Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af spfisk
Liberal Alliance.
OB.
Skrevet af Flamsted
Liberal Alliance
Danmark - BSF og AGF Sverige - Linköpings FC England - Newcastle United Spanien - UD Las Palmas Italien - AC Milan
Skrevet af Death Cube K
Men så længe ingen af os har defineret hvad "fair" betyder, så er argumenter baseret på "fair" jo fløjtende ligegyldige. Det kan du vel også selv se?

Naturligvis, men kan du også se det? Du afviser min tolkning og kommer med din egen. Det havde været mere på sin plads at underkende ordets vægt i sig selv, hvilket er hvor vi er nået nu.

Mht. skovturseksemplet, så skal alle, der har en indtægt betale det samme. Medmindre man opfinder et eller andet system, hvor børn får en indtægt for at gå i skole, så skal de ikke betale skat.

Edit:
Danos
Der er plads til fradrag i flad skat. Ideen om at man skal betale en højere skatteprocent ved at tjene mere er der til gengæld ikke plads til.
Kan du komme til for moster?
Skrevet af Black Spider
Naturligvis, men kan du også se det?

Det må jeg jo for helvede kunne se, når nu jeg netop er den, der bringer problemet på bane. Det kan da ikke være så pokkers svært at forstå, og derefter anvende som præmis i din videre fortolkning af, hvad jeg skriver.

Du afviser min tolkning og kommer med din egen. Det havde været mere på sin plads at underkende ordets vægt i sig selv, hvilket er hvor vi er nået nu.

Nej. Jeg afviser at du uden videre kan kalde en flad skat "fair". Derefter fremkommer jeg, mest for eksemplets skyld, med et "fairness" argument for progressiv beskatning. Dermed burde det være slået fast med djævelsk store søm, at det du burde gøre som modsvar, er at finde en definition af "fair", som dels ville gøre flad skat fair og som dels ikke ville blive klemt af det "fairness" argument, jeg fremkom med.

Der er ikke tale om, at min definition af "fair" er rigtig og din er forkert. Der er tale om, at du brugte ordet "fair" uden på nogen måde at definere hvad fanden "fair" betyder for dig. Eksempelvis er det helt fair, for den gennemsnitlige afrikanske krigsherre, at han kan voldtage alle han har lyst til men hvis du kigger ondt på ham, så skærer han dine nosser af. "Fair" er en anelse subjektivt, så selvfølgelig kan ordet ikke stå alene og stadigvæk have nogen større betydning.

Mht. skovturseksemplet, så skal alle, der har en indtægt betale det samme. Medmindre man opfinder et eller andet system, hvor børn får en indtægt for at gå i skole, så skal de ikke betale skat.

Nu skal du jo så heller ikke slæbe lort på en skovtur baseret på, hvor mange penge du tjener, vel? Den analogi mindes jeg i det mindste ikke at have beskrevet. :-)

Skovturseksemplet er baseret på, at alle slæber deres retfærdige del af den oppakning, som en skovtur nu engang kræver. Hvad er den retfærdige del at slæbe? Det burde umiddelbart være defineret på baggrund af hvor stærk man er. Et alternativ kunne være hvor meget man æder og drikker, men det ændrer ikke så meget.

Et syvårigt barn kan sagtens bære på en termokande og en tiårig kan sagtens slæbe på et tæppe. Så kan du slæbe på de to kasser øl og konen kan slæbe på maden. Fair nok, ikke?

Men hvad slæber den 1-årige unge så på? Er børn i den alder så svage, at de ikke kan løfte noget som helst? Selvfølgelig ikke. Så ville der ikke være vingummibamser og halve småkager og lejetøj gemt af vejen de mest underlige steder i en stue.

Pointen er, at selvfølgelig lader man ikke ble-barnet slæbe på noget. Tværtimod vælger man at gøre tingene lidt hurtigere og parkere ble-barnet oven på ølkasserne. Barnet bliver altså slæbt på, snarere end det skal slæbe.

Kører vi så fra analogien over i den virkelige verden, så er der skatteborgere der, ligesom ble-børn, måske nok kan slæbe på en skattebyrde svarende til en vingummibamse, men som vi i stedet for skåner, så de kan fokusere på at vokse op og blive i stand til at slæbe relativt mere.

Tiggeren kunne selvfølgelig godt betale nogle småpenge i skat, men hvad er pointen med det? Samfundet vinder intet ved det og det kører bare tiggeren længere ned i dyndet.

Edit

Danos
Der er plads til fradrag i flad skat. Ideen om at man skal betale en højere skatteprocent ved at tjene mere er der til gengæld ikke plads til.

Hvad er pointen med fradrag i flat skat? Så er den effektive skatteprocent jo ikke flad og der er intet sparet i administration og håndhævelse. Så er det jo bare et skattegevinst til de rige (i forbindelse med at gå fra progressiv til flad) og et voldsomt skattesmæk til de fattige og mellemklassen.

Er det virkelig det, du forstår som fair?
Skrevet af Slettet(112218201709)
Der er plads til fradrag i flad skat. Ideen om at man skal betale en højere skatteprocent ved at tjene mere er der til gengæld ikke plads til.


Den er jeg med på så. Jeg ved ikke, hvor pengene skulle komme fra, men det vil helt sikkert give mig personligt et kæmpe-løft.
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af krolletop
Ø
- har fået tatoveret en 100,- kr seddel på tissemanden. Det er skønt at ha´ penge i hånden. Skønt at se den vokse. - Jeg er ordblind
Skrevet af Jerikov
Der afgivet 62 forholdsvis klare udsagn.

Rød blok 37 (*)
Blå blok 25


(*) Selvom krolletop anfører, at han er ordblind så tæller svaret "Ø" for Rød blok i denne måling.
God knows that he won´t arrive
Skrevet af Jesper
Troede ROED Stue stod til en sikker valgsejr, eller?

Hvis jeg skal stemme, bliver det V.
Stemmer dog saa blankt som Amalie.
Tabt tur! Næste!
Skrevet af Les Champs-Elysée
Liberal Alliance.

Egentlig lidt tankevækkende at et parti, der ønsker flad indkomstskat på 40% betegnes ekstreme (i Danmark).
[i]Ice radiates cold. Fire radiates heat. I radiate thoughts and ideas. May Jah bless thy soul. \"Who is John Galt?\"[/i]
Skrevet af ChristianH.
Egentligt lidt tankevækkende at folk vælger at tage et ord ud af kontekst, for at promovere sig en holdning.

Hvis du ikke deler min opfattelse af, at en pludselig ændring fra det nuværende skattesystem, til en flad indkomstskat på 40%, er en ekstrem ændring efter danske forhold, må man jo selv om det.
Celtic Football Club "30 years ago today my mother and father met. I asked my dad how it came about, "Canny mind, but we humped Rangers 2-0." ~ random Celtic fan.
Skrevet af ChristianH.
Egentligt lidt tankevækkende at folk vælger at tage et ord ud af kontekst, for at promovere sig egen holdning.

Hvis du ikke deler min opfattelse af, at en pludselig ændring fra det nuværende skattesystem, til en flad indkomstskat på 40%, er en ekstrem ændring efter danske forhold, må man jo selv om det. Jeg betegner det nu personligt som ønsket om en ´extreme makeover´.
Celtic Football Club "30 years ago today my mother and father met. I asked my dad how it came about, "Canny mind, but we humped Rangers 2-0." ~ random Celtic fan.
Skrevet af Sirius2
B - ultimativt!
Skrevet af Kipvits
Liberal Alliance
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af 2.0
A

(... og det kunne have været mit korteste indlæg nogensinde, hvis jeg ikke så godt kunne lide at se mig selv på skrift).
Skrevet af VivaLaRonaldo
Hejsa :D.

Jeg lavede en tråd for lidt siden, men den er åbenbart blevet slettet. Det er nok fordi at man ikke skal lave en ny tråd som en ny bruger, så derfor har jeg fundet en ældre tråd frem. Håber det er i orden.

En af mine venner fra Færøerne er med i en billede-konkurrence om det bedste sommerbillede, og han kan vinde en rejse til Milano :D

Konkurrencen slutter i morgen kl. 12 og lige nu er der kun to billeder der kæmper om førstepladsen (hans billede er selvfølgelig det ene af de to kandidater..hehe :P).

Vil i være så søde at stemme på hans billede så han kan komme ud at rejse, for så ville jeg blive yderst glad :D. Det ville han sikkert også..hehe :P

1) I skal gå ind på dette link: https://www.facebook.com…45574099704

2) Tryk på den lille knap der hedder “Best umtóktu”, og stem så på dette billede (7 mennesker der står på en strand): http://i.imgur.com/C6Rwaqw.jpg

3) TAK :D
Så længe bolden er rund, kan alt ske!
Skrevet af SotD
1 og kun 1) Slet det i en helvedes fart hvis du ikke vil have at han ender på en stensikker 2. plads.

At bede bold.snak om almisser er selvmord, det kan flere i samme sitation som dig skrive under på.
Silkeborg IF
Skrevet af Sir , moderator
Nej din tråd blev slettet fordi at den slags tråde hvor man opretter en bruger for at få stemmer som regel bliver straffet. Så det var for din egen skyld.
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(441819190908)
Hehe, ham der Christian Johannesen bør næsten sende en tak til bold.dk når han nu vinder.
Han fik hvertfald min stemme.
A little girl is in the bathroom when her father steps out of the shower. She says, “Daddy! When am I gonna get a penis?” “As soon as Mommy leaves for work.”
Skrevet af VivaLaRonaldo
Det er desværre det forkerte billede jonas386 :/
Så længe bolden er rund, kan alt ske!
Skrevet af Ill
Christian Johannesens billede er da at foretrække af de to.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
annonce
0