Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af clausp
Når man er ude i en sammenligning af centeret på Lindholm med Storebæltsbroen, så er man ikke bare lettere kognitivt udfordret; man er komplet idiot.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af Bosse1983
Har du overvejet signalværdien i, at afskrække kommende seriekriminelle, voldtægtsforbrydere, fremmedkrigere, hjemmerøvere, terrorister og andre genier, fra et tilvalg af Danmark, som følge af udsigten til et ophold på Lindholm?

Først må alternativet jo redegøres for. Det er jo ikke sådan at de sidder på en luksussuite nu og bestiller roomservice. Videre er det ikke just entydigt at skærpede straffe reducerer kriminalitet. Lindholm er næppe overhovedet i overvejelserne, når krigsforbrydere og andet flytter på sig.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(412118201009)
Bosse

Udgifter til driftsomkostninger giver primært mening, hvis disse sammenholdes med udgiftstrykket i Bording.
Her skal naturligvis medregnes de hyppige politiforretninger, der fulgte med det tvivlsomme udvalg af gæster.
Men det er vel nok transporten af drikkevand, der er årsagen til at det løber op i cirka det dobbelte af udgifterne til en indsat i fængselsregi.

Du forholdt dig ikke til signalværdien.
Hvor meget vil du estimerer den sparer den danske stat for?
FREM for alt
Skrevet af Bosse1983
I 2015 kostede en indsat i åben fængsel ca. kr. 1300, så du skal nok gange med 3-4, ikke 2, Kim.

Udgiftstrykket i Bording, når personerne fjernes, er ikke afhængig af destinationen, så er således ikke relevant når potentielle lokationer for et sådan center diskuteres.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(412118201009)
Bosse

I modsætning til Bording, hvor alle døgnets timer er til rådighed, vil de kriminelle aktiviteter i det sjællandske i nogen grad dikteres af sejlplanen.

Det ændrer ikke på at signalet er den altafgørende økonomiske faktor.
Lindholm vil næppe udgøre en positiv forskel, når migranter afsøger potentialet.
FREM for alt
Skrevet af Slettet(412118201009)
clausp

Så vidt rakte abstraktionsniveauet åbenbart ikke.

Drift og løbende omkostninger, er ellers ret velkendte størrelser ude i det dér virkeligheden.

Det var ellers en sammenligning der var designet med et ønske at nå en bredere skare.
Jeg skal prøve at flytte lix-tallet ned i kælderhøjde.
FREM for alt
Skrevet af Narildsen
Jeg skal prøve at flytte lix-tallet ned i kælderhøjde.


Du kan eventuelt starte med at koncentrere dig om grammatik og tegnsætning.
Skrevet af clausp
@kimTell:
Så vidt rakte abstraktionsniveauet åbenbart ikke.

Det er en sjov måde, du leger med sproget på. Er abstraktionsniveau noget, man kan løbe tør for? Er det noget, man kan have meget eller lidt af?

Jeg skal prøve at flytte lix-tallet ned i kælderhøjde.

Ja, gør endelig det. Men mest for din egen skyld, for det virker ikke synderligt begavet at pumpe lixtallet op med semantisk forkerte termer.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af Steve Highway-61
Kim,

Kærshovedgård er allerede reelt en øde ø. Der er 10 km til Ikast, of all places. Og man må selv sørge for transporten hvis man skal handle ind. Så forskellen til Lindholm ligger jo kun i at man uberettiget kan nasse på Karen Jespersens ophavsret til ø-ideen som jo gjaldt alle afviste asylansøgere, ikke kun dem på tålt ophold.

Jeg er godt klar over, at DF parnasset og dele af Venstre ikke har problemer med at udvide begrebet for disse mennesker til alle afviste asylansøgere men det er der ikke plads til på Mund- og Klovsyge Øen. Vi har 17 asylcentre i landet.

All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Slettet(562140202803)
argh, jeg orker ikke... :D..... .
Skrevet af Halil
Kim:

Godt du er enig med beregningerne og at det er dyrt.

Det må kunne gøres billigere end Lindholm løsningen.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Bosse1983
Men ikke så dyrt som en Storebæltsbro i Bording, Halil. Tænk på den fuldstændig udokumenterede signalværdi.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(561856201103)
Det er sjovt som DF´erne er tavse som graven, så snart pengene går til at genere en flok mennesker med alternativ pigmentering. Tuderiet vil normalt ingen ende tage, over penge der kunne istedet gå til de gamle eller til flere varme hænder. Når regeringen så hælder en kvart milliard, der også ender med at blive betydeligt dyrere, i et symbolprojekt, så fejres det landet over. For det kan da godt være, at de gamle stadig har det af helvedes til, at folkeskolerne er under pres og at arbejdsløse og syges vilkår stadig forværres. Men i det mindste har man muligheden for at genere en lille flok af de fremmede, og det føles bare meget bedre end at vide mormor bor under ordentlige forhold eller at junior har en fremtid der er mere interessant end frikadellekøbing.

Jeg hader inderligt den provinsielle holdning der er til politik i det her land. Der er så mange ting der ikke fungerer optimalt, og som relativt nemt ville kunne forbedres markant. Men folk har desværre muslimer på hjernen, og det blokerer åbenbart for al sund fornuft. Det er som om, at folk hellere vil spille den af til hadporno end rent faktisk forbedre deres egen og deres medmenneskers tilværelse.
Skrevet af Duck
Wauw, dit klarsyn er bare så vildt, Krigerisk.

DF sidder på noget, der minder om 20% af pladserne i Folketinget. De andre 80% er velkomne til at føre en politik, som DF ingen indflydelse har på.

At give DF skylden for al dårligdom i samfundet, virkede allerede slidt for 20 år siden. Nu virker det bare tosset på den der Morten Østergaard-måde, hvor pladen er gået i hak.
Skrevet af Slettet(561856201103)
Nej, selvfølgelig er det ikke DF´s skyld alene. Det er i langt højere grad Konservative og især Venstre der er skyld i at nærmest intet fungerer uden for de større byer. Det er dog ikke VK vælgerne der tuder over, at der ikke bliver brugt nok penge på gamle, hjemløse, fattige osv efter de selv har givet dem kniven. Og alligevel er man som dansker konstant tvunget til at skulle forholde sig til deres sygelige offer mentalitet.

DF fører en politik som de ved at deres simple vælgere gerne vil se. VK er primært interesseret i magt og føjer derfor DF´erne på nøglepunkter. Forskellen er bare, at DF påstår at skulle være et parti for de svageste, men alligevel pisser de på dem ved hver eneste lejlighed de får. For som sagt, så er det vigtigere at vide der er nogle muslimer der kan mærke ånden i nakken, end at vide mormor får ordentlig mad eller bad mere end hver 14. dag.

Jeg forstår skam sagtens, at man er kritisk over for arabisk patriark kultur og Islams/religions indflydelse på samfundet. Men lidt konsistens, og udvikling kunne godt nok være rart. Politik der rent faktisk gør en forskel og ikke kun føles godt i pikken hos skabsracisterne.

Man kan selvfølgelig også tilføje de mange gange hvor et tiltag der er sat i verden for at genere tilfældige muslimer også rammer almindelige (lovlydige) danskere, men hvor "Stem dansk(!!!)" partiet ikke kunne være mere ligeglade. For i sidste ende handler det ikke engang om "danmark for danskerne", men nærmere "ud med perkerne for enhver pris"
Skrevet af Duck
Knivskarp analyse, dér. Den er helt Bossesk. DF er onde - de er racister og de pisser på de svage, V og C vil kun magten og lider af offermentalitet.
Skrevet af Slettet(561856201103)
Hvem snakker om ondskab? Jeg snakker ret klart om, at de er voldsomt kortsigtede i deres politik. Det er ikke et spørgsmål om at være "ond" eller "god". Det er et spørgsmål om at være inkompetent, og føre politik der skader langt flere end den hjælper på den lange bane. Herunder også deres egne kernevælgere, som de påstår at ville hjælpe.
Det eneste der er værre, er de nærmest imponerende krumspring der laves for at undgå at tage ansvar for noget som helst - Allermindst konsekvenserne af egen politik.

At V udelukkende er i det for magten bør altså ikke være en særlig kontroversiel holdning. Udover statsminister for enhver pris, så har selv Kristian Jensen udtrykt begejstring over, at det offentlige budget er steget med +100 milliarder siden år 2000 under Venstres lederskab. Man kan selvfølgelig undre sig over hvad pengene er gået til, når man ikke umiddelbart sidder med en fornemmelse at det offentlige er blevet så meget bedre i perioden. Tværtimod.
Skrevet af Lynild
Apropos den ø, hvorfor viser man dem ikke bare ud, som med de her børn der bliver udvist på stribe? Det fungerer sgu´ da?
Skrevet af Toon Toon!
Fordi en del af dem som skal ud på øen er på tålt ophold. Det vil sige, de kan ikke hjemsendes.
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af Genne
Duck, istedet for at komme med 1 linje hvor du gør grin med hans analyse, så kunne du jo prøve at argumentere for, hvor han tager fejl. Personligt synes jeg rent faktisk at analysen er knivskarp.

Prøv at kigge på normeringerne på sygehuse, i skoler og daginstitutioner. Alt hvad der har med varme hænder at gøre generelt. Jeg ved ikke om Venstre har en eller anden ondsindet plan forfattet af Fogh og Hjort om at gøre de offentlige tilbud så elendige, at borgerne er tvunget over i det private, eller om de rent faktisk tror på deres eget ævl om digitalisering og effektivisering. I den virkelige verden hvor man arbejder med mennesker og ikke med excel-ark betyder det rent faktisk noget om der er 20 eller 30 børn i en klasse, om en pædagog skal tage sig af 4 eller 8 børn med lort i bleen osv. Og derfor klinger det så ufatteligt hult at høre politikere snakke om problemer med indvandrere KONSTANT, istedet for at fokusere på at løse reelle problemer der betyder rigtig meget for rigtig mange og som tilmed er langsigtede investeringer, f.eks. børns trivsel når de er helt små, eller afkastet af en skolegang.
annonce
0