Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
Pink, du kan starte med at forholde dig til hvad jeg skrev til dig. Det forklarer ret godt hvorfor du nu IGEN er galt på den.
https://kortlink.dk/sudv
Halil..

"Problemet er jo at politiet internt kigger på skidtet og konkluderer, at der ikke er noget at komme efter, men pressen osv. kører rundt i det som var det en ny Rodney King sag..."

Og hvis så politiet vurderer, at han gik for langt og sanktionerer det, så mener du åbenbart, at man underminerer politiets effektivitet. Var det ikke det, du sagde?
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
Har politiet ikke konkluderet, at der bliver sagt Perle?

Det mener jeg da, at det er lagt fast.

Generelt vil jeg da tro, at en hård/bestemt tone vil få flere til at forsvinde lidt hurtigere end ellers...

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
moderator
"Har politiet ikke konkluderet, at der bliver sagt Perle? "

Er det objektivt, eller?

"Generelt vil jeg da tro, at en hård/bestemt tone vil få flere til at forsvinde lidt hurtigere end ellers... "

Også en vred demonstrant?
https://kortlink.dk/sudv
Ja, Pharz. Hvis alle småsager(som dette) skulle sanktioneres ville det.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
"men tror du de lærer tålmodighed på politiskolen? "

De får undervisning i at tackle sådanne situationer, ja.

"Du ved godt hvad jeg mener. Jeg mener, at folk skal lukke røven og lade være med at tude over at blive kaldt et øgenavn, når de lige har pisset på en politmands autoritet, hans ordre, hans ord etc. "

Hans autoritet, ordre, ord? Som du dog kan formulere det. Det ændrer imidlertid ikke på, at politimanden ikke skal sige perker (HVIS han sagde det). Jeg ved godt, at du foretrækker at gøre denne situation til et spørgsmål om et enkelt skældsord, men ikke desto mindre er det med til at underminere tilliden til politiet - især i indvandrerkredse. Det er skruen uden ende.

"Er det barnligt at have forståelse for en politmands udbrud? "

Pinky, al den stund jeg ved, du evner at læse, så vil jeg foreslå, at du bruger denne evne. Det var vist ikke det, jeg kaldte barnligt, var det?

Derudover udtrykker du jo ikke blot forståelse, men også accept; du mener jo tydeligvis ikke, at det skal have nogen konsekvenser.
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
"Generelt vil jeg da tro, at en hård/bestemt tone vil få flere til at forsvinde lidt hurtigere end ellers..."

Nej nej. Folk skal da spørges om de ikke tilfældigvis har lyst til at forlade eksempelvis en demo. Folk skal da ikke modtage ordre fra ordensmagten. Det er jo bare politiet, og hvis man er uenig i deres høflige spørgsmål om at forlade et sted, må man da hjertens gerne råbe af dem, og kalde dem diverse skældsord. Det er man da i sin gode ret til. Sådan fungerer det i Danmark. Politiet skal ikke tro, de er noget bare fordi de repræsenterer folkets fællesinteresser og de gør det, vi har bedt dem om at gøre.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
" Hvis alle småsager(som dette) skulle sanktioneres ville det. "

Hvorfor? Kan politiet ikke være effektive uden at fremture med diskriminerende ytringer? Det nægter jeg simpelthen at tro på.

Jeg kender flere politimænd og de er fandme væsentligt mere intelligente end som så.
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
moderator
Pink

Drop nu den skabede tone. Den gavner dig ikke ligefrem.

Er "perker" en ordre?
https://kortlink.dk/sudv
Hold da op hvor det gynger i perle-tråden idag :)

Selvfølgelig er det uprofessionelt af betjenten, men er det ikke forståeligt nok at han mister tålmodigheden med den såkaldte perle?

Jeg mener....han får kastet 2 fuck-fingre i ansigtet og med garanti alverdens forbandelser efter sig, han nægter at følge politiets anvisninger og virker generelt truende......og så kommer betjenten (måske) til at sige forkert ord - uha uha!

Uprofessionelt af betjenten - enig! -men ærlig talt sagen er ude af proportioner!
Collar turned up, back straight, chest stuck out, he glided into the arena as if he owned the fucking place. Any arena, but nowhere more effectively than Old Trafford.
annonce