Snak

Mere indhold efter annoncen
Geddar: Tja, hende der pyntedukken har sagt det. Perle altså.

En vred demonstrant? Det vil jeg da tro. Selv om det i visse situationer sikkert kan stimulere til en "os mod dem" konfrontation...
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
moderator
Halil

Fair nok hvis du virkelig tror det kan virke i de situation, men jeg har endnu ikke set en ophidset person blive mindre ophidset af en provokation.
https://kortlink.dk/sudv
"Drop nu den skabede tone. Den gavner dig ikke ligefrem. "

Pinky er jo notorisk fuld af patos og svulstigheder.

Egentlig sjovt, at den store (selvbestaltede) beskytter af det danske demokrati har den kommunikationsform, der minder mest om en demagogs.
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
moderator
Hehe, det har du helt ret i. Jeg vil dog helst holde mig lidt fra at tænke over hvad der sker i det vrede hoved.
https://kortlink.dk/sudv
Pharz: Det skønsmæssige, herunder det menneskelige, ville blive begrænset urimeligt meget i mine øjne, hvis alle småsager på en eller anden måde skulle sanktioneres(btw, er jeg slet ikke inde i de sanktionsmuligheder).

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Hvis nu en politimand kaldte dig kartoffel ville det så være acceptabelt?
Eller hvad hvis politimanden var indvandrer og kaldte dig kartoffel?
"Derudover udtrykker du jo ikke blot forståelse, men også accept; du mener jo tydeligvis ikke, at det skal have nogen konsekvenser. "

Politmanden skal ikke kalde nogen som helst for Perker. Perle derimod - herre gud, det må han gerne kalde mig og alle andre i min optik.

Geddar, Stop nu med det lort. Du ved godt at ordren ikke var: "Perle" og intet andet. Det er jo ikke engang en sætning.

Jeg ved godt at man forsøger at forberede politi-elever på, at de kommer ud i stressede situationer, men du må for f... da indrømme at det er meget normalt og meget naturlig og menneskeligt, at politimanden til sidste mister tålmodigheden og giver tåben et øgenavn med på vejen? Vil du ikke selv gøre det? Ville alle andre ikke gøre det samme?

Vi snakker jo ikke om en situation, hvor hans første ord til tåben er; "Flyt dig Perle"
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Jeg kan godt se, at du mener det, Halil, idet du gentager det igen og igen. Men vil du ikke godt lige gøre rede for, hvordan sanktionering af diskriminerende ytringer (som vi potentielt har at gøre med her) begrænser politiets effektivitet?

Og mener du, at sådan noget ikke skal straffes? Skal politiet have lov til at sige hvad som helst med henvisning til stressede situationer? Har det ikke indflydelse på den grad af respekt, politiet nyder i minoritetskredse? Eller er minoriteter ligegyldige?
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
moderator
Pink

Nej det VED jeg ikke, og det VED du heller ikke. Der er, som skrevet efterhånden mange gange, ingen der ikke kan set det menneskelige aspekt i det her. Det betyder som sagt bare ikke at det er acceptabelt.

"Vil du ikke selv gøre det? Ville alle andre ikke gøre det samme? "

FAKTUM er at ikke alle gør det.
https://kortlink.dk/sudv
Geddar: Om det virker ved jeg ikke. Men jeg vil da tro, at en demonstrant/borger vil forstå alvoren i at blive talt til i en bestemt tone.

Det har man set i diverse tv2 station patrulje programmer.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
annonce