset? Den påågældendes ord er kan vel ikke tillægges mere værdi end dine, mine eller for den sags skyld programchefen på radio 24/7.

Tror du at programchefen fra 24/7, og de andre kommentarer er løgn?

------

Ang mørketal:

Når skudofre ikke vil anmelde andre menneskers forsøg på at dræbe dem, tyder meget på en meget forståelig respekt for dybt primitive individer.

Tror du John i ghettoen anmelder et gaderøveri der har kostet ham 300,- og en telefon?
Mit bud er, at han gerne vil undgå at paraden af fætre og brødre og bandemedlemmer hakker ham i småstumper.

Jeg går ud fra at du er nogenlunde bekendt med det trusselsniveau vidner lever under.


----

Herudover er din tilgang liiidt alternativ;

Hvordan dokumenterer man fx genopdragelsesrejser, social kontrol, etc.
Skal man være i besiddelse af en video hvor klitoris barberes af. Eller hvor pigen tæskes systematisk. Skal politiet deltage på genopdragelsesrejsen før der er en sag?

Din tanke om at ALT politik kan males op på dokumenter og regneark er meget sjov...og helt uanvendelig i virkelighedens verden.
FREM for alt
Skrevet af A-Z
I er flere der skriver som om, Jakob Engel-Schmidt har sagt, at han kun har prøvet kokain en enkelt gang og at han “bare” havde det i blodet, men ikke var påvirket. Hvor har I det fra? Der er vel ikke noget i hans undskyldning, der peger i den retning (bortset fra den vage formulering “mit livs fejltagelse”).
Genesis 38:8-10
Skrevet af clausp
Han blev stoppet natten til d. 4. juli 2017. Pudsigt nok, så var d. 4. juli 2017 en tirsdag. Hvorfor er der ikke nogen der fokuserer på det?
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af Pibe


Man lærer hele tiden noget nyt.

For en måneds tid siden var det Superflex.


Rolig venner, jeg kunne have kaldt jer Goonier.
Skrevet af A-Z
Tror du John i ghettoen anmelder et gaderøveri der har kostet ham 300,- og en telefon?
Mit bud er, at han gerne vil undgå at paraden af fætre og brødre og bandemedlemmer hakker ham i småstumper.


Så nøgternt og sobert. Jeg har boet i to forskellige ghettoer i seks ud af de sidste ti år, og du rammer bare min dagligdag spot on.
Genesis 38:8-10
Skrevet af Pibe
Så nøgternt og sobert. Jeg har boet i to forskellige ghettoer i seks ud af de sidste ti år, og du rammer bare min dagligdag spot on.Pas på med anekdoterne her i tråden (vistnok).
Skrevet af Mercenary
Ja, okay, Klemperer.
Lose all to save a little
Skrevet af A-Z
Pas på med anekdoterne her i tråden (vistnok).


Tihi. Var der et formål med indlægget udover sublim humor? Jeg ville jo fx illustrere, at jeg føler, at Kim skruede en anelse op for indvandringsproblematikken med sin formulering.

Og du skrev i øvrigt tidligere noget i stil med, at det er værre at køre påvirket, end blot med coke i blodet. Det er svært at være uenig med dig i, men hvorfor skrev du det, hvis det ikke havde relevans for JES-sagen? Har du noget der indikerer, at han ikke var påvirket?
Genesis 38:8-10
Skrevet af Slettet(412118201009)
Highway

Højre/venstre:

Grundlæggende har jeg, blandt meget andet :-), aldrig forstået at et ønske om at bevare resterne af velfærdsstaten, et ønske om at bevare ytringsfriheden, eller et ønske om at undgå en systematisk import af mennesker på overførselsindkomster, er højreorienteret?!?!?


Venstrefløjen har bjerge af udgiftskrævende ønsker, men tiden med Thorning udstillede at det er utopisk, og perioden var et langt nedskæringsorgie, der hovedsaligt ramte de svagest stillede.
Da muligheden bød sig, havde venstrefløjen intet at byde på. Helt som Ventet.

Det er de svagest stilledes børn der får "fornøjelsen" af en skolegang med sprogligt understimulerede indvandrere.

Det er de svagest stillede der bor i ghettoer, i et helvede af vold, hærværk og kriminalitet.

Det er de svagest stillede der er hårdest ramt, når penge flyttes fra dagpenge, efterløn, kontanthjælp mv. til den millarddyre invandring.Vensterfløjen udfolder en væg-til-væg ligegyldighed over for disse problematikker, og har sendt vælgere i læssevis over i armene på venstre og DF.

Erhvervslivet kan dårligt få indvandring nok. Folk som Stine Bosse, Anders Eldrup, Martin Thorborg og andre, bliver forståeligt nok drivvåde i bukserne ved tanken om indvandrere til lavtlønsmarkedet og øget ledighed.
Bedre dele presser lønnen. Se bare Løkkes makværk af en 3-parts aftale, som fagbevægelsen jublede over, uden dog lige at adressere hvad jublen skyldtes.

Således har erhverslivet og venstrefløjen fundet sammmen i et liiiidt aparte forhold.

---


Frem /Sydhavnen

I sydhavnen kan man udmærket have særdeles ophedede debatter med forskellige mennesker. Jeg har dog aldrig oplevet det som noget problem.
Når man møder den pågældende to timer efter, er tavlen ren. Fuldstændig som havde debatteret Medina eller hvorvidt man synes om bowling.

Du har imidlertid en pointe:
I (den gamle del af) Sydhavnen er det et mindre mirakel når man støder ind i et menneske der IKKE stemmer EL.
Dert hindrer som nævnt, ikke i udmærkede samtaler.
Forbløffende mange EL-vælgere er stærkt indvandrekritiske, men prioriterer anderledes i stemmeboksen. Fair nok.


---

Sportsligt set, er tilværelsen som Frem-tilhænger lidt som at være lænket til et elektrisk hegn. men man vænner sig til det!

Husker alt for tydeligt foråret 1984:

Vi er 6-7 runder inde i turneringen, og Frem er ubesejret tophold, og skal møde Vejle i Nørreskoven.

Vejle vinder 9-2 (!) på en dag hvor folk som Allan Simonsen og Steen Thychosen foldede sig helt ud.

Det hjalp ikke stort, at Frem rådede over navne som Lars Larsen, Per Wind og Kim Vilfort.
FREM for alt
Skrevet af Pibe
Az, det var en hypotese som svar til repos, der skrev, at JES havde nægtet at lade sig teste, fordi han ikke "mente" at have noget i blodet.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Kaffe

Svaret er skrevet i en positiv ånd.

Jeg er lidt betænkelig ved, som den eneste, at figurere uden "dæknavn" på bold.dk.

Jeg vil ikke afvise at ovenstående approach ændrer sig over tid.

Jeg håber, at du vil møde holdningen med en vis forståelse.

FREM for alt
Skrevet af A-Z
10-4, Pibe
Genesis 38:8-10
annonce
0