Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Krook
Er vild med at sæsonafslutningerne er blevet så syrede. Hold da fest.
Skrevet af elendil
Jeg er helt solgt på dagens afsnit. De er så gode til at binde historierne fra hele sæsonen sammen.
fck-medløber.
Skrevet af elendil
Jeg er forelsket i Zissel.
fck-medløber.
Skrevet af BjarkeGelsted
Jeg kan bedst lide når de laver ting omkring omverdenen og ikke lukker dem inde i deres eget univers.
Jeg tror det bliver svært med et ugentligt program, men jeg kan let tage fejl.
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af Krook
Jeg er ikke så ferm ud i musicals. Hørte noget Grease og lidt Frozen, nogen der kan fortælle hvor resten er fra?
Skrevet af LoveMerte
Bertelsens er Junglebogen. Det piner mig at jeg ikke kan finde ud af hvor sake sake sake sake kommer fra.
Skrevet af elendil
Jeg forventer altid en opsummering af hans karakter, når Ole Birk Olesen bliver nævnt i nyhederne. I dag blev han fx nævnt op til flere gange, men sætningerne sluttede ligesom ufuldent.
fck-medløber.
Skrevet af Krook
Jeg forventer altid en opsummering af hans karakter, når Ole Birk Olesen, det store røvhul, bliver nævnt i nyhederne. I dag blev han fx nævnt op til flere gange, men sætningerne sluttede ligesom ufuldent.

Rettede lige dit indlæg lidt til.
Skrevet af Sule12
Curlingklubben på P3 - hold kæft for en omgang skod-radio. Den ene af værterne har travlt med at lyde mindre intelligent, mens den anden fniser af sine egne og seernes vittigheder hele programmet igennem. Han laver vitterlig ikke andet end at grine for sig selv og fremstamme et par få ord indimellem hans grineflip.

Hvordan kan de ansvarlige på redaktionen stå inde for det?
Skrevet af Frygah2
I samme forbindelse, er der overhovedet nogen der hører det der med de 2 kusiner på 24syv der kører fra 15-16? Nu var jeg i bilen en dag, og prøvede at høre det, men skiftede lynhurtigt. Det gav hverken mening eller var særlig sjovt.

Altså, jeg var ikke den store fan af Bæltestedet, som jeg synes blev for meget Uffe Holmsk pik-og-patter humor i længden, men det er jo klasser over det de 2 kvinder laver - Eller er det bare mig der slet ikke forstår det?
Skrevet af Geddar , moderator
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Sir , moderator
Jeg var inde og se det skide show. Det var ikke noget for mig. Jeg har aldrig været stor på teater, men troede måske de to kunne ændre på det, men nej. Især første del var bragende kedeligt.
Dette er en signatur.
Skrevet af elendil
Kan du uddybe, Sir? Kedeligt pga. teaterformatet eller fordi materialet var kedeligt?

Meget apropos er jeg ikke helt solgt på den korte weekendavis endnu. Der er OK indslag, men det er bare ikke det samme.
fck-medløber.
Skrevet af Sir , moderator
Hvis man forventer at se noget der minder om den korte radioavis bliver man skuffet. Det har ikke meget med radioprogrammet at gøre før til sidst, hvor man får en lille bid Kirsten Birgit.
Det er et teaterstykke hvor Rasmus og Kirsten opsætter et andet teaterstykke - Mus og Mænd med referencer til Dirch der ikke kan slippe komikken. Kirsten kan så heller ikke helt slippe "Kirsten" og det ser man lidt af i del 2, men meget lidt. Enkelt kommentarer hist og her minder os om Kirstens genialiteter, men det er alt for lidt i mine øjne.


Jeg er sjældent enig med EBs ofte meget useriøse anmeldelser, men synes denne rammer godt
https://ekstrabladet.dk/flash/anmeldelser/den-korte-radioavis-i-selvfed-teaterfuser/7061845

Dette er en signatur.
Skrevet af elendil
Du tager fejl, Sir. Det siger Lasse:
Verdensklasse anmeldelse!!! Af anmelderens viden om emnet dog. Det svarer til at sende en 20´årig til en Pink Floyd koncert.For os der har fulgt med hele vejen, var kickbacks ubetalelige, og det var tydeligt at salen var delt i ca. 3 dele.
- De få der fangende det ekstremt meta,

- de mange der fangede det åbenlyse, og havde hørt en del DKR, samt

- de "hipstere", der skulle se giraffen, og synes at bare en brandtale var sjov. Journalister, kendis, politikere og "elite" inkl.Når Ulle Tørnæs nævnes i en joke, er den småsjov, men de der ved, at hun konsekvent omtales som Danmarks dummeste politikker, forstår også det underliggende lag i joken.

Men hvis man ikke har hørt det, så er det klatr, at det er en kedelig oplevelse, at skulle vurdere noget der ligger langt over egen fatteevne. Selv om man som journalist er givet Dunning-Krüger nådesgaven - at være for uvidende til at vide at man er uvidende - så er det jo ærgerlig at blamere sig med det, Henrik...Vi var 4 gutter på Bremen i går, og det var klasse, og dagsaktuelt.Men nyd i bare P1 selvsving, så er der noget til alle.

God weekend :-)


Det lyder dog ikke som noget jeg behøver se. Tak for det.
fck-medløber.
Skrevet af Sir , moderator
Nej spar endelig de penge.
Dette er en signatur.
Skrevet af Sir , moderator
https://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/tiltale-medina-tog-kokain-og-koerte-bil/7087613?strossle=flash

Godt kaldt af Kirsten Birgit, der sagde at hun udelukkende havde skiftet navn fordi hun sikkert skulle i retten for spirituskørsel.
Dette er en signatur.
Skrevet af elendil
Haha, jeg tænkte godt at det ikke bare var noget hun fandt på. Det er en skam der er blevet så langt mellem snapsene i det nye format.
fck-medløber.
Skrevet af Geddar , moderator
Til gengæld var oplæsningen fra Henrik Marstals dagbog sublimt.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(161147200502)
Det er godt nok ikke DKR-relateret (men bliver det sikkert). Christian Braad-Thomsen var i Radio24syv morgen i dag for at tale om pædofili og des lige. Han undsiger groft sagt blodskam, og siger, at ´mange´ psykologer mener, at incest er uskadeligt. Desuden mener han, at han ved mere om incest og dets påståede skadevirkninger, end førende børnepsykologer.

Helt ekstremt at høre på. Heldigvis gør journalisten Anna Ingrisch (staveplade) virkelig god figur og holder sig pænt i skindet imens han bare kører fuld amok ud i vilde påstande.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
annonce
0