Snak

Mere indhold efter annoncen

F1-tråden

Skrevet af anders.hede
søn 12. sep 2021
Der mangler da en tråd om Formel 1.

Sæsonen i år lever højt på spænding modsat mange af de senere år. Selvfølgelig kun spænding mellem Hamilton og Verstappen.

Hvem havde lige skylden for det vilde sammenstød mellem nr 1 og 2 i VMstillingen?

Og hvilken straf giver mening, når begge udgår?
Skrevet af Flying Dutchman
Racing incident, i min bog. Hamilton lukker døren og tvinger Verstappen på curben. Det går godt 9 ud af 10 gange - men ikke den her gang.

Temmelig uheldig.

FIA laver formentligt noget Salomonsk og dømmer det samme som de gjorde efter Silverstone - Verstappen hovedsageligt skyldig, uden yderligere straf.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af anders.hede
Med dit navn er du vel også på hollænderens side? :D

Men du får nok ret.
Skrevet af Flying Dutchman
Nå jo jo, jeg er Verstappen fan - men jeg vil nu mene, jeg kan se nøgternt på tingene.

Jeg har lidt svært ved at se, hvad Hamilton skulle have gjort anderledes og hvad Verstappen kunne have gjort anderledes.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(361642220710)
Mere mærkeligt at Bottas ikke engang kunne komme tæt på de førende? Havde de ikke lavet bilerne om, så de nemmere kan overhale?

Men jeg er enig i , at det nok ender som en racing incident.
Skrevet af anders.hede
Der blev sgu en straf til Verstappen.
3 pladser i næste startgrid
Skrevet af ElbækAfc
Fedt med en F1 tråd havde også selv tænkt på at lave en :-)

Hvem holder folk med herinde ??
Personligt holder jeg ikke rigtigt med noget hold.
Men jeg er stor fan af Pierre Gasly mest af alt fordi jeg synes Red Bull behandlede ham skidt og den måde han har kæmpet sig tilbage på, og ifølge mig en undervurderet kører :-)

Min interesse for F1 startede efter jeg havde set Drive to survive ( Netflix) fremragende serie!
Skrevet af Flying Dutchman
@ anders

Jaeh, lidt overraskede for mig. Jeg har set gentagelserne et par gange siden, både i reel og langsom gengivelse. Jeg har også set telemetrien fra begge vogne, og jeg står fast ved, at det mest af alt ligner racing incident.

Hamilton tog faktisk en linje, der ikke var hans, fordi han kom ud af pitten (der står også én og vifter med et blåt flag). Derudover så efterlader Hamilton nok plads i Sving 1, men lukker døren i Sving 2, hvilket reelt set tvinger Verstappen ud på pølsekantstenen og op i luften.

Det skrevet, så er tre pladser straf i Rusland ikke en katastrofe. For det første svarer det fint overens med de ti sekunder, Hamilton fik på Silverstone, da han fuckede op, mens Verstappen formentlig står til et motorskift og dermed en plads bagerst i feltet alligevel.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ Elbæk

Altså, jeg holder med Verstappen, men jeg nærer store sympatier for Ricciardo, Alonso, Gasly, Sainz og Norris. Jeg er lidt træt af Hamiltons personlighed, men man kan ikke sætte en finger på hans evner som kører, hvor han i den grad hører hjem i rækken Ascari, Fangio, Lauda, Senna og Schumacher.

Eneste kørere jeg ikke ønsker noget som helst godt, er Mazepin (hvis talent ikke berettiger ham til en plads på griddet og som er decideret farlig på banen) og Ocon (som har en træls personlighed på og udenfor banen).

Jeg begyndte at interessere mig for F1 i midten af 90´erne - én af de første minder jeg har, er at Schumacher blev ved med at køre Hill af banen. Interessen dulmede lidt i starten af 00´erne, men de seneste år ser jeg stort set hvert løb og kval.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af ElbækAfc
Enig med hensyn til Ocon, han virker til at være en dårlig taber
Skrevet af anders.hede
Jeg kunne ikke fordrage Schumacher. Tilgav ham aldrig for 1994 mod Hill og 97 mod Villeneuve.

Så jeg har det godt med at hans rekorder bliver overtaget, selvom det selvfølgelig er en kende mærkeligt at bibeholde en vis antipati mod en der formentlig (efter udtalelser fra den nye dokumentar at dømme) er i en meget lidt responstiv tilstand

Ellers er jeg mest til spænding. Jeg drømmer lidt om at der bliver mere lighed mellem bilerne.
Skrevet af Snefens
Havde de ikke lavet bilerne om, så de nemmere kan overhale?

De helt store ændringer som oprindeligt var planlagt til 2021-sæsonen blev udsat til 2022 inden sæsonstarten. 2021 bilerne har kun marginalt mindre downforce end året før og derfor stadig meget afhængig af "ren" luft.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg har det... kompliceret med Schumacher. På den ene side er der ingen tvivl om, at der formentlig aldrig har været et større talent i Formel 1 - og det inkluderer Senna, Hamilton, Prost og hvad de ellers hedder. Den mand kunne jo alt og var konsekvent hurtigere end alle andre - selv når han kørte i en møgspand.

På den anden side var der en stor slagside til hans karriere. Hans ageren overfor Hill, Villeneuve, m.fl. hører også med til historien. Det udsprang fra en altoverskyggende vilje til at vinde hver gang - og uden den, var han nok aldrig blevet til den kører, han var. Viljen spildte jo også over; glemmer aldrig, at han stormede ind i Eddie Jordans kontor, da denne havde givet teamordre til Ralf Schumacher, ikke at overhale Damon Hill på Spa i 1998 (vildeste løb nogensinde, i øvrigt).

Der er lidt Sergio Ramos over det (for nu at blive i fodbold regi). En unægtelig fremragende fodboldspiller, hvis vilje til at gøre hvad som helst for sejren efterlader en sur smag i munden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af anders.hede
Jeg er en sucker for nostalgi, så nu sidder jeg og læser om Spa 1998.
Havde så ondt af Hill da han blev fyret fra Williams, men han fik lidt oprejsning af og til og da bl.a. i det race
Skrevet af Onkel
Jeg syntes nu Mika P. Hakkinen er en af de bedste og mest seværdige kører sammen med Senna. Trist vi aldrig fik set mere af Sennas talent.
Verstappen bryder jeg mig slet ikke om. Han har et stort talent , indrømmet , men usympatisk.
Skrevet af Flying Dutchman
Hãkkinen drev et, i F1 regi, ganske ordinært talent, meget langt, ved hårdt arbejde, en ihærdighed uden lige. en god dosis sisu og så også lige den bedste bil i æraen. Den McLaren MP4/13 var vanvittig - og da især på de der Bridgestone dæk. Både Coulthard og Hãkkinen var over to sekunder bedre i Melbourne, og det er velsagtens kun Schumachers talent der gjorde hans Ferrari F300 bare nogenlunde konkurrencedygtigt.

Det skal dog også skrives, at Hãkkinen var den modstander, Schumacher frygtede mest - netop fordi finnen var frygtløs.

Angående Verstappen, så kan jeg sagtens nikke genkendende til det. Nu er jeg som sagt fan, men jeg kan godt se, at han for den neutrale kan fremstå arrogant og sågar usympatisk. Det har han dog også tilfælles med nogle af de helt store (deriblandt Hamilton og Schumacher). Verstappen er et one-in-a-generation-talent, der krydrer det så med at være komplet ligeglad med alt andet end at vinde. Det var det, der fik Schumacher til at køre Hill af banen i 90´erne, Hamilton til at torpedere Verstappen på Silverstone og Verstappen til ikke altid at fremstå lige heldigt. Det hører med til pakken.

Heldigvis for os gør det en sport, som egentlig var begyndt at blive lidt småkedeligt, interessant og vedrørende igen. Det er jo den største rivalisering siden... ja, Schumacher og Hãkkinen?!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Onkel
Nu tænker jeg på Verstappens tur op gennem gokart og de mindre formelklasser når jeg siger usympatisk. Kunne han ikke vinde blev folk kørt af så de i hvert fald ikke vinder og andre lignende ting.
Skrevet af Flying Dutchman
Interessant! Har du en kilde til det? Jeg har da godt set om enkelte episoder hist og pist, men ikke noget mere eller mindre end så mange andre kørere. Jeg tager dog gerne imod mere info.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Onkel
Har læst det gennem tiden i Autosport magazin jeg havde i en del år.
Kan huske Jason Watt fortalte om det for et par år siden i TV.
Skrevet af Flying Dutchman
Nå, okay.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bosse1983
Er det ikke ret normalt? Hvis du begynder at give dine linjer fra dig er du en færdig mand i sporten, så nogle gange må du bare sætte dig i respekt. Få kørere kan vel sige sig fri for det.

Det er egentlig næsten ligegyldigt hvilken type motorsport det handler om. Nogle tåler/accepterer så mere end andre.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0