Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sir , moderator
"men det forekommer ikke hensigtsmæssigt, at reducere et så alvorligt tema, til gætterier om et individs følelser, ift udøvelsen af embedet som lastbilchauffør."


Så synes jeg simpelthen du skal lade være med den slags. Det er dig der slår tonen an. Vil du have en debat om det alvorlige tema, så kunne du jo fremlægge facts og ikke overdrive eller opfinde ting der springer i øjnene.
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Sir c

Det var dig, og ikke mig, der adresserede de epokegørende tanker om, hvor på krigerens ønskeliste man kan placerer visionen om tjansen som lastbilchauffør.

Den vinkel er søreme blevet helt vildt underprioriteret
i mediebilledet.
Nå, news laver nok en særudgave af presselogen, med den spændende lastbilchaufførdiskussion.
FREM for alt
Skrevet af Sir , moderator
Det var dig der bragte den på banen og sagde han glædede sig til at komme hjem og køre lastbil. Havde du nu ikke fordrejet dette så havde debatten måske handlet om det alvorlige tema som du siger.

Hvordan vinklen er i medierne osv har intet med noget at gøre. Jeg forholder mig kun til hvad du skriver. Hvis du virkelig synes emnet er så vigtigt og alvorligt, så ville det klæde dig at behandle det med respekt og alvor i stedet og på den måde få en ordentlig debat. At overdrive eller fremlægge påstande der ikke er bevist eller kan bevises så virker det ikke som om at du er ude efter en ordentlig debat, men bare lukke ting ud for at skævvride virkeligheden og/eller provokere.

Hvad er det egentlig du vil opnå med din debat? Er det oplysning af folket?
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(320937202705)
@kimTell,

Jeg kan ikke selv finde dokumentationen for din påstand om at jødehadet ulmer på venstrefløjen. Så, jeg bliver nødt til at få noget hjælp fra dig. Du kom tidligere med en påstand om at der var tendens til homohad på venstrefløjen, og det kunne du heller ikke dokumentere. Så udover at jeg syntes det er lidt unfair at jeg skal underbygge dine påstande, så har er det helt rimeligt hvis jeg ikke har den store tillid til dine påstanden, helt generelt.

Det første step er ret enkelt:

Stop importen af uløselige problemer.


Se, det er her jeg bliver lidt urolig. Du har brugt formuleringen før, om at dette skulle være første step. Den naturlige læsning er dog, at du dermed mener at dette er det første step, ud af flere. Jeg har dog ikke kunnet hive ud af dig hvad et potentielt andet eller tredje step så er - og det gør mig lidt urolig, som om du går rundt med nogle løsningsforslag der er lidt for kontroversielle til at du tør uddybe dem her, og derfor holder dig en hundefløjte.

"10 ud af 12 overfaldsvoldtægter begås af indvandrere eller efterkommere."


Hvis jeg anerkender det problematiske i at indvandrerne er overrepræsenterede i forhold til denne snævre voldtægtsdefinition, anerkender du så at det BT´s opgørelsesmetode og udlægning er problematisk? Vi taler her reelt set om 12 voldtægtsdomme, i alt, af den nævnte type, over en periode på 1½ år i DK.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Sir

Point taken.

Når det er sagt, er det min fornemmelse, at de fleste er i stand til at gennemskue at den manden er i en situation, hvor hvem som helst, er parat til at sige hvad som helst.

Han vil gerne tegne et billede af en hårdtarbejdende chauffør, der sysler med frimærker i sin sparsomme fritid.
Det er nok også mere fremkommeligt, end opfattelsen af en tikkende bombe, af en potentiel terrorist.

Det ændrer bare ikke på, at det er let gennemskueligt.
FREM for alt
Skrevet af Slettet(412118201009)
Sir c

Hvad vil jeg opnå med min debat.

Tja, man kan mene at overfaldsvoldtægter, og fanatiske terrorister, er perifere tematikker.

Her er vi nok uenige.
FREM for alt
Skrevet af Sir , moderator
"Sir

Point taken.
"Det er super. Det var sgu bare lige det så.

"Når det er sagt, er det min fornemmelse, at de fleste er i stand til at gennemskue at den manden er i en situation, hvor hvem som helst, er parat til at sige hvad som helst."


Det er muligt. Prøv at høre det med ham den 24 årige. Programmet hedder "jeg spørger lige en gang til" og ligger som podcast på radio24/7.
Han siger ikke rigtig det som han tror folk vil høre tror jeg. Historien er dog interessant nok. Han ved han har fucket op. Dermed ikke sagt at vi skal give ham statsborgerskab osv, hvilket domstolene også har fastslået."Tja, man kan mene at overfaldsvoldtægter, og fanatiske terrorister, er perifere tematikker.

Her er vi nok uenige. "Nu gør du det igen. Det har jeg aldrig sagt at det var. Så hvis man er tilfældige folk eller mig, så vil jeg igen mene at du tager debatten ud på et skråplan.

Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Sir

Jeg prøver at give den omtalte podcast et lyt.
FREM for alt
Skrevet af 7430
Med fare for at blive taget til indtægt for alt muligt...

Mht at jødehad ulmer på venstrefløjen: Det gør mere end at ulme. På den yderste (rabiate) venstrefløj har fjendebilledet det med altid at munde ud i, at det er en ond jøde, der står bag. Prøv at Google George Soros, Illuminati, New world order. Og den mere almindelige venstrefløj accepterer ofte stiltiende jødefjendske indlæg. Google enhver tråd på nettet om Israel-palæstina konflikten.
Skrevet af Sir , moderator
Gør det.

Har der været tal på hvor mange danske syrienskrigere man mener der er levende pt?
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Bot

1) Jeg har ikke på noget tidspunkt, identificeret noget som helst "homohad" på venstrefløjen!
Hvor har du set det?

2) Ang jøder/venstrefløjen og BT:

Jeg forlader sitet for i dag(til Jerikov, og andres udelte glæde), men svarer i morgen. Håber det er ok.
FREM for alt
Skrevet af HansenX
En gang var kommunister modstandere af religion. Nu er de vilde med en bestemt.
Skrevet af Egos
Ja ifølge de højreradikale.
Skrevet af HansenX
Marx og Lenin var enige. Men nutidens kommunister i Danmark får nok flere stemmer af at ligge på knæ for en bestemt religion. https://en.wikipedia.org/wiki/Religion_in_the_Soviet_Union
Skrevet af Egos
Er det så nu jeg som modargument skal linke til en wikiside, der beskriver nazismen?
Skrevet af HansenX
Mener du at Marx og Lenin er fejlciteret? Eller at regimet i Sovjetunionen var super glade for religion og at historier om det modsatte skulle være fabrikeret af højreorienterede?
Skrevet af Kaffe
Shit, det er vildt set, Hansen. Fuld, fuld kredit.
Niddets arkivar
Skrevet af 7430
@sir...

Seneste CTA-analyse om terrortruslen mod Danmark: 150 vurderes udrejst til Syrien/Irak siden 2012 og haft ophold hos militant islamistiske grupper. Og:

"Antallet af personer, der vender tilbage til Danmark fra Syrien/Irak, falder fortsat.
CTA vurderer, at lidt over en tredjedel af dem, der har været udrejst, nu befinder sig i
Danmark. Godt en femtedel er stadig i konfliktzonen. Mindst en fjerdedel formodes
dræbt. De øvrige befinder sig i forskellige tredjelande."
Skrevet af HansenX
Kaffe, haha, ja, og ingen som helst andre har heller før kommenteret at disse hardcore socialister på den ene side er vilde med homoseksuelle, og på den anden side vilde med religiøse personer, der ikke bryder sig om homoseksuelle fordi det står i en gammel bog. Banebrydende nyt. Det må være lidt svært for EL at navigere i, men så længe der er stemmer i det.
Skrevet af Svoger
Det er i øvrigt et problem med de tidligere Syrienskrigere. Hvad fanden gør man med dem?

DR havde på et tidspunkt en artikel om, at franske soldater (uden flag på uniformen vist) udpegede for de irakiske styrker, hvor de franske statsborgere som havde sluttet sig IS var i Irak, og så angreb og dræbte de irakiske styrker IS-folkene.
Idet der var tale om kombatanter, var der umiddelbart ikke tale om noget ulovligt i forhold til krigens love. Artiklen nævnte dog vist også, at der selvsagt ikke blev taget nogle fanger.
Det har været sværere at løse i forhold til krigens love, hvis nogle har haft overgivet sig/forsøgt at overgive sig, men mon ikke franskmændende sørgede for ikke at være i nærheden/ikke at se noget. De irakiske styrker har vist et mere laissez fair forhold til den slags...

Der er vi desværre nok for sent på den, og det ville givetvis også give en kæmpe politisk ballade, hvis det blev officielt, at det var sket.I forhold til ham der er i Tyrkiet, er jeg overbevist om, at det reelt er et spørgsmål om, at man ikke vil have ham hjem, at man ikke giver ham et pas med meget kort gyldighed - man må konkret kunne udstede fx et provisorisk pas med meget kort gyldighed, i en situation hvor han er enig i den løsning. I pasbekendtgørelsens § 20, stk. 5 er der desuden hjemmel til at udstede pas med kortere gyldighed end 10 år "når særlige omstændigheder taler for det".

Hvis han så alligevel ville bruge det provisoriske pas til at rejse andre steder hen end Danmark/Schengen, er man jo formodentlig af med ham - og han er vel alligevel efterlyst og tilpas profileret, så han ved indrejse i Schengen ville blive anholdt med det samme, skulle han planlægge andet end at rejse til Danmark og overgive sig til de danske myndigheder.
Og mon ikke han mister sit statsborgerskab og bliver udvist for bestandigt, hvis han kommer for en dansk domstol, og bliver fundet skyldig i det man siger, han har gjort. De par sager jeg har set i medierne, virker det til at være hvad der er sket med IS-krigere/støtter, som har været dernede.
Så vil man dog fortsat hænge på ham i fængslet, forudsat han bliver dømrt, og skulle have ham sendt til Tyrkiet, når straffen er udstået.


Jeg tænker, at man argumentationsmæssigt holder sig til risikoen for at han rejser andet sted hen, og fx slutter sig til Al Shabaab eller tilsvarende. Men jeg stiller mig tvivlende, om det virkelig er hovedhensynet.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce
0