Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(412118201009)
Moller

Politiressourcer???

1) Har du en fjern anelse om hvor mange milliarder mena-indvandrergrupperne koster årligt?

2) Er du direkte modstander af forsamlings- og ytringsfriheden, eller rækker dit rationale bare ikke til den ellers så indlysende slutning?
FREM for alt
Skrevet af Pibe

Haha, så nu vi skal bruge politiressourcer på at lade idioter udstille andre idioter.


Ja?
Skrevet af Slettet(412118201009)
Visse brugeres tilgang ligner til forveksling, det vi ser i venstre.

I ramme alvor, undrer man sig over at vi ikke kan bibeholde "liberale værdier," på bagkant 40-45 års nonstop-mena-indvandring.

Uvidenhed og følelsesstyret naivitet, fungerer bedst i en fiktiv verden.
FREM for alt
Skrevet af Moller
Bevares, politiet er selvfølgeligt nød til at tillade en del pga. ytringsfriheden. Der er bare ikke skyggen af folkeoplysning i det sammenstød.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Moller
@Kim

Piben og jeg snakker ikke om indvandrere men om principper.

Det kunne ligeså godt være et sammenstød mellem højre og venstre-ekstremister.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Slettet(412118201009)
Moller

Hvem har bildt dig ind at folkeoplysning og ytringsfrihed nødvendigvis er forbundne størrelser?
FREM for alt
Skrevet af Slettet(412118201009)
Moller

Mht principper:

Det er jeg helt med på.
Spørgsmålet er så, med hvilken bevæggrund du inddrog politiressourcer som det eneste i dit indlæg? Hvor blev "principperne" af?
FREM for alt
Skrevet af Pibe

Bevares, politiet er selvfølgeligt nød til at tillade en del pga. ytringsfriheden. Der er bare ikke skyggen af folkeoplysning i det sammenstød.


Tjoh, efter sidste ft-valg var det et slagnummer hos en del pundits, at DF mest havde hentet stemmer, hvor der angivelig ingen indvandrere fandtes, altså de gule steder på kortet, såsom Vestsjælland. Nu tager Paludan så bl.a. til Korsør og Slagelse. Men selvfølgelig er der hovedsagelig tale om en meningstilkendegivelse.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Pibe

De nævnte pundits havde ikke helt styr på tallene.
På fx vestegnen og i Trekantområdet, gik DF markant frem.
FREM for alt
Skrevet af Black Spider
I ramme alvor, undrer man sig over at vi ikke kan bibeholde "liberale værdier," på bagkant 40-45 års nonstop-mena-indvandring.

Det skader nok heller ikke, at de sidste 17 års skiftende regeringer uden ophør har anstrengt sig ret kraftigt for at få gjort op med gamle samfundsværdier som fællesskab, solidaritet, og fokus på at hjælpe de svage i samfundet.

Og det siger sig selv, at når vi konsekvent skubber imod et sociopatisk samfundsideal, hvor det optimale er at være en rendyrket stjernepsykopat som er 100% ligeglad med alle andre, så skal vores gamle "liberale værdier" jo før eller siden komme i problemer. Og det er jo der, højrefløjen trækker os hen, synes du ikke?

Om nogle år, når vi ikke længere har dagpenge og understøttelse, når arbejdsmarkedet er reduceret til at være skræddersyget arbejdsgiverne og gøre det mindst mulige for arbejdstagere, SU er ændret til SU-lån, og brugerbetaling er normen i alle offentlige services, så kan du nok juble over over et helt reelt nederlag til venstrefløjen.

Til den tid er de "danske værdier" så også en saga blot, fx den med at leve uden frygt for morgendagen, eller den med at vi hjælper hinanden efter evne. Respekt for autoriteter får vi nok også med tiden, når først konsekvenserne ved en fyring er så grumme at vi hellere vil bukke og skrabe for chefen og måske æde en lort eller to frem for at skulle igennem arbejdsløshedsmøllen.

Højredrejningen kan vel reelt aflive de "danske værdier" inden for de nærmeste år. Og dine venner i DF har jo skubbet på hele vejen, hele tiden med det her fjollede "muslimerne kommer og æder os" skræmmebillede.

Intet offer er så stort, at det ikke er helt okay i bytte for en grænsebom eller en symbolsk stramning. Syge mennesker som skal slides ihjel, gamle mennesker der skal gå 14 dage uden at komme i bad, et sundhedsvæsen der er ved at falde fra hinanden, alt sammen helt okay hvis bare vi kan sparke en enkelt lille afrikaner ud i bytte.

Så til lykke med det, Kim. Du har været kraftigt medvirkende til at slå et stort slag imod danskheden, imod danske værdier. Og du ser det sikkert ikke engang selv. Det gjorde jeg heller ikke, dengang jeg var lidt mere højredrejet end jeg er nu.

Dermed ikke sagt at vi skal reducere Danmark til noget Morten Korch-pladder, men faktum er at Danmark som højreorienteret land er totalt anden fisk end den kultur, og de værdier, vi kender som værende danske. Og når vi skal skifte over til en anden kultur, så må den oprindelige jo åbenlyst tilsidesættes.
Skrevet af Bosse1983
Og på det skæbnesvangre tidspunkt vil en hver danskers pligt være, straks at gribe til våben og melde sig i kampen, side om side, med politi og hjemmeværn, mod de fremmede fjender, der nu har fjernet det sidste gran af tvivl om hvad deres sande hensigter er og altid har været. De fremmede fjender ønsker at dræbe danskerne. (...) Vi vil kæmpe side om side med politi og Hjemmeværn, som udgør vores brødre, vores gader og stræder vil blive forvandlet til floder af blod. Og de fremmede fjenders blod vil ende i kloaken, hvor de fremmede fjender hører hjemme. Af de fremmede fjender er kun omkring 240.000 kampdygtige, men alle militære studier fra de fremmede fjenders hjemlande viser, at de fremmede fjender er kujoner og dårlige soldater. De fremmede fjender er primitive mennesker som faktisk er mennesker mest i biologisk forstand, de stoler kun på deres familliemedlemmer eller andre i deres stamme og derfor kan de ikke kæmpe sammen udenfor stammen og famillien, de er ynkelig uslinge hvis død på det tidspunkt vil være både nødvendig og lovlig."

Citat af KimTell eller Paludan?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(412118201009)
Bosse

Du glemte lige at dokumentere dit udsagn.
Var det endnu en løgn, eller var du nede i posen med blinde gætterier?

Dit citat vidner om at du, igen, har været lidt uheldig med at fange substansen.
Omdrejningspunktet er det dér ytringsfrihed.
Siger eksempelvis Muhammed-krisen dig noget?

Men i lighed med svært overvægtige der trodser omgivelserne, og entrerer diverse fitnesscentre, er det da fint, at du, på din helt egen måde, bidrager med (malplacerede) citater.

Substans er altså os´ en svær størrelse.
FREM for alt
Skrevet af Pibe
Intet offer er så stort, at det ikke er helt okay i bytte for en grænsebom eller en symbolsk stramning. Syge mennesker som skal slides ihjel, gamle mennesker der skal gå 14 dage uden at komme i bad, et sundhedsvæsen der er ved at falde fra hinanden, alt sammen helt okay hvis bare vi kan sparke en enkelt lille afrikaner ud i bytte.


Hvordan går det med dine værdier i Sverige? Omsorgen og trygheden, osv?
Skrevet af Slettet(412118201009)
Black spider

Troede du at kaskader af millardudgifter til mena-indvandreringen, ikke bevirkede en afskaffelse af velfærdssamfundet?
Det klinger liiidt naivt.

Klassisk tænkning på venstrefløjen.
Fri indvandring, og flere midler til forskning, klima, uddannelse, socialpolitik osv, osv, osv.

At du ikke forholder dig til ytringsfrihed er ikke overraskende.
Venstrefløjen har en tradition for, i mere end 100 år, at bakke helhjertet op om totalitære regimer.
Det forklarer vel, i hvert fald delvist, ønsket om en ubegrænset indvandring af muslimer.

Er det den muslimske homofobi du ikke frygter?
Er det forfølgelsen af jøder du ikke frygter?
Er det overrepræsentationen i statistikker omhandlende voldtægt du ikke frygter?
Er det radikalisering du ikke frygter?
Er det afviklingen af velfærdssamfundet du ikke frygter?

Eller noget helt sjette?

Til info:

De ovennævnte afledte effekter af mena-indvandringen ER indtruffet.

---

Og endelig:

Dit patetiske pladder om grænsekontrollen, ligner til forveksling et forsøg på at være den sidste der fatter virkeligheden.
FREM for alt
Skrevet af Pibe
Bosse, tag dig ikke sådan af Kims udflip her sidst, det er ok, du må gerne sige, hvis du har været inde hos alt-left igen.

https://redox.dk/nyheder/nye-borgerlige-kandidat-hundredetusinder-gor-sine-vaaben-klar-til-borgerkrig

Helt sort tale btw.
Skrevet af Sir , moderator
"Intet offer er så stort, at det ikke er helt okay i bytte for en grænsebom eller en symbolsk stramning. Syge mennesker som skal slides ihjel, gamle mennesker der skal gå 14 dage uden at komme i bad, et sundhedsvæsen der er ved at falde fra hinanden, alt sammen helt okay hvis bare vi kan sparke en enkelt lille afrikaner ud i bytte."


Er det virkelig sådan regnestykket ser ud?
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(202352200106)
Politiet skal naturligvis være til stede for at beskytte vore rettigheder, om det så er nazister (uden at sammenligne Paludan med nazister) eller kommunister. Grunden til at jeg ryster på hovedet over de aktioner, som Stram Kurs foretager er, at det bare er meget lidt substans over at tage ud til diverse forstæder i Aarhus og på Sjælland, hvor der er en større koncentration af indvandrere for egentlig bare at provokere dem. Paludan mener, at han udøver hans ret, men spørgsmålet er, hvordan man selv ville reagere, hvis der blev råbt fraser som "Danmark for danskerne". Han står decideret over for børn og siger, at de skal skride hjem til deres "lortelande" eller "homolande".

I stedet for at opsøge svage individer i vores samfund og provokere dem, så burde man ligge mere vægt i at ytre sig over for dem, som rent faktisk vil deltage i debatten. Det andet ser bare barnligt ud.

Man kan sagtens færdes i danske byer uden at have skudsikkervest på. Det er jo ikke fordi, at vi i Danmark har store problemer med politiske skudepisoder. Det er vel mest banderelateret, og det er vist en anden debat. Hvis jeg tog ud på Vesterbro eller Christiania for den sags skyld og råbte skældsord efter gud og hver mand med et skilt, hvor der stod "Stram kurs", så ville jeg nok også blive mødt af fjendtlige danskere.

Men jo, der er helt sikkert problemstillinger i udlændingepolitikken, men jeg synes ikke, at det er personer som Paludan, som skal være frontløber i sådan en debat. Helt ærlig, de går ind for, at Islam skal forbydes og skriver, at alle ikke-vestlige personer skal sendes hjem.

https://stramkurs.dk/vores-politik/top-20-de-skal-ud/

I øvrigt ret syg liste at lave. Man må håbe, at de personer på listen ikke misforstår den, fordi ellers så får Paludan brug for mere politibeskyttelse.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af OC
I den video råber eller siger Paludan jo netop ikke noget? Der er endda flere der overhovedet ikke ved hvem han er - ergo, "er du fra Dansk Folkeparti?" - som råber op og truer.
Provokationen består jo åbenbart i, at han står i skudsikker vest. Unødvendigt? Ja, skulle man normalvis mene.
Hvorefter gruppen kører væk, og deres køretøj bliver beslået.

Ja, han er øjensynligt en idiot, men derfor har han stadig ytringsfrihed. Der er kun én gruppering der gør noget ulovligt i alle hans/deres videoer, og det er mærkeligt at diskussionen pludseligt er blevet "jamen, Rasmus Paludan er da dum".

edit: Apropos: https://www.youtube.com/watch?v=SLT9JOE64WQ
La prende Vecino.
Skrevet af Bosse1983
Berlingeren kørte den også da han blev hevet ud af Nye Borgerlige, Pibe. Jeg har ikke hørt advokaten Paludan kræve et dementi.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(412118201009)
Bosse

Jeg antager, at du har set min efterlysning, men for god ordens skyld:

Har du dokumentation for din løjerlige påstand?
FREM for alt
annonce
0